The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Knoxgore Garden Cottage | TravelGround
+32

Knoxgore Garden Cottage

58 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 58 reviews for Knoxgore Garden Cottage
Cleanliness
4.6/5
Service
4.4/5
Location
4.0/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.4/5
Juanita V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Juanita V
Family with young children

Wonderlike plekkie, oulike eienaars en pragtige natuurlewe.

Definitief waarde vir geld, pragtige huis.

Knoxgore Garden Cottage's response

Baie dankie vir die moi terugvoer. Ons is bly jul het jul tydjie by ons geniet en hoop om sommer gou weer jul by ons te ontvang.

Knoxgore Garden Cottage
Pierre D - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pierre D
With spouse/partner

We enjoyed our stay at the cottage

As we have travelled extensively across the world, when we book a place we like to ensure that the bathroom and kitchen is clean and that the bed is comfortable. At the cottage, we found it to be spotlessly clean, the bed was very comfortable, so no complaints there and Marius was very friendly. Will go there again if we get the opportunity.

Knoxgore Garden Cottage's response

We enjoyed hosting you.
So glad you found our accommodation to your liking.
Always nice to hear that the great effort that we put into making our cottages homely and keep it up to a high level of hygiene and cleanliness is noticed.
Looking forward to hosting you again in the future.
All the best Marius & Jessica

Knoxgore Garden Cottage
Maria W - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maria W
Family with teenagers

Baie rustig en gemaklik

Ontspanning rustige atmosveer naby als

Czeslaw Adam G - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Czeslaw Adam G
With spouse/partner

Okay.

Very good place to be.

Lina N - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Lina N
Family with teenagers

Extremely bad.

On arrival we were informed that we can only use one-ply toilet paper as they have a special unit at the back of the toilet that can only shred one-ply toilet paper. The sleeper couches on the photo`s does not match what is in the unit. The main bedroom does not have a full wall which is joined to the kitchen. There is a very bad septic smell in the bathroom as the water forms a puddle in the bathroom that come through from under the tiles in the bathroom which left a very bad septic smell in the whole unit. There was no cover for the braai facilities. It rained every day and we had to stand in the rain to braai for my daughter's birthday. The small pool at the back had only a little bit of green water in it. There was no umbrella at the back where one could sit outside. The pots and pans are in such a bad condition and even if one uses spray and cook, one still can not fry an egg without it being stuck. The bedding was damp and had a horrible smell when we got there. The whole unit smelled damp.

Knoxgore Garden Cottage's response

Good day, Lina, thank you for the review.
We really try to make these cottages as comfortable possible and to create a home from home within a peaceful environment. It saddens us to receive a review like this and we are sorry that you and your family did not enjoy their stay with us. Unfortunately, we experienced 3 weeks of non-stop torrential rain with no sun and Lina's holiday fell in the middle of this extremely bad weather.
Our photo's on our listing are updated and the couches in the lounge are exactly as advertised with a partition wall between the kitchen and main bedroom as per photos on the website.
There is no water coming from under the tiles. We looked into it and had guests staying there after you left with no problem at all. The septic tank in use is used by 5-star retreats worldwide and work's great when not misused. All waste is pumped away leaving only clean water in the system at the back of the toilet.
We had a covering over the build-in braai before but guests complained and said they would prefer the braai area open so we took it off, however, there are 3 carports right next to the unit with direct access from the unit and if asked, we would have gladly provided them with a portable braai to use under the carports.
There is no pool on the premises. The pond you are referring to is a bath we are busy converting into a water feature, part of our continual upgrade of the cottage.
We do have an umbrella stand at the outside entertainment area for guests to use with their beach umbrella.
We use stainless steel cookware in our kitchen as non-stick cook don't last as guests scratch these. We do the washing of the bedding ourselves and guests are provided with fresh clean linen on arrival. We would've gladly replaced the linen if we knew you weren't happy with it.

Knoxgore Garden Cottage
Anna S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna S
Individual traveler

Gemaklik, alles wat ons nodig het.

