The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Hare's Rest | TravelGround
+20

Hare's Rest

24 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 24 reviews for Hare's Rest
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.9/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Johan K - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan K
Individual traveler

Uitstekende verblyf.

Jenny en Willie het my baie welkom laat voel.

Sandy M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandy M
With spouse/partner

Comfortable and hospitable.

Thank you for making us feel welcome and helping us make the most of our day in Wakkerstroom.

Hare's Rest's response

Thank you for your wonderful review it was a pleasure having you. We look forward to seeing you again in future!

Hare's Rest
Michelle H - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle H
With friends

Beautiful accommodation and gorgeous location

We will most definitely stay at Hare's Rest again. Not only was it great value for money, but the chalets have everything you could need and they were immaculate. Nolene and Billy are warm, caring people and saw that we had everything we needed. Awesome place!

Hare's Rest's response

Dear Michelle, thank you for your kind words. It was such a pleasure having you and your wonderful family staying at Hare's Rest. We look forward to seeing you again.

Hare's Rest
Sylvia B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sylvia B
With spouse/partner

Exellent

Very nice and clean rooms. Everything you need for self catering. Very friendly people. Neat and beautiful garden. Close to everything.

Ben C - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben C
With spouse/partner

Heerlik, ontspanne, vriendelike gasvrou en gasheer.

As jy rus en stilte soek, naggeluide en sterreryk wil sien en wil afskakel van die gewoel kan ek aan geen beter plek dink nie. Ons sal weer gaan!

Phia L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phia L
With spouse/partner

Wonderlike bestemming en `n plek vol vrede.

Nolene en Billie is uiters gasvry - dit was `n aangename ervaring.

Glen M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Glen M
With spouse/partner

The stay was most enjoyable and the hosts were extremely hospitable.

The apartment is situated in very lovely surrounds outside of town which we enjoyed very much!

Susan W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
5/5
Susan W
With spouse/partner

Baie lekker vir kort kuier.

Pragtige skoon plek, lieflike natuurskoon. Die gebrek aan TV kan dalk sommige mense pla.

Ronel B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel B
With spouse/partner

Ons verblyf was absoluut fantasties, ons was soos ou vriende behandel.

Ons verblyf was absoluut fantasties.

Hare's Rest's response

Ronel ons is bly julle het julle kuier by Hare's Rest geniet, ons sien uit daarna om julle weer in die toekoms te sien.

Hare's Rest
Mirna V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mirna V
With spouse/partner

Baie gerieflik en uiters skoon.

Baie gerieflik en baie skoon en netjies. Gasvrou is baie vriendelik en hulpvaardig.

Hare's Rest's response

Dit was 'n voorreg om julle hier te he Mirna, baie dankie dat julle by Hare's Rest kom oorslaap het.

Hare's Rest
Andre V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andre V
With spouse/partner

Excellent.

Well equipped, clean, spacious and friendly owners. Will go back.

Hare's Rest's response

Thank you for staying at Hare's Rest, it was lovely having you here. We look forward to your next visit!

Hare's Rest
Elne G - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elne G
With spouse/partner

Gemaklike, netjiese verblyfeenheid.

Die verblyf by Hare's Rest het ons verwagting te bowe gegaan. Die eenheid was skoon en netjies en baie verwelkomend. Ons gasvrou Nolene het ons vriendelik verwelkom. Dit lê net buite Wakkerstroom. Naby genoeg dat ons sommer op ons fietse die dorp kon verken. Ons sal definitief weer hier aanbly.

Hare's Rest's response

Baie dankie vir die goeie resensie Elne, ons waardeer dit opreg. Ons is baie bly dat jy en Walter lekker gebly het en sien uit na julle volgende besoek aan Hare's Rest.
Vriendelike groete,
Billy en Nolene.

Hare's Rest
Bruce S - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bruce S
With spouse/partner

Good choice.

Peaceful and well equipped stay.

Hare's Rest's response

Bruce, it was lovely having you at Hare's Rest, we hope to see you again in future.
Kind regards,
Billy and Nolene

Hare's Rest
Allan L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Allan L
With spouse/partner

We had a truely enjoyable stay at Hare's Rest.

Hare's Rest is truly a cut above the rest. A clean and well serviced cottage. Billy and Nolene have taken care of everything and are friendly and approachable hosts. Thanks for the wonderful experience we will definitely be back again.

Hare's Rest's response

Thank you, Allan and Marie, for the kind review it was great to have you here at Hare's Rest. We are looking forward to your return visit and I am sure the donkeys will be glad to see you again.
Kind regards,
Billy and Nolene

Hare's Rest
Barbara H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barbara H
With friends

Baie lekker en mooi en netjies.

Nolene was baie aangenaam en gasvry. Haar man was net so aangenaam. Die omgewing is baie mooi en die eenhede was baie netjies en skoon.

Hare's Rest's response

Baie dankie dat julle by Hare's Rest kom kuier het Barbara, dit was lekker om julle hier by ons te he. Hopelik sien ons julle weer in die nabye toekoms.
Groete,
Billy en Nolene

Hare's Rest
Marianne H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianne H
With spouse/partner

Baie mooi, netjies en skoon. Eienaars uitstekend!

Pragtige kothuis - baie netjies en skoon, goed toegerus. Gerieflik geleë net buite die dorp, ideaal vir voëlkykers. Billy en Nolene is wonderlike mense - baie vriendelik en gasvry! Ons het heerlik gekuier en die donkies is 'n groot aantrekkingskrag. Ons sal beslis weer daar tuisgaan as ons Wakkerstroom toe gaan en Hare's Rest ook aanbeveel vir vriende.

