The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Klein Eikeboom Self-catering | TravelGround
+66

Klein Eikeboom Self-catering

74 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 74 reviews for Klein Eikeboom Self-catering
Cleanliness
4.7/5
Service
4.6/5
Location
4.4/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.6/5
John C - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John C
With spouse/partner

The chalet was very clean and tidy and had everything necessary for a long weekend chill out.

Relatively private, being close to chalet 2, we were in number 3. We were undisturbed by the neighbours and the owners. Just as we like it. Recommended.

Surina S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Surina S
With friends

Lekker kuierplek.

Die braai is ver van alles af en dit is baie donker by die braaiarea. As dit baie warm is soos die naweek wat ons daar was is die dakwaaiers onvoldoende, addisionele staanwaaiers kan gerus oorweeg word.

Flip A - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Flip A
With spouse/partner

Rustige omgewing. Goeie verblyf. Goed versorg. Lekker gebly.

Die cottage is mooi en smaakvol gemeubileerd. Fasiliteite baie goed. Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Baie dankie vir jul besoek! Hoop om jul weer te sien.

Klein Eikeboom Self-catering
Nicolene V - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nicolene V
With spouse/partner

Stylvolle verblyf in 'n rustige plaas-omgewing.

Baie mooi area, rustig en stylvol. Ons het die verblyf vreeslik geniet. Netjiese tuintjie en lekker braai-area. Oulike idee met die eerlikheidsboks. Gaan dit vir seker by ons eie gastehuisie probeer! Was lekker om op die plaas te kon bly! Baie dankie vir die kerse. Het beurtkrag sommer romanties gemaak.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Baie dankie Nicolene, so bly julle het lekker gekuier, ons self moet dikwels in die stad wees, waardeer die rustigheid op die plaas baie. Hoop om julle weer te sien.

Klein Eikeboom Self-catering
Schalk B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Schalk B
With spouse/partner

Quiet, neat and well equipped.

We were surprised by the absolutely cleanliness, neat and very well equipped Unit no. 3. Everything one would normally need was there. It is important for us that the outdoor braai is well sheltered and convenient. It was clear to us that special effort was made to attend to guests' needs as fully as possible. Although Klein Eikeboom is advertised as pet friendly by the website, we have inquired with Klein Eikeboom to make sure we can bring a puppy. We have been told that they do not actually allow pets, but will make an exception in our case. We really appreciated it. So our conclusion is that the website's information is incorrect and should be corrected.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, netjies en goed toegerus.

Ons was verras deur die absoluut skoon, netjiese en baie goed toegeruste Eenheid no. 3. Alles wat 'n mens normaalweg benodig, was daar. Belangrik vir ons is dat die buitebraai goed beskut en gerieflik is. Dit was vir ons duidelik dat spesiale moeite gedoen word om so volledig as moontlik na gaste se behoeftes om te sien. Hoewel Klein Eikeboom deur die webtuiste as troeteldiervriendelik geadverteer word, het ons per e-pos by Klein Eikeboom navraag gedoen om seker te maak dat ons 'n hondjie kan saambring. Ons is meegedeel dat hulle eintlik nie troeteldiere toelaat nie, maar 'n uitsondering in ons geval sal maak. Ons het dit baie waardeer. Die afleiding van ons kant is dus dat die webtuiste se inligting foutief is en reggestel behoort te word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andrea B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andrea B
With friends

Die netjiese plekkie is geleë in 'n pragtige area en het alles wat 'n mens nodig het.

Sal definitief weer gaan!

Klein Eikeboom Self-catering's response

Dankie, ons is so bly julle het lekker gekuier. Ons sien uit om julle weer te ontvang.

Klein Eikeboom Self-catering
Anél T - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anél T

Glorious. Ideal for a large group!

We were a group of 20 people and all had a lovely stay. The people with children stayed in the big houses and the rest of us could sleep peacefully in the cottages. The people we met from the farm were all very kind and helpful. Lovely place for city dwellers.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik. Ideaal vir 'n groot groep!

Ons was 'n groep van 20 mense en het almal heerlik gebly. Die mense met kinders het in die groot huise gebly en die res van ons kon salig laat slaap in die kothuise. Die mense wat ons ontmoet het van die plaas was almal baie gaaf en behulpsaam. Lieflike plek vir stadsjapies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Reghardt J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reghardt J
With spouse/partner

Ongelooflike netheid.

