The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Hillbilly Farm | TravelGround
+36

Hillbilly Farm

28 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 28 reviews for Hillbilly Farm
Cleanliness
4.5/5
Service
4.8/5
Location
4.5/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.5/5
June H - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
June H
With friends

Lovely!

Awesome stay at a great location and fantastic customer service!

Andre O - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre O
With friends

Lekker ontspanning.

Baie lekker kuierplek en vriendelike gashere. Sal enige tyd teruggaan.

Hillbilly Farm's response

Thank you, Andre.
Our guests are 5 stars too.
Kind regards,
Steven and Tanith.

Hillbilly Farm
Mirrie V - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mirrie V
Family with young children

Heerlik plat op die aarde - The Cow Shed.

Dit was nou iets anders, ons dogtertjie is baie lief vir diere so sy het haar gate uit geniet. Die kos was heerlik en baie lekker speel area vir klein kinders. Die huisie is rustic maar dit kom met alles wat jy nodig het, as jy 'n plat op die aarde mens is sal jy dit baie geniet. Ons sal beslis terug kom.

Hillbilly Farm's response

Baie dankie vir die lekker review Mirrie. Sien julle weer Xx

Hillbilly Farm
Seth V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Seth V
With spouse/partner

Rustic, relaxing and awesome!

This is a working farm, with ducks, geese, cows, chickens etc., but also coming with it is great food, a bar, firepit, games, activities - the works. The place is well kept for a farm, the hosts are super friendly and the atmosphere rejuvenating. We had an absolute blast - thanks Hillbilly team!

Hillbilly Farm's response

Thank you Seth! We look forward to your next visit. Have a hillbilly day!

Hillbilly Farm
Angela W - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angela W
Family with young children

Imperfectly perfect

From the moment we walked in we felt relaxed. The farm dogs were excited to greet us but are well behaved and don't jump up. The farmstall is full of trinkets, farm produce and keepsakes to ensure you remember your stay. It's a farmstall where the locals hang out, so don't expect a bistro with cappuccino and biscotti, but coffee with condensed milk and great farm produce for lunch. The farm animals may have names yet wild at heart. Little Hamlet, the resident pigeon, makes himself very comfortable on your head and I felt blessed being christened with good luck. The cows and chickens have no fear but be weary of them. Our stay in The Roost was awesome, comfy and cosy sleep. Outhouse ablutions take some getting use to for someone from the city, but it's part of rustic Hillbilly feel of the farm and after your second trip you're quite used to it. Night-time fires in the fire pit double up as braai facilities and when the shop is closed you can sit in the bar with your hosts and enjoy a shot or two of their much talked about Chilli Vodka or try their home grown chilies. It may not be an adventure park, but it's not short on things to do but relaxing is definitely part of your stay. Thanks Tanith and Steven, we'll see you again soon!!

Hillbilly Farm's response

Thank you for your lovely review Angela! We'll see you soon.

Hillbilly Farm
Andrea V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andrea V
Family with teenagers

Owners were extremely hospitable.

If there was a pool or something to do on the farm for teenagers, then we would have enjoyed it that much more. But on the whole, it really was a great place to totally relax when we were there. Accommodation was very rustic but we knew that before going there, but next time we will remember to pack in bug repellant for sure. We used Hillbilly Farm as literally a place to sleep while we were out and about in Ceres.

Lucius K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lucius K
With friends

Comfortable and friendly.

Very rustic and comfortable place. Friendly owners and will stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik en vriendelik.

Baie rustic en gemaklike plek. Vriendelike eienaars en sal weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christo V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christo V
Family with young children

Baie rustic, maar is akkuraat voorgestel.

Verblyf was soos voorgestel en baie vriendelike gasheer. Wolseley pad naby aan die Cowshed was bietjie van 'n steuring. Oor die algemeen baie lekker vir klein kinders.

Paula V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paula V

Pure plaas!

Pure plaas! Verblyf in die cowshed was 'n heerlike ondervinding. Kombuis, stort en toilet net bo-kant die huisie was gerieflik, skoon, voldoende en 'n groot plus. Die Nguni-kudde wat snags knus teen die huisie slaap en bedags in die omgewing wei was 'n groot plesier. Hoenders, eende en ganse loop bedags vry rond en doen wat geveerdes doen.Die honde op die werf is almal vriendelik en verwelkom jou soos familie. Inligting en reëls word humoristies weergegee. Oulike padstal met interessanthede. Lekke gewees!

Japie O - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Japie O
Family with young children

Anders ervaring.

