Vyfhoek Accommodation at Kirstenbos | TravelGround
+44

Kirstenbos

Review Summary

4.9 out of 5from 28 reviews for Kirstenbos
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Santie V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Santie V

Aangename verblyf.

Ek en my dogter het 1 nag by Kirstenbos oorgeslaap. Die akkommodasie is skoon, netjies en veilig. Die gasheer is vriendelik en behulpsaam. Ek kan dit enige tyd aanbeveel.

Ria V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria V
Individual traveler

I immediately felt comfortable at Kirstenbos.

The host kindly received me. The room was very neat, spacious and clean. The premises are easily accessible to guests and certainly a peaceful atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek het onmiddellik gemaklik gevoel by Kirstenbos.

Die gasheer het my vriendelik ontvang. Die kamer was baie netjies, ruim en skoon. Die perseel is maklik toeganklik vir gaste en voorwaar 'n rustige atmosfeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nadine B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine B
On business

Stilste, rustige, skoonste gastehuis met die aangenaamste eienaars.

My verblyf by Kirstenbos was baie aangeneem, van die gasvryheid van Tiaan, tot die stil omgewing en die netjiese en skoon kamers. Hierdie gastehuis word vir enige sakereisiger aanbeveel.

Thea V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thea V
Family with teenagers

It is a lovely guesthouse and we had a great stay.

Kirstenbosch is a very stylish and beautiful guesthouse. It is located on a plot and is surrounded by trees and is therefore very quiet and peaceful. It is still very close to all shops and the university. It is lovely and we had a great stay there. Thank you.

Ronita F - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronita F
Family with young children

Tuiste ver van die huis.

Kirstenbos is 'n baie aangename plekkie om te bly, jy voel dadelik tuis. Die gasheer is baie vriendelik en gasvry. Ons was vriendelik ontvang en die kamer was netjies skoon. Ontbyt was heerlik, lekker regte boeretroos koffie in die oggende. Perfekte tydjie daar gehad. Sal Kirstenbos aanbeveel vir enige iemand.

Christa F - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa F
With spouse/partner

Friendly, peaceful and comfortable accommodation!

We were warmly welcomed by the owners and kind host of Kirstenbos! Accommodation includes a delicious breakfast. Beautiful, peaceful, clean and neat! Thank you, we had a great time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike, rustige en gemaklike verblyf!

Ons is baie hartlik ontvang deur die eienaar en gawe gasheer van Kirstenbos! Verblyf sluit ‘n heerlike en groot ontbyt in! Pragtig, rustig, skoon en netjies! Dankie, ons het lekker by julle gebly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hester S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester S
With spouse/partner

Fantasties.

Ek bevel Kirstenbos met die grootste vrymoedigheid aan. Dit is in 'n lieflike area, baie veilig, stil, silwerskoon en met eg Namibiese gasvryheid. Goeie waarde vir geld. Die eienaars het uit hulle pad gegaan om seker te maak ons is gemaklik en dat ons niks kort kom nie. Kan dit absoluut aanbeveel.

Amanda D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Amanda D
With spouse/partner

Sal Kirstenbos beslis aanbeveel!

Pragtige, skoon kamers. Vriendelike ontvangs. Heerlike onfbyt.

Anjo V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anjo V
With spouse/partner

Ons het so heerlik gebly in 'n pragtige plek met vriendelike gashere!

Baie dankie Kirstenbos vir julle moeite met ons oorslaap. Ons het ons 21ste huweliksherdenking by julle in styl gevier! Julle plekkie is pragtig en julle stukkie bos is 'n lafenis vir die siel!

Lizelle K - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle K
With spouse/partner

Heerlik.

Baie lekker gebly en fantastiese ontbyt!

Eurika R - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eurika R
With spouse/partner

Baie rustig, skoon en netjies.

Lieflike plekkie, met die mooiste dekor en alles wat jy nodig het. Ontbyt was heerlik en Tiaan baie gasvry en behulpsaam. Sal definitief weer daar bly. Dankie, was heerlik.

Annemarie B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie B
With friends

Super cosy én baie vriendelike ontvangs.

Heerlike ontbyt, pragtige kamers!

Rg R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rg R
With spouse/partner

Smaakvol en rustig.

'n Netjiese gastehuis met goeie geriewe en vriendelike diens. Geleë in die pragtige Mooivallei, 'n rustige buurt in Potch weg van die besige gebied rondom die kampus. Vreedsaam en prentjiemooi.

Elaine G - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elaine G
Individual traveler

Hospitable and friendly.

Kirstenbos is ideally located in a lovely, rural atmosphere. It feels like home away from home. Friendly and very hospitable service with neat and spacious rooms.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gasvry en vriendelik.

Kirstenbos is ideaal geleë, in 'n lieflike landelike atmosfeer. Dit voel soos 'n huis weg van die huis. Vriendelike en baie gasvrye diens met netjiese en ruim kamers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Burgert H - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Burgert H
Individual traveler

Uitstekende oornagverblyf.

Verblyf was baie netjies en ontbyt was uistekend! Ek sal vir seker weer hier oornag.

Darrell K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Darrell K
Individual traveler

Tiaan is an exceptional host and made me feel more than at home.

See stars.