Verblyf was aangenaam, plekkie baie rustig. Ontvangs was goed en vriendelik. Sal aanbeveel.

Anton G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton G
With friends

Knoxgore Garden Cottage is netjies en toegerus met al die basiese benodigdhede.

Ons was hartlik en vriendelik begroet deur Marius en Jessica wat ons dadelik welkom laat voel het met ons aankoms die middag na 'n lang dag se reis. Die tuinwoonstel is toegerus met al die basiese benodigdhede, en alles was skoon en netjies. Die plek is veilig, ons kon in vrede slaap in die nag, en het nie nodig gehad om ons te kommer oor die veiligheid van ons, of die kar nie. Ons sal weer in die toekoms van die sakpaswoonstel gebruik maak, sou ons weer in St Michaels vakansie hou.

Santa V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Santa V
With spouse/partner

Toilet-probleem is aaklig. Kort nuwe linne en komberse.

Sal nie aanbeveel nie. Te veel probleme met toilet-geriewe, linne ook nie op standaard nie. Veilige parkering.

Knoxgore Garden Cottage's response

Hi Santa,
So jammer jul het nie jul tydjie by ons geniet nie. Skuus, maar die toilet stelsel is dieselfde wat in talle 5-ster hotelle en gaste huise wêreldwyd gebruik word en werk 100% as dit nie misbruik word nie. Die linne en gordyne is ook in Februarie die jaar vervang, so nie seker waaarna jul verwys nie.
Geniet die dag

Knoxgore Garden Cottage
Candice G - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Candice G
Family with young children

Good value accommodation.

It’s a good spot to crash at the end of a long day with busy kiddies.

Lynette P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette P
Family with young children

Peaceful.

Was very nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Was baie lekker.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louise B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Louise B
With spouse/partner

Netjies en skoon plekkie. Gasvry.

Sien sterre.

Hannetjie K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannetjie K
With spouse/partner

Alhoewel ek siek en plat in die bed was het Jessica se vriendelikheid my baie beter laat voel. Jammer ons moes vroeër terugkom huis toe.

Alles wat mens soek. Veral die rustigheid. Jessica straal Jesus uit. Dis 'n groot plus. Dankie Jessica.

Juan-marie H - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Juan-marie H
With friends

Dit was baie gemaklik vandat ons daar aangekom het.

Ons het baie lekker by Knoxgore Garden gebly vir 5 dae. Alles was op plek en baie maklik om te kry. Ons was alleen gelaat om te doen wat ons wil en dit was awesome van die eienaars om hulle cottage aan ons oor te laat. Ons love die deel waar ons, ons kar kon veilig toesluit met 'n slot in die aande. Al wat ons dalk kan aanbeveel is die toilet-storie, was nogal vreemd om so ene te sien omrede ons nog nooit so een gesien het nie, so ons was maar stresserig. Ons was bang ons blok dalk die toilet of so en moet dan 'n boete betaal. Verder was alles in orde en baie lekker.

Knoxgore Garden Cottage's response

Goeiedag,

Ons is bly jul het jul kuier by ons geniet en ons sien uit om jul weer in die toekoms by ons te ontvang! Die Saniflo sisteem waarna jul verwys kan darm nie so gou verstop nie. Dit is ontwerp vir huise, hotelle en sentrums en kan darm alle afval wat daarin hoort hanteer.

Knoxgore Garden Cottage
Louise K - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise K
With spouse/partner

Fantastic.

Really enjoyed it. The place is neat and has all the necessities. Very low price. Owners are friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Het dit baie geniet. Plek netjies en voorsien van alles. Prys baie laag. Eienaars vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cheryl E - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Cheryl E
Family with young children

Die plekkie alhoewel skoon, is saamgeflans. Die badkamer geriewe beperk.

Ek het twee nagte gebly, maar was bly om uit te trek. Nee, baie teleurgesteld met die plekkie.

