Clarens Accommodation at Granaat | TravelGround
+47

Granaat

44 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 44 reviews for Granaat
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.5/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.5/5
Ulrich S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ulrich S
With spouse/partner

Die beste gastehuis in Clarens.

Die eienaar groet jou met vriendelikheid en sal uit haar pad uit gaan om seker te maak jy is gelukkig. Die kamer word daagliks netjies skoon gemaak. Dit bied 'n baie mooi uitsig as jy deur die dag, of saans op die stoep sit. Vir seker die heel beste gastehuis wat ek al by was.

Lisa-marie R - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lisa-marie R
With spouse/partner

Relaxing.

Karen has created a home away from home, with beautiful decor and attention to detail. We had the most relaxing time and I would most certainly recommend her facilities to all visiting Clarens.

Coleen S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Coleen S
With spouse/partner

Quaint and comfortable. Very accommodating and friendly host. We will certainly visit Granaat again.

Granaat is a Gem on beautiful, peaceful and secure grounds. Accommodation had everything we needed.

Judith A - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judith A
Family with teenagers

A lovely place in a lovely village.

We stayed in the red unit with our teenage son - it is a a comfortable space, charmingly decorated and very well equipped (although really small) kitchenette. Karen was a most helpful and friendly host. Her recommendations for things to do and where to eat were very helpful. We appreciated the beautiful garden, the air cooler, comfy robes, complimentary sherry and tea/ coffee milk, as well as the WiFi and DStv on the rainy afternoons. Clarens is a wonderful place to visit.

Nico F - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nico F
With friends

Netjies, gerieflik en smaakvolle verblyf, met vriendelike diens.

Sien sterre.

Michelle V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Michelle V
With spouse/partner

Karen makes jou feel so welcome and her place is clean and convenient.

Well located, very clean. Conveniently close to the square. Karen made us feel welcome.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Karen laat jou baie welkom voel en haar plekkie is skoon en gerieflik.

Goed geleë, baie skoon. Gerieflik en naby aan die square. Karen het ons baie welkom laat voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adele C - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele C
With spouse/partner

Awesome.

12/10. Beter as die foto's.

Chanelle B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chanelle B
With spouse/partner

Baie unieke ervaring - pas perfek by die Clarens-atmosfeer. Soveel kultuur!

Granaat se diens was fantasties, vars blomme en soveel klein dingetjies om mens te laat spesiaal voel. Dit was regtig gerieflik en mooi!

Eunice D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eunice D
With spouse/partner

Tranquil and beautiful.

We enjoyed our stay in the Red house that was perfect for a couple and beautifully decorated. Thank you for making our stay lovely and will definitely be back.

Kathy S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kathy S
Family with young children

Rustig.

Granaat selfsorgeenhede is binne loopafstand van die dorp af. Dit is die ideale naweekwegbreek vir 'n paar. Vriendelike diens en baie netjies! Goeie waarde vir geld.

Antonie V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antonie V
Family with young children

Wonderlike ervaring gewees.

Karen het mens baie tuis laat voel en onmiddellik gereageer met enige navraag. Die eenheid is besonders ontwerp en baie gemaklik!

Kyle L - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kyle L
Family with young children

Pragtige plekkie naby aan al die restaurante, maar klein bietjie weg van die hustle en bustle van Clarens.

Baie oulike plek weg van die besige strate van Clarens dorpie. Pragtige uitsig oor die berge. Die huise is goed ingerig met als wat jy nodig het. Die eienaar Karen was baie hulpvaardig met al ons vrae oor Clarens. Ons sal vir seker weer daar bly.

Michelle E - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle E
With spouse/partner

Granaat is beeldskoon, behalwe die pragtige uitsig, was die eenheid skoon, netjies en toegerus met als wat mens benodig vir ’n wegbreeknaweek!

Ongelooflike lekker naweek in Clarens! Granaat bied meer as wat mens nodig het, nie net netjies nie, maar gekroon met ’n pragtige uitsig. Ons en ons baba hondjie was verwelkom met ’n warm glimlag en silwerskoon eenheid. Ons sal beslis weer Granaat besoek!

Avital N - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Avital N
With spouse/partner

Lovely, peaceful stay at Granaat. Certainly will visit again.

Karen, our hostess, gave us a warm welcome upon arrival. We really enjoyed our stay with a beautiful view. A great recommendation for a peaceful weekend away.

Mache H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mache H
With spouse/partner

Heerlik rustig en goed toegerus.

Ons het heerlik gebly. So lekker stil, die eenheid is baie goed toegerus, alles wat ons kon nodig kry. Lieflike uitsig en lekker naby aan die Conservancy om bietjie te stap en ook om dorp toe te stap. Karen se aanbevelings vir eetplekke en aktiwiteite was tops!

