Chartwell Accommodation at Great Dane Cottages | TravelGround
+26

Great Dane Cottages

48 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 48 reviews for Great Dane Cottages
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.9/5
Chantell W - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantell W
With spouse/partner

Best place. Home away from home!

Best places for a getaway. Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beste plekkie. Home away from home!

Beste plekke vir 'n wegbreek. Gaan beslis weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karin B
On business

'n Heerlike plek om te bly.

Baie vriendelike diens. 'n Lieflike skoon omgewing en 'n lekker swembad om in te swem.

Dianne N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dianne N
With spouse/partner

We loved our stay here. With the Springbok, Tortoises, Macaws and parrot, we felt like we were on a mini game farm.

Corrie made us feel very welcome and we thoroughly enjoyed our stay. This is definitely value for money with a country feel. I would definitely recommend them.

Kevin R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kevin R
With friends

The Great Dane has been amazing.

It has indeed been a very delightful and pleasant stay. I definitely recommend and commend this to anybody looking for a peaceful weekend away The atmosphere is great, food stores, etc. are central and located at a convenient place. The Great Dane has been to good to us. Corrie welcomed us as family. We soon will visit the place again. Thank you so much.

Rene G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rene G
Family with young children

Great!

Really liked our stay there, will definitely go back. I told my hubby when we go to JHB again we are staying there. Shops close enough if you would need something. All in all great stay. Corrie was really helpful. We got totally lost the first night in JHB and one of his employees came to pick us up. We're truly grateful for that. Once the GPS kicked in it was smooth sailing from there.

Jimmy M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jimmy M
With spouse/partner

The establishment was amazing.

The serenity is amazing. It was my second time coming here. I noticed the cottage has improved with a sink where you do your dishes. Nice one! Thank you for you hospitality. The guy who welcomed us with a warm, friendly gesture ─ I thank him. Great place indeed and a money saver too.

Jeannine Z - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeannine Z
Family with teenagers

Fantastiese plekkie gewees.

Dit is 'n uitstekende plek met fantastiese diens. Definitief waarde vir geld en ek sal dit enige tyd aanbeveel en weer van hulle gebruik maak.

Mari S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mari S
With friends

Veilige. rustige omgewing.

Corrie is ‘n uitstekende gasheer en het uit sy pad gegaan om ons verblyf so gemaklik moontlik te maak. Veilige en rustige omgewing. Ons sal definitief weer hier tuisgaan.

Minette V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Minette V
With spouse/partner

Quiet stay in a quiet area from the city noise.

Thank you so much for a wonderful weekend. We could rest well. The environment is beautiful and the needs of people are well catered for. We would love to visit Great Dane Cottages again in the future and would recommend anyone to visit and spend the night there. Thank you so much for very good service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige verblyf in 'n stil omgewing uit die stad se lawaai.

Baie dankie vir 'n heerlike naweek. Ons kon lekker uitrus. Die omgewing is pragtig en daar word goed voorsien in mens se behoeftes. Ons sal Great Dane Cottages graag weer wil besoek in die toekoms en sal enige persoon aanbeveel om daar te kuier en te oornag. Baie dankie vir baie goeie diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Khuselwa M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Khuselwa M
With spouse/partner

Amazing place and host!

This is the place to be for that short budget break. It was a great discovery and will definitely keep going back.

Marthinus Dirk Jacobus J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marthinus Dirk Jacobus J
With spouse/partner

Baie vriendelik en hulpvaardig gewees, en dis baie rustig daar. Dankie, Corrie.

Na 'n klein probleem met die datum aan my kant, het Corrie ons tegemoetgekom en ons verblyf gegee vir die aand.

Charmaine S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine S
Individual traveler

Fantastic location with homely reception and personal touch!

I loved staying on this beautiful farm-like property.

Renè H - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Renè H
With spouse/partner

It was well priced and the accommodation is well located.

Great location. Felt like we were out in the country, but we were actually only a short distance away from the malls and other entertainment. The owners were great and very accommodating. It was definitely value for money. Will definitely be back.

Lizzy B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizzy B
With spouse/partner

Home away from home.

Beautiful place in the city, but without the noise. See you again soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Jy is tuis weg van die huis.