Hare's Rest's response

Beste Marianne en Isak, baie dankie vir die komplimente! Dit was vir ons 'n plesier om julle hier te he, so lekker om nuwe vriende te maak. Ek dink die donkies het al die aandag baie gemis na julle weg is. Ons sien baie uit na julle volgende kuier by ons. Groete van ons en al ses die donkiekinders!

Hare's Rest
Hilda D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hilda D
With spouse/partner

Enjoyable. The host is very warm and helpful.

Hare's Rest is a beautiful place just outside Wakkerstroom where you can enjoy the scenery and peaceful environment. The facilities are fresh, clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Genotvol. Die gasvrou is hartlik en baie behulpsaam.

Hare's Rest is 'n pragtige plek net buite Wakkerstroom, waar jy die natuurskoon en vredige omgewing kan geniet. Die fasiliteite is vars, skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aniske C - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aniske C
With spouse/partner

It was very neat and beautiful. Will love to go back again soon.

It is a beautiful place. The hosts were very friendly and the donkeys are just too sweet. Close to the main town. The views are amazing and their gardens very well kept and neat.

Hare's Rest's response

Dear Aniske,

It was lovely having you! We are so glad you enjoyed your stay at Hare's Rest and our adorable (and spoilt) donkeys!

We look forward to seeing you again in the future.

Kind regards,
Billy and Nolene

Hare's Rest
Lammie E - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lammie E
With friends

Wou nie huis toe gaan nie.

Baie dankie vir 'n skoon en netjiese verblyf. Die ruim kamer en oopplan-sitkamer met goed toegeruste kombuis het my sommer laat tuis voel. Die omgewing is uiters rustig en mooi. Billy en Nolene was binne minute soos ou vriende. Dankie, ons het lekker gekuier.

Hare's Rest's response

Baie dankie vir julle kuier hier by Hare's Rest Lammie, dit was so lekker om julle te ontmoet. Ons sien uit na julle volgende kuier by Hare's Rest!
Vriendelike groete,
Billy en Nolene.

Hare's Rest
Roger L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roger L
With spouse/partner

Excellent accommodation, very neat and clean. Will definitely visit again.

Noleen & Billy are excellent hosts. We really enjoyed our stay at Hare’s Rest.

Hare's Rest's response

Thank you, Roger, it was great having you here, we look forward to seeing you again!

Hare's Rest
Andre V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre V

Uitstaande verblyf en diens! Hoogs aanbeveelbaar!

Uitstaande blyplek vir vakansies en vir die sakereisiger. Wooneenhede was in alle opsigte perfek en skoon. Billy en Nolene het uit hulle pad gegaan om jou tuis te laat voel. Hare's rest is hoogs aanbeveelbaar.

Hare's Rest's response

Andre, baie dankie dat julle by Hare's Rest kom bly het. Dit was vir ons baie spesiaal om jou, Zelda en jou ma hier te he vir Kersfees, ons hoop om julle binnekort weer te sien.

Hare's Rest
Luke J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Luke J
With spouse/partner

A lovely cottage situated on a beautiful plot, with brilliant hosts!

My husband & I spent three nights at Hare’s Rest as a base for our birding trip in Wakkerstroom. The self catering cottage is very comfortable & clean. The Hare’s have put in a lot of effort making sure that their guests have a wonderful stay. With a full kitchenette, lounging area, comfy bed and great shower we had no unmet needs. Thank you for a wonderful stay!

Hare's Rest's response

Thank you for your kind words, it was lovely having you stay at Hare's Rest. We look forward to your next visit to our little piece of heaven. A blessed Christmas and a happy New Year to both of you.
Kind regards,
Billy and Nolene.
PS Thanks for the lovely bottle of wine, it will be enjoyed.

Hare's Rest
Kobi A - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobi A
With spouse/partner

Very nice accommodation and friendly people.

Hare's Rest is definitely a very nice guest farm. The people are so friendly and makes you feel at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker blyplek en vriendelike mense.

Hare's Rest is vir seker 'n baie goeie gasteplaas. Die mense is so vriendelik en laat 'n mens tuis voel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hare's Rest's response

Baie dankie dat julle by Hare's Rest kom bly het, dit was 'n plesier om julle hier te he. Ons sien uit na julle volgende besoek!

Vriendelike groete,
Billy en Nolene

Hare's Rest
Andre V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre V
With spouse/partner

Fantastic.

Very friendly and went out of their way to help us.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Baie vriendelik en het uit hulle pad vir ons gegaan om ons by te staan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hare's Rest's response

Andre, baie dankie dat julle by Hare's Rest kom oorslaap het. Ons is bly dat ons kon uithelp, en ons hoop die res van julle reis het goed afgeloop. Ons hoop om julle weer eendag te sien. Groete, Billy en Nolene.

Hare's Rest
From R770
per night (sleeps 2)
From R770
per night (sleeps 2)
From R770
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Piet Retief Road, Plot 1, Wakkerstroom, 2480, Mpumalanga
  • No children under 18
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAlZY6EyxBNiLRRWXhzQPFHH337pzwRxjdmaJLilpujT5pSxAr71?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R770  per night (sleeps 2) 24 5 1 5 Piet Retief Road Plot 1 2480 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -27.342848639151 30.154063184483
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!