The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Impala Bush Stay | TravelGround
+19

Impala Bush Stay

14 reviews
Guest House

Review Summary

5 out of 5from 14 reviews for Impala Bush Stay
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
5.0/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Warren B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Warren B
With spouse/partner

Quality comforts in the bush.

This was a quick visit to Hoedspruit to attend our son's graduation and visit our daughter. Impala Bush Stay provides all the comforts you would expect at a price point that is good value for money. The venue is quiet, and although the neighbours are not too far away it feels like you are alone in the bush. The morning visits by the local warthog family (as well as mongoose, impala and numerous bird species) add to the charm of this place. Will definitely stay here again.

Ronel F - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel F
With spouse/partner

Absolutely excellent!

Had a good night's sleep, gorgeous white linen, squeaky clean unit in the bush. What an experience in an area of natural beauty. Thanks a lot to Alma who sold me her hair dryer after I realized that I had forgotten mine and we wanted to be at Orpen Gate by 6 o' clock. I really appreciate it a lot! See you again come August!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut puik!

Baie lekker geslaap, duursame spierwit linne, silwerskoon eenheid in die bos. Wat 'n ervaring in die pragtige natuurskoon. Baie dankie aan Alma wat haar haardroër aan my verkoop het nadat ek besef het ek het myne vergeet en ons wil 6 uur by Orpen-hek wees, ek waardeer dit regtig baie! Sien julle weer in Augustus!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Henry V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henry V
With spouse/partner

Rustige atmosfeer in die natuur.

Wildbesigtigingsroete binne die reservaat. Geen geraas binne die reservaat, maar die verkeersgeraas in die nag is 'n probleem.

Piet B - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet B
With spouse/partner

Baie netjies en skoon met voldoende geriewe.

Sal sonder twyfel aanbeveel. Pragtige natuur-plek met wild soos rooibokke, vlakvarke en koedoes wat vrylik rond beweeg in die reservaat. Baie rustig daar met verskeie voëlsoorte ook te sien. Algemene gevoel van veiligheid in die reservaat met streng toegangsbeheer. Al wat jy hoor is die verkeer op die naburige R40 wat beweeg.

Ian V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ian V
With spouse/partner

Baie lekker naweek gewees. Sal dit beslis weer doen.

Dit was 'n baie lekker naweek gewees en dit waarvoor ons gegaan het, het ons gekry. Dit is 'n lekker rustige plek en ook glad nie ver van die winkels af nie. Mens voel veilig en daar is ook niemand wat jou pla nie. Dit is regtig 'n baie lekker plekkie. Sal dit beslis aanbeveel vir 'n pasgetroude paartjie.

Impala Bush Stay's response

Baie dankie vir jul terugvoering ons waardeer dit.
Bly jul het dit geniet.

Impala Bush Stay
Adelle C - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adelle C
With friends

Pragtige akkommodasie. Waarde vir geld.

Ons het vir 2 dae in al twee eenhede gewoon. Die akkommodasie is pragtig, skoon, modern. Klein extras soos water, haardroër, showergel en chocolate was gelos. Mens kan gaan wild kyk in die estate en ons was gelukkig om 'n hele klomp wild te sien.

Impala Bush Stay's response

Thanks for taking the time to write a review Adelle! Im pleased your group enjoyed it.

Impala Bush Stay
Alta V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta V
With spouse/partner

Short, but lovely stay.

We were welcomed by Alma, very friendly and we stayed over for 1 night. Clean and neat and will definitely recommend it.

Impala Bush Stay's response

Thank you. I'm pleased you enjoyed your stay!

Impala Bush Stay
Louis V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louis V
With spouse/partner

Uitstekend.

Baie netjiese blyplek.

Impala Bush Stay's response

Baie dankie! Waardeer!

Impala Bush Stay
Michael R - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael R
With spouse/partner

Very convenient for a short stay.

Hosts were very helpful and accommodating.

Impala Bush Stay's response

Thank you. Welcome to visit again!

Impala Bush Stay
Manda R - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Manda R
With spouse/partner

Fantastiese verblyf.

Moderne, skoon, netjiese, volledig toegeruste selfsorg-eenheid. Kan nie vir beter vra nie.

Impala Bush Stay's response

Dankie vir jou goeie terugvoer Manda. Ek is bly jul het die plek geniet. Ons waardeer dit dat U die eenheid boonop so besonders netjies gehou het.

Impala Bush Stay
Jan V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan V
With spouse/partner

Awesome gewees. Sal beslis weer daar gaan bly.

In 'n baie stil area geleë. Die verblyf is baie privaat. Ons is baie vriendelik ontvang en Alma het verseker dat ons niks kort nie. Sal beslis weer daar gaan bly en kan enige iemand aanbeveel om daar te bly.

Impala Bush Stay's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoer Jan! Jul was awesome gaste gewees en het die plek mooi skoon en netjies gehou.

Impala Bush Stay
Ank L - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ank L
With friends

Lovely stay with lovely hosts in a perfect location!

The room was clean and tidy and offers coffee, tea, a kettle and a fridge. The wildlife estate is a perfect environment to relax and enjoy the wildlife that wanders around. There is a pool at the back which we were invited to by the hosts. The hosts are helpful and friendly and were open to have a chat with us.

Impala Bush Stay's response

Thank you for your feedback. It was a pleasure having you as guests.

Impala Bush Stay
Debbie S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie S
Family with teenagers

Die stilte was net wat die siel nodig gehad het, asook die pragtige natuurskoon!

Dit was wonderlik om in die ongeskonde natuur iets te deel met die kinders, hulle het dit ongelooflik geniet - veral die diere!

Impala Bush Stay's response

Dankie. Ek is baie bly julle het dit geniet.

Impala Bush Stay
Ernie S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ernie S
Family with young children

We really enjoyed our stay here and even though it was very hot, the aircon, fans and the pool helped us to cool down.

We were made to feel at home from the time of our arrival. Even though we were one person more than we booked for, together with the owner, we made a plan that worked. Initially, we wanted this place just to sleep over for 5 nights, but as it turned out, we spent most of our time at Impala relaxing and enjoying the pool. We would really recommend this place to anyone.

Impala Bush Stay's response

Thank you Ernie. I am pleased you enjoyed your stay. You have a lovely family!

Impala Bush Stay
From R600
per night (sleeps 2)
From R600
per night (sleeps 2)
From R600
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 331 Akasia Street, Hoedspruit Wildlife Estate, Hoedspruit, 1380, Limpopo
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA44f40c6d5203c4773e8b0ec4d65794172881c14e8c5030794b70882785b4f88f846883fe325da032261430c8a8e09a0de938?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R600  per night (sleeps 2) 14 5 1 5 331 Akasia Street Hoedspruit Wildlife Estate 1380 Limpopo 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -24.346227316057 30.962112023366
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!