Knoxgore Garden Cottage's response

Ek is jammer om te hoor jul het dit nie geniet by ons nie. Die baie reën wat ons oor die naweek gehad het was maar seker vir almal erg. Die fotos op ons webwerf bied 'n baie goeie indruk van wat om te verwag, naamlik die slaapkamer, sitkamer, ten volle goed toegeruste kombuis eetkamer en vol badkamer asook 'n heerlike ontspannings en braai area buite met 'n lieflike tuin uitsig. Die badkamer soos meeste badkamers het 'n stort, wasbak en toilet. Laat ons asseblief weet hoe u dit sou verkies om op te gradreer. Ons is altyd oop vir voostelle om te verbeter. Die meeste van ons gaste geniet hulself gewoonlik terdeë en kom weer en weer terug en verwys ons na ander familie en vriende omdat ons so bekostigbaar is.

Knoxgore Garden Cottage
Tinus V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tinus V
Family with young children

Ons as gesin het regtig baie lekker gebly.

Baie baie dankie aan Marius en Jessica vir die geleentheid om daar te kon bly. Jessica, jou vriendelikheid het ons dadelik laat tuis voel. Ons sal beslis weer kom draai. N.S. Sit dalk net weer nuwe fotos op die webtuiste.

Knoxgore Garden Cottage's response

Beste Tinus en gesin,

Ons is bly julle het jul tydjie by ons geniet en sien uit daarna om julle weer in die toekoms by ons te ontvang.

Ons het die foto's vervang nadat ons onlangs die linne en gordyne verander en die kothuis opgradeer het. Ek moet nog net die nuwe braai area en eetkamer afneem en opsit.

'n Geseënde dag vir julle.

Groete,
Marius en Jessica

Knoxgore Garden Cottage
Tanya S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya S
Family with young children

Friendly owners.

The accommodation was fantastic and the welcoming was friendly. Pleasant owners.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike eienaars.

Ons verblyf was fantasties en die verwelkoming was vriendelik. Aangename eienaars.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gysbertus P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gysbertus P
Family with young children

Rustige plekke vir ons gewees.

Sien sterre.

Keanu S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Keanu S
With friends

Uiters bekostigbaar en darem nie te ver van die strand nie.

Baie lekker plekkie om saans 'n nagrus te kry vir more se vakansiedag. Nie te ver van die strand af met die motor nie. Teen dié prys kan niemand sê hulle kan nie vakansieverblyf by die see bekostig nie.

Knoxgore Garden Cottage's response

Baie dankie vir die positiewe komentaar. Ons is bly jul het jul tyd by ons geniet en sien sommer uit daarna om jul weer by ons te ontvang. Ja ons probeer regtig om ons kothuise bekostigbaar te hou.

Knoxgore Garden Cottage
Mnr T W - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Mnr T W
With spouse/partner

Was privaat.

Die plek is goed toegerus. Van die goed is geroes. Bakgoed en panne baie oud. Die hekke is op die hoofpad met 'n groot oop stuk veld, met die Township net anderkant die veld. Ongemaklik om in en uit te trek met 'n hoofpad. Baie verkeer. Moet hekke self oop en toe maak. Die trellideur is stukkend, slot is uit en dis gevaarlik, geen sekuriteit nie. Wat ons totaal afgesit het die eienaars het ons nooit gesien en ontmoet nie. Die seun was daar. Eienaars het later opgedaag, weet nou nog nie hoe hulle lyk nie.

Knoxgore Garden Cottage's response

Goeie dag.

Baie dankie vir die terugvoer.

Ons probeer om ons kothuis so gerieflik moontlik te maak vir gaste. Ek sal kyk na items waarna u verwys en sien of dit vervang moet word. Ons doen dit wel gereeld.

Ek wil u daarop wys dat ons nie op 'n hoofpad bly nie. Die pad en sypadjie is ook meer as breed genoeg om gerieflik in en uit te kan trek. Die 'oop stuk veld' waarna u verwys is wel plotte en plase en dit is juis die landelike gevoel wat gaste geniet en wat die rustigheid bied asook die talle wild, apies en voëls wat die tuin besoek. Daar is geen 'township' naby ons geleë nie. Die Gamalakhe woongebied is amper 9 km van ons af.

