The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Hole in One Guest House and Conference Centre | TravelGround
+56

Hole in One Guest House and Conference Centre

Guest House

Review Summary

3.2 out of 5from 11 reviews for Hole in One Guest House and Conference Centre
Cleanliness
3.0/5
Service
2.8/5
Location
3.5/5
Safety
3.5/5
Value for money
3.0/5
Kelvin F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Kelvin F
Family with young children

Gemiddeld.

Die kliëntediens is swak, en die kokkerotte hardloop oor die bakke waaruit jy ontbyt skep.

Milka M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Milka M
Family with teenagers

Unpleasant.

I've been using the site for years, I've never complained, but I was stunned by the poor state of the family room. We couldn't turn off the living room lights, switch broken. The 1 toilet was dirty, my daughter's TV had no signal, the drains smelled when we showered and that smell hung around all night. The lamps did not work and my daughter's lamp did not even have a light. At breakfast, the staff were unpleasant. For example, the corner wall was completely damaged and closed up with a bag or something. Very sorry, but I would not recommend anyone to Hole in One.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onaangenaam.

Ek gebruik die webtuiste al jare, ek't nog nooit gekla nie, maar ek was verstom oor die slegte toestand van gesinskamer. Ons kon nie die sitkamer se ligte afsit nie, skakelaar stukkend. Die 1 toilet was vuil, my dogter se TV het geen signal gehad nie, die dreine het gevrot toe ons stort en daai reuk het heelaand rond gehang. Die lampies het nie gewerk nie en my dogter se lamp het nie eens 'n lig gehad nie. Met ontbyt was die staf onaangenaam.Bygesê, die hoekmuur is heeltemal weggery en met 'n sak of iets toegemaak. Baie jammer, maar ek sal niemand Hole in One aanbeveel nie

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hole in One Guest House and Conference Centre's response

Good day,m

Thank you for the feedback, we will do our best to attend to all the above.

Kind regards,

Hole in One Guest House and Conference Centre
Hilke K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hilke K
Individual traveler

Heerlik, voel soos huis!

Die kamers was pragtig en goed toegerus. Daar was veilige parkering naby my kamer. Ek was gretig om na elke afspraak weer terug te wees in my kamer en te rus. Die ontbyt was onvergeetlik en ek kon die ete in my kamer geniet.

Hole in One Guest House and Conference Centre's response

Good day,

Thank you for the above, we appreciate all the positive feedback. We hope to see you back at Hole In One Boutique Hotel soon.

Kind regards,

Hole in One Guest House and Conference Centre
Nicola D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicola D
With spouse/partner

Very convenient and neat.

Very nice stay. Location is fantastic. Clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik en netjies.

Baie lekker gebly. Ligging is fantasties. Skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hole in One Guest House and Conference Centre's response

Thank you Nicola,

We appreciate your positive feedback, we are thrilled that you had a great stay. We hope to see you again soon. Feel free to check out our Facebook and Instagram pages for the latest promos.

Hole in One Team

Hole in One Guest House and Conference Centre
Joy N - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Joy N
Individual traveler

Average experience.

No person on sight to check out with on Sunday morning. Had to leave the key with the gardener. Breakfast is supposed to be from 6 but by 7 there was still no one. So I had to forego breakfast to get to the airport. Nice rooms but needs a night manager or someone on duty early in the morning.

Anneli D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anneli D
With spouse/partner

Good value for money.

The rooms are comfortable and clean. Lovely breakfast! They were not aware of our deposit and we had to show proof of payment, which was somewhat annoying.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir geld!

Kamers is gerieflik en skoon. Ontbyt was heerlik! Hulle was nie bewus van deposito betaling wat ons gemaak het nie en moes eers bewys lewer van betaling. Dit was bietjie irriterend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Antoinette M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette M
With spouse/partner

Breathtaking place.

The service is excellent. You feel welcome from the moment you enter trough the gates. Beautiful, clean parking area. Staff friendly and helpful. The rooms are beautiful, clean and spacious. The bathroom is excellent. Full marks for everything you get!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend verby.

