Perlemoen Bay Accommodation at Kom en Geniet 222 Selfsorg | TravelGround
+18

Kom en Geniet 222 Selfsorg

13 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 13 reviews for Kom en Geniet 222 Selfsorg
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Delia V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delia V
Family with teenagers

Beautiful home with everything we needed.

We really enjoyed our stay at 222 Selfsorg. The house is beautifully furnished and was equipped with everything we needed. I would definitely recommend this house for a family holiday.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Good day Delia,

Thank you so much for your nice words. It was nice to have you as our guests.
Happy New Year to the Whole family.

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Fernanda M - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fernanda M
Family with teenagers

Beautiful, clean, and wonderful hostess!

This is a lovely home, exceptionally equipped and clean. Betty is lovely lady, friendly and accommodating. We will be back without a doubt!

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Thank you so much Fernanda.
You and your family are such nice people. Glad you enjoyed your stay with us.
Kind regards,
Betty

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Joseph D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joseph D
With spouse/partner

Ontspannende en rustige naweek in gerieflike en veilige omgewing.

Die akkommodasie is baie netjies, gerieflik en goed toegerus. Die omgewing is besonder rustig en skep die gevoel van veiligheid. Die gevoel van veiligheid word versterk deur die periodieke patrollies van sekuriteitspersoneel in die buurt. Die gasvrou, Betty, het ons baie vriendelik verwelkom, was baie behulpsaam en het ons verseker dat sy deurentyd beskikbaar is indien daar enigiets is wat ons benodig.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Beste Joseph
Dankie dat jy die tyd geneem het om hierdie vriendlike woorde te skryf.
Ons is bly julle het die kuier by ons geniet
Dankie dat julle ons gaste was.

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Janine F - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine F
With friends

Value for money.

We didn't even want to come home. They have everything one could need. The owners are very friendly and really welcomed us. Will definitely visit this place again in future. Thank you Betty. We could also see the whales from the patio.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir ons geld beslis.

Ons wou nie eers huis toe kom nie. Het als wat 'n mens nodig gehad het. Eienaars was baie vriendelik en ons regtig verwelkom. Sal beslis in die toekoms weer die plek kom besoek. Baie dankie, Betty. Ons kon ook die walvisse aanskou van die patio.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Baie dankie, dit was lekker om julle as gaste te hê en ons is bly julle het dit so geniet.

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Ben N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben N
With spouse/partner

Fantasties lekker.

Was heerlik, vriendelike gasvrou, alle denkbare geriewe beskikbaar, sal weer bespreek. Waarde vir geld.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Baie dankie.
Dis lekker om sulke mooie woorde te hoor.
Bly julle het die kuier geniet.

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Mikhail F - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mikhail F
With friends

Baie rustig om jou brein te laat ontspan.

Baie behulpsaam van Betty, puik diens. Sal ‘n volgende keer weer besoek.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Baie dankie vir jou mooi woorde.
Dit was lekker om julle as ons gaste te he.
Groete

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Neville L - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Neville L
Family with young children

Dit was baie mooi, netjies en skoon.

Dit was baie gerieflik, maklik te vind en naby alles. Sal weer daar wil bly.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Beste Neville,

Baie dankie vir die mooi woorde en dat julle ons gaste was.

Groete,
Betty

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Sharon F - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharon F
With spouse/partner

Home away from home.

A big thank you to Betty. From the moment we made our booking with LekkeSlaap she has been an awesome hostess. Kom en Geniet 222 is an awesome home. We found a clean and beautifully designed place. We were close to the beach, harbour and shops. Kom en Geniet 222 is definitely the kind of place we would return to. Betty thank you for the warm reception and hospitality. All around the place we found nibbles and other treats. This is indeed a first for us at a self catering holiday accommodation. My family and I are absolutely happy with our stay at Kom en Geniet 222. Just a pity we could not stay longer. I will gladly recommend Kom en Geniet 222 to friends and family. Baie dankie Betty. Mooi bly en vele sterkte vir die pad vorentoe!

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Thank you for the kind words Sharon. I am glad you enjoyed your time with us. It was nice to have you and your family as our guests.
Hope to see you again.

Keep well
Betty

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Johan K - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan K
Family with teenagers

Netjiese verblyfplek met goed toegeruste kombuis.

Ons is hartlik deur ons gasvrou Betty ontvang. Dit is 'n ongelooflike skoon en netjiese verblyfplek. Ons het die aand gebraai en alles wat mens daarvoor nodig het was in die kombuis. Ons gesin het heerlik daar gekuier. Sal definitief weer van Kom en Geniet 222 gebruik maak.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Baie dankie.
Ek is bly dat julle dit geniet het.
Dankie dat julle ons gaste was.
Regards and hope to see you again one day

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Helain U - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helain U
With spouse/partner

So beautiful and clean.

Friendly reception and the accommodation was very clean and neat. Will recommend it to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bitter mooi en skoon.

Die verwelkoming was vriendelik en die verblyf is so skoon en netjies. Sal dit vir enige iemand aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Baie dankie Helain.
Dit was baie lekker om julle te ontmoet en ek is bly julle het die huis geniet.
Groete
Betty

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Thereze V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thereze V
Family with teenagers

Fantastic! Will definitely be back.

Clean, well equipped and comfortable house. Thank you for the friendly reception, wine and treats. Will definitely be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties! Sal definitief weer daar gaan bly!

Hierdie huis is baie skoon, goed toegerus en natuurlik baie gerieflik! Baie dankie vir die vriendelike verwelkoming, wyn en lekkergoed! Ons sal definitief terug wees!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Baie dankie Thereze, dit was baie lekker om julle as ons gaste te hê. Dankie vir die mooie woorde.
Ons sien uit daarna om julle terug te sien.

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Johanette S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johanette S
Family with young children

Home away from home - lovely holiday.

A home with all the necessities and extra treats from the owners. The ping-pong table was an added bonus. We only went for a weekend, but would've like to stay longer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Soos om tuis te wees - net heerlik op vakansie.

'n Lekkerblyhuis met alles wat mens nodig het en nog ekstra bederfies van die eienaar. Die tafeltennis tafel was 'n heerlike bonus. Ons was net vir die naweek hier, maar sou definitief maklik langer kon bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Beste Johanette,

Baie dankie vir die mooie woorde. Ons hoop om jou en jou gesin terug te kan begroet by Kom en Geniet 222.

Kom en Geniet 222 Selfsorg
Ralph H - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ralph H
With friends

Fantastic. Owners are very friendly and helpful.

The owners made our stay a very pleasant experience. The amenities are great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties. Eienaars baie vriendelik en behulpsaam.

Die eienaars het ons verblyf 'n baie aangename ervaring gemaak. Die geriewe is topklas.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kom en Geniet 222 Selfsorg's response

Baie dankie vir die mooi woorde, dit was 'n plesier om julle als gaste te hê.
Groete
Betty

Kom en Geniet 222 Selfsorg
From R1 400
per night (sleeps 5)
From R1 400
per night (sleeps 5)
From R1 400
per night (sleeps 5)
Make a Booking
  • Capacity: 5 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 222 Main Road, De Kelders, 7220, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGMxMmEwNTYzLThlNWQtNGY1ZS05NDBmLWM0MTljOTQ0OTEyZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 400  per night (sleeps 5) 13 5 1 5 222 Main Road De Kelders 7220 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.571525286087 19.352948069573
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com