The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at INkosi Eco Lodge | TravelGround
+64

INkosi Eco Lodge

43 reviews
Guest House

Review Summary

4.4 out of 5from 43 reviews for INkosi Eco Lodge
Cleanliness
4.3/5
Service
4.6/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.3/5
Hein F - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Hein F
Family with young children

Quick one night stay over. Arrived at 22:00, left at 8:00 the next morning.

For the price, they might consider including breakfast. There are no guest amenities or hairdryers available in the room. Limited, secure parking space, if they are fully booked some guests will have to park in the street.

INkosi Eco Lodge's response

Good day Hein,

Thank you for taking the time to review your visit.

There are guest amenities in every room, your room was equipped with hand and body lotion, bath and shower gel, toilet spray, tea - ceylon and rooibos -coffee, brown sugar, white sugar, sweetener, coffee creamer, and milk pods.

We have never had parking problems, there is sufficient parking for vehicles for all rooms behind the security gate. Hairdryers are available on request.

We believe our pricing is competitive and offers good value relative to the rest of the market. Breakfast is available at an additional cost.

Kind Regards
iNkosi Lodge

INkosi Eco Lodge
Chris B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris B
With spouse/partner

The reception was warm and welcoming. Location very central.

This is a Home away from Home experience. All that is needed in the rooms is a small bar fridge especially for guests staying longer than 3 days. A person wants to be able to store something cold in your room, especially on hot days.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die ontvangs wat hartlik en verwelkomend. Ligging baie sentraal.

Dit is n "Home away from Home" ervaring. Al wat nodig is in die kamers is 'n klein yskassie veral vir gaste wat langer as 3 dae oorbly. 'n Persoon wil darem ietsie kouds in jou kamer kan nuttig veral op die warm dae.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Khanyi M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Khanyi M
Family with young children

Inkosi.

We got a discount and that explains the below comments. I would have rather paid a bit more.There was no one there. So I am unable to rate the customer service. I rated like this cause someone was there to welcome us when we arrived. Cleanliness is low because the room was full of spider webs and I couldn't cook in the kitchen as it was not clean. Pillows are old. Bed is hard.

INkosi Eco Lodge's response

Good Day Kay

Thank you for taking the time to review your visit we appreciate your comments. We value our guests feed back, both the good and the poor. We would like to respond as follows.

I personally booked you in and welcomed you - we were in Whatsapp contact regarding your arrival time. We are not a self-catering establishment so the kitchen is not available for guests use, although we do allow our guests to make use of the microwave oven and the fridges - you were shown both of these facilities. Our rooms are serviced daily and are meticulously checked by the housekeeping team and myself. All our pillows are new having been replaced just before the season. The beds are firm - and are of hotel standards.

Kind Regards
iNkosi Lodge

INkosi Eco Lodge
Henriette S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Henriette S

Gerieflike, netjiese kamer. Lekker ontbyt was 'n pluspunt.

Ons het hierdie gastehuis gekies omdat dit gerieflik naby aan Panorama Medikliniek geleë is. Daar is ook geriefswinkels in die omgewing. Veilige parkering.

Kobus O - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kobus O
Individual traveler

Baie goeie waarde vir geld, baie goeie ligging

INkosi Eco Lodge is hoogs aan te beveel. Hulle ontbyt is ook van goeie gehalte. Die kamers is baie ruim met uitstekkende geriewe. Veilige parkering is beskikbaar.

INkosi Eco Lodge's response

Kobus, ons is bly om te hoor dat jy jou kuiertjie en ook jou ontbyt, by ons geniet het. Hoop om jou weer te sien.

INkosi Eco Lodge
Logan N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Logan N
With spouse/partner

All the 5-star rating has been possible because Lize was an all-round manageress as well as a hard worker.

A pleasant and quiet suburb for us to get away from Johannesburg. Lize was very welcoming, knew her product knowledge and showed us around with efficiency. I would certainly recommend the iNkosi Eco Lodge to anyone heading to Cape Town who needs accommodation. Keep it up!

Bertus B - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bertus B
With friends

Very nice!

We just stayed one night, but it was really a great experience. Everything was clean and neat. The woman managing the guesthouse was also very friendly and helpful and prepared the most delicious breakfast in the morning. We really enjoyed the stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker!