Louis S - May 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Louis S
With spouse/partner

This is a very cosy place and one can relax and enjoy to tranquil atmosphere and views.

Just a few things that can be attended too to make sure that future guests have an even more enjoyable stay at Granaat: Ensure that the gas geyser is working properly and that there is sufficient warm water. Mark the warm and cold water taps perhaps with red and blue markers - that way you don't waste water waiting for the warm water.

Jeanne V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanne V
With spouse/partner

So 'n bietjie bederf.

Ons het na 10 dae van meestal kamp in die Kalahari en Karoo - en na baie reën op pad na Clarens - heerlik gekuier in skoon, baie mooi dekor. Lekker eie kos gemaak. Ons het 'n kaggelvuur gemaak en heerlik geslaap. Baie veilig ook.

Terry J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Terry J
With spouse/partner

Beautiful accommodation in a stunning location.

We had a wonderful stay at Granaat – very well situated, beautiful views, very accommodating owner, lovely unit with everything we could ask for in it (as well as special touches like sherry when we arrived, wood for the fireplace etc). We will only stay here in the future!

Gerda V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerda V

Heerlike ontspanning met pragtige natuur uitsig.

Ek en my ma het lekker ontspan. Naby genoeg aan winkels om te stap. Ver genoeg van winkels om nie geraas te hoor nie.

Mark L - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Mark L
With spouse/partner

Absolute relaxation.

Really a nice breakaway in the town of Clarens. We are old visitors for more than 40 years! Granaat is really a gem standing out in the humdrum of local guesthouses of which we have occupied at least 45 times! Quirky layout but with all amenities. The Hostess was so friendly, she could have been family in all senses. We will definitely be back...Thanks Karen.

Cindy-anne D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cindy-anne D
Family with young children

It was fantastic, so private.

The photos on the website speak the truth. Picture Perfect. Help was there when we needed it. We enjoyed it very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was fantasties, so privaat.

Die foto's op die webwerf praat die waarheid. Prentjiemooi. Hulp was daar wanneer ons dit nodig gehad het. Ons het dit baie baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hanno V - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanno V
With spouse/partner

'n Rustige en pragtige gastehuis met hartlike diens in in 'n prentjie-mooi deel van Suid-Afrika.

Granaat het die stilte en rustigheid gebied waarmee die berge van die omgewing jou nooi. Ons sal dit aanbeveel!

Elmo L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmo L
With spouse/partner

Very peaceful area, beautiful unit.

We really enjoyed it, the unit is modern and had everything one could need. It is close enough to the centre of town, but just far enough to be peaceful. I can recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustige omgewing, pragtige eenheid.

Ons het dit baie geniet, die eenheid is modern en het alles wat 'n mens mag nodig kry. Dis naby genoeg aan die middedorp om te stap, maar tog net ver genoeg om rustig te kan wees. Ek kan dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Granaat's response

Elmo, dankie vir julle resensie.
Ons sien uit na julle volgende kuiertjie, dalk in die winter sodat julle die kaggel kan geniet
Tot dan, goed gaan.
Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Ilza R - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Ilza R
With spouse/partner

Redelik. Dit was nie heeltemal waarvan ek hou nie.

Die stort maak die hele badkamervloer nat en ek het nie baie van die sementvloere gehou nie. Daar was so paar goed wat my gepla het, maar elke persoon se smaak verskil.

Granaat's response

Goeie dag Ilza,
Dankie vir jou terugvoer. Die stort is onkonvensioneel en so ontwerp om bv. rolstoele ook te akkomodeer. Ek is jammer dat jy dit nie geniet het nie. Ek verstaan dat nie almal se smaak dieselfde is nie maar is dankbaar dat julle die tyd by Granaat geniet het.
Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Charmaine M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Charmaine M
With spouse/partner

Baie lekker met pragtige uitsig.

Baie lekker, net baie warm en kort beslis lugversorging.

Granaat's response

Goeie dag Shane,
Ek is bly julle het die pragtige uitsigte geniet en lekker by Granaat gekuier. Die erge hittegolf in Desember het ons laat besef dat ons lugversorging moet laat installeer vir ons gaste se gerief en dit is gedoen. So volgende keer as julle in die somer kom kuier kan julle inkom en die gerief van die lug verkoeling ervaar.
Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Benita G - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Benita G
Family with teenagers

Pragtige en netjiese verblyf.

'n Pragtige en netjiese eenheid met 'n uitstekende gasvrou!

Ananda K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ananda K
Family with young children

Baie gerieflik.

Pragtige plek. Alles is netjies en skoon. Baie gesellig!

Granaat's response

Hi Ananda,

Dankie vir jou terugvoer en ons sterre. Altyd lekker om te hoor dat gaste hulle tyd by Granaat geniet het.

