The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at KaiKai B&B | TravelGround
+8

KaiKai B&B

Review Summary

4.2 out of 5from 16 reviews for KaiKai B&B
Cleanliness
3.9/5
Service
4.3/5
Location
4.3/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.2/5
Frederick M - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frederick M
With spouse/partner

Ons was vriendelik ontvang en het sommer gou aangepas. Ons het as gaste aangekom maar as vriende weggegaan.

Die ligging was perfek en was gerieflik naby die plek waar ons moes wees. Die eienaar was baie hulpvaardig en wou doodseker maak ons was gemaklik. Hy het persoonlik seker gemaak dat ons veilig was en het selfs kom seker maak alles is in die haak.

KaiKai B&B's response

Baie dankie.
Ons stel julle positiewe resensie hoog op prys en verwelkom julle graag terug in die toekoms.
Vriendelike Groete!
KaiKai

KaiKai B&B
Winnie H - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Winnie H
With spouse/partner

Very pleasant.

We arrived at Kai Kai and were warmly greeted. They are very pleasant and accommodating people who will not hesitate to make your stay as comfortable as possible. They regularly checked on us to find out if there was anything else we needed and as I had recently had my gall bladder removed and was on a restricted diet they did not hesitate to cater for my needs. Will definitely recommend them and will stay there again if we are in that area. A wonderful stay.

Geraldine K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Geraldine K
Family with young children

Vriendelike ontvangs.

Plek is ok vir een nag se oorbly.

Pieter B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter B
With spouse/partner

Veilig en eienaars gasvry.

Op kort kennisgewing 'n plan gemaak om ons te help. Restaurant se kos was ook lekker, verbaas om so goeie steak en burger in die platteland te kry. Goeie ontbyt.

Jan H - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan H
On business

Vriendelik en gemaklik.

Waarde vir geld met ontbyt ingesluit. Vriendelike ontvangs en gasvryheid.

Anmarie K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anmarie K

Gemaklike verblyf. Goed toegerus.

Vriendelike diens. Hulle het uit hulle pad gegaan om ons te kon help met slaapplek en etes.

Victoria G - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Victoria G
With spouse/partner

A convenient stopover.

KaiKai was fine for a one night stop. It is convenient to have the restaurant on the premises. Werner was extremely helpful and attentive.

KaiKai B&B's response

Thank You for your positive feedback.
We hope to welcome you again in the future.
KaiKai Greetings

KaiKai B&B
Elliott B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Elliott B
Family with teenagers

It was terrible! Rooms rundown and shabby.

Not what we expected according website pictures. We booked a family room (sleeping 4), but where given two separate rooms on arrival. Units 6 and 7 were really awful! Smelly, unkempt and shabby. The amenities were shocking! Luckily for us it was a overnight only. I will not recommend this place to family or friends.

KaiKai B&B's response

Goeie Middag Mnr Boois,
Baie dankie vir u terugvoer. Dit is net jammer dat u nie u klagtes aan ons gelug het toe u n drankie geniet het voor die kamers waarin ons u geplaas het nie.
Ons was die hele tyd teenwoordig.
Maar ons sal probeer verbeter op alle punte waarop u ons attent gemaak het.
KaiKai Groete

KaiKai B&B
John B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
John B
Individual traveler

Friendly, comfortable and good food. Love animals.

Very friendly, rooms comfortable, value for money and went out of their way to make my pup welcome. Very good half way point between Eastern Cape and Eastern Free State. Will definitely recommend.

KaiKai B&B's response

A big thank you for your positive review.
We hope to welcome you again in future.
KaiKai B&B

KaiKai B&B
Penny P - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Penny P
With spouse/partner

Great stopover.

Great place to break the journey from Johannesburg to the Eastern Cape. Perfectly adequate accommodation and very friendly hosts. We will use this B&B again!

KaiKai B&B's response

Thank you for the positive review!
Much appreciated.
KaiKai B & B

KaiKai B&B
Thea D - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thea D
With spouse/partner

Baie geniet en rustig.

Kan gerus eet by hulle restaurant. Kos uistekend.

KaiKai B&B's response

Baie dankie. Ons ontvang julle graag weer.
KaiKai groete.

KaiKai B&B
Linda G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Linda G
With spouse/partner

Gevoel asof ons by vriende kuier. Heerlik.

Die eienaars is lieflike mense. Ons het heerlik geëet en saam met ander gaste gekuier. Was 'n wonderlike plattelandse ervaring.

KaiKai B&B's response

Baie dankie Linda! Dit was heerlike om julle hier te he. Ons hoop om julle weet te sien!

KaiKai B&B
Victor C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Victor C

It was excellent.

Had a wonderful time thanks to the owners.

Marsilla B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marsilla B
With friends

Warm and cosy.

The staff was friendly and helpful. My two sisters and I stayed 2 days at KaiKai to visit the graves of our grandparents. Really enjoyed our time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Warm en gesellig.

Werkers vriendelik en behulpsaam. Ek en my twee sussies was 2 dae by KaiKai tuis om ons geboortedorp en grootouers se grafte te besoek. Kuiertjie baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

KaiKai B&B's response

Baie dankie, Marsilla!
Dit was heerlik om jou weer te sien en jou susters te ontmoet! Als was n groot plesier! Voorspoed vir die nuwe jaar vir julle.
KaiKai Groete

KaiKai B&B
Tania R - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Tania R
Family with teenagers

Teleustellend.

Ons kan beslis nie die plek aanbeveel nie. Die diens was onprofessioneel en die verblyf het nie aan verwagtinge voldoen nie. Dit was 'n teleurstellende ervaring.

Marie V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marie V
Individual traveler

Kaikai is 'n baie gerieflike oornagplek met baie vriendelike en behulpsame bestuur.

Sien sterre.

From
R1 000
per night, for 2 ppl
From
From R1 000
per night, for 2 ppl
From
R1 000
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 11 Van Riebeeck Street, Steynsburg, 5920, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGFkNWM1NjI1LTJmZDctNDFlOS1iNGY5LTE0NWY5YjAxNjQ4Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 000  per night, for 2 ppl 16 5 1 5 11 Van Riebeeck Street Steynsburg 5920 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -31.294111847742 25.822461640782
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!