Die plaas het pragtige uitsigte. Die huisies is verbasend baie groot en ongelooflik netjies. Die "attention to detail" en moderne uitleg (meubels en toerusting) kan seker net dié van 'n vrou se werk wees. Daar is lekker stap/fietsry roetes op die plaas en die omliggende wynplase is 'n klipgooi ver. Sal weer terugkom. Baie dankie.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Ons is so bly julle het dit geniet, baie dankie vir die terugvoering. Waardeer dit opreg, sal julle graag weer sien.

Klein Eikeboom Self-catering
Marina V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marina V
With friends

Sal vir seker terug gaan.

Dis wonderlik, skoon en rustig. Net die plek om te wees vir 'n lang naweek. Baie gasvry en baie vriendelik. Ek gaan beslis weer terug.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Baie dankie, ek waardeer die terugvoering opreg. Ons hoop julle kan weer in die toekoms by ons kom kuier.

Klein Eikeboom Self-catering
Adam S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adam S
Family with young children

Beautiful, peaceful overnight accommodation close to Riebeeck Kasteel!

For wedding at Bartholomeas Klip, this accommodation was absolutely beautiful and conveniently located. Lovely farmhouse! Very neat! Vicky was very helpful and we immediately felt welcome. Thanks for the rusks and sweet / salty snacks, as well as coffee, tea milk etc. Would suggest that more milk be provided for guests staying longer than one night! Especially because the nearest shops are about ten km away. We will stay there anytime!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige, rustige oornag verblyf, naby Riebeeck Kasteel!

Was vir troue op Bartholomeas Klip, en hierdie verblyf absoluut pragtig en gerieflik naby. Lieflike plaashuis! Uiters netjies! Vicky was baie behulpsaam en ons het sommer dadelik welkom gevoel. Dankie vir die beskuit en soet/sout eetgoedjies, asook koffie, tee melk ens. Sal voorstel dat voorsiening gemaak word vir meer melk sou gaste langer as een nag oorbly! Veral omdat die naaste winkels ongeveer tien km weg is. Ons sal enige tyd weer daar tuisgaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Winnie K - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Winnie K

Lekker verblyf op netjiese stoetplaas!

Die akkommodasie is netjies en het alles wat mens nodig mag kry. Dit is immers 'n stoetplaas so ek stel voor jy hou die deure en vensters toe vir die vlieë. Ons het elke oggend ver op die plaaspaaie gaan stap en die landskap was so mooi. Die padgeraas van die provinsiale pad bereik jou tog by die huisie, maar dit was nie verskriklik lastig nie. Die mense in die tweede kamer moet deur die hoofslaapkamer loop in die nag om die badkamer te gebruik.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Baie dankie vir die terugvoering, ek is bly julle het die plaas geniet.

Klein Eikeboom Self-catering
M T - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
M T
With friends

We enjoyed a relaxed and comfortable time at our family gathering on the farm.

We stayed in the old farm house and it was comfortable and the view over the field was nice (although the main road is also visible and audible in the distance). It was fun to braai and relax with our family in the garden in front of the house or walk to the dam. A lovely setting.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Thank you for your review, we are glad you enjoyed the farm as much as we enjoyed hosting you.

Klein Eikeboom Self-catering
Piet G - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Piet G

Good.

Was good, thank you very much.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Thank you for your review. I am glad you enjoyed your stay with us.

Klein Eikeboom Self-catering
Andre D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre D
With spouse/partner

Het lanklaas so mooi uitsig gehad, dis pragtig en baie sentraal vir 'n naweekuitstappie.

Baie dankie dit was heerlik en ons het die stap af rivier toe baie geniet en die vars skoon lug het ons goed gedoen, sal sterk aanbeveel by my vriende.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Baie dankie. Ons hoop julle kom weer kuier.

Klein Eikeboom Self-catering
Mareli S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mareli S
With friends

A beautiful spot, with everything you need for a simple, private, uplifting getaway.

Gorgeous little cottage in beautiful surrounds. Very quiet and peaceful. The complimentary firewood is a big bonus. Stunning water fowl on the property. Safe, clean, good value for money.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Thank you so much Mareli, weekends are precious, really glad you enjoyed it here!

