The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Inasmuch | TravelGround
+26

Inasmuch

13 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 13 reviews for Inasmuch
Cleanliness
4.8/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Francis R - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francis R
With friends

Fantastiese uitsig en rustig!

Die uitsig was fantasties gewees oor die see en prentjiemooi in die aande met die seiljagte in die hawe. Die swemstrand wat naby was, natuurlik 'n bonus. Die eenheid was baie netjies en skoon en geen tekorte gehad nie. Die braai area wat uitkyk oor die see en baie beskut is was heerlik vir die oggend koffie en die aande se braai. Trudie was baie vriendelik en presies met haar beskrywing van waar die eenheid geleë is. Ek en 'n vriendin het baie veilig gevoel en het dit werklik baie geniet. Ons sal vir seker weer van jou verblyf gebruik maak. Baie dankie Trudie.

Shannon K - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shannon K
With friends

Nicely secured relaxing place with everything you need.

Perfect view from the living room over the harbor. Walking distance to the beach. Nice braai area for socializing with stunning views.

Levona P - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Levona P
With spouse/partner

Ons het ons naweek terdeë baie geniet. Die eienaar Trudie was baie tegemoetkomend.

Ons naweek was baie aangenaam. Genoeg aktiwiteite om te doen. Asook die eienaar van die eenheid was baie tegemoetkomend. Dit was net effe van 'n verrassing om te sien dat daar nog mense op die perseel was, en ons nie kennis gedra het nie. Maar verder sal ek Inasmuch aanbeveel.

Inasmuch's response

Goeie dag Levona, ek is bly julle het die naweek geniet. Die paartjie wat op die perseel woon, is ver van jul eenheid, en hulle tree op as toesighouers, aangesien ons dikwels gaste kry wat meer in getal is as waarvoor hulle bespreek het, soos met julle die geval was. Ongelukkig het julle ook nie die breekskade aangemeld nie. Dit is waarom ek toesighouers op die perseel benodig.

Inasmuch
Francios K - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francios K
Family with young children

Fantasties!

Ek en my vrou en 3 jarige seuntjie het vir 4 dae by Inasmuch, Gordansbaai gekuier. Ons het dit baie geniet. Huis is baie goed ingerig, fantastiese uitsig en stap-afstand na die see. Braai-area goed ingerig, beskut teen wind en reën en baie privaat. Ons sal definitief graag weer in die toekoms van Inasmuch verblyf gebruik wil maak en sal dit aanbeveel vir enige persoon.

Mischka T - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mischka T
With spouse/partner

Very restful and a beautiful environment to be in

Great for a couple or family getaway

Janel V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janel V
Family with teenagers

Rustig en smaakvol. Voel tuis en bewonder die wye uitsig.

Asemrowende uitsig oor die see en kaai. Skoon, netjies en smaakvol ingerig om heerlik te ontspan. Volledig toegerus, ruim en huislik. Onderdakbraaiplek met 'n wye uitsig. Groot TV, alarm en volledige kombuis is 'n bonus, asook die badkamer met 'n bad en aparte stort. Trudie se hartlike gasvryheid is merkwaardig en aanwysings was perfek. Baie dankie.

Liz S - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liz S
Family with young children

Fantastiese uitsig, lekker wegbreek!

Ons het heerlik gekuier en die see-uitsig is fantasties. Lieflike braai-area. Ons sal weer kom kuier.

Mark R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark R
Family with teenagers

Peaceful and relaxing.

Thanks Trudie, we had an awesome time. Even though it rained on Sunday we still had an enjoyable time. Will definitely go again. The apartment was very comfortable. It had every thing we needed.

Abdul-malick K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Abdul-malick K
Family with teenagers

Our stay was just what the doctor ordered.

We were looking for a relaxing getaway with all the comforts close to the ocean and found Inasmuch to be perfect. My wife found the weekend relaxing and had an opportunity to catch up on her reading. While my children enjoyed the beach while the sunset runs along the beautiful coastline suited me perfectly. I would definitely recommend Inasmuch as the perfect getaway venue.

Sue W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sue W
Family with teenagers

Absolutely beautiful views.

Beautiful view and easy walk to restaurants and shops.

Shameega J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Shameega J
With friends

We had a great time at Inasmuch I would recommend it to anyone. The only problem I had were the stairs there are so many to climb.

Inasmuch is a great place to go and relax with friends and family. It's close to the beach with is a bonus.

Bernadette T - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernadette T
With friends

I had a nice and peaceful weekend.

Inasmuch is by far the best place I ever visited. The house was neat, stylish and the view was breathtaking. It's peaceful and quiet. I enjoyed my stay at Inasmuch. Many thanks.

Lucrecia J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lucrecia J

The house was clean and has a beautiful sea view.

The friendly owners (Trudie and her husband) gave us a warm welcome on our arrival and showed us around. Her husband was so kind as to help us with our bags. The house was clean and has a beautiful sea view. Trudie was quick with her reply. Thank you, Trudie.

Inasmuch's response

Good day Lucrecia,
It was nice to meet you and your family. I am so glad you enjoyed your stay and I hope you will visit again.
Trudie

Inasmuch
was R1 400
From R1 050
per night (sleeps 4)
was R1 400
From R1 050
per night (sleeps 4)
was R1 400
From R1 050
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 3 Faure Street, Gordonsbaai, 7538, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAATiTBA9m668wnh4yVAP83FteVBKVqg83zCp3LzZCNmMmFfTgA4o?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 400, now From R1 050  per night (sleeps 4) 13 5 1 5 3 Faure Street Gordonsbaai 7538 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.166057050096 18.859740119355
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!