Kenleaf Accommodation at Greenfig Guest House | TravelGround
+25

Greenfig Guest House

30 reviews
Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 30 reviews for Greenfig Guest House
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.5/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Fiona C - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fiona C
With spouse/partner

Our stay, my Mother and I, was great. we stayed for 1 night only. The room was clean and the bed comfortable.

The manager on duty, Pe-Ky was very friendly and helpful, went out of her way to help us with anything we needed.The breakfast was amazing, Pe-Kay the best omelette we have had. Thank you, Pe-Kay. Annelie, the owner, phoned beforehand and made sure we knew how to get there and if there was anything extra we would need. When I told her it was my mom and I that were coming, my mom was flying back to Canada the next day, she upgraded our room to accommodate us, free of charge. Beautifully laid out. The garden is very private and has different seating arrangements to accommodate different parties. It is walled all round and feels very safe. Thank you, Annelie.

Greenfig Guest House's response

Hi

Thanks so much. Pe-Kay is really one of a kind. From me Annelie, I'm not the owner but only manage the Guest House. Thanks for this wonderful feedback, this is the feedback we want all the time.You made a big impression on Pe-Kay and we will miss you till next time!!

Lots of Love
Annelie & The Greenfig Team

Greenfig Guest House
Jade D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jade D
With friends

A good night's rest.

Lovely hospitality. Safe and value for money.

Greenfig Guest House's response

Hi Jade. Was lovely having you as guests. Hope we see you the next time you come to Gauteng.
Regards Annelie & Team

Greenfig Guest House
Trevor C - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trevor C
With spouse/partner

Very comfortable and very helpful staff.

Well situated for our use, lovely comfy room. Great helpful staff. Very nice gardens. We also had a great dinner.

Greenfig Guest House's response

Hi Trevor,
Thanks for the feedback. Was lovely meeting you and I'm sure we see you real soon again.
Annelie

Greenfig Guest House
Gerda V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda V
With spouse/partner

Everything 100%.

John made us feel so at home, it was as if we were at our own home. Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles 100%.

Johannes het ons so tuis laat voel, dit was asof ons by ons eie tuis was. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Greenfig Guest House's response

Dankie Gerda vir die terugvoer. Ek is bly julle het julle tyd by Greenfig geniet en tuis gevoel.
Hoop om julle weer te sien
Jenny

Greenfig Guest House
Charmain D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charmain D
With spouse/partner

Fresh and clean.

The rooms was perfect thank you. We enjoyed the big bath and everything was just right. Crisp clean and fresh linen.

Greenfig Guest House's response

Charmain, Thank you for the review. We love to hear that you were happy. Hope to see you back soon
Kind regards,
Jenny and Staff

Greenfig Guest House
Danie S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie S
Family with young children

Waarde vir geld.

Baie bekwame personeel. Beveel met graagte aan. Netjies en skoon.

Greenfig Guest House's response

Baie Dankie vir die mooi woorde Danie, dit was a plesier om julle by ons te akkomodeer.
Hoop om julle vinnig weer terug te sien.

Dankie
Jenny

Greenfig Guest House
Kobus P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kobus P
With spouse/partner

This was an absolute good choice for staying over.

For starters the booking was done very easy. Feedback and confirmation regarding my booking was about immediately. I also appreciated the reminder received regarding my booking. It was difficult for me to book in before 20:00 but had no problem to arrange per telephone call to be assisted with my booking in only at 22:00. Our room was in a spotless condition to say the least and the bedding very comfortable.

Greenfig Guest House's response

Thank you for the lovely review and positive feedback. We are glad you enjoyed your stay and hope to see you back soon.

Kind Regards
Jenny

Greenfig Guest House
Kyla H - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Kyla H
With spouse/partner

Breakfast was delicious, just sorry about the noise of the other guests!

Thank you John for your kindness, you immediately made us feel at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontbyt was heerlik, net jammer oor die ander gaste se lawaai!

Dankie Johannes vir jou vriendelikheid, jy het ons dadelik laat tuis voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Greenfig Guest House's response

Dankie Martina, vir jou mooi woorde en eerlike resensie.
Weereens jammer vir die ongerief wat die ander gaste vir julle veroorsaak het.
Ek hoop om julle gou weer te sien.
Jenny

Greenfig Guest House
Jana M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jana M
Family with teenagers

A place where people go out of their way to assist you.

We received nothing but friendly assistance from beginning to end and it is so conveniently located.

Greenfig Guest House's response

Dankie Jana vir die mooi woorde. Dis maklik met mense soos julle, dis a plesier om julle by ons te he. Dankie en hoop om julle gou weer te sien
Jenny.

Greenfig Guest House
Melany A - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melany A
Family with teenagers

Very neat and worth the price.

Had a good 4 night stay. The area is very nice and safe. Will definitely stay there again.