Ons het net een nag oorgeslaap, maar dit was werklik 'n goeie ervaring. Alles was skoon en netjies. Die vroutjie wat die gastehuis bestuur, was ook baie vriendelik en behulpsaam en het die heerlikste ontbyt die oggend vir ons voorberei. Ons het baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chris J
With spouse/partner

Fantastic.

Would like to stay here again. Friendly reception and the service is impressive.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Sal graag weer daar wil tuisgaan. Vriendelike ontvangs en diens het my beïndruk.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

John H K - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
John H K
With spouse/partner

Rustige omgewing naby genoeg aan groot winkelsentrum en akkommodasie skoon, ordentlike ontbyt en vriendelike personeel wat goed ingelig is.

Lodge is ideaal vir kort besoek aan Kaapstad asook omliggende dorpe. Maklike toegang vanaf hoofweg en omgewing is skoon. Slaapplek goed toegerus en veral die wye keuse van TV-kanale is verblydend. Waardeer die besorgdheid oor waterbesparing en eko-vriendelike omgewing. Kombuis maak heerlike ontbyt en die personeel is vriendelik. Ontvangs is op die ball en hulpvaardig.

Martin Dullemond A - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martin Dullemond A
On business

Persoonlijke aandacht.

Bij iNkosi Eco Lodge heb ik heerlijk geslapen en heerlijk ontbeten. Het leek wel of ik de enige gast was en daardoor was het wel heel erg stil, maar voor mij als zakelijke gast best prettig. Ik vond het erg prettig dat ik wat tips kreeg waar ik in de buurt uit kon gaan eten, hardlopen, etc. Jammer dat er geen douche op de kamer was (wel een bad en een wastafel).

This review has been translated,click hereto view the original version.

Persoonlijke aandacht.

Bij iNkosi Eco Lodge heb ik heerlijk geslapen en heerlijk ontbeten. Het leek wel of ik de enige gast was en daardoor was het wel heel erg stil, maar voor mij als zakelijke gast best prettig. Ik vond het erg prettig dat ik wat tips kreeg waar ik in de buurt uit kon gaan eten, hardlopen, etc. Jammer dat er geen douche op de kamer was (wel een bad en een wastafel).

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hanli D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanli D
Family with teenagers

Excellent.

Location convenient, clean, friendly, safe and value for the money paid!

Marilize B - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marilize B
With friends

Uitstekend.

Lize het heeltyd kontak gehou en het vir ons 'n spesiale ontbyt gemaak vir 'n ekstra vroeë vertrek.

George T - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
George T
With spouse/partner

Baie lekker gebly, kan miskien oorweeg om waaiers met lugreëling te vervang.

Sien sterre.

Basetsana S - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Basetsana S
Family with young children

Very good, homely stay.

We had a very good stay generally. Friendly staff members. I had an issue with the check out time. The kids in one room were rushed out too early, around 9:30, because the other guests were already arriving. Please give the arriving guests 2 hours after checkout time. I felt that the kids were tossed out. One more thing, please introduce variety to the breakfast menu.

INkosi Eco Lodge's response

Thank you for your feedback Basetsana! We are glad you enjoyed your stay. We appreciate your suggestions on menu and checkout times. We are always striving to make iNkosi a better and more enjoyable place to stay.

INkosi Eco Lodge
Vanessa T - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa T

My stay at iNkosi Eco Lodge was comfortable and enjoyable.

INkosi Eco Lodge is a very convenient place to stay, safe and easy.

Candice A - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Candice A

Very comfortable stay.

Clean and neat and catered to our needs.

Jenny C - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenny C

Uitstekend en puik.

Liza het ons baie welkom laat voel en het 'n ekstra myl gestap om ons te help om by ons bestemming te kom. Die diens was puik en ons het regtig 'n wonderlike tyd gehad. Baie dankie!

Annebelle K - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annebelle K
Family with teenagers

Mens voel baie tuis. Personeel is baie vriendelik en behulpsaam.

Beveel hierdie gastehuis aan. Sal weer daar gaan bly. Personeel doen moeite en dit voel soos "huis".

Erica S - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erica S
With spouse/partner

Dit was baie heerlike, aangename verblyf.

