The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Hotel Portao Diaz | TravelGround
+48

Hotel Portao Diaz

Hotel

Review Summary

4 out of 5from 22 reviews for Hotel Portao Diaz
Cleanliness
4.3/5
Service
4.4/5
Location
3.1/5
Safety
4.0/5
Value for money
4.0/5
Zonke M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zonke M
With friends

Nice people, nice place.

It was a great place, and great service. I would definitely visit it again.

Hotel Portao Diaz's response

Dear Zonke,

Thank you so much fr the awesome review. Feel free to come back anytime, we will welcome you with open arms.

Kind regards,
Nozuko Kewana

Hotel Portao Diaz
Maggie Z - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maggie Z

Location was a concern, but overall we had a pleasant stay in the room we upgraded to. Initial booking for Backpack Shack was a surprise and not recommended for the more discerning traveller.

The location was a bit of a surprise as this hotel is located in D'Almeida, a "location" or formal/informal suburb. We initially booked a room in the Backpack Shack and upgraded to one a family room instead. The Backpack Shack is not recommended. The Family room we stayed in was superb and we had a view of the sea.

Hotel Portao Diaz's response

Dear Maggie,

Thank you for your fair review. We are sorry the Backpack Shack was not up to standard, but are very pleased to hear that you loved the family room with a view.

We were pleased to have you visit us and hope that you will be back soon.

Many thanks,
Hotel Portao Diaz

Hotel Portao Diaz
Pieter G S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pieter G S
With spouse/partner

Kos was uitstekend en kliëntediens stunning.

Die verblyf was aangenaam, net jammer dat mense 12 uur in die nag deure toeklap en aan jou deur skop en moes 'n paar keer vra vir handdoeke. Andersins was dit lekker en gemaklik. Waarde vir geld. Ons sal weer daar kuier, maar eerder nie in die backpacker afdeling nie. Die kombuis wat ons wou gebruik is onnet en ek moet sê ek kry die mense wat skoonmaak jammer.

Hotel Portao Diaz's response

Goeie dag Pieter,

Ons is bly dat u u verblyf geniet het, Ons vra om verskoning oor die versteuring en die feit dat u handdoeke moes aanvra. Ons ondersoek die saak so gou moontlik, Ons het kamers wat uit 'n rugsakafdeling is en amper dieselfde prys. Sien uit daarna om u binnekort weer te sien.

Bemarkings bestuurder

Hotel Portao Diaz
Sarita O - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Sarita O
On business

Very bad neighbourhood.

Very bad neighbourhood. Photos are misleading.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie slegte buurt.

Baie slegte buurt, foto's van plek is baie bedrieglik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Emerencia W - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Emerencia W
Family with young children

Die pryse is billik en die staff was baie vriendelik. Ons het onmiddellik tuis gevoel. Baie dankie.

Dit was 'n gerieflike en skoon verblyf. Pryse is billik en die staff was baie vriendelik. Her dit baie geniet.

Andre L - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Andre L
With spouse/partner

Very safe, quiet area, but a bit far from the ocean.

Our arrival at the hotel was welcoming and the staff friendly. We got glasses at the bar to enjoy drinks with our food, but they were dirty. We made use of the braai facilities and got a white wine glass and ice from the bar, but once again the glass was dirty. The bar is very expensive so we decided to buy wine at the local liquor store.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie veilige en rustige omgewing, maar bietjie ver van die see af.

Die aankoms by die hotel was baie verwelkomend en die personeel baie vriendelik. Het glase vir koeldrank in die bar gekry om saam met ons lekker kos te geniet, maar die glase was vuil en dit het my bietjie afgesit. Ons het gebruik gemaak van die braaifasiliteit wat lekker was en 'n witwynglas en ys by die bar gekry en weereens was die glas vuil. Die bar is geweldig duur en ons het besluit om 'n wyntjie by die plaaslike drankwinkel te gaan koop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise H
Family with teenagers

Uitstekende verblyf.

Die verblyf is uitstekend, veilig en uitmuntende vriendelike personeel. Dit is bekostigbaar en beslis waarde vir jou geld.

John D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John D
With spouse/partner

Voel soos jou eie huis.

Skoon en baie vriendelike diens.

Henry H - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henry H
With spouse/partner

Aangenaam verras.

