The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Greenfields Guest House | TravelGround
+78

Greenfields Guest House

Guest House

Review Summary

4.5 out of 5from 27 reviews for Greenfields Guest House
Cleanliness
4.4/5
Service
4.5/5
Location
4.6/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.4/5
Annelize P - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize P
Individual traveler

Nog steeds my eerste keuse vir akkommodasie.

Ek is 'n gereelde besoeker by Greenfields. Ek boek ten minste twee keer 'n jaar daar in en elke keer is ek gelukkig met die diens, kamer en die waarde wat ek kry vir my geld. Die personeel is altyd vriendelik en behulpsaam. My kamer is altyd netjies en word gereeld skoon gemaak. Elke oggend se ontbyt is smaaklik en amper te veel vir my om alleen klaar te maak. Al wat ek moontlik sou wil verander is die stort wat soms 'n wil van sy eie het.

Charles M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles M
With friends

Good value. Enjoyed the breakfast.

We could not fault the guesthouse. Check-in was a breeze and we were assisted with our luggage.

Deidre V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deidre V
Family with teenagers

Gerieflik, effens warm sonder lugversorging.

Die kamer was gerieflik, skoon en netjies. Dit was warm sonder lugverkoeling, maar daar was 'n staanwaaier.

Ronel D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel D
Individual traveler

Very nice.

Very nice stay. Will stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Baie lekker gebly. Sal weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annelize P - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annelize P
Individual traveler

I visit this place repeatedly.

Whenever I get in Alberton's direction, I always come to Greenfields. The room is comfortable and neat and fulfils my basic needs. The staff is very friendly and accommodating. They are already used to me and greet me every time with a broad smile. There is also a restaurant nearby with delicious food and a peaceful atmosphere when you just want to be quiet after a rough day. I am excited to come back every time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die plek herhaaldelik te besoek.

Wanneer ek in Alberton se rigting kom, dan kom ek altyd Greenfields toe. Die kamer is gemaklik en netjies en vervul my basiese behoeftes. Die staf is baie vriendelik en akkommoderend. Hulle is al gewoond aan my en groet my elke keer met 'n breë glimlag. Daar is ook 'n restaurant naby met lekker kos en 'n rustige atmosfeer wanneer mens net rustig wil wees na 'n rowwe dag. Ek is elke keer opgewonde om terug te kom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ann J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ann J
With spouse/partner

Comfortable accommodation and quick, efficient service.

Greenfields guest house served our needs perfectly. After a nine hour drive from the Cape, we were tired and hungry. We received a warm welcome, and even though we did not book dinner, were still able to order off the lunch menu. Our food was delivered to our room, for which we were extremely grateful, as the last thing we wanted to do was sit in a restaurant. The delicious food, coupled with a hot shower, comfortable bed and fluffy pillows ensured for much needed rest. At breakfast we were greeted by friendly staff and everything (especially the coffee) was delicious! The staff members are definitely an asset to this establishment and the owners should be extremely proud of the service that they deliver. Should we have to visit the area again, we will not even be looking at other establishments - Greenfields will be our go-to establishment.

Alet B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alet B
With spouse/partner

Gasvry.

Die mure is dun, kon ongelukkig mense in kamers langsaan hoor. Die kleinste beweging kon gehoor word. Het yskas in kamer verwag.

Charmaine M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine M
Individual traveler

Diens uitstekend.

Geen klagtes, diens was uitstekend.

Le Grange J - May 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Le Grange J
With friends

Waarde vir geld.

Kos uitstekend, netheid kort opknapping bv. ruite vuil, al die TV-kanale al vir 2 jaar buite werking.

Annelize P - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize P
Individual traveler

Home away from home.

A nice quiet place to relax after a long day's work. The place is very neat and cozy. The workers there were very pleasant and immediately made me feel at home and safe. They were very helpful and promptly assisted me with special requests without any problems. I can definitely recommend Greenfields!

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Huis weg van die huis af.

'n Lekker stil blyplek om te kom ontspan na 'n lang dag se werk. Die plekkie is baie netjies en cozy. Die werkers daar was baie aangenaam en het my dadelik tuis en veilig laat voel. Hulle was baie behulpsaam en het my spoedig gehelp met spesiale versoeke sonder enige probleme. Ek kan Greenfields definitief aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rudolf V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rudolf V
On business

Professional and very helpful.

Always available to help and they go to a lot of trouble to make your stay as comfortable as possible.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Professioneel en baie behulpsaam.

Altyd beskikbaar om te help en hulle doen moeite om 'n persoon se verblyf so gemaklik as moontlik te maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jd H - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
1/5
Jd H
On business

Glad nie waarde vir geld nie!

Dit was horrible! Die vloer was so vuil en olierig! Die bed waarop ek geslaap het was so uitgeslaap ek het letterlik op die springs geslaap vir 5 nagte. Ek kon glad nie 'n ordentlike nagrus kry nie en boonop was my lyf seer om op daai bed te slaap! Die WiFi is van geen waarde nie, of dit werk glad nie, of dit is belaglik stadig. Ek moes my eie data koop en gebruik om werk af te handel. 4 Ster? Mens sou nie so dink nie!

