The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Goedehoop Guesthouse | TravelGround
+47

Goedehoop Guesthouse

Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 51 reviews for Goedehoop Guesthouse
Cleanliness
4.6/5
Service
4.7/5
Location
4.2/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.6/5
Clarice J - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clarice J
On business

Cosy, bird friendly, beautiful, safe.

Wonderful place and very safe despite being just a block from the main road. The owners were incredibly friendly and kind. I especially enjoyed the feathered friends which was the highlight of my trip!

Lynette H - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette H
Family with teenagers

Baie netjies en skoon.

Goeie meubels en baie skoon.

Ichner N - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ichner N
With spouse/partner

Definitief waarde vir geld.

Ek kom van Pretoria af, en ons was spoedig gehelp. Het vanaf aankoms tot intrek nie eers 2 minute gewag nie, die gasheer was vriendelik en die kamer was meer as genoeg ingerig. Ek het die topkamer bespreek en het meer gekry as wat ek verwag het!

Nobathembu M - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nobathembu M
With friends

It went beyond our expertise. They also have a cleaning service, that was the cherry on top for us. We could cook our own meals and the place is secured.

Nothing more to add. Cozy place. Aircon for cold evenings.

Tanya V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya V
With spouse/partner

Skoon, netjies en privaat.

Miskien sal komplementêre koffie ’n goeie aanwins wees.

Tineke V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tineke V
With spouse/partner

Little gem in Zeerust.

We stayed at Goedehoop Guesthouse in Zeerust on our way to Madikwe. We found all the staff and owners super friendly and accommodating. We were able to get a good hearty dinner and a lovely farm breakfast the next day, no problem at all. Very reasonable pricing and good facilities. Two beautiful doggos and some kitty cats that made my night.

Gofaone B - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gofaone B
With spouse/partner

It was a peaceful stay, the staff were friendly.

We arrived before check-in time and they gave us the keys right away with no hassle. The receptionist was very friendly.

Rudolf S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudolf S
Individual traveler

Wonderful accommodation.

Goedehoop Guesthouse is really wonderful accommodation. The bathroom was perfect and the bed was unbelievably comfortable. It was very clean and quiet. The garden is amazing and the people are so friendly.

Pieter L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Pieter L
With spouse/partner

Net n gewone oornagplek.

Niks om oor opgewonde te raak nie.

Goedehoop Guesthouse 's response

Goeie dag Pieter
So hartseer om ons eerste slegte review te sien. Jammer dat julle nie gelukkig was nie. Julle is welkom om vir ons n epos te stuur sodat ons weet wat vout was, sodat ons daaraan Kan verbeter.
Dankie
Ad

Goedehoop Guesthouse
Mpho K - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mpho K
With spouse/partner

Home away from home.

Great place, super clean when we got there. Housekeeping staff and owners are super friendly and very welcoming.

Alet M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alet M
With friends

The double bed slept wonderfully and the aircon was very welcome.

We had a great stay, thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die dubbelbed het heerlik geslaap en die aircon was baie welkom.

Ons het baie lekker gebly, dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Judy S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judy S
Family with young children

Very nice overnight stay on the way back from Namibia.

Everything was very nice and we had a great stay. Only problem I had was the fact that there was no braai. We wanted to braai that evening. I mentioned it to the hostess and she brought us a braai and extra cutlery. We also booked the self-catering unit for my husband and myself plus our 3 children (I emailed to let them know our kids were coming with and their ages). There were only 2 of all the cutlery in the unit, and our family is 5 people. There could also be a little more kitchenware, e.g. casserole, drying rack for dishes, braai tongs, etc. Furthermore, we were very satisfied, thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker oornagverblyf op pad terug van Namibië af.

Alles was baie mooi en ons het lekker gebly. Enigste probleem wat ek gehad het was die feit dat daar nie 'n braaier was nie. Ons wou graag die aand braai. Ek het dit aan die gasvrou genoem en sy't vir ons 'n braaier en ekstra eetgerei gebring. Ons het ook die selfsorg-eenheid bespreek vir my man en myself plus ons 3 kinders (ek het per e-pos laat weet ons kinders kom saam plus hul ouderdomme). Daar was slegs 2 van al die eetgerei in die eenheid, en ons gesin is 5 mense. Daar kan ook so bietjie meer kombuisware wees, bv. vleisbak, afdroograkkie vir skottelgoed, braaitang, ens. Verder was ons baie tevrede, dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Petro R - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Petro R
With friends

Verblyf was uitstekend. Almal was baie behulpsaam en vriendelik. Sal beslis hoog aanbeveel.

