The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Humansdorp Boutique Hotel | TravelGround
+9

Humansdorp Boutique Hotel

Hotel

Review Summary

3.6 out of 5from 17 reviews for Humansdorp Boutique Hotel
Cleanliness
3.7/5
Service
3.7/5
Location
2.9/5
Safety
3.7/5
Value for money
3.7/5
Hennie R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Hennie R
With spouse/partner

Oraait.

Kamer ruik na muf. Geen waterglas, ketel kom nie by, by elektriese prop, vuilgoeddrom het nie 'n drom in. Baie geraas vroegoggend en nag.

Francois B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois B
With spouse/partner

Dit was lekker en gasvry. Maklik om te vind.

Die hotel was gerieflik, met ruim kamers en skoon badkamers en vriendelike personeel.

Robert T - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Robert T
With spouse/partner

Goedkoop, sentraal geleë, veilige parkering.

Sien sterre.

Andries S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andries S
With spouse/partner

Skoon en netjies, veilige sekuriteit, parkering, ideaal vir oornag.

Akkommodasie was skoon en netjies, met alles wat ons nodig gehad het vir oornag. As jy goedkoper akkommodasie soek vir paar dae en nogsteeds Jbay wil besoek, dan is Humansdorp Boutique Hotel ideaal.

Zanele M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zanele M

Quite a good stay and good quiet location.

We starved because the restaurant mentioned in the advert was closed. We survived from the stuff we had in our cooler bag and a visit to Checkers for take-aways. Safe locked parking area, with lots of shrubs at the back and all around which give the place a pleasant, relaxing feel. It is a clean place, but corridor mats require carpet cleaning and corridor walls could benefit from paint. The rooms are clean, linen good, beds comfortable. We had work to concentrate on and the place served our purpose well. This venue has potential even within its 3-star grading. It could stand out as a feature in the neighbourhood and in the restaurant and hospitality industry as well without great effort.

Wim V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wim V
With spouse/partner

Goeie hotel om te oornag.

Veilig en netjiese hotel. Kamers skoon en volledig.

Andrew B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew B
Individual traveler

Just what I required.

Very neat and clean. Hotel staff were very informative and helpful. Will be returning.

Pat D - May 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Pat D
On business

Not as advertised on your website.

The restaurant was closed the night I arrived, had to find somewhere to eat. The next morning still no restaurant. Had to find breakfast somewhere else. No hot water, later found out running the hot water tap for 3+ minutes the hot water arrived.

Andre G - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Andre G
With spouse/partner

Baie basies. Het dringend akkommodasie gesoek naby Jeffreysbaai.

Was skoon en netjies en baie toeriste gebruik dit om te oornag. Alles was toe restaurant ens. tot Januarie.

Liz S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Liz S
With spouse/partner

Ons het lekke geslaap maar het beslis 'n waaier of verkoeler in die kamer nodig gehad want dit was 33 grade.

Die personeel was baie vriendelik en bedagsaam en dit is beslis waarde vir jou geld. Ons enigste negatiewe ervaring was die sterk reuk van tabak in die gang.

Hanlie P - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Hanlie P
With spouse/partner

Tevrede, maar kan verbeter.

Daar is 'n paar dinge wat kan verbeter by Humansdorp Boutique Hotel naamlik handdoeke vir die hoeveelheid beddens in die kamer. Sal liewer 'n aircon wil hê, nie 'n dakwaaier nie. Dit maak nie so koud nie. Die geraas laataand by die slotmasjiene kan liewer agter uitgaan, nie deur ontvangs nie.

John N - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
John N
With spouse/partner

Wanorde.

Ek het die standaard, dubbelbedkamer bespreek en betaal (nie die budget kamer nie). Op hulle foto wys hulle die kamer met die stoepie ens. Ons het 'n kleiner kamer gekry met geen stoep nie. Die venster was reg langs die air-con fans gewees wat heel aand geraas het en die bed was onder 'n venster met kort gordyne waardeur die son op jou gesig geskyn het vroegoggend. Sal nie sommer gou weer daar draai nie. Die silicone in die badkamers was swart gemuf en die kouewaterkraan was los en mens kon dit nie oopdraai nie.

Jani M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jani M
With spouse/partner

Neat and convenient.

The accommodation was clean and tidy, not the ideal location, but safe and good parking. Would have loved a warm shower!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en gerieflik.

Die verblyf was skoon en netjies, nie ideale ligging nie, maar veilig en goeie parkering. Sou graag 'n warm stort wou geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nolukanyo K - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nolukanyo K
With spouse/partner

Everything was perfect, only problem in my room was the smell of a cigarette coming from outside.

Maybe to open the windows before the guest arrives, to prevent unnecessary smell.

Duvan L - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Duvan L
With friends

Baie netjies oorgedoen en goeie diens.

Baie netjies, veilige parkering vir voertuie agter die hotel en die diens is baie goed. Het net nie die ontbyt probeer nie maar glo dit sal van goeie gehalte wees.

Noeleen A - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Noeleen A
Individual traveler

Disappointing.

No one at the reception when I arrived. Went through a slot machine area into the bar to find anyone. Gentleman who eventually helped me could not find my booking. He sorted it out, put me in a room above the bar. Half an hour later he knocked and asked if he could move me as it was going to be noisy. The second room was better, but the motor for the airconditioner that cooled the entertainment areas downstairs was outside my window and switched on and off noisily all day/night. No food - restaurant closed, which I think should be on the website.

Sanet O - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sanet O

Dit was ek lekker om te gebruik vir oorslaap om naby St Francis, Jeffreysbaai en omliggende omgewing rond te kuier.

Die ou dorp hotel is baie nuut opgeknap! Die kamers is skoon en netjies. Die sekuriteit en veilige parkering het die maklik gemaak om my bejaarde ouers daar te laat oornag. Die feit dat Humansdorp baie sentraal is t.o.v. St Francis, Jeffreysbaai en Paradysstrand het dit BAIE koste effektief gemaak om die omgewing te sien en te verken. Dankie vir julle gasvryheid.

From R640
per night (sleeps 2)
From R640
per night (sleeps 2)
From R640
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 54 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 16 Alexander Street, Humansdorp, 6300, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDM1YjFhYzhiLTQwYTEtNGNhZS1iYzhiLTJhNDNiNGY1YjQ3Mg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R640  per night (sleeps 2) 17 5 1 4 16 Alexander Street Humansdorp 6300 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -34.03106460777 24.767680660049
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!