Ons kan nie wag om weer te gaan nie. Die atmosfeer was baie lekker en die kos was goed, veral ontbyt. Wou vir die Paasnaweek bespreek, maar ongelukkig was hulle reeds volbespreek.

Janeville K - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Janeville K
With spouse/partner

Lekker gebly sal weer van hulle gebruik maak.

Het die warm water swembad geniet en die breakfast was fantasties.

Isaac T - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Isaac T
With spouse/partner

Aangename en rustige verblyfplek.

By aankoms was ons hartlik verwelkom. Ons kamer was sonder verwyl aan ons toegewys en etes was smaaklik voorberei. Geen lang gewag daarvoor. Sal hulle graag aan ander aanbeveel. Die gratis Wi-Fi baie waardeer.

Saira G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Saira G
With spouse/partner

Amazing.

It was awesome. I enjoyed the stay and will definitely go again.

Jean-marie Z - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jean-marie Z
With spouse/partner

Gemaklik en ontspanne.

Vriendelike personeel en dis skoon. Net nie 'n yskas in kamer nie.

Jako V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jako V
Individual traveler

Goeie waarde vir geld.

Slegs 'n plek om te oornag.

Vera V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vera V
With friends

Uitstekend.

Baie vriendelike personeel baie leke kos en baie netjies en skoon hotel. Sal enige tyd graag weer soontoe wil gaan.

Bill S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Bill S

Comfortable.

Excellent value and clean.

Derrick A - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Derrick A
Individual traveler

Gerieflik en skoon.

Verblyf was te kort. Desondanks, die personeel was vriendelik en behulpsaam.

Juanita B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Juanita B
With spouse/partner

Very pleasant stay with friendly staff and clean rooms.

See stars.

Monica B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Monica B
With spouse/partner

Rooms are okay, area very bad.

We enjoyed the stay. The first day the cleaners (I assume) cleaned the room with dirty cloths and mops because everything smelled sour. The next day they after they cleaned the smell was gone. Service at reception was wonderful and they went out of their way to help the one night when my husband got sick. Just don't order food from the hotel. We waited very long for them to bring it to the room and it wasn't very good. My husband barely took 2 bites of his food. They didn't have change either. View was beautiful but the area is a big no-no.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kamers is okay, area baie swak.

Ons het lekker gebly. Die eerste dag het die skoonmakers met (ek neem aan) vuil lappe en moppe die kamer skoongemaak want alles het suur geruik. Die volgende dag na hul skoongemaak het was die reuk weg. Diens by ontvangs was wonderlik en het uit hul pad gegaan om ons in die aand te help toe my man siek geword het. Moet net nie kos by die hotel self bestel nie. Ons het baie lank gewag vir hulle om dit kamer toe te bring en dit was regtig baie sleg. My man het skaars 2 happe van sy kos gevat. Hul het ook geen kleingeld by hul gehad nie. Uitsig was mooi maar die gebied is 'n "big no-no".

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre L - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Andre L
With spouse/partner

Baie lekker. Netjies en skoon.

Baie lekker gebly. Ligging nie baie lekker nie.

Kholosa B - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Kholosa B
Family with teenagers

The place is affordable and of good quality.

The people there were nice. Caring and always willing to help me. I enjoyed my stay at your hotel. If I come for holiday again I will definitely stay there.

Amanda B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Amanda B
With spouse/partner

Die verblyf self was nie sleg nie, maar die ligging is sleg.

Die verblyf self was nie sleg nie, maar die ligging is sleg en mens is bang om in die aand in die woonbuurt te ry met mense wat vir hul eie redes op straathoeke rondhang, honger honde wat rondloop. Net 'n skrikkerige area en glad nie vakansie gevoel nie. Die werknemers van die verblyf is egter vriendelik en behulpsaam. 'n Mens kan ongelukkig nie die ligging en die omgewing waarin dit geleë is op die webtuiste sien nie.

From R550
per night (for 2 people)
From R550
per night (for 2 people)
From R550
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 77 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Alhof Drive, D'Almeida, Mossel Bay, 6506, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDVmODA1ZDlkLTU0OTAtNDRhMS1hNjI1LWU1ODAzNGE2ODcwMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R550  per night (for 2 people) 22 5 1 4 Alhof Drive D'Almeida 6506 Western Cape 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -34.174414591772 22.116834337048
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!