Greenfig Guest House's response

Thank you for the kind review, Melany. It was a pleasure having you and your family with us.
We look forward to your next visit.

Jenny

Greenfig Guest House
Thea P - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thea P

Die diens was uitnemend en die staf vriendelik en behulpsaam.

Dis 'n pragtige gastehuis. Die staf was vriendelik en professioneel. Die feit dat hulle nie 'n probleem gehad het om ons tegemoet te kom om vroeër in te boek nie, was awesome. Ons was op pad na my beste vriendin se troue, en die inboektyd was bietjie naby aan die troue se tyd, so die vroeër inboek was belangrik. Die ontbyt was vreeslik lekker en daar was 'n keuse van warm en koue kosse en pap. Die kamer was skoon en netjies en goed toegerus.

Greenfig Guest House's response

Baie dankie vir die mooi woorde Thea. Dit was a plesier om julle by ons te ontvang.
Hoop om julle gou weer te sien

Jenny

Greenfig Guest House
Debbie S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie S
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Sal dit beslis aanbeveel. Baie aangenaam.

Greenfig Guest House's response

Goeie dag Thea
Baie dankie vir die mooi woorde, ek is bly julle het die tydjie saam met ons geniet.
Ons hoop om julle gou weer te sien.
Jenny

Greenfig Guest House
Jackie V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jackie V
With spouse/partner

Ongelooflik mooi.

Ons het werklik Greenfig Guesthouse se personeel geniet. Die kamers is baie gerieflik met die pragtuin en rustige atmosfeer. Ontbyt was bo verwagting en ons sal werklik die Paradysie ons gereelde oorslaapplekkie maak. Dankie aan LekkeSlaap en Greenfig, want ek het lanklaas so rustig geslaap in kraakvars beddegoed en bed na so lang pad. Julle is tops.

Elizabeth V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizabeth V
On business

Netjies en skoon, vriendelike ontvangs.

Op sakereis na die Brakpan, Springs, Boksburg area is dit goed geleë in 'n baie stil Cul de Sac. Kamer was netjies en skoon. Ons het baie laat ingeklok en ons was baie vriendelik ontvang.

Piet V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Piet V
With friends

So nice and clean.

Host Adele was very friendly and assisted us with all our needs. Delicious breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en skoon.

Gasvrou Adele, was baie vriendelik en het ons ten volle bygestaan met al ons behoeftes. Heerlike ontbyt gehad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin K
Individual traveler

Clean, neat and very friendly service.

Thank you for your hospitality and friendly service. Jasmine's breakfast each morning was lovely! Would definitely make use of your accommodation again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies en baie vriendelike diens.

Dankie vir die gasvryheid en vriendelike diens. Jasmine se ontbyt elke oggend was heerlik! Sal beslis weer van julle gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Greenfig Guest House's response

Baie dankie Karin, dit was 'n plesier om jou hier by ons te hê. Jy is welkom om sommer gou weer te kom kuier.

Greenfig Guest House
Amelia S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Amelia S
Family with teenagers

Conveniently close to Carnival City and we had a wonderful time.

Warm reception. Neat guesthouse in a quiet area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was gerieflik naby Carnival City en ons het heerlik gebly.

Die ontvangs was hartlik. Die gastehuis is netjies en in stil area.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Greenfig Guest House's response

Baie dankie Amelia, ons sien uit om julle gou weer terug te verwelkom.
Jenny

Greenfig Guest House
Kobus V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus V
With spouse/partner

Baie aangename ervaring met weer toekomstige gebruik in die oog.

Dit was baie lekker om daar te oornag en ontbyt was heerlik. Definitief 'n aanbeveling.

Greenfig Guest House's response

Baie dankie Kobus, ons sien uit om julle weer te sien.
Jenny

Greenfig Guest House
Monice D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Monice D
With spouse/partner

Ontspannend met goeie kliëntediens.

Vinnige en effektiewe diens om gaste se gemak en tevredenheid te verseker.

Greenfig Guest House's response

Thank you for the review and your call today Monice. I am really pleased that your brother and sister-in-law enjoyed their time at Greenfig Guest House. Now it is your turn. Looking forward to spoiling you soon.
Jenny

Greenfig Guest House
Madelaine V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelaine V
With spouse/partner

Verseker die moeite werd.

Baie lekker gebly, die diens en die ontbyt was uitstekend. Baie vriendelike ontvangs en uiters hulpvaardig. Sal dit enige tyd aanbeveel.

Greenfig Guest House's response

Baie Dankie Madelaine, Dit was heerlik om julle hier by ons te verwelkom. Hoop om julle gou weer te sien.
Jenny

Greenfig Guest House
Brian En Ellie B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brian En Ellie B
With spouse/partner

Beautiful place. Manageress is so hospitable and friendly.

