Fresnaye Accommodation at Grande Kloof Boutique Hotel | TravelGround
+75
+75

Grande Kloof Boutique Hotel

Review Summary

4.3 out of 5from 32 reviews for Grande Kloof Boutique Hotel
Cleanliness
4.3/5
Service
4.1/5
Location
4.5/5
Safety
4.5/5
Value for money
3.9/5
Berna V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Berna V
Individual traveler

Beautiful hotel and will stay there again.

Very friendly people and the place is very central. Close to the sea and close enough to other attractions. They serve a delicious breakfast. Would appreciate it if they could provide an internet service.

This review has been translated, click here to view the original version.

Pragtige hotel en sal weer daar gaan bly.

Baie vriendelike mense en die plek is baie sentraal geleë. Naby die see en ook naby genoeg aan ander besienswaardighede. Heerlike ontbyt wat hulle bedien. Sal dit waardeer as daar dalk internetdiens verskaf kan word.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

David L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David L
Individual traveler

Near everything and safe! Thank you.

See rating.

This review has been translated, click here to view the original version.

Naby alles en veilig! Dankie.

Sien sterre.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Grande Kloof Boutique Hotel's response

Thank you, We glad you enjoyed your stay, we hope to accommodate you again soon.

Grande Kloof Boutique Hotel
Nico V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Nico V
Family with teenagers

Die plek was uiters vuil. Ek het ook foto's geneem daarvan. Sal glad nie aanbeveel nie.

Ek is baie teleurgesteld oor die plek en dit wat ek betaal het. Die plek was uiters vuil. Daar het nog van vorige mense se vuilgoed in die stort gelê, soos skeermes-lemmetjies en nog ander derglike dinge. Ons het die volgende oggend in ontvangs opgedaag nadat ek gereël het vir ontbyt en niemand het daarvan kennis geneem nie. 'n Persoon uit die kombuis het gekom om ons uit te teken. Daar was nog 'n oop geskeurde pak ys wat al gesmelt was in die yskas, ek het dit in vrieskas gesit dat dit kan vries. Daar was nie eers 'n bottel koue water in die yskas nie. Yskas was ook vuil gewees.

Grande Kloof Boutique Hotel's response

Good day Nico,

We are sorry to see that your stay was not an enjoyable one,

We are always willing to assist our guests with whatever they may need or what they are not happy with, should this have been brought to our attention when you checked in or when you were first unhappy. We would have gladly moved you to another self-catering unit.

We will investigate your complaint further and make sure that this never happens again.

Regards,
Grande Kloof Boutique Hotel

Grande Kloof Boutique Hotel
Estelle S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle S
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Netjies en skoon en alles wat ons nodig gehad het was beskikbaar.

Grande Kloof Boutique Hotel's response

Thank you, We glad you enjoyed your stay, we hope to accommodate you again soon.

Grande Kloof Boutique Hotel
Linda E - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Linda E
With spouse/partner

Teleurstellend.

Die uitsig uit ons kamer was baie mooi. Ongelukkig kort ons kamer, sowel as die deel van Hotel wat ons gesien het, herstelwerk. Ons badkamer was vuil en toiletsitplek stukkend. Van die personeel kort opleiding. Ons het glad nie die ontbyt geniet nie, a.g.v. swak bediening. Die opdien-area was vuil en twee verskillende strome musiek wat terselfdertyd speel, een as agtergrondmusiek en die ander hard uit aangrensende kombuis.

Edward D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Edward D
On business

Apart from the breakfast I didn't get, the accommodation was good.

Apart from the reception, the rest of the staff weren't up to standard. Arranged breakfast the evening before, but it seems that there is no communication between day and night staff, because when I wanted to have breakfast at 7, I learned that breakfast is only served at 7:30.

This review has been translated, click here to view the original version.

Behalwe vir ontbyt wat ek nie gekry het was verblyf goed.

Behalwe vir die ontvangs was die res van hulle kliënte nie op standard. Het gereël vir ontbyt die aand voor die tyd maar wou voorkom dat die dag personeel en ander kommunikeer nie want toe ek ontbyt wou geniet om 07:00 was ek meegedeel dat ontbyt eers na 07:30 reg sal wees wat nie vir aanvaarbaar was nie.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Jolene T - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolene T
Individual traveler

Very basic accommodation that suited my budget and was clean and safe.

Stayed in the Grande Kloof Boutique Apartments. Manager and staff were friendly and accommodating. Shared bathrooms sparkly clean and tidy.

Leana N - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leana N
Individual traveler

Dit was lekker naweek van rus in stilte.

Ek sal dit vir enige een aanbeveel. Dis ideaal as jy wil wegkom van als en almal af. My verblyf was 'n goeie rus wat ek nodig gehad het.

Bennie F - May 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Bennie F
Family with teenagers

Diens was teleurstellend.

Die diens en bestuur van die hotel laat veel te wense oor!

Jonas L - May 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Jonas L
With spouse/partner

Nice place in a good area and friendly people.

There are not many options for breakfast. There was no water on Friday morning and it was not communicated to the guests by management. No restaurant to have lunch or dinner, you have to go eat out. Nice place, nice area and friendly people.

Netanya V - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Netanya V
Individual traveler

Not as per advertising.

The booking was for an en suite-room and to my surprise I found myself in a joint bathroom situation. Without any windows that is opening to the outside. Level of sounds was really not as expected. No privacy at all.

Juliano F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juliano F
Individual traveler

Had a very pleasant and comfortable stay.

