The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Gecko Cottage | TravelGround
+48

Gecko Cottage

10 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 10 reviews for Gecko Cottage
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.5/5
Erika P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika P
With spouse/partner

Very nice place to stay!

We spent only one night and it was really nice. Sharon was a wonderful, friendly and helpful hostess and we were pleasantly surprised. We will definitely stay at Gecko Cottage again in future as it was extremely pleasant staying there and it is on our way to the Kruger Park.

Alta P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Alta P
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Ideaal vir oorslaap. Stil en veilig. Vriendelike eienaars.

Gecko Cottage's response

Thank you Alta,

I hope we will see you again and again.

Warm Regards

Gecko Cottage
Colleen V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Colleen V
With spouse/partner

Ek sal Gecko Lodge vir enige persoon aanbeveel dit is 'n lieflike plek.

Die plekkie het my verwagtinge oortref. Ons het heerlik gebly en ek sal dit aanbeveel vir enige couple wat 'n rustige plekkie soek om oor te slaap op pad Mozambique toe of as jy Kruger Park wil besoek.

Gecko Cottage's response

Thank you, Colleen, for such a great review. We hope that you visit us again soon.

Gecko Cottage
Kobus V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus V
With spouse/partner

My Pa-hulle het dit baie geniet.

Ek het die plekkie vir my Pa-hulle geboek. Hulle het dit baie geniet. Hulle was beïndruk met die netheid van die plekkie en die vriendelikheid waarmee hulle ontvang is. Baie baie dankie dat julle hulle verblyf daar so aangenaam gemaak het.

Gecko Cottage's response

Thank you so much for your kind words and review. Your parents were an absolute pleasure to meet and host. Hope to see them again at The Annex.

Gecko Cottage
Cornel D - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cornel D
With spouse/partner

Nice place for a overnight stay.

We stayed over after a wedding. The location is good and the hostess was very friendly and helpful. The amenities are basic, but we had everything we needed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker om te oornag!

Het hier oornag na 'n troue. Gecko Cottage is goed geleë met 'n baie vriendelike en behulpsame gasvrou! Geriewe is basies, maar meer as voldoende vir ons vereistes.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hennie M - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hennie M
With spouse/partner

Lekker blyplek naby die KNP.

Sharon, die eienaar, was baie vriendelik en het gebel om te hoor wanneer sy ons kan verwag. Die kothuis was netjies en skoon met alles wat nodig was. Die akkommodasie is baie gerieflik en die private swembad en stoep met braaigeriewe was vir ons 'n pluspunt. Met net 20 km tot by die Malelane hek is dit lekker naby die KNP geleë vir dagbesoeke. Ons sal maklik weer by Gecko Cottage gaan bly as ons KNP toe wil gaan.

Kosie M - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kosie M

Ideale, gerieflike oornag-geriewe naby toegangshekke na Krugerwildtuin.

Sharon het ons baie vriendelik ontvang. Gecko Cottage met die anneks het goed gewerk vir 'n groep van 5 volwassenes. Die kothuis is goed toegerus en netjies met veilige parkering.

Gecko Cottage's response

Thank you for your review, Kosie. It was nice to meet you and your family. Hope you had a great holiday and to see you again.

Gecko Cottage
Hans M - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hans M
With spouse/partner

'n Aangename ervaring, naby die hekke van die wildtuin.

Hierdie huisie laat jou tuis voel! Netjies en gerieflik met alles wat nodig is. Lekker om die swembad op jou voorstoep te hê vir die warm dae. Sharon was baie vriendelik en wou net orals help - 'n moet as jy nie plek in die wildtuin kry nie.

Cherise V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cherise V
With spouse/partner

Baie goeie diens en vriendelike ontvangs.

Sal enige tyd Gecko Cottage aanbeveel. Puik!

Wilna G - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna G
Family with teenagers

Rustige baie netjiese en veilige verblyf naby wildtuin.

Sharon het ons dadelik welkom laat voel, alles gehad wat nodig is en 'n baie skoon en netjiese kothuis. Ons het ons verblyf terdeë geniet. Dis ideaal vir oorslaap en om elke dag die wildtuin te besoek. Ek sal definitief weer daar gaan bly en dit met geruste hart aanbeveel.

From R650
per night (for 2 people)
From R650
per night (for 2 people)
From R650
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 70 Kiaat Street, Hectorspruit, 1320, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA9RJxAptSX9JTIez3yLADW4lK7LoKKM33Qnpa5AIcoBmgJ37WPs?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (for 2 people) 10 5 1 5 70 Kiaat Street Hectorspruit 1320 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.43717327748 31.681971251965
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!