Klein Eikeboom Self-catering
Gill A - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gill A
With spouse/partner

Nothing to do except relax and enjoy.

Wonderful relaxing time, in fact we booked for another night. Everything supplied. David was fantastic and built the fire for us. Unfortunately we couldn't reach the river and they really need a swimming pool. 10 km from Riebeeck Kasteel with good shopping and wonderful restaurants.

Tania C - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tania C
Family with young children

So lekker oppie plaas.

So het ons vakansie op die plaas baie geniet, die rustigheid en almal se vriendelikheid is wonderlik. Heerlik ontspan en baie die stappe geniet op die plaas. Werkers is veral baie oulik, almal groet en doen soveel extra. Dankie almal by Kleineikeboom. Hartseer om te gaan maar ons kom weer!

Rochelle B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rochelle B
With spouse/partner

Excellent service. Relaxed atmosphere. David was incredibly helpful.

It is a lovely self-catering option especially to use as a springboard into seeing the surrounding sights. Excellent service.

Chantelle F - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle F
With friends

Dit was uit die boonste rakke.

Ons het so lekker gebly en David het ons so gehelp waar hy kan, die gasvryheid kan ek nie vir enige een beskryf nie. Ek sal definitief die plaas vir enige iemand voorstel, jy sal nie spyt wees nie. Baie dankie aan almal by Klein Eikeboom, ons sal julle weer definitief in die toekoms sien.

Colin B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Colin B
Family with young children

Comfortable, no ice trays in freezer. Second bathroom for other bedrooms is a problem. Only one shower.

Gate remote didn't work and no attempt was made to replace it so we had to phone to open on departure and arrival back at night.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Dear Colin,

Thank you for your feedback regarding your stay with us in October. We regret that there were no ice trays in the freezer, this was an oversight on our part, but please be assured that we had a look into this matter and had a word with our housekeeping staff. Unfortunately there is not much we can do in the way of putting a bath in the second bathroom but we will definitely have a look at how we can improve to make the guest experience more pleasant. Regarding the remote for the gate, kindly accept our apologies for the inconvenience it seems there had been miscommunication between the staff. We are committed to serving our guests to the best of our ability and will continue to improve our offering.

Kind regards,
Klein Eikeboom Cottages.

Klein Eikeboom Self-catering
Tyron F - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tyron F
With spouse/partner

We had an amazing time, was the perfect weekend getaway. We will definitely be back.

See stars.

Melanie B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie B
With spouse/partner

Wonderlik.

Verblyf was asemrowend en luuks.

Amanda V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amanda V
With spouse/partner

Lovely farm silence with a beautiful view.

We enjoyed strolling far and wide on the farm. Peace and quiet.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike plaasstilte met 'n pragtige uitsig.

Baie lekker gestap oral op die plaas. Stil en rustig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marike T - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marike T
Family with young children

Attention is given even to the tiniest of detail.

My children were very impressed with the hot-water bottles and hairdryer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Selfs aan die kleinste detail is aandag gegee.

My kinders was baie beïndruk met die warmwatersakkies en haardroër!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lize G - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize G
Family with young children

Fresh air, beautiful setting, stunning facilities. What a weekend!

Just to be sure that you know - we had such a great time on the farm at Klein Eikeboom. Our unit was well appointed and we felt right at home. Absolutely stunning to share their open skies, the purity of nature, the little bugs and birds. God's beautiful creation got some special attention on this stunning farm! What a way to spoil myself and the family for my birthday!

Klein Eikeboom Self-catering's response

Thank you so much Lize, we are so grateful that you could appreciate God’s creation here as we do, thank you for your visit!

Klein Eikeboom Self-catering
Nicoleen D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Nicoleen D
Family with teenagers

Satisfactory, apart from the fact that there's no comfortable seating or a couch to sit on.

Cottage on a farm with a farm road that gets muddy when it rains. Friendly staff, beautiful area. Clean and beautiful decor, but no couch in the living area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bevredigend, buiten vir die feit dat daar nie gemaklike sitplek of 'n bank was om op te sit nie.

Cottage op 'n plaas met 'n (modderige, as dit reën) plaaspaadjie. Vriendelike personeel, baie mooi omgewing. Skoon en mooi decor cottage, ongelukkig geen rusbank in leefarea.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alison D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alison D
Family with young children

Lovely!

Lovely accommodation on a picturesque farm, we had a great time.