Ongelukkig het die vorige gaste die Trelli slot se sleutel in die slot gebreuk net voor u aankoms en moes dit nog vervang word. Dit is intussen reeds vervang. Ons kothuis is egter baie veilig met talle ander hekke en sydeure wat sluit asook alarms rondom vir ekstra veiligheid.

Ek is jammer, maar ek weet nie waarna u verwys dat ons u nooit ontmoet het nie. Ek en my vrou het nie kinders nie en ek het wel verskeie kere met u gesels. My ma-hulle het wel op 'n stadium 'n paar dae in ons huis oorgebly toe ons in Durban was met u vertrek en dus kon ons nie vir u totsiens sê nie.

Groete,
Marius

Knoxgore Garden Cottage
Frankie B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Frankie B
With spouse/partner

Needs upgrading and the owners double booked us so we had to leave a day early.

The place is very small particularly if one had 6 guests. More suited to a maximum of 4. There are warnings everywhere about fines that will be imposed. Does not make one feel welcome. The TV is minute and the bedding and curtains faded and worn. They emailed to ask if we would like to stay an extra night as they'd had a cancellation. We replied and agreed. Paid the money on arrival to the wife. The day before we had to leave at 8.30 the husband came down to ask if they could check us out. The wife had not told him about the extra night and he had booked someone else in. We had to rush around like crazy to pack, clean up and leave. Was not a pleasant experience at all.

Knoxgore Garden Cottage's response

Hello Frankie,
The cottage is equipped for 6 guests and we do state to all guests that the unit is not suitable for 6 adults but a family unit for 3 to 4 adults maximum. The only fines imposed is for smoking in the unit. By law one is not suppose to smoke in public places and most hotels and guest houses we stayed in before imposes a similar fine for smoking in rooms. The TV has been replaced by flat screen a month ago. We constantly upgrade and do maintenance to up keep. Bedding and curtains are not faded. We once again apologies for the miss communication regarding your stay and the extra night booked. My wife urgently had to go away due to sickness in the family and in the rush forgot to mention the extra night. This never happened before and I am sure you could understand.
Kind Regards,
Knoxgore Garden Cottage

Knoxgore Garden Cottage
Peet V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peet V
With spouse/partner

Dit was amazing en baie stil en rustig.

Alles wat nodig is was daar en dit was skoon en baie netjies. En dit was naby alles amper loopafstand na die strand. Dit was veillig en rustig. Marius en Jesica is baie aangename mense.

Delene G - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Delene G
With spouse/partner

Peaceful.

Peaceful, clean, value for money.

Jerry D - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jerry D
With spouse/partner

Awesome.

Winter is 'n lekker tyd by die see.

Susan O - May 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Susan O
With spouse/partner

Sal glad nie aanbeveel nie want die sanitêre tank is nie vir vakansiegangers nie en stort elke dag onder water.

Daar kan net 2 mense max slaap. Daar is 'n sanitêre tank wat nie vir vakansiegangers is nie, geen DStv, geen skoonmaakdienste beskikbaar nie. Wanneer krag af is dan is die badkamer onder water want al die water stoot op.

Knoxgore Garden Cottage's response

Die woonstel is gerieflik toe gerus vir 3 volwassenes en 3 kinders, as 6 slaper en baie gewild by al ons gaste waarvan talle weer en weer bespreek. Saniflow sanitêre ware word deur verskeie ster gegradeerde hotelle aan die kus gebruik en is heeltemal geskik en voldoende vir dit waarvoor dit ontwerp is. Daar is 'n DStv skottel en ons noem verskeie kere, voor gaste arriveer, dat gaste hul eie dekodeerder kan saam bring. Alternatiewelik is 'n OVHD dekodeerder beskikbaar, met verskeie kanale. Ons kan reël vir skoon maak dienste, waarvoor die gas kan betaal, siende in die lig dat ons tariewe so laag en bekostigbaar is.