Anna-marie M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anna-marie M
With spouse/partner

Baie mooi, sentraal geleë, vriendelike mense, goeie diens.

Sentraal geleë, veilige parkering, sou daarvan gehou het om dalk 2 handdoeke in die kamer te hê.

Darine G - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Darine G
Family with young children

Baie mooi, veilig en netjiese plek.

Ons het baie lekker gebly en die plek was baie netjies. Ons is baie vriendelik ontvang. Sou lekker gewees het as daar dalk 'n verwarmer was om die kamer bietjie warm te gemaak het en 'n elektriese kombers en winter lakens sou baie lekker gewees in die koue, om in 'n lekker warm bedjie in te kon klim. Andersins het ons heerlik geslaap en lekker ontbyt.

Marijke B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marijke B
Individual traveler

Baie gemaklik en netjies.

Ek was vriendelik ontvang en die personeel was baie professioneel. Die kamers was nethies en skoon. Die geriewe was stylvol en het 'n baie mooi uitsig. Was jammer ek kon nie 'n dag langer daar aanbly nie.

Riana H - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Riana H
With spouse/partner

Vriendelike diens in 'n rustige omgewing.

Ons is vriendelik ontvang en die gastehuis was baie skoon. Die omgewing is pragtig en rustig, asook die tuine. Ontbyt was heerlik. Sal definitief die gastehuis aanbeveel.

Zenichka F - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zenichka F
With spouse/partner

Awesome.

Die plek is baie mooi met die mooiste tuine. Die ontbyt is ongelooflik lekker en ons is baie vriendelik en hartlik ontvang en bedien.

Daleen F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen F
Family with young children

Ons het so lekker gebly, personeel was vriendelik.

Sal enige tyd weer by Greenfields oorbly. Personeel was vriendelik, plek was netjies en skoon. Hulle het ons ook tegemoet gekom met ons ontbyt aangesien ons voor 6 gery het om 6:30 by die SA Stoei te wees. Spesiaal vir ons kospakkies gepak met die heerlikste broodjies en verversings. Julle is tops.

Yolandi B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Yolandi B
With friends

Lekker!

Was baie lekker en almal was so vriendelik en kos was baie lekker!

Hermanus B - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hermanus B

Wat 'n gerieflike en aangename verblyf!

Dit was 'n baie aangename naweek by Greenfield. Die atmosfeer is fantasties, maar bo alles is die uitstekende diens. Ons het op die nippertjie ekstra kamers aangevra en hulle was so gewillig om te help. Elke personeellid was behulpsaam, vriendelik en het uit hulle pad gegaan om ons verblyf gerieflik en aangenaam te maak. As ek ooit weer in Johannesburg is, sal ek verseker weer by Greenfield Guest House bly. Baie dankie!

Maritha A - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maritha A
Family with teenagers

Baie gemaklike, vriendelike, voortreflike diens en kamers.

Ons is vriendelik verwelkom. Ontbyt was uit die boonste rakke. Die kamer was baie gemaklik, stil, netjies en alles wat mens nodig het was binne bereik. Ek sal Greenfields enige tyd aanbeveel vir enigeen! Van sakemanne tot net 'n wegbreek-verblyf.

Leon N - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon N
With friends

Oornag om 'n verjaarsdagpartytjie by te woon.

Altwee kamers was baie mooi en goed toegerus. Moet net nie kamer langs die waskamer neem nie. Na heerlike kuier sal mens verwag om goeie nagrus te hê. Ongelukkig vir my was ek reg langs die waskamer en het hulle Sondag vroeg begin was. Glad nie aangenaam nie. Maar andersins was alles reg. Ontbyt baie lekker gewees.

Leon K - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leon K
On business

Gastehuis gerieflik en naby aan die opleiding.

Ons het verblyf benodig naby aan 'n opleidingsfasiliteit. Hierdie gastehuis was die beste opsie t.o.v. ligging.

Elizma A - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizma A
Family with young children

Baie dankie vir die hulp en diens. Ons waardeer dit baie.

Dankie vir die vriendelike diens en vir die blyplekkie, dit was baie mooi en netjies gewees.

Rosa K - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rosa K
Individual traveler

Diens was uitstekend. Sal beslis weer inboek wanneer ek in die area slaapplek nodig het.

Kamer is netjies, diens is puik, kos is lekker en die area is veilig. Het veilig gevoel - net na meer kanale op die TV verlang ...

Hendrik E - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hendrik E
With friends

Great

Decent stay.

Rudi S - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rudi S
On business

Baie netjiese perseel, personeel vriendelik en behulpsaam.

Uitstekende gastehuis!

From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 84 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 47 Fore Street, Alberton, 1449, Gauteng
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGZlYzMwNTdjLTBlMDEtNDVhZC05M2JjLWFkMmU2OGZjMWNkNg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (for 2 people) 27 5 1 5 47 Fore Street Alberton 1449 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -26.265806 28.106031
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!