Lesley C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lesley C

Beautiful, peace and quiet.

Extremely nice décor in the cottage - well done to whoever did it! Very comfortable stay - even had a couple of mice visiting us under the braai wood stash! Would just have been nice(r) to have had the owner come to greet us. Didn't see or hear from them during our stay.

Rohan B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rohan B
With spouse/partner

The Farmhouse was very clean and tidy. We had a great farm stay!

The entire house was clean and tidy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Plaashuis was baie skoon en net. Ons het heerlik op die plaas gebly!

Die hele huis was skoon en baie netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizel K - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lizel K
With friends

Convenient and very neat.

Thank you very much for your warm welcoming at a neat and clean cottage. We had a lovely stay and everything that we needed was available.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en baie netjies.

Baie dankie vir die vriendelike ontvangs by 'n netjiese en skoon cottage. Ons het heerlik gebly en het alles wat nodig was tot ons beskikking gehad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kobus V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus V
With spouse/partner

Pragtig en aangenaam.

Ons het ons verblyf by Klein Eikeboom baie geniet - geleë net buite Hermon op 'n beesplaas met 'n baie mooi uitsig. Pragtig skoon en gerieflik met baie ekstras soos snacks, water, braai hout, koffie, etc. Sal enige tyd weer daar bly as ons in daardie area verblyf benodig!

Gill F - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gill F
With spouse/partner

A well equipped cottage and tranquil walks on the farm allow for good chill out time!

We had a peaceful and pleasant time at Klein Eikeboom. We appreciated the beautiful views and natural surroundings and miss our morning and evening walks around the farm. While chatting and drinking coffee on the stoep on the last day, we were fortunate enough to spot an owl in the tree in front of our cottage. The cottage is clean and well-equipped. The aircon was appreciated on the very hot days.

Jeanette L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jeanette L
With spouse/partner

Beautiful and comfy, stunning nature.

I recommend adding shelter to the patio with the braai, maybe some canvas on the side because the wind is very strong and makes it difficult to sit outside.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig en gerieflik, mooi natuurskoon.

Sal aanbeveel dat die stoep waar die braaiplek is meer beskut gemaak word, moontlik 'n seil of net teen die kant angesien die wind baie sterk waai en dit dan moeilik maak om buite by die braai te sit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Liezel J - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Liezel J
With spouse/partner

Good location.

Stay was good but needs a deep clean, especially the lounger was full of dust mites, my partner had bad allergies.

Sanet M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanet M
With spouse/partner

Ons het heerlik gebly en gestap op die plaas.

Lekker sentraal om in verskillende rigtings te toer. Ek het klere daar vergeet en alles teruggekry. Baie dankie.

Elrine S - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elrine S
Family with teenagers

Excellent hospitality and service in a beautiful environment.

Klein Eikeboom exceeded all of our expectation with their superb hospitality. Very clean, neat accommodation in a beautiful environment. Peter is definitely an asset to your guesthouse and farm! Wish we could've stayed longer to enjoy the farm some more.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitsonderlike gasvryheid en diens in 'n pragtige omgewing.

Klein Eikeboom het aan al ons verwagtinge voldoen saam met hul uiters gasvrye personeel. Baie skoon en netjiese verblyf in 'n pragtige omgewing. Peter is beslis 'n aanwins vir jul gastehuis en plaas! Wens ons kon langer bly om die plaas meer te geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Casper J - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Casper J
With spouse/partner

Such a lovely location and just what you need as a break from the rat race.

We were very impressed. They're very helpful. When the WiFi in our original unit didn't work, they put us in a better unit. The location of the farm is fairytale beautiful. In general Klein Eikeboom provides good value for money and lovley accommodation. Will recommend them.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi ligging en net wat jy nodig het om weg te breek van die besige stad lewe.

Ons was baie beïndruk. Hul was baie behulpsaam. Toe ons oorspronklike eenheid se wifi nie gewerk het nie, het hul ons in 'n beter eenheid gesit. Die ligging van die plaas is sprokiesverhaal mooi. Oor die algemeen was Klein Eikeboom goeie waarde vir geld en 'n aangename verblyf. Sal hulle aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chanel V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chanel V
With spouse/partner

Rustigheid.

Vriendelike kliëntediens. Baie mooi en netjiese huisie. Lekker plaaspaaie om op te gedraf het.