Vriendelike groete tot volgende keer,
Karen

Granaat
Peter S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter S

Great stay in a beautiful house.

We enjoyed our stay in Granaat. The house is beautiful and perfect for a large group.

Granaat's response

Hi Peter,

Thank you for our 5 stars all-round. Happy when our guests enjoy their stay at Granaat
Until next time stay well.

Regards,
Karen

Granaat
Elzanne S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elzanne S
Family with young children

Wonderlike naweek-wegbreek.

Ons is hartlik ontvang en het heerlik gebly.

Granaat's response

Hi Elzanne,

Dankie vir jou resensie en ons sterre, ek is baie bly dat julle die wegbreek tydjie by Granaat in Clarens geniet het.

Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Piet D - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Piet D
With friends

Perfek geleë akkommodasie in die Oos-Vrystaat.

Die ontvangs deur die eienaar was gul en het ons onmiddellik laat tuis voel. Akkommodasie is netjies. Kombuis gerieflik en goed toegerus. Uitsig oor Clarens verruklik. Granaat bied jou die geleentheid om alle plekke in, en om, Clarens te besoek.

Granaat's response

Hi Piet,

Dankie vir jou mooi resensie en ons sterre. Sien uit daarna om julle weer terug te verwelkom by Granaat

Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Sarah S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Sarah S
With spouse/partner

Lacked in value for money.

Whilst Karen was a most tentative host, the bathroom light and shower were not working. The curtains don’t extend to the top windows and although natural sunlight is always a beautiful addition, we were constantly woken up by burning sunshine or struggled to sleep due to piercing moonlight. The overall experience was very pleasant, however, I felt the accommodation lacked in value for money.

Granaat's response

Good day Sarah,

Thank you for your review and our stars
If anything is out of order please bring it to your host's immediate attention. I would have loved to show you how to drop the blinds to prevent the light from shining through the top windows and sorted a bulb and shower head. You were such a beautiful couple and I hope to welcome you back to Granaat in the future

Warmest wishes,
Karen

Granaat
Vernon K - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Vernon K
With friends

Dit was heel skaflik.

Dit was 'n heerlike rustyd, net jammer die bure se honde was nie aangenaam nie. Die ketel in die Grey Room het nie gewerk nie en die bad se prop seel nie. Dit sal nogal waardeer word as die boonste vensters net gordyne gehad het, want jou bure kyk van hulle balkon in die chalet in. Karen is 'n aangename gasvrou en wil dankie se vir die granate.

Granaat's response

Goeie middag Vernon

Dankie vir die tyd wat jy geneem het om jou terugvoer deur te gee. Ek is bly om te hoor dat dit vir julle heerlike rustyd was by Granaat.
Met betrekking tot die honde moet ek noem dat die feit dat julle met 2 honde kom kuier het, en ek heeltemal kan verstaan dat die bure se honde wou saam gesels elke keer as julle honde by die heining gaan kuier het.
Ons diens elke dag die eenhede, ons sou julle dadelik gehelp met met nuwe ketel en om een of ander rare rede werk die ketel perfek toe ek hom gaan aanskakel om vas te stel wat die probleem sou wees nadat ek jou boodskap hier lees.
As gastehuis eienaar is dit vir my belangrik dat my gaste lekker kuier, ek kan egter niks doen nadat jy vertrek het om jou kuier geriefliker te maak nie.
Wat ek wel na julle vertrek doen is moeite aangaan om die rook reuk uit die Grey unit te kry en ekstra kostes aan te gaan om die honde se modder spore uit my wit Perkaalse linne te kry sodat my volgende gaste weer lekker kan kom kuier.
Ek is bly julle het die granate geniet.

Vriendelike groete

Karen

Granaat
Lizanne B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizanne B
Family with young children

Baie beïndruk met die gasvryheid en netheid.

Ek sal Granaat definitief aanbeveel. Karen dink aan al die klein details soos melk in die yskas en 'n sjerrie vir verwelkoming. Dit maak dat mens altyd sal terugkeer.

Granaat's response

Hi Lizanne,

Dankie vir jou mooi resensie en ons sterre, julle moet weer kom kuier in die winter sodat julle die kaggel kan geniet.

Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Yvonne D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Yvonne D
With spouse/partner

Warm, te lig en lawaaierig!

Dis so jammer dat daar nie 'n lugversorger in die eenheid aangebring is nie. Die sinkdak maak die eenheid onleefbaar. Die gekraak van die sinkdak sowel as die gordynlose bo-vensters maak jou al 5 uur in die oggend wakker. Die eenheid is pragtig maar ek sal nie weer daar bly nie.

