Namaqualand Accommodation at Grootvalleij Farm Accommodation - Die Stoephuisie | TravelGround
+8

Grootvalleij Farm Accommodation - Die Stoephuisie

10 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 10 reviews for Grootvalleij Farm Accommodation - Die Stoephuisie
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.7/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.8/5
Mike M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mike M
With spouse/partner

We loved this wide open space farm where we could walk freely and be greeted like old friends by the herd of goats!

Historic farm across 6 generations with Esmi happy to tell stories. Friendly dog was an extra!

Sabinab B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sabinab B
With spouse/partner

Very nice farm living.

Die Stoephuisie was a perfect place to stay for two nights. We greatly enjoyed being able to explore the beautiful farm on foot and by car.

Danie W - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie W
With spouse/partner

Comfortable accommodation and had a friendly welcome.

Grootvalleij is a great tourist location from where you can explore Namaqualand. The area is beautiful, safe, quiet and the accommodation is nice and private.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike verblyf met baie vriendelike ontvangs.

Grootvalleij is 'n wonderlike toerismebestemming vanwaar Namakwaland verken kan word. Die omgewing is pragtig, veilig, stil en die akkommodasie is lekker privaat.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Junita K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Junita K
With spouse/partner

Grootvallei Plaas het ons siele gevoed!

Esmi het ons baie welkom laat voel, ons het haar humorsin en stories oor die plaas geniet! Ons het kilometers oor die plaas gestap en die mooiste blomme gesien. Die huisie is baie goed toegerus, ons het saans tot laat op die stoep gesit en kyk na die sterre. Dit was heerlik om soggens wakker te word met die geblêr van skape. Ons wens haar alle sukses toe vir die toekoms!

Daniel V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel V
With spouse/partner

We enjoyed our stay.

Friendly - neat and quick access to SANPark.

Martha H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martha H
With spouse/partner

Gemaklik en baie mooi landskap.

Baie lekker gekuier by gasvrye mense. Die eenheid is goed toegerus en die binnebraai/vuurherd is 'n wenner vir die koeler aande.

Adri C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri C
With spouse/partner

Dit was 'n rustige en aangename verblyf.

Ons het oor die Wildeperdehoekpas gery na Grootvalleij. Dis 'n pragtige omgewing, ten spyte van die feit dat daar nie hierdie jaar blomme was nie. Esmi se hartlike ontvangs het ons sommer ekstra tuis laat voel. Dankie ook vir die wenk om 'n "sundowner" te gaan geniet op die uitdraai pad in die pas - dit was baie spesiaal! Ons was 3 persone: ek en my man en my broer en het in die Kliphuisie en die Stoephuisie gebly. Alles was silwerskoon, met alles wat ons moontlik kon nodig kry. Die uitsig is pragtig! Hier is die nagte so donker (tog so veilig) dat dit voel jy kan die sterre bietjie herrangskik. Die Kliphuisie en die Die Stoephuis het definitief op ons "weer-doen-lys" beland. Ons sien julle gou weer!

Kate N - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kate N
With spouse/partner

Very friendly host at relaxing, safe location.

We had a very pleasant stay at the farm. Hostess very welcoming and friendly.

Michael H - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Michael H
With spouse/partner

Nice farm environment.

Facilities were adequate. Nice farm environment, friendly host, clean, comfortable, spacious rooms, safe place to stay. Would have been fantastic if the flowers had bloomed this year. Good value for money.

Jackie D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jackie D
With friends

Outstanding accommodation in a beautiful area.

We travelled here to see the flowers - alas no flowers due to the drought. We still had three splended days in the Namaqualand. Clean, neat accommodation, equipped in a cosy way. Had everything we needed and we loved the farm sounds. Friendly owners, very friendly dog.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende verblyf in pragtige omgewing.

Ons het hierheen gereis om blommetjies te sien - helaas geen blommetjies nie weens die droogte. Nietemin het ons drie goeie dae gehad en van die Namakwalandse landskappe geniet. Die verblyf was skoon en netjies en gesellig ingerig. Alles wat ons benodig het was beskikbaar en ons het veral van die plaasgeluide gehou. Vriendelike eienaars en 'n baie vriendelike hond!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R660
per night (for 2 people)
From R660
per night (for 2 people)
From R660
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Grootvalleij Farm, Kamieskroon, 8241, Northern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDliOWU4NDc0LWFlNWUtNDY0Yy04MGRiLWNkNDc1Y2ZmMDlmMg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R660  per night (for 2 people) 10 5 1 5 Grootvalleij Farm Kamieskroon 8241 Northern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -30.211079742961 17.792723178864
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com