From the time I arrived I got a very warm welcome to when I checked out. I was very impressed with everything from the service to the hospitality and the scrumptious breakfast was top notch. If I had to fault anything it would be the lack of at least a small bar fridge in the rooms but other than that I enjoyed every minute of my stay.

Jacqueline P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jacqueline P
With spouse/partner

Genieten in Kaapstad!

Een heerlijke plek om te genieten in Kaapstad!

Myna L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Myna L
With friends

Dit was absoluut fantasties.

Die week by Grande Kloof Boutique Hotel was baie aangenaam. Die personeel is baie hulpvaardig en laat jou baie tuis voel. Ek sal julle by enigeen aanbeveel. Weereens baie dankie.

Livingstone R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Livingstone R
Family with young children

Friendly staff and service.

Nice location and efficient staff and clean relaxing atmosphere.

Hanli U - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanli U
With spouse/partner

Wonderlik.

Sal met 'n geruste hart aanbeveel, Jean en Luke gaan uit hul pad uit om jou verblyf 5 ster te maak.

Stephani D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Stephani D
With spouse/partner

It was very enjoyable.

Despite the issue with our room it was enjoyable. The issue was handled in a professional manner and we had a wonderful time.

This review has been translated, click here to view the original version.

Dit was heel aangenaam.

Afgesien van 'n probleem met ons kamer was dit heel lekker. Dit is op 'n professionele manier hanteer en die res van ons kuier was baie lekker.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Dawn S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawn S
With spouse/partner

Best weekend away ever!

We had the best weekend ever, outstanding service and the staff went the extra mile. We will definitely be back.

This review has been translated, click here to view the original version.

Beste naweek weg ooit!

Ons het die beste naweek ooit gehad, uitstekende diens en die personeel kan nie genoeg vir mens doen nie. Sal definitief terugkeer.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Charmian R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmian R
With friends

Hier kry jy uitstekende diens.

Danksy Juan en sy span, het ek en Jacqui 'n heerlike, ontspannende wegbreek gehad. Ons is letterlik op hande gedra, en die hele span het uit hul pad gegaan om ons verblyf onvergeetlik te maak.

Olav Roald H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Olav Roald H
Family with teenagers

Excellent location and service.

A relaxing place with friendly staff short distance from the lovely beach promenade.

Melissa J - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Melissa J

Rustig en vriendelik. Ons het dit baie geniet.

Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Die spa sessie was fantasties. Dit is 'n lekker blyplek.

Chris L - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Chris L
On business

Baie goed!

Verblyf was aangenaam en die diens was besonders vriendelik en vinnig.

Gabriel J - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Gabriel J
Individual traveler

Gemiddeld.

Geen internet of WiFi was beskikbaar vir my hele verblyf nie. As dit beskikbaar was, was dit baie stadig. Ook my kluis in die kamer het nie gewerk nie. Al het ek dit aan die bestuur gemeld, is niks daaraan gedoen nie. Ook baie lawaaierig. Kon elke woord hoor wat my bure in hul kamers bespreek. Lig wat die heeltyd inskyn vanaf buite, die gordyne is glad nie dig nie.

Renie O - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Renie O
With spouse/partner

Baie netjiese verblyf - heerlike ontbyt elke oggend en rustige omgewing.

Baie vinnige toegang tot Uberdienste en vriendelike personeel.

Green G - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Green G
Family with young children

Baie goed geleë en was 'n baie goeie prys.

Baie goed geleë en was 'n baie goeie prys vir die aand wat ons daar gebly het. Ontbyt was ingesluit en dit was meer as genoeg. Mens is baie naby Kampsbaai, Seepunt en Groenpunt so dis ideaal vir 'n naweek.

Marlene Reineke R - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marlene Reineke R
With spouse/partner

Huislik, personeel baie behulpsaam en kliëntgeoriënteerd. Heerlike ontbyt!

Kamers gerieflik, maar in die kamer waar ons gebly het, eerste kamer by die ontvangs, is dit baie raserig. Veral as gaste laat inkom, wat hul reg en voorreg is as jy met vakansie is. Die kamer het ook geen lugreëling in nie. Behalwe vir die laasgenoemde was dit uitstekend!

Alan S - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alan S
With spouse/partner

We had a wonderful stay, only issue was, it seemed far too short!

An establishment with high standards and extremely friendly and efficient staff.

Santiago B - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Santiago B
Family with young children

Nice and quiet!!

We loved stay because the hotel is quiet, the staff wee wonderful and the place is nice.

Hennie G - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie G
With spouse/partner

We had an amazing time!

Would go back any day, friendly staff and welcome, perfect rooms and amazing assistance with all queries!

Lehlohonolo C - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lehlohonolo C
With spouse/partner

Pleasant Stay.... Thank you very much.

Petite, Classy establishment.... A view to die for in the Top Floor rooms!

Andre F - Aug 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre F
With spouse/partner

Best of the best!!!!

10 out of 10!!! We would not hesitate to stay here again in the future.

Andre F - May 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andre F
On business

Wow!!!!!

Was very nice and would recommend to friends and family.

From R550
per night (for 2 people)
From R550
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R550
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 66 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 69 Kloof Road, Fresnaye, Cape Town, 8005, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJcCmYJa2duvB9y9n9qH4KWQ0ZXjAPeb8PW9ygqY69NVP1SYym1?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R550  per night (for 2 people) 32 5 1 5 69 Kloof Road Fresnaye 8005 Western Cape 0860 022 102 14:00-23:00 11:00 -33.92463 18.38359
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com