Mirna D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mirna D
With friends

Beautiful, restful and very neat.

These little cottages really are everything they claim to be. It's very neat and clean and the hosts really did think of everything. The little touches (hair dryer, disposable shower caps, soap, shampoo, rusks with the coffee/tea, wine and cool drink in the fridge) makes one feel pampered and special. The 'guest liaison officer', David, is helpful and funny - a pleasure to deal with! All the staff is helpful, friendly and knowledgeable about the farm and the surroundings. The only thing I would suggest is to add pictures to the list of birds you can see on the farm. It would have been fun to walk around trying to spot them!

Thornton B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Thornton B
With friends

Amazing service. Best I've ever had at a self-catering place.

David is a great host and very helpful. Made sure everyone was comfortable and did way more than expected. Will recommend this place to all my friends who need a relaxing weekend. Very neat place. Warm in winter. Made fire every day when you get back from outing. They even washed our car much to our surprise when we got back in the afternoon. Well done! You will see us soon, Klein Eikeboom!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Amazing diens. Beste wat ek al ooit gehad het by self-catering.

David is 'n baie goeie gasheer en hulp. Rêrig waar almal se lewe gemaklik gemaak en oor en verby meer gedoen as wat verwag was. Sal hierdie plek aanbeveel aan al my vriende wat 'n lekker rustige naweek weg wil hê. Baie netjiese plek. Warm in die winter. Vuur is elke dag vir jou gepak as jy terugkom van die dag se uitstappie. Sommer 'n skoon kar ontvang uit ons verbasing toe ons terugkom die middag. Well done! Ons sien julle gou weer, Klein Eikeboom!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Michelle C - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle C

It was lovely, peaceful and beautiful! Good service from David and Vicky.

Great stay, will never forget it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik rustig en baie mooi! Baie goeie diens gekry by David en Vicky.

Het heerlik daar gekuier, sal dit nooit vergeet nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marietjie S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie S
With friends

Peaceful, neat, enjoyable.

We really enjoyed the place, were very friendly received and Dawid was very helpful with everything. It was fantastic!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, netjies, vrek lekker.

Ons het die plekkie baie geniet, is baie vriendelik ontvang en Dawid was baie behulpsaam met alles. Dit was fantásties!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Janis T - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Janis T
Family with young children

Deceptive advertisement disappoints, but still a lovely place.

We were so excited to go to Klein Eikeboom because the ad entices one to book. However, the photos are misleading. The dam is right on the R44 right under a massive powerline and the river is inaccessible - we donned shoes and made our way past thorns and litter to get there where huge water pumps roared. The river and dam are about 1 km each from the cottages. The cottages face onto the R44 and huge powerline so not that great a view and you can hear the traffic. We did love the cottage though and its facilities. Staff are very friendly. The cows are cute and we got used to the many flies. I would not book it again, unfortunately as I thought it was right on the dam. Thank you.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Thank you for taking the time to write a review. We regret that you found the photos misleading. We aim to give a true representation by displaying a photo with the entire dam being visible. The path to the river will definitely be attended to. Thank you for the feedback.
Kind regards,
Klein Eikeboom Cottages.

Klein Eikeboom Self-catering
Elanie B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Elanie B
Family with young children

Very pleasant farm accommodation.

Very neat and well equipped little house. The kids missed a TV in the beginning, but quickly found other ways to entertain themselves.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker plaasverblyf.

Baie netjiese en goed toegeruste huisie. Die kinders het aan die begin 'n TV gemis, maar gou ander maniere gekry om hulleself te vermaak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tanya V - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya V
Family with young children

Wonderful farm experience.

Very peaceful. Friendly staff. It's a cow farm and there were loads of flies, so remember to bring some Doom along.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike plaas-belewenis.

Baie rustig. Vriendelike personeel. Dit is koei-plaas was daar baie vlieë is, so bring maar die doom saam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Desmond G - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Desmond G
With spouse/partner

Nice and comfortable.

Friendly service, close to town. Well equipped units. Clean and neat. Lovely!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker en gemaklik.

Vriendelike diens, naby die dorp. Goed toegeruste eenhede. Skoon en netjies. Lieflik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hennie S - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie S
With spouse/partner

Really nice accommodation, a spendid farm breakaway.