Pragtige plekkie in die stad, tog sonder die geraas daarvan. Sien julle gou weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christo V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo V
With spouse/partner

We had a great 2 nights.

Great value for money. Clean and comfortable.

Beauty C - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beauty C
With spouse/partner

I could always go there, every weekend.

I would recommend the place to anyone, everything was perfect. Very kind guy who was assisting us; he’s to patient. Just loved everything.

Jannie K - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jannie K
With spouse/partner

Rustig en ontspannend!

Ek kan Great Dane Cottages regtig aanbeveel. Vriendelik ontvang deur Corrie en wat 'n aangename persoon. Die Adoons Cottage is baie netjies met al die geriewe soos by jou eie tuiste. Dit is ook hond vriendelik wat ons baie waardeer het. Sien volgende jaar weer, dieselfde tyd.

Corne S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne S
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Baie vriendelik ontvang, netjiese, goed ingerigte kamers met als wat mens nodig het. Sal definitief weer hier oornag.

Johann B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann B
With spouse/partner

Gasvry en waarde vir geld.

By ons aankoms is ons vriendelik verwekom, die eenheid was skoon, netjies en baie ruim. Beslis die moeite werd, ek beveel Great Dane Cottages aan vir iemand wat rustigheid soek.

Jan V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jan V
With spouse/partner

Aanvaarbaar.

Die eenheid is goed vir oornag, alles wat jy nodig het. Sal net meer gemaklike stoele buite verkies het.

Betsie M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Betsie M
On business

Baie goeie waarde vir geld!

Ek het baie lekker gebly. Die cottage is ten volle toegerus met alles wat mens nodig het en die feit dat my woewe hulle eie privaat tuin gehad het was 'n bonus! Lekker naby genoeg aan die stad, maar ook ver genoeg om uit die geraas te kom.

Michiel T - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michiel T
Family with young children

Heerlike vakansie verblyf, kon nie beter!

Dit was beslis waarde vir geld! Pragtige plek wat baie netjies is. Lekker swembad en mooi, stil en rustige omgewing, weg van die gedruis van die stad! Vriendelike mense wat uit hulle pad sal gaan om jou te help. Sal enige tyd weer daar bly en dit vir almal voorstel. Ons kinders was mal oor die honde, hulle dag was gemaak as hulle die honde gesien het!

Great Dane Cottages's response

Hi Michiel,

Dankie vir die ondersteuning en terugvoer.

Groete,
Corrie

Great Dane Cottages
Hendrik L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik L
Family with teenagers

Couldn't have asked for a better place to rest for a weekend.

Very peaceful and quiet area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kon nie vir 'n beter plek gevra het om vir 'n naweek te rus nie.

Baie rustig en stil area.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thappy L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thappy L
With spouse/partner

We had a lovely stay.

The establishment is tranquil, beautiful and great value for money. We will definitely go back.

Maud S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Maud S
With spouse/partner

Rustig maar tog opwindend.

Lekker gebly en die natuur geniet. Die honde is wonderlik en baie vriendelik. Baie netjiese plek en vriendelike, gasvrye eienaars.

Jimmy M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jimmy M
With spouse/partner

The place is so nice and perfect for a couple needing a getaway from the city life nice and quiet.

I travelled with my partner and had a great stay. It's a nice place for just two night's stay and the place is beautiful and clean. If you only could add a door on the bathroom and a basin for the small kitchen, but otherwise it was not a train smash. The owner was so friendly and welcoming. I will definitely come back.

Rochelle V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rochelle V
With spouse/partner

Had a fabulous stay.

This was a fabulous place, accommodation highly recommended, will most definitely make use of Great Dane Cottages again. And we loved the dogs they are so awesome. Thanks for everything.

Varonique S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Varonique S
With spouse/partner

We enjoyed our stay felt like we at home.

We enjoyed our stay felt like we at home. Will go back again.

Adrian S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adrian S
With friends

Beste waarde vir geld.

Dit was baie goeie waarde vir geld. Pragtige plek wat baie netjies is. Heerlike swembad en pragtige omgewing en natuurskoon. Vriendelike mense wat uit hulle pad sal gaan om jou te help. Sal enige tyd weer daar bly en dit vir almal voorstel. Baie naby aan Monte en baie veilig.