Waar iNkozi gevestig is, is ideaal. Dit is uit die lawaai van die druk verkeer en dit gee daai rustigheid ook. Dit is net 7 km weg van Kaapstad Internasionale Lughawe, dus baie sentraal geleë. Beslis sal ons weer van iNkozi se dienste gebruik maak. Dankie aan LekkeSlaap dat julle iNkozi op julle lyste van keuses het. Hou so aan, julle is 'n wenner duisend.

Nico H - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nico H
With spouse/partner

Kliëntediens en vriendelikheid was goed.

Marelu was baie behulpsaam en vriendelik. Die badkamer kan moontlik van die slaapkamer met 'n tipe afskorting geskei word.

INkosi Eco Lodge's response

Beste Nico, baie dankie vir jou terugvoering!
Ons is tans besig met 'n opgraderingsprojek en die badkamer deure is deel van ons beplanning.
Ons hoop dat wanneer julle weer hier oorbly, julle die veranderings sal geniet!
Groete, Lize

INkosi Eco Lodge
Franciska J - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Franciska J
With spouse/partner

Hulle het uit hulle pad gegaan om ons te akkommodeer met ons "Cape Cycle Tour"-ervaring.

Sien die sterre.

INkosi Eco Lodge's response

Dankie vir julle terugvoering - ons is bly julle het die tydjie by ons geniet!
Ons hoop om julle gou weer te sien!

INkosi Eco Lodge
Ina B - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Ina B
With spouse/partner

Bevredigend.

Die fasiliteit is goed geleë en ons is professioneel ontvang. Die personeel was akkommoderend met ons versoeke. Die basiese geriewe was beskikbaar, maar die afwesigheid van lugversorging was lastig. Die waaier in die kamer was in ons pad, was nie effektief nie en was raserig, wat steurend was in die nag. Alhoewel dit nie luukse geriewe was nie, was dit heeltemal toereikend vir ons behoefte en die ligging naby aan die lughawe was 'n bonus. Die tariewe was billik, maar maak nie voorsiening vir laer tariewe indien mens nie ontbyt eet nie.

INkosi Eco Lodge's response

Baie dankie vir jou terugvoering! Ons is tans besig om veranderinge aan die gastehuis aan te bring en ons hoop om later die jaar lugversorging ook te hê. Ongelukkig bied LekkeSlaap en TravelGround nie 'n opsie aan waar jy kan kies om nie ontbyt te hê nie, maar jy is altyd welkom om versoeke in die boodskap blokkie te tik en ons kan dan die pryse daar volgens aanpas. Ons hoop om julle weer te sien!

INkosi Eco Lodge
Vanessa T - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Vanessa T
Family with young children

Our stay at iNkosi Eco Lodge was very comfortable as well as affordable.

We were well received and the staff are very obliging. iNkosi Eco Lodge is a very convenient and easy B&B. Lize was very accommodating and it was a pleasant stay.

INkosi Eco Lodge's response

So glad you enjoyed your stay with iNkosi Eco Lodge! We hope to see you again soon!

INkosi Eco Lodge
Melanie H - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie H
With spouse/partner

Veilig, rustig en gasvryheid.

Dis 'n baie rustige omgewing en die diens is uitstekend. Sal definitief weer van hulle gebruik maak.

INkosi Eco Lodge's response

Baie dankie Melanie! Ons sien uit daarna om jou gou weer hier te hê!

INkosi Eco Lodge
Mariana G - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mariana G

Ursula is baie vriendelik en het ons baie welkom laat voel.

Die gastehuis is definitief nie jou moderne, plastiese gastehuis nie. Dit het 'n baie outydse karakter met hoë plafonne en houtbalke. Baie rustig.

Elsa M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsa M
With spouse/partner

Sal dit vir almal aanbeveel.

Ons is baie vriendelik ontvang en gewys waar ons slaap. Die dame wat ons ontvang het is een van die vriendelikste mense wat ons tydens ons reis ontmoet het. Sy sorg baie goed vir al haar klante en haar kos is smaakvol en met liefde berei. Ons het selfs vir Kersfees boompies gekry. Die plek is veilig en jy voel gerus om daar te slaap. Die ligging is ook lekker naby alles. Ek sal die plekkie vir almal aanbeveel en ook weer soontoe gaan as ek weer Kaap toe gaan. Dis skoon en baie mooi onderhou ook.