Wonderful accommodation. I will recommend that new, good pillows and towels are bought. Will book there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek. Bestuurderes is so gasvry en vriendelik.

Wonderlike verblyf. Ek sal aanbeveel dat nuwe, goeie kussings en handdoeke aangekoop kan word. Sal weer daar inboek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Greenfig Guest House's response

Baie dankie vir die tydjie wat julle by ons gespandeer het, ons sal definitief na die kussings en handdoeke kyk. Dankie vir die eerlike en positiewe voorstel, dit word innig waardeer. Julle moet julle "Road-trip" huis toe geniet en veilig wees. Sien uit om julle sommer gou weer te sien. Jenny

Greenfig Guest House
Amanda B - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda B
Individual traveler

Goeie waarde vir geld.

Aangename verblyf. Kan dit aanbeveel. Toegangspad bietjie moeilik. Sal meer en duidelike aanwysings aanbeveel.

Greenfig Guest House's response

Dankie vir die verwysing Dawie, ek is dankbaar vir die terugvoer en sal definitief aandag gee aan die aanwysings na ons Gastehuis toe.
Baie dankie vir die voorstel.

Jenny

Greenfig Guest House
Lenta P - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lenta P
Family with teenagers

Excellent service.

The reception from the manager was excellent, she immediately made us feel welcome. She even went to extra trouble by giving us a road map for the next day's journey with children to the rugby places. She is definitely an asset for this place. Thank you very much, it was a relaxing atmosphere after a long journey and we had a good stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Puik diens.

Die ontvangs vanaf die Bestuurder was puik, sy het ons dadelik tuis laat voel. Sy het regtig ekstra moeite gedoen om vir ons padkaart ens. te kry vir die volgende dag se reis met kinders na rugbyplekke. Sy is beslis 'n aanwins vir jul plek. Baie dankie, dit was 'n ontspanne atmosfeer na 'n lang reis en ons het lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Greenfig Guest House's response

Baie dankie vir die mooi woorde Lenta. Dit was wonderlik om julle by Greenfig te verwelkom. Hoop julle kan volgende keer bietjie langer bly en saam met ons eet en bietjie ontspan.

Greenfig Guest House
Yolandi F - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Yolandi F
With spouse/partner

Would visit again.

Our host was very friendly and helpful and rooms were clean. Beautiful garden and comfortable lapa and gazebo. I would definitely stay here again!

Greenfig Guest House's response

Yolandi, Thank you for the kind words and for visiting us at Greenfig Guest House. We look forward to having you back soon. Jenny

Greenfig Guest House
Francina M - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francina M

Everything was perfect.

My mother and I enjoyed our stay at the guesthouse. We will definetly go back.

Greenfig Guest House's response

Thank you Francina, it was wonderful to have you and your mom with us at Greenfig Guest House. We look forward to your next visit. Jenny

Greenfig Guest House
Candice J - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candice J
With friends

Perfect for our needs.

Perfect for what we needed. We will definitely stay there again if we need accommodation in that area.

Elsa B - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsa B
On business

Ons was 5 persone wat daar gebly het vir 'n SA Stoei toernooi.

Puik. Sy het uit haar pad gegaan om ons tuis te laat voel. Sal ander persone sterk aanbeveel vir verblyf daar. Alles was skoon en netjies. Baie dankie.

Lucky N - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucky N
With spouse/partner

Awesome, fantastic and pleasurable.

We enjoyed our stay! Personnel, guest house and booking was top class! We are definitely coming back again soon!

Rudi D - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rudi D
Individual traveler

Die personeel was baie behulpsaam van die begin af en bereid om met enige versoek te help!

Die opsigter is 'n wonderlike mens wat altyd bereidwillig is om te help en saam met haar personeel doen hulle alles om 'n gas se verblyf aangenaam te maak. Kan Greenfig Guest House definitief aanbeveel en sal self weer van hulle gebruik maak wanneer ek in die omgewing is.

Elizabeth V - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizabeth V
On business

Hulle diens, vriendelikheid en behulpsaamheid was verfrissend.

Dit was aangenaam om op kort kennisgewing te kan bespreek en sulke behulpsaamheid te ontvang. Ek het kort na my bespreking 'n oproep ontvang vanaf Greenfig waar hul die bespreking met my bevestig het. Hulle was so vriendelik en akkommoderend. Ek het die persoonlike aandag opreg wardeer. Baie dankie.

From R795
per night (sleeps 2)
From R795
per night (sleeps 2)
From R795
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 22 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 4 Beetle Avenue, Kenleaf Extention, Brakpan, 1541, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGNiMjJmYTY2LTZiNTYtNGI5ZS1hYzJlLWM3NTBiZDFmOTk5Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R795  per night (sleeps 2) 30 5 1 5 4 Beetle Avenue Kenleaf Extention 1541 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -26.254664606969 28.3451356207
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com