Pierre E - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pierre E
With spouse/partner

Great place for people to relax from busy city life.

I will recommend this place any time. Great place, good and friendly welcome from owner.

Marichel T - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marichel T
With friends

Very tranquil and a good choice for someone who loves nature.

The service is very good and you feel right at home. Nature is beautiful around the cottages. The cottages are very neat and equipped with everything you need. I will definitely stay there again and recommend the place to anyone. Good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en ‘n goeie keuse vir iemand wat van die natuur hou.

Die diens is baie goed en mens voel dadelik tuis. Die natuur is pragtig om die cottages. Die cottages is baie netjies en toegerus met alles wat jy nodig het. Ek sal definitief weer daar bly en die plek aanbeveel vir enigiemand. Goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Refilwe L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Refilwe L
With friends

Stunning.

Beautiful place, very beautiful. Hosts are very friendly, very clean. Nothing short of amazing. We had such a good time.

Tabile M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tabile M
With friends

Tranquility!

Corrie is an awesome host. He welcomed us with warmth. The place is so clean and peaceful. We had a wonderful stay, I wish we had stayed for more days. Definitely going back.

Ilonka V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilonka V
Family with teenagers

Uitstekend.

Baie dankie aan Corrie en Irma vir julle goeie diens en wonderlike plek. Daar aangekom, was ons baie hartlik ontvang. Die kamer het als in gehad wat ons benodig het en meer. Na 'n baie uitputtende dag by Nationals, het Corrie my 15 jarige dogter genooi vir 'n "movie" aand onder die sterre. Sy het dit gate uit geniet. Ons het 'n probleem gehad met akkommodasie vir een van ons ruiters en Corrie het sonder enige twyfel toegestem dat sy ook die aand by ons kan oornag. Ek sal Great Dane Cottages aanbeveel vir enige iemand en hoop om volgende weer daar te kan tuisgaan.

Janine W - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine W
With friends

Fantasties!

Ons was baie vriendelik verwelkom! Die plekkie is baie netjies! Mal oor die Great Danes wat ons ook vriendelik kom verwelkom het! Sal die plek vir enige iemand aanbeveel!

Eugene L - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene L
Individual traveler

See stars.

I will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sien sterre.

Ek sal beslis weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan G - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan G
With spouse/partner

Very hospitable and excellent venue.

Highly recommended and real value for money.

Wilma M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilma M
With spouse/partner

Amazing.

It was amazing. Fantastic.

Andre O - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre O
With spouse/partner

It was really worth the money.

Thanks, Corrie, we'll come and visit Great Dane again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was regtig die geld werd gewees.

Dankie, Corrie, sal weer wil kom kuier daar by die Great Dane.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sonja S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja S
With spouse/partner

It was a wonderful place for a getaway weekend.

The owner was very friendly and helpful. Showed us everything upon arrival. The place is fully equipped with everything that you need, it is neat and has enough space for a getaway. We enjoyed the silence. Will definitely stay there again for a getaway weekend. Thank you for the the nice place that everyone can enjoy Corrie. Home away from home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n wonderlike plekkie vir 'n wegbreeknaweek.

Die eienaar was baie vriendelik en hulpvaardig. Het vir ons alles gewys met aankoms. Die plekkie is ten volle toegerus met als wat jy benodig, netjies en groot genoeg vir 'n wegbreek-kansie. Ons het die stilte geniet. Sal definitief weer daar oornag vir 'n wegbreek naweek. Dankie vir julle oulike plekkie, Corrie, wat almal kan geniet. Home away from Home.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Great Dane Cottages's response

Goeiedag Sonja,

Baie dankie vir die terugvoer. kom kuier gerus weer!

Groete

Great Dane Cottages
Tracey O - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracey O
With spouse/partner

Awesome.

The room was stunning, everything you need for a few nights away from home. People are friendly, place is neat, peaceful, stunning.

Elize V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize V

Fantasties.

Fantasties, fantasties, fantasties. Dit was ons 2de keer in 2 weke wat ons daar tuisgegaan het. Dit is nou wraggies ons huis weg van ons huis. Eienaars is super vriendelik en hulpvaardig. Cottage het als in wat mens aan kan dink. Veilig vir ons honde kinders. Veilige omgewing en so so rustig, kan nie glo dit is in die stad nie. Word hoogs aanbeveel. Dankie Corrie en Irma, julle is absolute sterre. Ons sal jul altyd ondersteun as ons Gauteng moet besoek, wat baie gereeld is.