Knoxgore Garden Cottage
Burgerd T - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Burgerd T
Individual traveler

Great place.

Great place, great service. We really enjoyed our stay.

Ilva R - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ilva R
Family with young children

Aangenaam en vriendelike gasheer.

Die verblyf was van uitstaande gehalte, dit is net een probleem dat gaste teen 20:00 moet in wees, want die alarm word dan geaktiveer.

Knoxgore Garden Cottage's response

Baie bly julle het jul tydjie by ons geniet. Die alarm het geen effek op die kothuis of gaste se in en uit gaan nie. Gaste het 24 huur toegang in en uit die perseel. Sien uit om jul weer by ons te ontvang.

Knoxgore Garden Cottage
Bongi N - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bongi N
Family with young children

Definitief die moeite werd.

Akkommodasie was intiem, privaat en gesellig, baie netjies. Diens was onverbeterlik. Naby verskeie strande en winkels. Sal hulle definitief aanbeveel.

Ansie / Daan E - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ansie / Daan E
Family with teenagers

Kompak, maar gerieflik.

Was effe teleurgesteld dat ons nie eers die see van die woonstel af kon hoor nie. Ek neem maar aan dat dit 'n verwagting was wat 'n mens vanselfsprekend aangeneem het. Die eienaars is hulpvaardig en bereikbaar, wat baie help (ons het per sms gekommunikeer). Die stortwater het gesukkel om te dreineer, maar net tot ons die 2de siffie in die pyp uitgehaal en skoon gemaak het ná elke stort. Ons het 'n rustige reënweek gehad, en het baie tyd in die woonstel deurgebring en geen verdere probleme ondervind nie. Baie baie dankie vir 'n heerlike ruswekie by 35 Knoxgore.

Esua D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Esua D
Family with young children

Gerieflike verblyf, ten volle toegerus.

Goeie waarde vir geld. Vriendelike en behulpsame eienaars. Sentraal geleë naby lekker swemstrande, winkelsentrums en restaurante. Ons gesin van 4 het lekker gebly.

Jacob M - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacob M
With spouse/partner

Rustig, goed geleë en veilig.

Baie dankie vir die bekendstelling van Knoxgore. Als wat 'n mens nodig het om jou verblyf gerieflik te maak was daar. 'n Gemaklike bed, genoeg beddegoed, al jou kombuis-benodighede. Gerieflike banke en 'n lekker private braai-area. Dankie, dit was fantasties! Net te kort. Sien julle beslis weer.

Zelda B - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda B
With friends

Satisfied.

I can't say anything bad about this unit. We enjoyed our stay.

Rudi V - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudi V
Individual traveler

If you are looking for a place that is private and quiet, this is definitely the place for you.

Neat, quiet and private.

This review has been translated,click hereto view the original version.

As jy 'n plekkie soek wat privaat en rustig is, is hierdie definitief die plek vir jou.

Netjies, rustig en privaat.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Trudi D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trudi D
With spouse/partner

Great, convenient little place.

Neat and well equipped. Marius and Jes are stunning people. It was so hot during our visit and an aircon would have been nice to have, but it wasn't a crisis. We had a pleasant stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gerieflike plekkie.

Netjies en goed toegerus. Marius en Jes is stunning mense. Dit was vrek warm gedurende ons kuier en aircon sou nice gewees het maar nie groot krisis. Ons het lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kobus V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Kobus V
Family with teenagers

Had a very nice time.

Really enjoyed it. Enough privacy and safe. All the taxis and traffic was a bit of a nuisance. Very friendly reception, will stay there again anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Verblyf baie geniet. Genoeg privaatheid en veilig. Die baie taxi's en verkeer is bietjie steurend. Baie vriendelike ontvangs, sal enige tyd weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deon B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon B
Individual traveler

Heerlik ontspanne en gerieflik. Vriendelike en gasvrye ontvangs.

Dit was skoon, stil, higiënies, gerieflik, veilig, alles het gewerk. My verblyf was 'n aangename ondervinding en net te kort. Die tien dae was in sewe sekondes verby.