Baie dankie vir die lieflike verblyf. Julle was so behulpsaam en vriendelik. Siende dat ons groep net bestaan het uit ou mensies. Die kamers was ruim en baie netjies. Sal beslis julle plekkie aanbeveel.

Rolanda P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rolanda P

Great service.

Thank you for the friendly service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie diens.

Baie dankie vir die vriendelike diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annelise B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelise B
Family with young children

Without a doubt value for money.

We enjoyed our stay. The room was clean and neat. The service was great and fast and we had a friendly reception. Will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sonder twyfel waarde vir geld, sal beslis weer daar bly.

Ons het ons verblyf geniet. Die kamer was skoon en netjies. Die diens was flink en vinnig en ons was baie vriendelik ontvang. Ek sal beslis weer hier oorbly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thomas K - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Thomas K
With spouse/partner

Very neat and tastefully furnished. Location very good.

The guest house was easily accessed and good advice on restaurants was provided. Very nice for an overnight stop.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en smaakvol gemeubileerd. Ligging baie goed.

Die gastehuis is maklik gekry en goeie raad ten opsigte van restaurante is gegee. Baie lekker vir 'n oornagstop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casey B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Casey B
On business

Comfortable small-town retreat with modern finishes and excellent service.

The room is spacious and very comfortable. The breakfast and dinner ordered at extra cost was very good value for money. The service is excellent.

Blantina M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Blantina M
With spouse/partner

Slept well without any disturbances.

We arrived very late and left very early. Therefore I can't say much about the guesthouse, except that the bedroom was clean and comfortable. I am prepared to go back and stay for days, even recommend to my family and friends. The place is easy to get.

Ester L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ester L
With spouse/partner

Goeie netjiese verblyf.

Presies wat hulle adverteer, sou egter die volgende aanbevelings wil maak: Meer as twee sakkies koffie, een vir die aand en ook vir die oggend asb., gemakstoele sodat mens nie heeltyd op die bed moet sit nie. Verder baie netjiese en praktiese plekkie.

Sibanyoni N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sibanyoni N
With spouse/partner

Fantastic.

Lovely and friendly staff.

Hennie K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie K
Family with teenagers

Ons was aangenaam verras en beïndruk.

Sal Goedehoop enige tyd aanbeveel, ons was begroet met 'n mooi, netjiese, skoon en goed toegeruste eenheid. Dit is naby aan die besighede, eetplekke en tog baie stil en rustig geen verkeer geraas nie. Alles van aankoms tot vertrek was perfek en sal vir seker weer daar aandoen. Sal vir enigeen aanbeveel. Ons eenheid was op sy eie met veilige parkering onder 'n afdak.

Gerhard D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerhard D
With friends

Very neat and friendly staff. Worth it.

Everything was great with the guesthouse and the service. They even brought us lamps during load shedding. I would've just liked management to ask other guests to quiet down after 23:00 at night. Our neighbours were noisy till late. The guesthouse is still top notch though!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies, baie vriendelike staf. Moeite werd.

Alles was great wat die gastehuis en diens aanbetref. Hulle het selfs lampies vir ons gebring gedurende load shedding. Ek sou net wou vra dat bestuur na 23:00 in die nag dalk die ander besoekers net onder beheer wil bring, ons bure het vreeslik geraas tot laat. Maar wat die gaste huis aanbetref, top notch!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan P
Individual traveler

Goeie drie-ster-verblyf.

Vanweë die aanvraag in die omgewing, is die verblyf goed. Persoonlik verkies ek self 'n upmarket plek teen 'n prys wat mens daarvoor verwag.

Joseph R - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joseph R
With spouse/partner

It was a great place with access to all amenities.

Need to consider breakfast as well as proper parking.

Heleen S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Heleen S
Individual traveler

Value for money.

Value for money. Very neat and comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Dit was waarde vir geld. Baie netjies en gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elize F - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elize F
With spouse/partner

Puik vir 1 nag oorslaap.

Kamer baie mooi, perfek vir oorslaap voor grens.

Talla C - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Talla C
With spouse/partner

Heerlik, gasvry, skoon en vriendelik. Adele is 'n ster!

Alles is hierbo ingesluit. Daar was vewarring met ontbyt, toe gee sy dit sommer gratis! 1000 punte daarvoor!