The unit was fully equipped and clean, the coffee and rusks a great bonus. The friendly welcoming made us feel at home. The farm's location is great, close to Wellington/ Paarl and Riebeek-Kasteel. Loads of activities to do in the vicinity, but we mostly just enjoyed going for walks on the farm. Saw many blue cranes and it was nice to hear their calls in the morning. We really enjoyed our stay on the farm.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker verblyf, 'n heerlike plaaswegbreek.

Die eenheid was baie goed toegerus en skoon, die heerlike koffie en beskuit 'n bonus. Die vriendelike ontvangs het ons sommer baie welkom laat voel. Die plaas is goed geleë, naby aan Wellington / Paarl en Riebeek-Kasteel. Daar is baie dinge om te doen in die omgewing, maar ons het dit ook geniet om sommer net op die plaas rond te stap en die omgewing te geniet. Baie bloukraanvoëls in die omgewing, lekker om hulle in die oggende te hoor roep. Ons het die kuier op die plaas baie geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Samantha P - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha P
With spouse/partner

Perfect!

This little place is exceptionally beautiful and the cottages are extremely neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfek.

Die plekkie is besonders mooii en die cottages is baie pynlik netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eric C - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eric C
Family with young children

A perfect location to unwind, with friendly staff and breathtaking views.

We had a wonderful stay at Klein Eikeboom. Breathtaking views, peaceful location perfect to unwind from the busy city life and friendly staff. Thank you, David.

Johan J - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan J
With spouse/partner

Die verblyf was heerlik, salig, netjies met vriendelike diens.

Ons het ons verblyf baie geniet. Die plekkie is baie netjies, skoon, het alles wat jy moontlik kan benodig en die omgewing is pragtig. David is 'n aanwins vir die plek, hy is bereid om met enige versoek te help, altyd 'n glimlag op sy gesig. Ons sal beslis die plek aanbeveel vir ander en sal self graag weer besoek. Baie dankie.

Bianca B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Bianca B
With spouse/partner

Baie lekker gekuier en afgeskakel.

Ons sou waardeer het as die presiese ligging op die webtuiste gestaan het aangesien die gastehuis nie in Riebeek-Kasteel was nie. Die WiFi-wagwoord was ook nie gegee nie toe dit adverteer was nie. Maar dit was 'n baie lekker kuier.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Baie dankie vir die kommentaar. Ons streef daarna om ons verblyf so gerieflik en aangenaam moontlik te maak. Met betrekking tot die ligging, word dit op LekkeSlaap aangedui dat ons in Hermon-area geleë is en dat Riebeek-Kasteel die naaste dorpie is. Vir sekuriteitsdoeleindes adverteer ons nie die Wi-Fi wagwoord nie, maar dit is beskikbaar op versoek by David of Vicky.

Vriendelike groete,
Klein Eikeboom bestuur

Klein Eikeboom Self-catering
Barnie V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Barnie V
Family with teenagers

Incredibly lovely visit, everything was just right!

We were very pleasantly surprised with the guest house. Had a lovely visit and braai. The house has everything you might need. We will definitely go back again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik lekker gekuier, alles is net reg!

Ons was aangenaam verras met die plek. Heerlik gekuier en gebraai. Huis het alles wat mens nodig het. Ons sal definitief weer teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wilmarié B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wilmarié B
With spouse/partner

Beautiful, neat accommodation!

Neat, beautiful accommodaton, but we couldn't find it! The pin on Google maps is wrong and confusing. We contacted the owners and they are aware of it, but this wasn't mentioned when we booked. We had drove around quite a bit befor we found the place. Decor and accommodation is beautiful and neat! Remember to take extra drinking water.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf is netjies en mooi!

Die verblyf was netjies en mooi, maar ons kon dit nie kry nie! Die pin op Google Maps is verkeerd en misleidend. Ons het die eienaars gebel en hulle is wel hiervan bewus, maar het voor ons besoek niks hiervan genoem nie. Ons moes 'n paar draaie op en af ry om die bestemming te kry. Dekor en verblyf is pragtig en netjies! Onthou liefs om ekstra drinkwater saam te neem.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carina D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carina D
With spouse/partner

Well equipped houses.

The house is well equipped and neat. The road noise was quite bothersome and by the second day the flies were very bad. Even though it's on a cattle farm they can really make a plan. Seeing as how the houses are not serviced, a dishwasher could have been quite handy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed toegeruste huisies.