Dit is 'n baie anders ervaring. Stem nie saam dat die prys per nag dit regverdig nie. Baie te doen vir kinders en 'n plaas-ervaring wat ek baie van hou. Klein veranderings kan soveel waarde toevoeg tot iets indrukwekkend.

Lian L - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lian L
With friends

Great value for money staying somewhere different.

Superb place to stay at. Very basic, but absolutely amazing experience with the hosts, Steven and Tanith. They have the cutest little bar and also run a shop on their working farm. 10 mins drive from Ceres. It is by far the best value for money in the area! We had an awesome stay!

Hillbilly Farm's response

Cheers Lian. Thank you for taking the time to leave a review. The only thing better than living here is being able to share it with people who think it is as awesome as we do. All the best. Be sure to have a hillbilly day.

Hillbilly Farm
Willem V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem V
With friends

Als wat mens nodig het en meer.

Tanith en Steven was wonderlike gashere en ons het ons verblyf baie geniet.

Hillbilly Farm's response

Thank you for taking the time to leave an awesome rating and review, Willem. It was a pleasure meeting and hosting all of you.

Till next time.

Hillbilly Farm
Johan F - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan F
With spouse/partner

Baie interessante plek, maar baie lekker.

Dit is baie lekker plaas-atmosfeer. Sal dit aanbeveel.

Hillbilly Farm's response

Thank you, Johan, for your lovely review.
We look forward to seeing you again.

Hillbilly Farm
Abbigail D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Abbigail D
On business

Pretty place, very peaceful.

We only used the place to sleep for work, so we were out the entire day.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi plek, baie rustig.

Ons het net die plek gebruik om by te slaap vir werk so ons was heeldag uit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Herman H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Herman H
With friends

Outdoor life.

Very neat place for the outdoor person. Clean, neat, with challenges.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Buitelewe.

Baie netjiese plek vir die buitelewe persoon. Skoon, netjies, met uitdagings.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sonja P - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sonja P
With friends

Lovely, friendly farm atmosphere!

Very comfortable atmosphere, basic and quirky facilities and stunning surroundings! The chilli vodka shot was exceptional!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker vriendelike plaas-atmosfeer!

Baie gemaklike atmosfeer, basiese en karaktervolle geriewe en mooi omgewing! Die chilli vodka shots was besonders!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hillbilly Farm's response

Thanks for the ratings Sonja and for the lovely music.I hope we see you again.

Hillbilly Farm
Alexia P - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alexia P
With spouse/partner

Soos min ander plasies, is dit regtig Hillbilly, gesellig en met min strings-attached, baie lekker.

Hillbilly is bietjie anders as meeste vakansieplase, in dat dit regtig gesellig, en sonder veel reëls en verwagtinge is. Ons was daar op 'n koue naweek, reën en al, en het lekker warm geslaap in die houthuisie wat hulle in hulle eie styl en reëls opgerig het. In die oggend kyk jy uit oor die hoenders, ganse en beeste wat op die gras rondstap, en in die aand kan jy by jou eie braaiplekkie sit en kuier - alhoewel ek stel voor om saam met die eienaars te kuier in die kroeg-lapa, waar hulle oop, eerlik en gesellig is om die koolstofie en kroeg. Hillbilly is rou, regte plaas, en 'n baie beter opsie vir mense wat die natuur, klipperige bergstappies en plaas-vibes verkies, met buitestorte en toilette wat jou nog nader aan die natuur en self-sustainable styl van lewe bring. In die dag, kan jy Worcester, Tulbagh en al die ander lekker plekkies gaan ontdek wat in die kontrei is. Hillbilly het 'n plaasstal wat vleis, en pasteie en allerlei snacks verkoop, sowel as ander lekker goedjies, geen rede om 'n sak vol inkopies saam te bring nie, in my opinie.

Hillbilly Farm's response

Thanks for the ratings Alexia. Hope we see you soon.

Hillbilly Farm
Geraldine M - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Geraldine M

Fantasmagories.

Steven, Tanith en 5 viervoet kinders het ons dadelik tuis laat voel. Om in die natuur te wees omring deur die plaasdiere is so asemrowende gevoel. Ons het so ontspanne gevoel en het te lekker gekuier saam met Steven en Tanith. Hul laat jou dood familie in plaas van 'n gas voel. Sal beslis weer en weer gaan kuier.

Hillbilly Farm's response

We loved having you, Geraldine. Thank you for the lovely review, and we look forward to your next visit.

Hillbilly Farm
Melanie N - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie N
With friends

Baie oulike en gemaklike verblyf.

Wonderlik met al die diere. Het amper een van die honde gesteel!