Ciska B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ciska B
With spouse/partner

Baie billike prys vir hoë gehalte akkommodasie

Ons het laat namiddag in Zeerust aangekom en was aangenaam verras met die prag en weelde wat ons in die 'effens gehawende straat' aangetref het. Ons is vriendelik ontvang, nie net deur die bestuurders nie, maar ook deur die katte en honde. Die kamer was baie spasieus - teen hedendaagse minimalistiese spasies - en baie goed ingerig. Na 'n vol dag op die pad (vanuit Namibië), was die gerieflike bed met lieflike linne en lugreëling 'n lafenis. Ons volgepakte voertuig was veilig en al kon ons ongelukkig nie ontbyt geniet nie, vanweë ons baie vroeë vertrek, sal ons voorwaar weer by Goedehoop oorbly.

Jackie A - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Jackie A
With spouse/partner

Was a good stay.

We enjoyed our stay at the guesthouse, the place was very clean and tidy. Upon arrival there was no one at reception to receive/welcome us. One of the cleaners that was there when we arrived was very friendly. The other negative is that we had no hot water for the entire weekend.

Machiel E - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Machiel E
With spouse/partner

Baie vriendelike, lekker, skoon en mooi diens .

Vriendelike diens en lekker bonus koeldrankie. Ons sal beslis weer daar `n draai maak. Die geriewe was baie skoon en netjies gewees en waarde vir die geld spandeer.

Susan G - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan G
With spouse/partner

Vriendelik ontvang. Kamers skoon en netjies. Dankie vir 'n lekker oorslaap.

Baie dankie vir 'n heerlike oorslaap. Ons was vriendelik verwelkom en na ons kamer geneem. Wat 'n verrassing. Nuut, skoon en netjies. Sal beslis Goedehoop aanbeveel.

Marnel S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Marnel S
With spouse/partner

Rustig.

Geen warm water met aankoms.

Antoinette D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Antoinette D
Family with young children

Ruim.

Die netjiese eenhede het badkamers om van te droom - groot stort en bad en alles is netjies afgewerk. Kamers is ruim, stylvol ingerig en tuine is netjies. Die ligging is twee blokke van die hoofstraat en dit kan raserig raak maar die waarde vir geld en kliëntediens maak op daarvoor. Ontbyt is nie ingesluit in die gastehuis verblyf nie en moet vooraf bespreek word.

Karen H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karen H
On business

A nice clean comfortable spacious room.

The room had nice decor. I liked the shower (no doors to get stuck or maneuver around, very spacious). The room is large and has the basics for a comfortable overnight stay.

Chris V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Chris V
Family with young children

Netjiese waarde vir geld.

Ons is hartlik ontvang en het die skoon kamers met aircon baie geniet na 'n warm dag in Botswana.

Hlonii M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hlonii M
With spouse/partner

Safe, clean and peaceful.

Easily accessible area, clean, safe and very peaceful.

Hugo C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Hugo C
With spouse/partner

Baie lekker plek gewees.

Kamers was baie skoon en netjies, personeel is hulpvaardig en help graag waar hulle kan.

Christopher R - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christopher R
Family with young children

Was ontspanne en baie rustig.

Die mense is baie vriendelik en behulpsaam. Ons het lekker gebly.

Amanda S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda S
On business

Aangenaam verras!

Baie goed deur Adel ontvang, vriendelik, behulpsaam en goed georganiseerd. Kamer was baie netjies, uitstekend toegerus, baie muurproppe beskikbaar. Ons het deurentyd baie veilig gevoel.

Dylan D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Dylan D
With spouse/partner

It was clean, beautiful, friendly and worth it.

We thoroughly enjoyed ourselves, the place is good value for money. Comfy, clean and neat. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was skoon, mooi, vriendelik en die moeite werd.

Ons het onsself heeltemal geniet, die plek was werd die geld sowel as 'n lekker gemaklike, skoon en netjiese plekkie. Ek sal wel by enige iemand voorstel om daar te gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Patrys F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Patrys F
With spouse/partner

Excellent.

My suggestion is just to add microwaves to the rooms. The bathroom tiles need a good scrub, as well as the walls and shower walls and shower floor. Apart from that we enjoyed our stay. Thank you Adel.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

My voorstel is net dat die kamers mikrogolwe moet kry. Die teëls in die badkamer kort 'n lekker skrop, teen die mure en die stortmure en stortvloere, maar andersins het ons lekker gebly. Baie dankie Adel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carina L - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Carina L
On business

Netjies en goeie diens.

Netjies en goeie diens. Sal die gastehuis aanbeveel.

Mokanna S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mokanna S
Individual traveler

Nice place for a visit.

