The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Harbour House Hotel | TravelGround
+70

Harbour House Hotel

Review Summary

4.7 out of 5from 32 reviews for Harbour House Hotel
Cleanliness
4.7/5
Service
4.5/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.5/5
Karin N - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin N
With spouse/partner

Die mooiste hotel waarin ek al ooit gebly het. Die kamers is modern en goed uitgelê. Die bad is 'n heerlike bederf vir my gewees.

Manlief het veral die Nespresso masjien geniet, so neem ekstra pods en melk saam! Delistyl-ontbyt verskaf is heerlik en ekstras is goedkoop. Wonderlike uitsig oor die hele baai! Pragtige swembad!

Jan R - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jan R
With spouse/partner

Lekker. Daar is geen TV nie.

Geen TV. Neem jou eie.

Kurt B - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kurt B
With spouse/partner

Central, modern, crisp with a great view.

We loved the location and could walk everywhere with our car parked safely in the basement. Although the usual room cleaning was not available (COVID regulations) we kept it neat. The complimentary breakfast next to the pool with a view of the bay is the best! Friendly staff with great advice on dinner options.

Stephan C - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stephan C
With spouse/partner

Very pleasant stay and would highly recommend.

Well located, very friendly and efficient staff.

Jason T - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jason T
With spouse/partner

Perfek geleë, maar nie wat ek verwag het nie.

Van al my jare wat ek al lewe was dit vir my 'n droom om by die hotel te bly met die swembad teen die see. Na hoe lank se spaar en die duurste wat ek nog ooit betaal het vir 'n blyplek was ek ongelooflik teleurgestel. Die kamers is perfek, ligging is ideaal maar die klein dingetjies het my aankoms baie onsmaaklik gemaak. Toe ons daar kom was daar 'n probleem met parkering. 'n Bakkie pas glad nie in enige van die parkeerareas nie. Dan was 'n probleem dat ek gereël het vir blomme en champagne op aankoms, maar daar was geen. Dit het wel daar aangekom na ons geëet het die aand, maar dit het die hele doel gemis. Die WiFi werk nie. Dan deur die nag klink dit of die plumbing pype lug inkry en dit maak dus heel nag geluide wat dit basies onmoontlik maak om te slaap. Gelukkig staan ons vroeg op, want Saterdagoggend half 8 het hulle ook aan die pad begin werk buite die hotel en as ek wou inlê sou dit my grensloos geïrriteer het. Ek stel voor julle kyk na die WiFi-situasie en veral na die plumbing pype, want mens kom tog om te rus en daardie geluide wat die voorreg heeltemal weg.

Barry P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barry P
With spouse/partner

Lovely, clean, well-located accommodation.

We really had a great stay, the staff were friendly and accommodating and knowledgeable about the surrounds. The only slightly negative was the enclosed parking, my opinion is that the bays are too narrow to accommodate vehicles bigger than a medium SUV.

Riana E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Riana E
With spouse/partner

Hermanus is always a good location, not sure I would spend my money at Harbour House again.

I was a bit annoyed when I arrived and realised that we are not booked in at the actual hotel, but one block further. The aim was to be on the sea, at the sea. Even when I contacted the hotel nobody corrected my understanding that the booking is not really at the hotel, but rather in another location. It was not that bad location wise, but it is not what I believed I booked. Secondly the insistence on a breakage deposit without a walk-through with the staff is not on. My attempts to point out issues which could affect breakage deposit was ridiculed which I did not appreciate. I would recommend, but would be very clear that people should be clear about where they will stay, and that the deposit story is managed. I was advised on arrival that a cash deposit is preferable. I feel that could have been shared upfront. Restaurant service not very good.

Marisa D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa D
With spouse/partner

A lovely hotel, wonderful location.

We really enjoyed it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Lieflike hotel, wonderlike ligging.

Ons het dit baie geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bets S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bets S
With spouse/partner

Lovely room and excellent service.

It was a lovely room and excellent location. Service was great.

Margaretha S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Margaretha S
With spouse/partner

Great stay!

Friendly and efficient staff and a well-appointed room made for a great stay. We loved the extras - e.g. not only coffee making facilities but a Nespresso machine and L'Occitane toiletries. Neat kitchenette. Very comfortable bed. Spacious room.

Dirk Louis V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dirk Louis V
With spouse/partner

Ligging; moderne uitrusting in kamer, puik ontbyt.

Uitstekende opsie naweek en kort vakansie opsie. Was in Classic Suite; mooi balkon en uitsig. Totaal oorgedoen. Parkering was 'n problem; spasie in kelder was te klein; kon nie motor, C200 Mercedes, daar parkeer.

Piet D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Piet D
With spouse/partner

Well received.

Rooms don't have aircon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed ontvang.

Kamers het nie lugversorging nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Otto S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Otto S
With spouse/partner

Heerlik en gesellig met net genoeg aandag om jou tuis en op jou gemak te laat voel.

Die Harbour House Hotel is my gunsteling-verblyfopsie in Hermanus en ek poog altyd om eers daar geholpe te raak.

Jeannette B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jeannette B
With spouse/partner

Heerlik.

Die stort het gelek en beddegoed op die bed was nie gemaklik te klein vir die bed verder het die sleutel van ons eenheid die eenheid langsang ook gepas. Almal was egter vriendelik.

Gawie S - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gawie S
With spouse/partner

Baie gerieflik.

Baie gerieflik, veilige omgewing en naby alles. Sal weer daar oornag as die geleentheid dit voordoen.

Johannes J L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes J L
With spouse/partner

Fantasties!

'n Fantiestiese Hotel Baie dankie die verblyf was weereens ongelooflik lekker!