Sam K - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sam K
On business

I thoroughly enjoyed my stay at Kirstenbos.

The peaceful atmosphere, delicious breakfasts, engaging host and the central location made my stay enjoyable. The rustic decor and clean and tidy bedroom setting together with the cosy electric blanket made the cold nights cosy and comfortable.

Charne O - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charne O
Family with young children

Outstanding service.

Very homey atmosphere. Accommodation stunning and clean and peaceful atmosphere. Great breakfast.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende diens.

Baie huislike atmosfeer. Verblyf pragtig en skoon en rustige atmosfeer. Heerlike ontbyt.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lindie H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindie H

Lovely, lovely stay.

We stayed at Kirstenbos for my graduation ceremony. What a lovely, lovely place. It is removed from mid-town and located between small holdings. So peaceful! The rooms are tastefully decorated and the garden is beautiful and borders on being a small forest. The hosts are very friendly and helpful. Breakfast was great. The only complaint is that breakfast was served a little later than arranged and this was quite stressful as we had to be on campus at a certain time. I would definitely stay here again if I travel to Potch!

Darell W - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Darell W
With spouse/partner

Excellent value for money, quiet, tidy, great service.

Thank you for a beautiful, clean place, stylishly furnished. Quiet atmosphere, can really recommend it and will definitely visit again in the future. The breakfast was delicious, including the environment and the atmosphere. If you are looking for silence, this is the place for you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend, waarde vir geld, stil, netjies, puik diens.

Dankie vir 'n pragtige, skoon plekkie, stylvol gemeubileer. Rustige atmosfeer, kan dit werklik aanbeveel en sal dit definitief in die toekoms weer besoek. Die ontbyt was heerlik, so ook die omgewing en die atmosfeer. As jy op soek is na stilte is dit die plekkie vir jou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Erika D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika D
With spouse/partner

Ons het heerlik gebly. Baie stil en goeie diens en gasvryheid. Die ontbyt was uit die boonste rakke.

Fyn detail van die gastehuis het ons opgeval. Die eienaars is heeltyd daar, baie gasvry en behulpsaam. Die area waarin die gastehuis geleë is, is baie stil en veilig. Al is dit uit die verkeer uit, is mens steeds baie naby aan universiteit en skole van die omgewing, asook inkopiesentrums. Die ontbyt wat bedien word, het 'n persoonlike identiteit! Dit is voorwaar aan te bevele!

Susan W - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan W
Family with teenagers

Our host, Tiaan, was friendly and went out of his way to make sure we were comfortable, Kirstenbos is conveniently located, peaceful and private. We'll definitely stay again.

Our stay at Kirstenbos was extremely comfortable. The rooms are beautifully decorated, private, secure and the breakfast was delicious. Our host, Tiaan, was friendly, helpful and informative about Potchefstroom which was a bonus for us as it was our first visit to the university town.

Rozaan M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rozaan M
With spouse/partner

Ons gasheer het ons baie welkom laat voel!

Die kamer en dit wat aangebied was op julle webstuiste, het aan al die verwagtinge voldoen en meer. Dankie, ons het baie lekker gebly!

Jessica H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica H
Individual traveler

Excellent welcome and so much attention to detail.

I would highly recommend it to anybody to stay here. Everything is immaculate and beautifully decorated. Enjoying breakfast while looking out at the garden was lovely.

Eurika B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eurika B
Family with teenagers

Drie nagte oorgeslaap. Heerlik gebly. Als was perfek.

Fantastiese verblyf en baie rustig.

Marius V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marius V
With spouse/partner

Netjies en aangenaam.

Baie gasvrye mense. Netjiese kamers in stil omgewing. Ontbyt baie goed. Sal beslis weer daar gaan oornag. Volgende keer bietjie tyd in die tuin met die bos spandeer.

Sonja L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja L
With spouse/partner

Pragtige kamer en vriendelike diens.

Baie mooi kamer en heerlike ontbyt!

Elsie D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsie D

Beautiful, stylish and safe.

Tiaan, thank you for you hospitality. We really enjoyed our stay. The two rooms next to each other worked really well. It's the ideal place to spend some time together if you have children who seldom visit home. At Kirstenbosch one can spend time together as a family. The guest rooms are very comfortable, clean and the linen feels fresh and clean. Thank you for all the trouble with the delicious breakfast. Would definitely come again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, stylvol, veilig.

Tiaan, baie dankie vir jou gasvryheid. Ons het die kuier ongelooflik baie geniet. Die twee kamers langs mekaar werk baie goed. Dit is die ideale plek om te kuier as jou studente kinders min huis toe kom, by Kirstenbos kan mens heerlik as 'n gesin saam kuier. Die gastekamers is baie gemaklik, skoon en die linne gee die kamers 'n heerlike gevoel van vars en skoon. Dankie vir jou moeite met die heerlike ontbyt. Sal definitief weer daar gaan kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 33 Paganinni Street, Mooivallei, Potchefstroom, 2522, North West
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA8JAUHdmFxHFSAQ20u1edkBfCtPZqfNpbH623EvGFg6AXBPnlU3?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R900  per night (for 2 people) 28 5 1 5 33 Paganinni Street Mooivallei 2522 North West 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -26.689686747661 27.110398113728
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com