I enjoyed my stay. Wish to visit the place again.

Paul F - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul F
With spouse/partner

The freedom of farmlife.

Nice and open, not cramped at all. Felt as though we really got away from the city. Air was so fresh.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Plaaslewe-vryheid

Baie lekker oop en nie beknop nie... voel of jy behoorlik weg van stad is, lug baie skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eric S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Eric S
With spouse/partner

Very nice and clean place, needs a revamp externally.

Would like to visit again in the future.

Wicus K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wicus K
With friends

Lekker.

Geen klagtes, net een nag daar oor geslaap op pad Namibië toe. Als was voldoende, skoon en netjies.

Gerald V - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerald V
Individual traveler

Accommodation with a touch of old-world charm.

Goedehoop makes one think of the past with the outward appearance. Charming, noble and sincere. Enjoyed the place very much. Although they are still upgrading, one can already see that the place is going to be quality. I have been warned about hot water pressure beforehand. If sorted out, I give the place full marks for sure.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf met 'n tikkkie outydse sjarme.

Goedehoop laat mens terugdink aan die verlede met die uiterlike voorkoms. Sjarmant, edel en opreg. Het die plek baie geniet. Alhoewel hulle nog besig is met 'n opgradering of twee, kan mens al klaar sien, die plek gaan gehalte wees. Daar is my vooraf gewaarsku oor warmwaterdrukking. As dit uitgesorteer is gee ek die plek volpunte vir seker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Uschaan R - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Uschaan R
With spouse/partner

Pragtigste moderne kamer. Alles grys wit en swart. Heerlik gebly en geslaap.

Mees puntenerige persoon sal tevrede wees.

Sanet V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sanet V
On business

Peaceful and everything you need is there.

Enjoyed staying there. It was peaceful, neat and staff is friendly and helpful. Thank you!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en alles wat nodig is daar.

Het dit geniet om daar te bly. Was rustig, netjies en personeel vriendelik en hulpvaardig. Dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Natasha V - May 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Natasha V
With spouse/partner

Peaceful and comfy.

Goedehoop GH is very beautiful, the rooms are spacious and comfortable. The lady who assisted us after 19:00 in the evening was so friendly and helpful. Unfortunately the place needs a bit of maintenance, but I'm sure, as a new owner she'll see to it. They advertise it as a self-catering unit but the facilities are very basic, no plates, no cutlery in the unit, but it wasn't a problem for us, we just want to give some constructive criticism. Otherwise we got some great sleep and we enjoyed watching TV.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en gemaklik.

Goedehoop GH is n baie mooi plekkie, die kamers is ruim en gemaklik. Die dame wat ons gehelp het na 7 die aand was baie vriendelik asook behulpsaam. Die plek kort ongelukkig 'n bietjie aandag, maar ek is seker as nuwe eienaar sal sy daarby uitkom. Dit word verkoop as 'n selfsorg-eenheid, maar die fasiliteite is maar eng, daar is nie borde of eetgerei aangebied in die eenheid nie, maar dis ook nie vir ons 'n probleem gewees nie, wil net bietjie opbouende kritiek gee. Verder het ons rustig geslaap en lekker TV gekyk.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Goedehoop Guesthouse 's response

Liewe Natasha,

Baie dankie vir die terugvoer, raad en vriendelikheid. Ongelukkig bied ons nie selfsorg geriewe nie. Ek sal graag wil weet waar u dit gesien het, sodat ek dit dadelik kan regstel.

Goedehoop Guesthouse
Masilo M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Masilo M
With spouse/partner

The place was worth the time and money spend.

This a place to go for if you really need some quietness and relaxation. It well located next to all amenities (banks and shops) one might need during a vacation. The staff were very friendly and flexible as they allowed us to check in even if it was not yet time for check in. The room was awesome. We enjoyed our stay and will definitely recommend or stay there next time we are around Zeerust. No regrets!

Goedehoop Guesthouse 's response

Thank you for the wonderful feedback.

Goedehoop Guesthouse
From
R600
per night (sleeps 2)
From
From R600
per night (sleeps 2)
From
R600
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 19 people
  • Check-in: 15:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 13 Piet Retief Street, Zeerust, 2865, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDQ5YTI5YTRkLWQ3YzYtNGY2MC05YzZkLTBmMDg3YjI3NTk3Zg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R600  per night (sleeps 2) 51 5 1 5 13 Piet Retief Street Zeerust 2865 North West 0860 022 102 15:00-23:00 10:00 -25.546991459673 26.081315889549
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!