Aerorand Accommodation at Kairos Home | TravelGround
+63

Kairos Home

Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 13 reviews for Kairos Home
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.6/5
Teboho N - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Teboho N
With spouse/partner

Super.

The place is nice and quite. The garden and swimming pool were also clean.

Kairos Home's response

Good day Teboho, we trust this communication finds you well. Thank you very much for your review, we are sincerely grateful. We are very glad that you enjoyed our garden and outdoor facilities. You are very welcome to visit us again in future. Kind regards and best wishes, The Kairos Home team.

Kairos Home
Paul A - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Paul A
Family with young children

Great stay.

My wife enjoyed the stay and the owners were friendly. Kids loved free Wi-Fi.

Kairos Home's response

Good day Paul,

We trust this communication finds you well.
Thank you very much for your review, we are sincerely grateful. We are very glad that your wife enjoyed our hospitality and that the kids loved our uncapped Wi-Fi.
You are very welcome to visit us again in the future.

Kind regards and best wishes,
The Kairos Home team

Kairos Home
Nompumelelo M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nompumelelo M
Family with young children

Cleanliness and warm welcome.

Quiet place and free spirit. I really enjoyed it. Safe place and clean.

Kairos Home's response

Good day Nompumelelo,
We trust this communication finds you well.
Thank you very much for your review, we are sincerely grateful. We are very glad that you enjoyed our hospitality and tranquillity.
You are very welcome to visit us again in future.
Kind regards and best wishes,
The Kairos Home team

Kairos Home
Yolandé L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Yolandé L
Family with teenagers

Skoon, netjies en goed toegerus.

Sien sterre.

Kairos Home's response

Goeie dag Yolande
Ons vertrou die kommunikasie vind jou wel.
Baie dankie vir jou resensie ons is opreg dankbaar.
Ons is baie bly om te hoor dat jy jou verblyf so baie geniet het.
Julle is welkom om ons weer in die toekoms te besoek.
Beste groete en wense
Die Kairos Home span

Kairos Home
Carin B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carin B

Puik!

Puik, baie dankie, dit was awesome.

Kairos Home's response

Goeie dag Carin,

Ons vertrou die kommunikasie vind jou wel, baie dankie vir jou besonderlike resensie, ons is opreg dankbaar.
Ons is baie bly om te hoor dat jy dit so baie geniet het, julle is welkom om ons weer in die toekoms te besoek.

Beste groete en wense,
Die Kairos Home span

Kairos Home
Santie L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Santie L
With spouse/partner

Ten volle tevrede.

Baie sentraal geleë oornag-akkommodasie. Sal dit definitief aanbeveel. Vriendelike ontvangs en rustige atmosfeer is 'n wenner.

Kairos Home's response

Goeie dag Santie
Ons vertrou die kommunikasie vind jou wel.
Baie dankie vir jou besonderlike resensie. Ons is opreg dankbaar.
Ons is baie bly dat jy ons ontvangs en verblyf so baie geniet het. Julle is baie welkom om ons weer te besoek.

Beste groete en wense
Die Kairos Home span

Kairos Home
Juan K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juan K
Family with young children

Baie dankie. Was beter as wat ek voor betaal het.

Baie netjies. Volledig toegerus en absoluut meer as wat 'n mens voor betaal.

Kairos Home's response

Beste Juan,
Ons vertrou die kommunikasie vind jou wel. Baie dankie vir jou uitsonderlike resensie...ons is baie dankbaar. Ons is baie bly dat ons jou verwagtinge oorskry het en dat jy jou verblyf baie geniet het. Julle is baie welkom om ons weer te besoek.
Beste groete en wense,
Die Kairos Home-span

Kairos Home
Elma L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elma L
With spouse/partner

The accommodation was pleasant and I'd definitely recommend it.

The flat was neat and clean, and was cleaned again the second day with clean bedding. The owners were sincere and we felt very much at home. The location was perfect for us and was close tot the shopping center. The garden is beautiful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf was aangenaam en ek sal dit definitief aanbeveel.

Die woonstel was skoon en netjies en is die tweede dag weer skoongemaak met skoon beddegoed. Die eienaars was hartlik en ons het baie tuis gevoel. Die ligging was in ons geval perfek en ook baie naby die inkopiesentrum. Die tuin is 'n lus vir die oog.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kairos Home's response

Goeiedag Elma,

Ons vertrou die kommunikasie vind jou wel.