Die huisie is goed toegerus en netjies. Die padgeraas was nogal hinderlik en teen die tweede dag was die vlieë baie erg. Al is dit op 'n beesplaas kan hulle gerus 'n plan maak. Aangesien die huisies nie gediens word nie, sou 'n skottelgoedwasser nogal handig gewees het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Beste Carina,
Baie dankie vir die kommentaar. Ons stel regtig belang daarin om ons verblyf so gerieflik en aangenaam moontlik te maak.
Vlieë is sekere tye van die jaar ‘n uitdaging maar ons is gedurig besig om te verbeter op ons vlieë bestryding. Die huisies
word wel gediens, maar vereis dat vooraf gereël word aangesien die skoonmaak personeel nie op die plaas woon nie.
Vriendelike groete,
Klein Eikeboom bestuur

Klein Eikeboom Self-catering
Erina B - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Erina B
With spouse/partner

Heerlik!

'n Plek vir jou voet om te rus.

Regina B - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Regina B
Family with young children

Awesome!

Will definitely be worth the money and the effort. The place was tidy and David made a fire for us. The next morning when we woke up the braai was clean and neat. I will go again and agian.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awesome!

Dit is definitief die geld en moeite werd. Die plek was netjies en David het vir ons kom vuurmaak. Die volgende oggend toe ons wakker skrik was die braai skoon en alles netjies. Ek sal weer een weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dries P - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dries P
With spouse/partner

Enjoyed our stay. Very good value for money.

David was excellent. The accommodation was incredible and next time we will bring our bicycles. The farm experience is a very good idea.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly. Goeie waarde vir geld.

David was baie goed. Die verblyf was uitstekend en ons sal volgende keer fietse saamneem. Die plaas-ervaring is 'n baie goeie idee.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hettitia L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hettitia L
With friends

Ongelooflik rustige atmosfeer van plaas het my van alles laat vergeet! Heerlik.

Klein Eikeboom is ideaal as jy van plaaslewe en die natuur hou. Die cottages is van die skoonste en netjiesste wat ek nog gesien het. Ook baie goed toegerus, alles wat jy nodig het is daar. Was werklik heerlike wegbreek.

Johan A - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan A
With spouse/partner

Rustige plaasverblyf.

Kothuis was skoon en netjies.

Wendy H - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wendy H
With spouse/partner

Baie netjiese, skoon, mooi plek - ons sal beslis terugkom.

Baie dankie vir 'n baie lekker kuier. Ons was baie beïndruk met alles en sal definitief weer van Klein Eikeboom Cottages gebruik maak asook ons vriende / familie vertel.

Evon V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Evon V
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Ons verblyf was gerieflik, skoon en aangenaam. Die rustigheid en stilte van die omgewing was wonderlik, maar ons was die eerste nag 'n bietjie onrustig omdat daar geen diefwering voor ons vensters was nie, terwyl die ander "cottages" dit wel gehad het. Ons is egter deur die eienaar, gerusgestel, dat sekuriteitsdienste drie keer per nag die plek besoek.

Sandy M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sandy M
With spouse/partner

Baie aangenaam, met alles wat jy nodig het.

Die plekkie is baie rustig en geweldig netjies. Dit was net ongelukkig baie baie warm (44 grade) met geen lugversorging nie. Die beeste wei reg agter die eenheid en die vlieë was baie lastig as jy die deur en vensters oopmaak. Verder is daar niks fout met die plek nie en dit is lekker naby verskeie wynkelders.

Klein Eikeboom Self-catering's response

Dankie vir julle resensie
Ons gee graag aandag aan die versoek vir 'n lugversorging. Ons is ook besig om fly screens te kry vir die vensters. Dit is belangrik vir ons om te verbeter waar moontlik en dat gaste hulle verblyf geniet.

Klein Eikeboom Self-catering
Elzette S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elzette S
With spouse/partner

Hartlike plaas-verblyf.

Klein Eikeboom is tipiese plaas-verblyf, met hartlike ontvangs en personeel wat goed omsien na jou as gas. Dit is 'n werkende plaas wat die verblyf baie interessant maak. Die huisies is mooi skoon en goed toegerus, en David is 'n aanwins vir die besigheid.