Granaat's response

Goeie dag Yvonne,

Dankie vir jou resensie, ek is bly om te hoor jy het Granaat as Pragtig beleef.
Daar is blinders by die boonste ry vensters, ons laat hulle nou gesak sodat gaste laat kan slaap en op eie keuse oop kan maak indien hulle die sterre en die maan wil sien inskyn. Ons het ook sedert julle besoek lugreeling laat installeer so julle is baie welkom om weer te kom kuier

Vriendelike groete,

Karen

Granaat
Jana R - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jana R
With spouse/partner

Baie mooi en modern!

Ons het baie lekker by Granaat gebly! Karen was baie behulpsaam. Die enigste negatief was die musiek wat tot laat aangehou het elke aand.

Granaat's response

Hi Jana,

Dankie vir jou resensie en ons sterre. Hoop om julle weer te verwelkom (daar nie elke naweek troue in ons straat so musiek behoort nie weer te pla)

Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Anri D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anri D
With spouse/partner

Fantastic!

Beautiful, neat room!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Pragtige, netjiese kamer!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Granaat's response

Danki Anri vir jou resensie en ons sterre.
Kom kuier weer in die winter sodat julle die kaggel kan geniet
Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Juanita O - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Juanita O
With spouse/partner

Magical accommodation!

Granaat was a big surprise. We enjoyed every moment we spend there. We really felt spoiled. Karen was great and always ready to help. We can't wait for our next trip to granaat.

Granaat's response

Thank you for your review Juanita, we are waiting for your next visit.
Best wishes,
Karen

Granaat
Melissa R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa R
Family with young children

Heerlike wegbreek!

Baie oulike plekkie en ons sal beslis wil teruggaan. Sal dit net waardeer as eienaar met die bure kan praat oor hul honde wat aanhoudend blaf en baie steurend is.

Granaat's response

Melissa, dankie vir jou skrywe en ons 5 Sterre.
Goeie nuus ons het nuwe bure sonder honde
Kom kuier gou weer.
Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Liese F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liese F
With spouse/partner

Lieflike plek met baie ekstras!

Pragtige plek met baie bedagsame gasvrou. Die eenheid het baie ekstra goedjies soos toilteware wat 'n mens soms vergeet en hout vir die kaggel ens.

Granaat's response

Hi Liese,

Dankie vir jou mooi resensie en ons sterre. Dit is lekker om te lees ons gaste het hulle bederf tyd by Granaat geniet
Kom kuier weer.

Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Marieta V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marieta V
Family with young children

Beautiful place.

We really enjoyed it and felt at home immediately.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek.

Ons het dit baie geniet en sommer dadelik tuis gevoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Granaat's response

Dankie vir ons 5 sterre Marieta, ons is bly julle het julle tyd by Granaat geniet en sien uit daarna om julle weer terug te verwelkom.

Vriendelike groete,
Karen

Granaat
Naeela H - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naeela H
With spouse/partner

It was an ideal place for a romantic weekend away.

The grey room at Granaat was a wonderful surprise pictures on the site do no justice to the attention to detail and the lovely setup of the place. The effort that was put into the place surpassed our expectations. The room was larger than expected from the pictures which was perfect. If you decide to stay at Granaat prepare yourself for a lovely rustic experience nestled in the town of Clarens.

Granaat's response

Thank You for your detailed review and stars Naeela.
We are delighted that you loved Granaat.

Looking forward to welcoming you back in the future.

Kind Regards
Karen

Granaat
Tiaan A - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tiaan A
With spouse/partner

Netjies en lekker.

Sal weer daar gaan bly.

Granaat's response

Goeiedag Tiaan,

Dankie vir jou skrywe en ons sterre
Mooi bly tot volgende keer.

Karen

Granaat
Yolande P - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Yolande P
Family with young children

Rustig.

Was 'n heerlike, rustige ervaring!

Granaat's response

Goeiedag Yolande,

Dankie vir jou skrywe en ons sterre. So bly julle het die tyd by Granaat geniet.

Vriendelike groete
Karen

Granaat
Sean D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sean D
With spouse/partner

Beatiful!

We enjoyed the weekend so much, beautiful place and Karen is a fantastic host, will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig!

Ons het die naweek baie geniet, pragtige plek en Karen is 'n fantastiese gasvrou, sal beslis weer terugkom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Granaat's response

Goeiedag Sean,

Lekker om te weet ons gaste geniet Granaat.
Julle altyd welkom.

Vriendelike Groete
Karen

Granaat
was R1 500
From R1 050
per night (for 2 people)
was R1 500
From R1 050
per night (for 2 people)
was R1 500
From R1 050
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Corner of Park Street and Collett Street, Clarens, 9707, Free State
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDE4MTE1ZTJmLTMwZjktNDIxZi1iZDljLWI5OGM1ZThlNDBlZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 500, now From R1 050  per night (for 2 people) 44 5 1 5 Corner of Park Street and Collett Street Clarens 9707 Free State 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -28.522491259531 28.417988419533
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com