Pietermaritzburg Accommodation at Home From Home B&B | TravelGround
+37

Home From Home B&B

B&B

Review Summary

4.8 out of 5from 16 reviews for Home From Home B&B
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Deidré S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deidré S
Individual traveler

Gerieflik, skoon en pragtig!

Ek sal dit aanbeveel en in toekoms weer daar tuisgaan!

Jo-ann K - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jo-ann K
Family with teenagers

Truly a home away from home.

We made an emergency trip to see my father in hospital. My son is 12, but very tall, and Trevor offered him his own room for the night. Gill and Trevor where very kind and professional. The bed is amazing! Trevor’s breakfast, outstanding! They really made our difficult journey blessed! Grace and peace.

Home From Home B&B's response

Thank you so much for those kind words. We really do strive to make all our guests as comfortable as possible. I am really sorry to hear the news of your Dad. Trevor

Home From Home B&B
Andre N - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andre N
Individual traveler

Lekke geslaap.

Trevor was baie vriendelik en aangenaam, geen kritiek.

Home From Home B&B's response

Thank you, it was a pleasure having you here. We hope to see you again. Kind regards, Trevor.

Home From Home B&B
Corne A - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corne A
Individual traveler

Fantastic.

Superb accommodation, good food and friendly helpful hosts. It really is home from home.

Gideon D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gideon D

Heerlike verblyf in 'n baie stil buurt.

Trevor en Gill is wonderlike gashere wat ons dadelik laat tuisvoel het. Die kamers is baie netjies en skoon en ons het niks kortgekom nie. 'n Paar restaurante in die nabye buurt is aanbeveel vir aandete, 'n groot hulp om nie aangewese te wees op 'n groot winkelsentrum nie. Ontbyt was voortreflik en net soos ons dit bestel het.

Deon H - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon H
With spouse/partner

Lovely, clean, great hosts, super breakfast!

We really enjoyed our stay at Home From Home. Bed was great! Everything was super clean and neat. Great breakfast. Trevor is a great host. Thank you!

Home From Home B&B's response

Hi Deon,

Thank you for those kind words. It was a pleasure having you here, and my family were thrilled to hear that you were here. Hope to see you all again sometime. Kind regard, Trevor

Home From Home B&B
Madeleine N - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Madeleine N
Individual traveler

Neat accommodation which suited my needs.

The accommodation was clean and neat. The host pair are very friendly. Good quality breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese verblyf wat geskik was vir my doeleindes.

Die verblyf was skoon en netjies. Die gasheer en sy eggenote is baie vriendelik. Ontbyt was van goeie gehalte.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Home From Home B&B's response

Thank you for your kind words.We do try and make your stay a pleasant one.

Trevor

Home From Home B&B
Johan K - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan K
With spouse/partner

Dit is soos die naam sê: Home from Home.

Trevor is die perfekte gasheer. Dit was lekker om daar te bly en probeer maar gerus Trevor se ontbyt. Nogmaals dankie. Sal definitief weer kom.

Home From Home B&B's response

Thank you Johan for those kind words.Much appreciated,and we hope to see you both again in 2017.

Home From Home B&B
Linda S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda S
On business

The host and his wife were friendly and helpful.

The road directions were only given from Durban, and I came from Pretoria. There is no driveway at Alan Paton. I would recommend they also provide directions from Pretoria.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die gasheer en sy vrou was vriendelik en behulpsaam.

Die padaanwysings was slegs vanaf Durban en ek het van Pretoria af gekom. Daar is nie oprit by Alan Paton nie. Dit sal aanbeveel word dat padaanwysings vanaf Pretoria-rigting ook gegee word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Home From Home B&B's response

Thank you for your comments.

Home From Home B&B
Len R - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Len R
With spouse/partner

Very good place to stay.

Pleasant neat and clean accommodation.

Home From Home B&B's response

Thank you Len for those kind words. We strive to make our guests stay as comfortable as possible. Hope to see you again. Kind regards. Trevor

Home From Home B&B
Johan O - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan O
With spouse/partner

Ek kan dit aanbeveel.

Die verblyf is netjies en veilig en in 'n goeie omgewing.

Home From Home B&B's response

Thanks Johan for those kind words.

Home From Home B&B
Ria B - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ria B
With spouse/partner

Goeie verblyf vir die Comrades.

Ons het heerlik gebly. Trevor het ons goed ontvang. Ons het gehou van elke eenheid se privaat sitplekkies in die pragtige tuin. Veiligheid was vir ons baie belangrik. En die luukse woonbuurt was vir ons net die beste. Sal definitief weer hier bly.

Ria S - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ria S
With spouse/partner

Uitstekende gastehuis.

Home from Home is 'n baie netjiese oornagplek as jy net op soek is na 'n oorslaapplek Alhoewel die kamer bietjie beknop is, het dit alles in wat 'n gastehuis behoort te hê. Die kamer is apart van die gastehuis en het elektriese komberse, lugversorging en goeie slaapgeriewe. Die eienaars is baie vriendelik en ontbyt was heerlik.

Crystal K - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Crystal K
On business

Die span het die verblyf geniet.

Sien asb. die sterre.

Monte V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Monte V
On business

Baie goeie verblyf.

Sterk aanbeveel.

Louise M - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise M
Family with teenagers

Ons het verblyf gekry vir die Midmar Mile se swem Sondag.

Ons was baie vriendelik ontvang deur Trevor. Die gastehuis is gerielik geleë naby aan die winkel sentrum naby aan die N3 en maklik om te vind.

From R20 000
per night (sleeps 2)
From R20 000
per night (sleeps 2)
From R20 000
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 39 Torwood Drive, Hayfields, Pietermaritzburg, 3201, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGFiYzQwYjU2LTg2ZDctNGExNC05M2YyLTcyNmU0YTRiYjM2ZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R20 000  per night (sleeps 2) 16 5 1 5 39 Torwood Drive Hayfields 3201 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -29.627460486333 30.416003465652
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com