The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Koedoeskloof Guesthouse | TravelGround
+61

Koedoeskloof Guesthouse

18 reviews
Guest House

Review Summary

4.6 out of 5from 18 reviews for Koedoeskloof Guesthouse
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.2/5
Patrick B - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Patrick B
With spouse/partner

Enjoyable.

A very enjoyable stay. Delicious burgers served in the restaurant. Spent a lovely evening around the fire. Owners are very friendly and helpful.

Laura D - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laura D
With spouse/partner

Baie rustig

Die eienaars het ons sommer by die hek kom ontmoet - hulle gasvryheid is onverbeterlik. Hulle het vir ons aandete gemaak (die heerlikste burgers maar hopeloos te veel kos). Eugene het vir ons baie inligting gegee oor die verskillende roetes wat ons kan volg - die moeite werd om met hom te gesels. Die kamer was netjies en skoon - die uitsig vanaf ons kamervenster was sprokiesmooi. Sal enige tyd weer daar wil gaan slaap.

Felix S - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Felix S
With spouse/partner

Lekker oornagbestemming.

Vriendelike ontvangs en heerlike kuierplek.

Marc N - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Marc N
Individual traveler

Somewhere different, overwhelming mountains.

A real guesthouse. We felt immediately happy to be there. We stayed only one night, traveling through (not route 62) but would recommend at least 2 nights. Not because there is much to do, but to enjoy the views and tranquillity. And the burgers are really magnific!

Anthony B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anthony B
Individual traveler

Very pleasant and enjoyable.

I found the establishment to be very clean and neat. The food was great, clean bedding, hot shower and a wonderful stay.

Koedoeskloof Guesthouse's response

Thank you for staying with us, and for your kind review. Eugene and I try our best to make our guests feel welcome and we appreciate it when it is met with gratitude and thanks. All the best for and hopefully we'll see you again soon.

Koedoeskloof Guesthouse
Maggie D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maggie D
With spouse/partner

Fantastiese gasheer en gasvrou!

Eugene en Debbie het voorwaar uit hul pad gegaan - hulle het selfs 6 am Saterdagoggend reggestaan met ontbyt, omdat ons vroeg moes ry om the 7Weekspoort MTB te ry. Ontbyt en aandetes was heerlik en ek kan die Kudu hamburger sterk aanbeveel. Die gastehuis het pragtige uitsigte op die berge en daar is lekker veilige staproetes.

Koedoeskloof Guesthouse's response

Baie dankie vir die terugvoering. Ons is so bly dat julle julle tydjie by ons geniet het. Ons doen ons beste om ons gaste gemaklik te laat voel en is dankbaar as hulle net soos ons, verlief raak op die omgewing. Alles van die beste en ons hoop om julle gou weer te sien.

Koedoeskloof Guesthouse
Heinrich C - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich C
With friends

Netjies. Skoon. Vriendelik!

Ons het slegs een aand hier oorgeslaap. Eugene en Debbie is fantasties! Lekker kos! Pragtige uitsig oor die wingerde en Towerkop. Gemaklike en netjiese kamers! Ons sal definitief weer hier oorbly!

Koedoeskloof Guesthouse's response

Goeiedag Heinrich,

Baie dankie dat julle by Koedoeskloof kom bly het. Die rustigheid van die vallei praat met mens veral as mens in die stad bly, so ons is baie dankbaar dat julle dit geniet het hier. Ons sien julle weer een van die dae.

Debi en Eugene

Koedoeskloof Guesthouse
Juanita V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Juanita V
Family with teenagers

Koedoeskloof is very quiet and tidy accommodation for couples.

My husband and I enjoyed the stay at Koedoeskloof. The rooms are very tidy and the bedding is lovely to sleep in. We had a very good night's rest and the environment was quiet. Just what we hoped for. The breakfast was excellent for two nights. There is not much privacy because all three rooms are located next to each other.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Koedoeskloof is baie rustige en netjiese verblyf vir couples.

Ek en my man het die verblyf by Koedoeskloof baie geniet. Die kamers is baie netjies en die beddegoed heerlik om onder te slaap. Ons het 'n baie goeie nagrus gehad en die omgewing was doodstil. Net wat ons voor gehoop het. Die ontbyt was al twee oggende uitstekend. Daar is nie veel privaatheid nie omdat al drie kamers by mekaar geleë is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Koedoeskloof Guesthouse's response

Goeiedag Juanita,

Baie dankie dat julle by ons kom bly het, dit was lekker om julle hier te he.

Mooi bly
Debi en Eugene

Koedoeskloof Guesthouse
Pierre J - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pierre J
With spouse/partner

A cut above the rest in Ladismith.

A wonderful place to unwind. Well worth the short drive from the hustle and bustle of Ladismith. Our room was very comfortable. Beautiful views of the surrounding countryside. Eugene and Debi went out of their way to make us feel at home. We will definitely stay here again when in the area!

Koedoeskloof Guesthouse's response

Thank you so much for your beautiful review, we're sorry that you had to leave so soon. Next time stay longer so we can spend a bit more time with you both.

Koedoeskloof Guesthouse
Margaritha M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Margaritha M
With spouse/partner

Beautiful.

Baie nice en rustige plek.

Johan S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
With spouse/partner

Stunning.

Beste in die Klein Karoo.

Zerilda V - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zerilda V
With friends

Wens ek kon langer bly.

Plattelandse gasvryheid en bekoring!

Jan-willem Hommes T - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jan-willem Hommes T
With spouse/partner

We stayed one night. We had dinner and breakfast.

Attractively situated along R62 in beautiful surroundings. Very peaceful place. We regret we couldn't stay longer than only one day. We appreciated the personal contact with the owners and other guests of Koedoeskloof highly!

Jeanne T - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jeanne T
With spouse/partner

Ek kan dit hoog aanbeveel!

Dis 'n veilige, mooi plek met vriendelike ontvangs en lekker kos. Dit is goed geleë vir heerlike dag-uitstappies.

Marius D - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius D
With spouse/partner

Ons het oornag op pad na Bloubergstrand.

Ons is baie vriendelik ontvang. Die kamer is pragtig en alles wat jy nodig het. Die ontbyt was ook heerlik.

JP M - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
JP M
With spouse/partner

Oornag op pad terug Pretoria toe.

Sal ten sterkste aanbeveel.Vriendelike ontvangs deur Eugene en Debbie. Yskoue bier en heerlike kos. Sal graag weer gaan.

Peer D - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Peer D
With spouse/partner

Een nacht op doorreis.

Prachtige plek, maar afgelegen. Goede verzorging door de vriendelijke eigenaren. Goede adviezen over te volgen routes!

Adelaide O - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adelaide O
With spouse/partner

Wonderlike wegbreekplek!

Ons was vriendelik ontvang en verwelkom. Baie mooi plaas om op te ontspan en weg te breek van die stadslewe. Daar is min/geen selfoonsein wat perfek was vir ons. Met min ligte in die area is dit 'n wonderlike plek vir sterre kyk! Sal beslis terug gaan! Fantastiese kos ook!

From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
From R900
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 11 people
  • Check-in: 15:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Dwarsrivier, Ladismith, 6655, Western Cape
  • No children under 12
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAokeBICD2R4otQCErDRXy8k5swnwn2VaN03gAHi8nELQiF0GjUA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R900  per night (for 2 people) 18 5 1 5 Dwarsrivier Ladismith 6655 Western Cape 0860 022 102 15:00-20:00 10:00 -33.505287396737 21.170177786351
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!