James M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
James M
Family with young children

Fantasties!

As die stadslewe te veel raak, dan is Hillbilly Farm net die regte plek om by te kuier! Diere, berge en natuur op sy beste. Die kinders het dit baie geniet. Daar is baie plaasdiere en 'n mens raak weer een met die natuur. Ons sal dit enige tyd aanbeveel.

Emma H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Emma H
With friends

Wonderful location for budget accommodation.

Within its price range, Hillbilly Farm is certainly the best accommodation you will find. Although not luxurious, we stayed in a clean room with all the necessary amenities. Our hosts were very friendly and welcoming. We walked up the mountain (on the Hillbilly premises) to watch the sunset and braaied afterwards, both of which we enjoyed very much. We even fed the goats! I would certainly recommend Hillbilly Farm for budget accommodation.

Jerome D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jerome D
Family with teenagers

Excellent for city people to escape to calmness.

My family were impressed and the location is great and not far from town and the mountain is great.

Zanne R - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Zanne R
Family with teenagers

Was 'n fantastiese en unieke ervaring.

Om tussen die bokke, eende en hoenders te bly was 'n belewenis. Ons kamer was pragtig en ruim. Die buitestort en toilet het iets nostalgies daaraan gehad. Ek sal verseker Hillbilly Farm aanbeveel en sal definitief weer daar gaan bly!

Marene S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Marene S
Family with young children

Pure plaas.

Het baie lekker gekuier. Eienaars baie vriendellik en hulpvaardig.

Yolandi F - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi F
Family with young children

Tanith en Steven was baie hulpvaardig en vriendelik en die kinders het dit baie geniet.

Lekker plek vir kinders en vriende om saam te gaan. Daar is baie om te doen op die plaas en in die omgewing. Dit was baie gerieflik om kos by die padstal te koop. Kamers was netjies en goed toegerus.

Janine M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Janine M
Family with young children

Had a great time.

I think I might not have expected much because the price was so reasonable, but together with a very comfortable stay, the owners also made us feel very at home. The location of the accommodation was also very easy to find and the road stall provided all we needed (and more). Thank you for everything Tanith and Steve.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gekuier.

Ek dink ek het dalk nie veel verwag omdat die prys so billik was, maar te same met 'n baie gemaklike verblyf, het die eienaars ons ook baie lekker tuis laat voel. Die plasing van die verblyf was ook baie maklik om te vind en die padstalletjie het als wat ons benodig het (en meer) verskaf. Dankie vir als Tanith en Steve.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hillbilly Farm's response

Thank you for your lovely review, Janine. It was such a pleasure having you here and I am glad you enjoyed it. We hope to see you back again one day!

Best wishes,
Tanith and Steven

Hillbilly Farm
Petrus V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Petrus V
With spouse/partner

Rustic, maar lekker.

Hillbilly farm is 'n baie unieke verblyfbestemming, met ganse, hoenders, honde, beeste en bokke wat oral op die erf doenig is. As jy dol is oor jou luukshede dan is dit dalk nie vir jou nie, maar as jy die plaas- en buitelewe geniet sal jy jou verblyf baie geniet hier. Definitief 'n besoek werd! PS: Vra vir die Chilli Vodka.

Hillbilly Farm's response

Thank you for the "lekker" review, Petrus. We hope we see you again. Cheers.

Hillbilly Farm
Nicolette B - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nicolette B
Family with young children

It was surprisingly pleasant.

This place is something else. Very convenient next to the road to Ceres. They really made a lot of effort to not make it a 5 star hotel. Even the toilets, showers, and kitchen is outside. There were animals to see and even a cock who woke us up at 05:00. For anyone who want something different I recommend this place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie verrassend aangenaam.

Die plek is iets anders. Baie gerieflik reg langs die pad Ceres toe. Hulle het regtig moeite gedoen om dit nie 'n vyf-ster hotel te maak nie. Selfs die toilette, stort, en kombuis is buite. Daar is diere om te sien en selfs die hoenderhaan het ons 5 uur wakker gemaak. Vir iemand wat iets buitengewoon soek is die plek aan te beveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R800
per night (sleeps 4)
From R800
per night (sleeps 4)
From R800
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 14 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Corner of R43 and Wolwekloof Road, Wolseley, 6830, Western Cape
  • No children under 4
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDdhMWU1MWMzLWJlZGItNDczMS04N2E4LTY0NWM1YzRmY2U3ZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R800  per night (sleeps 4) 28 5 1 5 Corner of R43 and Wolwekloof Road Wolseley 6830 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.42458700487 19.263668060303
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!