Baie dankie vir jou wonderlike resensie. Ons is baie bly dat julle so tuis gevoel het en die tuin en woonstel so geniet het. Julle is baie welkom om ons weer te besoek in die toekoms.

Beste groete en wense,
Die Kairos Home span

Kairos Home
Diana F - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diana F
Individual traveler

Meer as wat 'n mens voor kan vra. My voorkeur verblyf in Middelburg van nou af.

'n Op die nippertjie goeie besluit. Wat 'n aangename ondervinding!

Kairos Home's response

Hi Diana
Ons vertrou die kommunikasie vind jou wel. Baie dankie vir jou resensie. Ons is opreg dankbaar.
Ons is baie bly dat jy jou verblyf baie aangenaam gevind het en dat ons jou voorkeer verblyf in Middelburg in die toekoms gaan wees. Ons sien uit daarna om jou weer by Kairos Home te verwelkom.
Beste groete en wense
Die Kairos Home span

Kairos Home
Daleen J - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Daleen J
On business

Uitstekende gastehuis!

Die atmosfeer by Kairos is rustig. Ek het verfris gevoel, amper of ek met vakansie was. Die kamers is baie netjies - perfek vir 'n gesin of familie! Die eienaars is gasvry en hulpvaardig.

Kairos Home's response

Goeie dag Daleen,
Ons vertrou die kommunikasie vind jou wel. Baie dankie vir jou resensie...ons is opreg dankbaar.
Ons is baie bly dat jy gevoel het of jy op vakansie was ten spyte dat jy vir besigheid getoer het en dat jy verfris gevoel het. Jy is baie welkom om ons weer te besoek saam met jou familie of alleen.
Beste groete en wense
Die Kairos Home span

Kairos Home
Gerhard S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerhard S
Family with teenagers

Het gevoel of ons by huis is.

Is baie vriendelik ontvang en als was netjies en skoon. Ontbyt was baie lekker. Sal weer daar bly en dit vir enige iemand aanbeveel.

Kairos Home's response

Goeie dag Gerhard
Ons vertrou die kommunikasie vind julle wel.
Baie dankie vir jou wonderlike resensie, ons is opreg dankbaar.
Ons is baie bly dat julle gevoel het of julle by die huis is, en die ontbyt geniet het. Ons is dankbaar dat julle ons aanbeveel en weer by ons sal wil bly.
Julle is baie welkom en ons sien uit na julle volgende besoek.
Beste groete en wense
Die Kairos Home span

Kairos Home
Debbie D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie D

Bruid se droom.

Dewine en haar man het die verblyf baie spesiaal gemaak.

Kairos Home's response

Goeie dag Debbie,
Baie dankie vir jou fantastiese resensie. Ons is opreg dankbaar. Ons is baie bly dat ons deel kon wees van julle spesiale dag en dat ons kon help om dit 'n droom te maak. Julle is baie welkom om weer by ons te bly in die toekoms.

Kairos Home
Marle O - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marle O
Family with young children

Heerlik gemaklik en vriendelike eienaars.

Heerlik oorgebly by Kairos Home! Vriendelike en gemaklike atmosfeer. Ons plekkie was spotless met heerlike vars jasmyn in die badkamer en kamers! Dankie julle! Sal weer daar kom bly!

Kairos Home's response

Goeie dag Marle
Ons is baie dankbaar dat jy vir ons terugvoering gegee het oor julle onlangste verblyf.
Ons is baie bly dat julle dit so baie geniet het om by ons te verblyf en ons vriendelike en gemaklike atmosfeer beleef het.
Ons sien uit daarna om julle weer by Kairos Home te verwelkom.

Kairos Home
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 25 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 9 Hexrivier Street, Aerorand, Middelburg, 1055, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAb40e568a7760f1fc51f8622659b33ddd7948f726062a3ee048425adad14efbbbf2f584fd2b1a0c219173e516b78778baff7e?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 000  per night (for 2 people) 13 5 1 5 9 Hexrivier Street Aerorand 1055 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -25.803509289807 29.445167110451
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com