Jannie R - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jannie R
With spouse/partner

La-di-da!

Baie lekker gebly. Lekker rustig weg van die gejaag

Sanet M - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanet M
With spouse/partner

Klein Eikeboom Cottages het alles wat 'n mens kan nodig hê weg van die huis af.

Ons het baie lekker gebly. Daar is pragtige dekor in die kothuis.

Jakoos S - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jakoos S
With spouse/partner

'n Heerlike wegbreek naby die Kaap.

Ons was aangenaam verras deur die netheid asook die geriewe in hierdie pragtige plattelandse huisie. 'n Braai vir die mans en tot 'n haardroër vir die dames. Die rustigheid van die melkplaas is goed vir die siel. Ek sal beslis die plekkie aanbeveel.

Francois B - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois B
With spouse/partner

Verskriklik oulik, lekker cozy. Bevat alles wat jy nodig het.

Definitief die moeite werd. Was 'n heerlike naweek-wegbreek. Stil, rustig en ideaal geleë met die wynplase naby. Sal beslis teruggaan.

Anélia M - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anélia M
Individual traveler

Ek het 'n 2-dag perderit in Riebeek-Kasteel gedoen en dit was lekker naby.

Ek sou net graag my slaapkamer se deur wou sluit. Daar was nie 'n sleutel nie en die slot was toegesluit, wat gemaak het dat ek dit nie eers kon toestoot nie.

Monya V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monya V
With spouse/partner

Baie skoon, modern en netjies. Oulike idee van 'honesty bar'. Lieflike ruim verblyf. Was perfek vir meer as een aand oorslaap en reis na al die omliggende besienswaardighede.

Lieflike plaas atmosfeer met ruim vertrekke en prentjie-mooi uitsig. Baie netjies, skoon en mooi huisies! Sal definitief weer terug gaan!

Leaan T - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leaan T
With spouse/partner

Baie lekker. Ons het die naweek baie geniet. Sal verseker weer soontoe gaan.

Ons het dit baie geniet om die naweek by Klein Eikeboom te bly. Die kothuis is pragtig en alles is perfek ingerig. Marna en haar gesin is baie oulike mense en hulle laat mens dadelik tuis voel. Dis ook n baie mooi omgewing en ons sal dit vir enige persoon aanbeveel wat lus is om bietjie na daardie kant van die wereld te reis. Baie dankie Marna en Klein Eikeboom Cottages.

Hendre S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Hendre S
With spouse/partner

Uitstekend. Het dit baie geniet.

Het dit baie geniet. Hoogs aan te beveel.

Johan V - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan V
With spouse/partner

Ons het dit baie geniet!

Baie stil en rustige akkommodasie! Ideaal geleë vir 'n besoek aan Riebeeck-Kasteel. Eerste keer dat ons sien dat pelikane op 'n dam land!

Gerrit K - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerrit K
With spouse/partner

Aangename ontvangs, uitstekend toegerus en baie skoon.

Sien die sterre.

Maryna P - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maryna P
With spouse/partner

'n Lekker naweekwegbreek vanaf die gewoel van die groter plekke.

Daar was min fout te vind met die kothuisies. Die diens was deurgaans vriendelik en professioneel. Behalwe vir stap en visvang in die dam, is daar nie baie wat 'n mens kan doen om die tyd te verwyl nie. Jy moet sorg vir jou eie vermaak. Daar is genoeg besienswaardighede in 'n radius van 100 tot 150 kilometer, as 'n mens langer bly en wil rondry met Klein Eikeboom as jou basis. Naby aan Wellington en Riebeeck Kasteel; dus maklik bereikbaar vir bietjie rondrits. Riebeeck Kasteel het uitstekende restaurante en dit is 'n vriendelike dorpie.

was R1 000
From R900
per night (sleeps 3)
was R1 000
From R900
per night (sleeps 3)
was R1 000
From R900
per night (sleeps 3)
Make a Booking
  • Capacity: 21 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Farm Klein Eikeboom, Hermon, 7308, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAXOHwxnqCtI882jDpppgIemvXNzgJ9UMB58AUbmcCBGivpbtwVC?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 000, now From R900  per night (sleeps 3) 74 5 1 5 Farm Klein Eikeboom Hermon 7308 Western Cape 0860 022 102 14:00-20:00 11:00 -33.470934691565 18.956973933834
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!