Die diens is topgehalte. Jy voel welkom vandat jy by die hek inry. Mooi, skoon parkeerarea. Personeel vriendelik en behulpsaam. Kamers mooi, skoon en ruim. Badkamer uitstekend! Volpunte vir als wat jy kry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Candice J - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Candice J
With spouse/partner

Shocking and over priced, no value for money and service terrible.

Were told we had to pay an extra R650 if we wanted breakfast. Stayed there for a wedding as we travelled far. When we came back to the Hole in One there was a massive teens disco party, music incredibly loud right outside our window with strobe lights flashing in not to mention kids fighting outside our bedroom hitting each other breaking glasses. The following morning parking lot was full of beer cans and empty alcohol spirit bottles. Left there with little sleep, no breakfast and very unhelpful staff. Barely greeted us when we walked in. I will never go back to this place nor recommend.

Jd P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Jd P
With friends

Baie verswak.

Het twee kamers geboek, net een was reg. Die tweede kamer was nie gediens nie en stort en bad lek albei water op vloer. Ontbyt menu swak, geen variety diens van staff. Dit was goeie plek, het baie agteruitgegaan, sal nie weer daar bly nie. Nie waarde vir geld.

Ernst J - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Ernst J
Family with young children

Veilig en netjies, kort wel aandag.

Met ons aankoms het hul ons bespreking verkeerd gehad. Ons bespreking was vir 2 kamers vir 4 persone. Hul het slegs 1 kamer bespreek vir een persoon. Ek het deposito van R1400 betaal volgens hulle het ek net R900 betaal. Gelukkig was hul nie vol bespreek nie en kon hul vir ons nog 'n kamer gee. Laat die aand het hul ons wakker geklop aan ons kamervenster om vir ander gaste oop te sluit want dié het nie 'n sleutel gehad nie. Die plek het baie potensiaal, maar die bestuur sal moet aandag gee aan sekere probleemareas. Ek sal nie weer daar oorslaap nie.

Hole in One Guest House and Conference Centre's response

Goeiedag Yolandi,

Ek is bitter jammer oor jul ondervinding. In die 10 jaar wat Hole in One reeds bestaan het ons min sulke resensies ontvang. Ons werk baie hard om ons kliënte ten alle tye die beste diens en waarde vir hulle geld te gee.

Ons het aan die einde van 2017 twee nuwe bestuurders aangestel, in dieselfde tyd wat julle daar gebly het. Ons werk elke dag daaraan om hulle beter op te lei en ek het beslis jou e-pos so oorgedra en dit sal nie weer gebeur nie.

Weereens jammer vir die ongerief.

Vriendelike Groete,
Hole in One Bestuur

Hole in One Guest House and Conference Centre
De Wet E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
De Wet E
Family with young children

Dit was ok.

Geen items in die yskas vir iets lekker nie. Ons moes 'n handdoek deel want daar was net 1 handdoek en ons was 3 mense. Musiek van die troue was steurend. Musiek van die ander party was steurend.

Hole in One Guest House and Conference Centre's response

Goeie dag De Wet,

Baie dankie vir u resensie.

Oor die algemeen sit ons nie lekkergoed in die yskas nie, dus kan enige iemand van ons kontant kroeg en restaurant gebruik maak. Ek het 'n nota gemaak en my personeel sal beslis "double up" op die handoeke, seep, tee, en koffie.

Ons sal ook van nou af mense wat oorslaap in kennis stel as daar funksies op daai spesifieke dag is en hulle kan besluit of hulle gemaklik sal wees met die musiek. Indien nie, sal ons hulle na ander gastehuise in die area verwys.

Ek het wel opgemerk dat u ons 1 ster gegee het vir die ligging van die instansie - ek wil net graag noem ons is geleë in een van die beste woonbuurte in Johannesburg.

Vriendelike groete,
Hole in One Bestuur

Hole in One Guest House and Conference Centre
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 36 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 171 Hole in One Avenue , Ruimsig, Gauteng, 1724, Gauteng
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAs0UNQruy6COZvoy8uT4bdUgOI0M1B5Gnt9Og1oWVOi9VaiyAme?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 000  per night (for 2 people) 11 5 1 4 171 Hole in One Avenue Ruimsig 1724 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -26.079018 27.861737
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!