The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Hibiscus House | TravelGround
+25

Hibiscus House

20 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 20 reviews for Hibiscus House
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.9/5
Cordelia O - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cordelia O
With friends

We enjoyed our stay at the place as a family.

Anyone who needs to spend a family getawat, the Hibiscus is the best place. The place is walking distance to shops.

Hibiscus House's response

Thank you for choosing Hibiscus House and for leaving it so clean. We look forward to your next trip.

Hibiscus House
Ansa D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansa D
Individual traveler

It was a lovely perfect stay!

Thanks that our dog could also stay over!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlike en perfek!

Baie dankie dat ons hond ook kon oorslaap!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Patricia B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patricia B
With friends

Very peaceful.

Hibiscus is nice, neat and clean. Very comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Hibiscus is oulik, netjies en skoon. Vreeslik gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alta E - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alta E
With spouse/partner

Ons het lekker gebly.

Ruim, netjies, karaktervolle huis in rustige area, mooi tuin, het lekker gebly.

Lare W - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lare W

Die oulikste pophuisie onder die son!

Die karaktervolle plekkie het die regmaak van my troue soveel meer spesiaal en "memorable" gemaak!

Tony K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tony K
With spouse/partner

Lovely little house.

Lovely house with everything and more. Comfortable beds for a good night's rest.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike huisie.

Lieflike huis met alles en nog meer. Gemaklike beddens vir goeie nagsrus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lanè C - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lanè C
With spouse/partner

Was baie lekker en het dit baie geniet!

Baie vriendelike en behulpsame eienaars. Baie lekker gebly!

Hibiscus House's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om 'n resensie te stuur. Ons is bly julle het dit geniet en dankbaar vir die skoon huis wat julle gelaat het.

Hibiscus House
Deirdre S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deirdre S
Family with young children

Wonderlik.

Ons as gesin het die Hibiscus House baie geniet. Was baie netjies, en loopafstand van die dorp en al die mense is baie vriendelik. My kinders het die see geniet ons sal verseker weer gaan! Ons het goed uitgerus danksy Hibiscus, en Sally en haar man is lieflike mense. Gaan bly in die Hibiscus House. Bespreek dadelik!

Hibiscus House's response

So bly julle het dit geniet - ons sien uit na julle volgende besoek.
Dankie dat jy tyd gemaak het om n resensie te stuur.
Sally

Hibiscus House
Nico C - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Nico C
With spouse/partner

Baie lekker en mooi.

Sien sterre.

Tristan W - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tristan W
With friends

We'll definitely be back.

We come down once a year for a reunion with friends to Port Alfred. It's our 2nd year staying at the Hibiscus House and we always have a such a great stay here. The house is clean, spacious and well laid out and slept 9 of us, no problem. It's a great location, close to the river and the best value for money around. We'll most definitely be back next year, thanks for the wonderful stay!

Dennisca C - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dennisca C
With spouse/partner

Home away from home!

This was our second visit to the Hibiscus House en we are already planning a third trip! Definitely recommend it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Huis weg van die huis af!

Hierdie was ons tweede besoek aan Hibiscus House en ons beplan klaar ons derde trippie! Beveel dit beslis aan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hibiscus House's response

Baie dankie vir die resensie. So bly julle geniet Hibiscus House.
Dankie dat julle die huis altyd so skoon los.
Sally

Hibiscus House
Lindsay F - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindsay F
With friends

Excellent stay.

Enjoyed staying in one of Sally's houses.

Dennisca C - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dennisca C
With spouse/partner

Dit was 'n wonderlike naweek, waarde vir jou geld!

Ons het van die aankoms, die plekkie vreeslik geniet. Ons sal hierdie ons jaarlikse wegbreek maak.

Hibiscus House's response

Dankie dat jy die tyd geneem het om 'n resensie in te dien. Ons is so bly julle het Hibiscus House geniet. Hoop om julle gou weer te sien.

Groete,
Sally

Hibiscus House
Ruaan J - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruaan J
Family with young children

Baie oulike pophuis, en 'n wonderlike plekkie vir die hele gesin of vriendegroep.

Baie lekker gekuier. My vrou en kind het heeltyd gesê dit lyk soos 'n pophuis. Baie dankie, dit was great.

Hibiscus House's response

Baie bly julle het dit geniet, ons hoop om julle weer hier te verwelkom.

Hibiscus House
Mark C - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark C
With spouse/partner

A well appointed, value for money stay that we would book again if going to Port Alfred.

Hibiscus House is a home away from home. It is beautifully furnished and has every modern appliance one could possibly need for a long stay in the delightful coastal town of Port Alfred. My wife and I spent three nights at the venue and we highly recommend it as a venue for family holidays.

Hibiscus House's response

Thank you so much for taking the time to write a review, much appreciated. We hope you will visit us again sometime soon.

Hibiscus House
Ena N - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ena N

The accommodation was a wonderful experience.

We were very impressed with the creative interior decorating. Everything, especially the bedding, was clean and neat and the house was equipped with everything that we needed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf was 'n wonderlike belewenis.

Ons was baie beïndruk met die kreatiewe binnenshuisversiering. Alles, veral die beddegoed, was skoon en netjies en die huis is toegerus met alles wat nodig is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martlie J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martlie J
With spouse/partner

Like being at home - just add being spoiled.

Sally was very friendly and helpful. Well equipped house. Neat and clean. Definitely value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Soos om by jou huis te wees - net met 'n bederf.

Sally was báie vriendelik en behulpsaam. Goed toegeruste huis. Netjies en skoon. Báie beslis waarde vir jou geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gregory O - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gregory O
Individual traveler

All the facilities helped make my accommodation a lovely experience and the equipped kitchen was the cherry on top.

Friendly welcome and everything was explained to me. Rooms had a nice layout. The lounge had comfortable seating and the full DStv package and HiFi made it feel like home. Best place so far!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alle geriewe het my verblyf 'n heerlike ondervinding gemaak, en die toegeruste kombuis was die kersie op die smaaklike koek.

Vriendelik ontmoet en alles was vir my verduidelik. Slaapkamers smaaklik uitgelê en die woonkamer het gemaklike sitplekke en die volle DStv plus DVD en HiFi het dit soos 'n tuiste gemaak. Beste plek so ver!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Myrtle V - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Myrtle V
With spouse/partner

Dit was onbeskryflik, ek is smoorverlief op die huisie!

Ek sal Hibiscus House vir enige iemand aanbeveel. Dit is 'n hartlike tuiste-weg-van-die-huis plekkie. Skoon, netjies en baie goed ingerig. Miskien kan die water van die geiser net bietjie warmer wees, veral in die winter.

Leendert V - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leendert V
Family with teenagers

'n Baie pragtige en bekoorlike huisie ... genoeg slaapplek met goeie beddens.

Sally se gasvryheid en ontvangs was puik. Die huisie was baie netjies met 'n warm gevoel. Ek kan dit aanbeveel vir enige familie of groep vriende.

From R3 500
per night (for 10 people)
From R3 500
per night (for 10 people)
From R3 500
per night (for 10 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 9 Campbell Street, Port Alfred, 6170, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGZkNzA2MWNkLTE3YmUtNDE5Ny05ZDNlLWQ3Mzk1NTU5YWY5Yw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R3 500  per night (for 10 people) 20 5 1 5 9 Campbell Street Port Alfred 6170 Eastern Cape 0860 022 102 15:00-19:00 10:00 -33.588741 26.882569
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!