Elize V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize V

Wonderlike gasvryheid in die stad.

Ons het voor die tyd versoeke gerig en die eienaar het uit sy pad uit gegaan om ons te akkommodeer. Ons is van die Vrystaat af en reis altyd met ons twee beagles vir skoue en kompetisies na Gauteng. Ons het al in verskeie dierevriendelike akkommodasie tuisgegaan in Gauteng wat veel te wense oorlaat. Dit is die eerste en enigste dierevriendelike gastehuis/cottage wat skoon, netjies, eie veilige tuin het en is fantasties toegerus met alles wat mens moontlik nodig mag kry. Dit is in 'n veilige omgewing, dit voel nie of mens in die stad is nie, so rustig met die springbokkies daar rond. Ook baie sentraal veral vir die Vrystaters wat nie gewoond is aan die stad se gewoel nie. Fantastiese eienaars: Irma het tot vir ons dierekinders hondekoekies op 'n silwer bordjie geoffer en Corrie het uit sy pad uit gegaan om ons welkom en veilig te laat voel. Ons bevel Great Dane Cottage met die grootste vrymoedigheid aan enige reiseiger aan, en die diereliefhebbers wat met hul hondekinders reis, dit is die plek om te bly. Ons sien julle volgende weer.

Great Dane Cottages's response

Hi Elize
Baie dankie vir die resensie en dat julle by ons geboek het.
Groete

Great Dane Cottages
Lerato M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lerato M
With friends

It's a very nice place, planning on going back.

Very clean and we were received a warm welcome. We plan on going back.

Juliana S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juliana S
With spouse/partner

Uitgerus in 'n rustige omgewing.

Sal beslis teruggaan. Voel nie of ons in die stad was nie.

Minione H - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Minione H
With spouse/partner

Net perfek.

Ons het net vir een aand gebly. Die eienaar het ons alles by die plekkie gewys. Die eienaar was ongelooflik vriendelik gewees en baie gasvry! Dit is so 'n oulike plekkie met alles wat mens nodig het! Dis stil en baie rustig en die springbokkies wat so rondloop is baie oulik! Sal dit vir seker aanbeveel en weer teruggaan! Dit was regtig perfek gewees!

Great Dane Cottages's response

Hi Minione,
Dankie dat julle by Great Dane Kothuis kom kuier het. Julle enige tyd weer welkom.
Groete

Great Dane Cottages
Wessel J - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wessel J
Individual traveler

Fantastiese plek, vriendelike diens, veilige parkering - wat kan jy meer vra?

Puik diens, vriendelike personeel, veilige plek - alles wat mens nodig mag kry - home away from home!

Madelein S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelein S
With spouse/partner

Was so lekker rustig!

Ons het so lekker gekuier, dis so rustig en stil. Die "cottage" is baie ruim en het alles in wat jy sal nodig kry. Great Dane Cottage is ook baie naby aan die leeu en krokodil plaas en baie eetplekke. Die erf is skoon en netjies met springbokkies en skilpaaie wat rustig oral rond stap. Corrie en sy vrou (die eienaars) is baie beleefd en vriendelik het ons dadelik laat welkom voel. Ons gaan beslis weer gaan en stel voor aan enige iemand wat dit oorweeg om by Great Dane Cottage te gaan oor bly om gerus so te maak, julle sal nie spyt wees nie.

Great Dane Cottages's response

Hi Madelein,
Dankie dat julle by Great Dane Kothuis kom kuier het. Julle enige tyd weer welkom.
Dankie dat julle die plek so mooi skoon gelos het.

Groete,
Corrie

Great Dane Cottages
From R425
per night (sleeps 2)
From R425
per night (sleeps 2)
From R425
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 208 Seven Oaks Avenue, Chartwell, 2191, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAAPjt0kXXmi6LrJ2sTMUsig7TpK0pqWyuH6Rb4P8L2CZfjIiq9M?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R425  per night (sleeps 2) 48 5 1 5 208 Seven Oaks Avenue Chartwell 2191 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -25.992009761894 27.964727282524
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com