Adrie E - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adrie E
With spouse/partner

Got some good rest.

Was safe, quiet, and not too far from everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gerus.

Was stil en veilig en nie te ver van alles af nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charmaine B - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charmaine B

Dit was awesome gewees!

Dit was so gemaklik alles is daar wat jy by jou huis sal hê - tot skottelgoedseep. Die bed was ook baie gerieflik. Baie dankie, ons het dit baie geniet!

Jaco V - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jaco V
With spouse/partner

Value for money.

Nothing negative. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Regte waarde vir geld.

Absoluut niks negatief wat ek kan sê nie. Sal enige tyd weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Suzette B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Suzette B
Family with young children

Alleen en stil soos ons gesin van 'n wegbreek hou.

Aan Marius-hulle, baie dankie vir die plekkie dis al wat mens nodig het vir 'n wegbreek. Daar so paar probleempies met die badkamer gewees, maar dis te verstane. Daar is nou 'n lig by die braai maar ons het ons eie ook saam gevat en ook 'n klein braai om onder die dak te braai toe ons lekker reën gehad het. Ons kon ander se terugvoer omswaai in 'n heerlike kuier vir ons. Ek sal beslis weer gaan kuier en my vriende stuur.

Johan V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan V
With spouse/partner

Aangename verblyf!

Geen inventaris om die "terugbetaalbare breekskade-deposito" mee te korreleer nie, hoewel vereis word dat dit vooruit betaal moet word. Geen skoonmaakdiens nie.

Knoxgore Garden Cottage's response

Boodskap deur gas aan ons gestuur: "Ons het 'n baie aangename ses dae in Knoxgore Garden Cottage deurgebring, en die reëlings d.m.v. Lekkeslaap, het glad verloop. Niks is gebreek nie, ..."

Ons maak persoonlik, voor elke gas opdaag, die eenheid skoon. Daar is natuurlik dus geen daaglikse skoonmaakdiens beskikbaar nie. Ons kan vir 'n skoonmaker reël sou gaste dit verkies, natuurlik teen 'n addisionele fooi vir elke dag wat hul dit sou verlang.

Knoxgore Garden Cottage
Belinda W - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Belinda W
Family with teenagers

Bekostigbaar en baie skoon en netjies.

Die plekkie is net reg vir 'n kort naweek wegbreek. Alhoewel dit verskriklik warm was, was dit steeds gerieflik. Baie dankie!

Michell D - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Michell D
Family with teenagers

Die verwagting was hoër as wat die gehalte van die realiteit was.

Ons het 'n paar slegte ervarings gehad. Die stort lek vreeslik en die toilet spoel nie alles nie. Ek het nie my terugbetaalbare deposito terug ontvang nie en was ook op die sperdatum ingelig oor ekstra betalings.

Knoxgore Garden Cottage's response

Jammer om te hoor dat jul nie jul tydjie by ons geniet het nie.
Ek noem altyd dat die woonstel nie werklik geskik is vir 6 volwassenes nie. Ek het dit ook aan jul genoem voor jul bespreek het.

Alhoewel jul maar eers Saterdag uit geboek het, en ek gewoonlik binne 7 dae sleutel deposito's terugbetaal het ek tot huidiglik nog nie eers jul bank besonderhede gekry om die betaling in te maak nie.

Ek is nie seker van watter sperdatum of ekstra betalings jy verwys nie? Indien dit die Admin en sleutel deposito is, sal jy op jou oorspronklike kwotasie wat ek aan jou gestuur het merk dat dit wel genoem word.

Dankie vir die terugvoering oor die stort en toilet; ek sal daarna kyk. Dit het in orde gelyk vir my toe ek daar skoon- en gereed gemaak het. Let op dat die riool op ‘n Saniflow gekoppel is en dat dit die rede mag wees, maar ek sal kyk.

Geniet die dag

Knoxgore Garden cottage

Knoxgore Garden Cottage
Jackie P - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jackie P
Family with young children

Goeie waarde vir geld!