INkosi Eco Lodge's response

Baie dankie vir julle mooi review, Elsa.
Dis gaste soos julle wat die gasvryheidbedryf die moeitewerd maak.
Dit was heerlik om julle by ons te hê en ons sien uit na julle volgende kuier.

INkosi Eco Lodge
Mosline K - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mosline K
Family with young children

Pleasant.

We had a nice stay, it is very affordable and they accommodated our young boys in a nice way. Thanks Lizzie for the hospitality.

INkosi Eco Lodge's response

It was wonderful to have you, Mosline! Hope to see you again in the near future!

INkosi Eco Lodge
Deslan C - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deslan C
With friends

Excellent!

Brilliant place, will definitely come again if only for the lovely breakfast!

INkosi Eco Lodge's response

So grateful that you enjoyed it!

INkosi Eco Lodge
Jaco V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jaco V
Individual traveler

Baie lekker verblyf.

Ek het baie lekker oorgebly met aangename diens en heerlike ontbyt.

INkosi Eco Lodge's response

Baie dankie, Jaco. Ons sien uit daarna om jou weer by ons te hê in die nabye toekoms!

INkosi Eco Lodge
Michelle N - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle N
With spouse/partner

Ons het heerlik gebly!

Ek kan net goed praat en wil graag die ontbyt uitsonder - dit was smullekker! Sal enige tyd weer daar gaan bly.

Bettina W - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bettina W
With spouse/partner

Everything was fine!

Very friendly and helpful people.

Suzette W - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzette W

Die beste plek waar ek nog ooit gebly het!

Die ontbyt en padkos was uit die boeke uit! Ek sal dit by almal aanbeveel!

Peter L - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter L
On business

Great!

Excellent service and very friendly.

Maleen D - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Maleen D
On business

Baie vriendelike mense wat uit hulle pad gegaan het om moeite te doen met die verskaffing van verblyf.

Sien die sterre hieronder.

Rosemary O - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rosemary O
Individual traveler

Quiet, clean, and safe

A quiet, clean, safe and affordable accommodation. Good meals were served, and I found the staff very polite.

Andre E - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre E
On business

Uitstekend!

Waarde vir geld en baie aangename verblyf. Almal het uit hulle pad gegaan om my verblyf so gemaklik en lekker as moontlik te maak. Sal beslis weer daar bly!

Chris B - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chris B
With spouse/partner

Heeltemal tevrede met verblyf!

Verblyf was baie aangenaam. Ontbyt was ook heeltemal aanvaarbaar. Die personeel was baie vriendelik.

Frikkie J - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Frikkie J
On business

Alles gekry wat ek verwag het.

Die parkering is baie goed. Yskasfasiliteite sou lekker gewees het. Die plek is maklik om te kry. Die mense was baie vriendelik. Kredietkaartfasiliteite sou baie gehelp het.

Des H - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Des H
With spouse/partner

Gerieflik geleë in 'n stil omgewing.

Vriendelike ontvangs; hulpvaardige personeel; sal definitief aanbeveel en self weer gebruik maak van hul dienste.

Ismar V - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ismar V
With friends

Regte waarde vir geld met uitsonderlike diens en vriendelikheid.

Uiters sentraal geleë, met goeie diens in 'n veilige omgewing.

Nitesh V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nitesh V
With friends

Great stay - would definitely recommend Inkosi Lodge Lodge

We had a great week staying at Inkosi Lodge. Karel and the rest of the team made us feel relaxed and at home. We would definitely recommend Inkosi Lodge Lodge to friends and family. The location is close to the airport and in a quiet suburb and not too far from the Cape Town CBD.

Durayne G - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Durayne G
With spouse/partner

'n aanbeveling vir enigeen.

Puikdiens en waarde vir jou geld.

Nomthandazo Patricia N - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Nomthandazo Patricia N
Family with teenagers

Good

We were very impressed with the owner, and were accommodated in two rooms.

From R800
per night (sleeps 4)
From R800
per night (sleeps 4)
From R800
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 23 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 9 Odette Street, De Tyger, 8000, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDYyZDFmMWMwLWY5YzktNGRiZi1hMzUyLTNkYjMyYzM1OWVlYw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R800  per night (sleeps 4) 43 5 1 5 9 Odette Street De Tyger 8000 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -33.89243 18.59281
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!