Denvar Park Accommodation at Heriot Manor | TravelGround
+57
+57

Heriot Manor

15 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 15 reviews for Heriot Manor
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.6/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.5/5
Yolandi B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi B
Family with young children

Clean, neat, friendly people. We had a great stay.

We had a great stay. What a beautiful place.

This review has been translated, click here to view the original version.

Skoon, netjies, vriendelike mense. Ons het heerlik gebly.

Ons het heerlik gekuier! Wat 'n pragtige plek.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Heriot Manor's response

Hallo
Julle was sulke lekker gaste, definitief 10 uit 10. Ons hoop ons sien julle weer.

Heriot Manor
Bernie B - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernie B
With spouse/partner

Stunning guest house and facilities in an awesome garden. Very peaceful surroundings.

Highly recommended place to stay.

Heriot Manor's response

Please come again, you were super guests! We appreciate you.

Heriot Manor
Yolandi E - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi E
Family with young children

Heerlike tyd weg.

Ons het baie lekker gebly by Heriot Manor. Diens was puik, kamers skoon en mooi.

Heriot Manor's response

Hallo Yolandi,

Dit was vir ons 'n plesier om julle by Heriot Manor te ontvang.
Ons wens julle alle voorspoed vir die nuwe jaar en vertrou ons sien julle weer.

Groete,
Isabellah

Heriot Manor
Susan B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan B
With spouse/partner

Comfortable, welcoming, all our needs were met.

The gardens are beautiful, the rooms have everything one needs for a home away from home. The swimming pool was great and the breakfasts were delicious.

Heriot Manor's response

Hello Susan,
It was so nice to have you here. We definitely give you full marks.
Have a glorious new year.

Heriot Manor
Fick B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Fick B
Individual traveler

Worth it.

Very pretty and relaxing area. Facilities have everything you need and great service.

This review has been translated, click here to view the original version.

Die moeite werd.

Baie mooi en rustige omgewing. Fasilitiet het alles en diens is puik.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Shawn N - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shawn N
Family with young children

Fantastiese ervaring, uitstekende diens!

Ons reis met 'n eenjarige baba en die personeel by Heriot het uit hulle pad gegaan en werklik die spreekwoordelike ekstra my geloop om ons van diens te wees! Ons sal enige tyd Heriot aanbeveel my iemand wat in George moet gaan bly.

Heriot Manor's response

Goeie Dag Shawn,
Ons is baie bly dat julle so lekker ontspan het by Heriot Manor, sien uit daar na om julle op 'n volgende keer weer te akkommodeer.

Vriendelike Groete.
Ezet

Heriot Manor
Marelia J - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marelia J

A homey feeling.

We were warmly welcomed. Even as 2 women alone we felt very safe. Heriot Manor is ideal for nature and sport lovers and close enough to normal city activities. It is the ideal place to rest.

This review has been translated, click here to view the original version.

'n Huislike gevoel.

Ons is hartlik verwelkom met die intrapslag. Selfs as twee vrouens alleen het ons baie veilig gevoel. Heriot Manor is ideaal vir natuur- en sportliefhebbers en ook naby genoeg aan normale stedelike aktiwiteite. Dit is die ideale plek om te gaan rus.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Heriot Manor's response

Marelia J

Dankie ons bederf graag.

Vriendekike Groete
Ezet
Heriot Manor Gastehuis

Heriot Manor
Erica O - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erica O
Family with young children

Very nice.

We enjoyed the stay a lot! David and Tannie Ann carried us on their hands! I would definitely recommend it to anyone.

This review has been translated, click here to view the original version.

Vreeslik lekker!

Ons het vreeslik lekker gebly! David en Tannie Ann het ons op hul hande gedra! Ek sal dit verseker aanbeveel vir enige iemand!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Heriot Manor's response

Erica O
Dankie sien julle weer!!

Ezet
Heriot Manor Gastehuis

Heriot Manor
Jennifer G - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jennifer G
Family with young children

Baie gasvry. Akkommodasie en ontbyt baie goed.

Baie goeie verblyf, netjies, skoon en ruim. Uitstekende waarde vir geld.

Heriot Manor's response

Jennifer G

Baie dankie, dis 'n groot plesier!!

Ezet
Heriot Manor Gastehuis

Heriot Manor
Ronel V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel V
With spouse/partner

Uitstekend!

Baie goeie waarde vir geld!

Heriot Manor's response

Ronel V

Dankie!

Ezet
Heriot Manor Gastehuis

Heriot Manor
Ivan L - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ivan L
With spouse/partner

Exactly what a guest house should be.

David was a terrific and friendly host, informative and knowledgeable on most matters including restaurant recommendations, interesting places to visit, great breakfasts. We had a comfortable and well furnished and supplied bedroom and he has created a wonderful garden to relax in and walk about. Nothing was too much trouble and we felt at home and relaxed during our entire stay. We will definitely use his excellent services again if we choose to visit the area. Both my wife and I were delighted. We had a very comfortable and relaxing few days.

Mari L - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mari L
With spouse/partner

Gasvrye bestuur en pragtige huis.

Definitief hoogs aanbeveelbaar! Vriendelike diens en pragtige huis. Heerlike ontbyt. Baie privaat kamers met netjiese badkamers.

Johan V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan V
Individual traveler

Die selfsorg-eenheid is netjies, groot en word elke dag skoongemaak.

Ek sal Heriot Manor aanbeveel by enige persoon wat 'n rustige omgewing verkies en behoorlik wil rus. Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Die tuin is pragtig met 'n skoon swembad. Dit is baie sentraal geleë naby aan alles. Ek sal beslis weer daar gaan bly. Die personeel is baie vriendelik en hulpvaardig. Die eienaar het my selfs op die laaste aand vir 'n braai genooi.

Thoko M - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Thoko M
Family with young children

Overally-happy with the facilities, worth the money spent

Host, Anne was very friendly and helpful. Tranquility experienced in the guesthouse...though could improve the decor.

Quentin B - May 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Quentin B
With spouse/partner

Baie lekker en rustig.

Sal aanbeveel aan familie en vriende.

From R800
per night (sleeps 2)
From R800
per night (sleeps 2)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R800
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 44 Bosduif Street, Genevafontein, George, 6539, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAALxh5LCJnZHMvLIQ8qsfrJOgHL02SAPKzYbHOsMWzL5Y6v1LswU?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R800  per night (sleeps 2) 15 5 1 5 44 Bosduif Street Genevafontein 6539 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -33.959005648382 22.48916387558
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com