Sal beslis weer soontoe gaan.

Gerhard L - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard L
Family with teenagers

Snoesige blyplek met 'n stil en rustige atmosfeer.

Dit is waarde vir geld en ek kan dit hoogs aanbeveel vir gesinne wat rustigheid waardeer.

Izienne D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Izienne D

Rustig en stil omgewing.

Ons het wel gevind dat die braai-area aandag kort.

Knoxgore Garden Cottage's response

Dankie vir die terugvoer. Terugvoer en voorstelle oor hoe die braaiplek verbeter kan word is altyd welkom. E pos my gerus, ek sal dit hoog op prys stel.

Knoxgore Garden Cottage
Corry L - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Corry L

As jy net slaapplek soek is dit ideaal.

Rus en vrede. Lekker gebly!

Jenny C - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Jenny C
With spouse/partner

Die Garden Cottage was gemaklik en gerieflik ingerig.

Die enigste probleem was dat daar nie 'n lig by die braai is nie en die tafel buite sal nie prakties wees as dit reen nie. Verder sal ek enige tyd oorweeg om daar te bly!

Yogandhree M - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yogandhree M
Family with young children

Knoxgore Cottage is ideal for a family, it was an excellent stay.

Knoxgore Cottage was an ideal and very affordable place to stay. It was a home away from home. It was near the essential places that we wanted to visit . Thanks.

Bonita V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Bonita V
Family with teenagers

Heel aangenaam!

Plekkie was baie skoon, netjies en baie goed toegerus. Ek sou sê hul moet dalk 'n afdak oorweeg by die braai-area in geval dit reën. Dis baie sentraal en naby aan alles. Ek kan dit beslis aanbeveel.

Pieter P - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter P
With spouse/partner

Dit was wonderlik.

Dit was heerlik om daar tuis te gaan.

Bernadet B - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernadet B
With spouse/partner

Very lovely place. Peaceful and secure.

It was lovely holiday accommodation. I would definitely recommend it to anybody. The accommodation was neat, safe and close enough to the beach, shops and restaurants. It is very peaceful and quiet.

Susan G - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Susan G
Family with teenagers

Baie lekker gebly, baie dankie.

Die enigste verandering wat ek dink belangrik is, is miskien 'n afdak by die braai-area. Ons kon eers die laaste aand braai, dit was die enigste aand wat dit nie gereën het of die wind gewaai het nie. Vir ons was die plekkie ideaal, dalk nie geskik vir klein kinders nie.

Shaun C - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaun C
With spouse/partner

Netjies en skoon blyplek, veilige area en goeie atmosfeer net reg vir die perfekte vakansie.

Mooi netjies en skoon strande. Goeie atmosfeer en baie, baie om te doen. Lekker eetplekke in omliggende gebied.

Marishelle G - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marishelle G
Family with young children

Baie oulike blyplek.

Netjies, veilig en gerieflik, sal beslis weer bespreek.

Cisca S - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cisca S
Family with young children

Ons het ongelooflik lekker gebly en die area wat onbekend was aan ons baie geniet.

Ek sal die verblyf aanbeveel vir enige klein gesin. Die huisie het alles wat nodig is en het 'n heerlike buitebraai-area! Baie veilig en netjies!

Brenda R - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda R
With friends

Dit was heerlik, lekker en ontspanne.

Baie dankie!

Schalk K - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Schalk K
With spouse/partner

Very nice for a couple.

A good stay.

was R280
From R238
per night (sleeps 4)
was R280
From R238
per night (sleeps 4)
was R280
From R238
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 09:00
  • Address: Lot 2041, #35 Knoxgore Road, St Michaels on Sea, 4276, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAee52fd34e18a27c886c4e907d756f07ee1b2b1cce0bf1b36ced81fed063118f8c3ebd22b2ecfaa1fc5166c543c794648b5c2?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R280, now From R238  per night (sleeps 4) 58 5 1 5 Lot 2041 #35 Knoxgore Road 4276 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-18:00 09:00 -30.815579332591 30.397475911709
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!