Stefan D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stefan D
With spouse/partner

Harbour hotel is goed geleë, netjies en ruim, ons kon orals te voet gaan.

Ek kan net kla oor TV-kanale wat meestal nie gewerk het nie. Die badkamerkrane het gelek en as Kapenaar het dit my gepla. Die kos was baie lekker en diens was goed.

Louie B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Louie B
Individual traveler

Disappointing experience.

Blind in bathroom removed and not replaced - light shines in room all night. Month-end market stalls broken down by workers after hours. Steel thrown down and Noisy till 24hoo. Surely work can be done during the day.

Karin L - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin L
With spouse/partner

Heerlike bederfaand in lieflike kamer met asemrowende uitsig.

Besliste plek om te besoek. Vriendelike personeel. Flinke diens en perfek geleë.

Letitia  - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Letitia
With spouse/partner

Absolute prima verblyf.

Ons is baie vriendelik ontvang en het die presiese kamer gekry waarvoor ek gevra het. Die kamer, diens en verblyf was uit die boonste rakke. Net 2 klein dingetjies, die badmatjie/handdoek en een van die gesighanddoekies het nie 100% skoon voorgekom nie en ons het die Saterdagaand 8 pm nie warm water by die bad/stort gehad nie.

Pat K - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pat K
With spouse/partner

Very enjoyable!

The stay was excellent and definitely value for money! Would support Harbour House gain.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker!

Die verblyf was baie lekker en beslis waarde vir geld! Sal Harbour House weer ondersteun.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicol L - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nicol L
With spouse/partner

Excellent experience.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende ervaring.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Emcé T - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emcé T
With spouse/partner

Everything fabulous, but the staff and customer service from the managers and reception staff weren't up to standard, but the service staff at the breakfast area were excellent.

Beautiful place, location, neat, exactly where I wanted to be, but there is definitely a problem with the staff at reception/telephone/management, no dedication, management not visible, not involved. Maintenance walked around on Sunday morning swearing and yelling, it's apparently an outside person, but it spoiled our breakfast in a lovely tranquil area! It's a pity that there are underlying issues with staff, it surfaces in the people working on ground level, makes them uncomfortable and shy!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles fabulous, maar personeel en kliëntediens van bestuurders en ontvangspersoneel nie op standaard, maar bedieningspersoneel by ontbyt-area uitstaande.

Beautiful plek, ligging, netjies, presies waar ek wou gewees het, maar daar is definitief 'n probleem met die personeel by ontvangs/telefoon/bestuur, geen dedication nie, bestuur nie visible nie, nie betrokke. Instandhoudingspersoon het die Sondagoggend daar rondgeloop en gevloek en geskel, blykbaar 'n buite persoon, en dit het ons hele ontbyt in 'n heerlike tranquil omgewing bederf! Jammer dat daar onderliggend personeel issues is, dit skemer deur na die mense wat op die grondvlak werk, maak hulle ongemaklik en skaam!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Safety At Work S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Safety At Work S
Individual traveler

Awesome.

Good day. Awesome place and I will stay there again. Perfect location. Nice and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome.

Goeie dag. Awesome plek en sal weer daar gaan bly. Perfek geleë. Mooi skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joey M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joey M

Dit was heerlik om daar te kon tuisgaan.

Harbour House personeel was so vriendelik en het ons baie welkom laat voel. Dit was my ma se eerste keer in Hermanus en Harbour House het ons tydjie daar vreeslik lekker gemaak. Die ontbyt was ook baie lekker en bied goeie waarde vir geld.

Naas V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naas V
With spouse/partner

Fantastic.

The setting, staff and management was the best. We will definitely stay here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Ligging, verblyf, personeel en bestuur is net die beste. Vir seker weer ons volgende verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicole N - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Nicole N
With friends

Ongelooflike mooi uitsig en 'n pragtige kamer!

Uitsig was fantasties en die diens was goed. Die kamer was ongelooflik mooi en netjies! Kan dit sterk aanbeveel!

Aletta B - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aletta B
With spouse/partner

Puik, baie skoon, en die kamer voldoen aan vereistes.

Ons het Vrydag en Saterdagaand oorgeslaap. Baie vriendelike personeel met 'n lekker atmosfeer. Ontbyt is van die bestes wat ek al beleef het en ek praat van wêreldwye hotelle. Sal dit definitief weer gebruik indien ek akkommodasie in Hermanus nodig sou hê.

Johannes J L - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes J L
With spouse/partner

Vriendelike ontvangs.

Sien die sterre.

Hester H - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester H
With spouse/partner

'n Vreugdevolle ontspanning in die mooiste omgewing en akkommodasie.

'n Pragtige hotel met stylvolle afronding en voortreflike diens van die personeel!

Jan K - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan K
With spouse/partner

Uitstekende ligging, lekker atmosfeer en uiters vriendelike personeel. Aangename verblyf!!

Uitstekende verblyf wat baie goed gelee is naby al die geriewe.nOns was veral be-indruk deur die vriendelike hulpvaardige personeel.nSal volgende keer beslis langer oorbly.

James R - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
James R
With spouse/partner

Baie aangenaam en goed geleë.

Vriendelike diens, hulpvaardige personeel, skoon kamer, en baie goed geleë.

From R1 250
per night (sleeps 2)
From R1 250
per night (sleeps 2)
From R1 250
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 15:00 to 20:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 22 Harbour Road, Hermanus, 7200, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA4SXyCVkhqsJIPMamTpTICbWBU3hxNnHG4SIT6fKrU5WgyfoZyE?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 250  per night (sleeps 2) 32 5 1 5 22 Harbour Road Hermanus 7200 Western Cape 0860 022 102 15:00-20:00 11:00 -34.421237242366 19.242990911007
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!