The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Kontrei B&B | TravelGround
+25

Kontrei B&B

Review Summary

4.8 out of 5from 44 reviews for Kontrei B&B
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.5/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Arina J - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arina J
With friends

Sentraal, veilig met uitsonderlike eienaars.

Vandat ons bespreek het, was die eienaars in kontak met ons om seker te maak ons vind die adres. Kamer was pragtig gemeubileer en gerieflik en skoon.

George A - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
George A
Individual traveler

Excellent accommodation

Very clean and great hospitality.

Ann R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ann R
With friends

It was just lovely. A warm welcome, the most beautiful gardens and everything we needed. Private and convenient.

The cottage was private and very well situated with little, special features such as the private braai area. The gardens are magnificent and it was very peaceful.

Lynette H - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette H
With spouse/partner

Rustige, mooi omgewing.

Dit is skoon en baie rustig.

Jenny R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenny R
With spouse/partner

Enjoyed our stay.

Owner so friendly and accommodating. My partner loved the smoking section! Outside lights rather bright at night.

Amanda M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda M
With spouse/partner

Fantastic accommodation and staff.

Would definitely recommend this place. It's clean and ladies are very friendly. We had beautiful, clean linen and towels. The bar fridge is bigger than normal and we appreciated the fan in the room. It was very hot this weekend! Thank you Denise and team, it was a great weekend all around. We are coming back soon.

Ismail E - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ismail E
Individual traveler

Pleasant, comfortable.

Nice setup, very neat and clean. Lovely gardens.

Susan M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Susan M
With friends

It was a lovely stay even in the rain.

I feel that the steep driveway should be mentioned.

Sune G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sune G
With spouse/partner

Lekker gemaklik en netjies.

Baie lekker rustige atmosfeer.

Andre V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre V
With spouse/partner

Heerlik gebly en was vriendelik ontvang deur Pieter en Denise.

Ons verblyf van 9 dae was baie heerlik. Woonkamers was skoon en het alles wat jy benodig. Die lapa wat apart is, is volledig toegerus vir self versorging. Die een woon kamer Lena se toiletgeriewe is baie klein en beknop en daar kan aandag gegee word aan die bed en matras om 'n goeie nagrus. Denise en Pieter is uitstekende gasvrou en gasheer was altyd vriendelik en behulpsaam wanneer nodig. Beveel die plek aan vir enige iemand om oor te bly. Baie dankie.

Annemarie P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemarie P
With spouse/partner

Salige rustigheid in beskutte omgewing.

Romantiese dekor met als en meer vir 'n heerlike nagrus.

Hugo B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hugo B
With spouse/partner

Baie nice.

Skoon, netjies en alles wat mens benodig is beskikbaar vir 'n nag se oorslaap en veilig.

Stella S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Stella S

Little wonderland!

We loved this place!! Denise and Pieter were welcoming and hearty hosts and so accommodating. Our lodging was super clean and beautifully decorated. I felt like Alice in Wonderland. At night we were awestruck by the millions of fireflies which got caught in Pieter's net! The soetkoekies provided with the coffee and tea in our rooms were to die for. This was truly a wonderful start to our very special family holiday.

Ria J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria J
With spouse/partner

Verblyf is baie netjies, veilig en gerieflik!

Ons het so lekker gebly! Daar was klein bederfies soos sjokolades, koffie, beskuitjies en vars melk elke dag. Ons kan Kontrei B&B beslis aanbeveel. Sal graag weer daar wil bly.

Vijver J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vijver J
With spouse/partner

Exactly what we needed.

Friendly service and the best was the stoep to relax on. Perfect overnight stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Presies wat ons nodig gehad het.

Vriendelike diens en die beste was die stoepie om op te sit. Perfekte oorslaapplek vir 2 nagte!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeneveve D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeneveve D
With spouse/partner

Baie mooi plek maar die ontvang was nie baie aangenaam nie.

Die plek is mooi, maar baie klein.

Anton U - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anton U
With spouse/partner

Baie netjies, skoon en veilige oornagverblyf.

Baie skoon en netjiese kamer. Veilige ligging en parkering. Te klein vir enige verblyf langer as een nag.

Helmi D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helmi D
Family with teenagers

Beautiful, friendly, clean accommodation.

We stayed in the 4-bed container. It was beautiful, clean and very comfortable. There were little extra treats like cappuccino sachets and chocolate with enough milk. Gas geyser made sure everyone was able to shower.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige, vriendelike, skoon akkommodasie.

Ons het in die 4-bed container gebly. Dit was pragtig, skoon en baie gerieflik. Daar was klein ekstra bederfies soos sakkies cappuccino en sjokolade met genoeg melk. Gasgeiser het gesorg dat almal lekker warm kon stort.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nadine H - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine H
Individual traveler

I stayed very nice and it was very convenient for me to be close to where I wanted to be.

Very nice and very neat and comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek het baie lekker gebly en dit was baie gerieflik vir my om naby die plek te wees waar ek wou wees.

Baie lekker en baie netjies en gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Coleen B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Coleen B
With spouse/partner

Dit was fantasties!

Super skoon en snoesig/huislik. Ek het so lekker gebly! Die mooiste tuin- en lapa-area.

Reinhard H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reinhard H
With spouse/partner

Ontvangs was baie vriendelik en Denise het ons dadelik baie tuis laat voel.

Die akkommodasie is baie netjies en skoon. Gerieflik en mooi. Sal dit beslis aanbeveel en sal graag weer daar oorbly.

Gerrie V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrie V
Family with young children

Dit was regtig een om te onthou, en een om almal van te vertel.

Ons het op kort kennisgewing plek gesoek tussen PE en die Kaap, toe ontdek ons die juweel. Ons het skaars on betaling gedoen toe is die eienaar reeds in kontak met ons en alles wat nodig is om daar uit te kom is aan ons voorsien. Self 'n padkaart is gestuur na ons fone. Nie net dit nie, maar die eienaar het gedurig opgevolg om te kyk of ons nog veilig op die pad was. Toe ons laterig daai aand eers daar aankom toe sit sy nog steeds vir ons en wag en die kamer was mooi uitgelê vir my en my gesin. Koffie was nog nooit so lekker nie. Die eienaars en plek was so n plesier, ons was 'n week later weer terug daar by hulle. Ek sal almal nooi wat ek ken om daar te gaan slaap. Well done julle!

Tammy K - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tammy K

Stunning, beautiful, awesome, picture perfect and incredible are just a few words to describe how we felt about our stay, including comfortable.

An awesome and hospitable experience. Very comfortable accommodation - neat and tidy with most beautiful gardens. A little piece of Eden.

Megan S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Megan S
With spouse/partner

Very clean and made us feel very welcomed.

Made us feel very welcomed and extremely clean and neat. We enjoy our stay over here, will definitely recommend this place.

Felicity B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Felicity B
With spouse/partner

Ek en eggenoot het baie lekker oornag daar. Sal weer wil gaan kuier daar.

Het baie baie lekker gebly daar by Kontrei B&B. Die plek was baie mooi. Die vrou van die plek is baie vriendelik. Sal weer daar wil bly. Bekostigbaar en sal ander aanbeveel om ook daar te gaan bly. Dankie weereens.

De Wet H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
De Wet H
Family with young children

Pragtige klein kothuis in rustige omgewing.

Dankie vir een van ons lekkerste vakansie nog. Julle 'tiny shack' is 'n versteekte juweel. Die skoon en gemaklike verblyf het ons regtig laat rus en die pragtige tuin het wonders gedoen vir my siel. Ons beveel met graagte die verblyf aan.

Christiaan Mauritz V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christiaan Mauritz V
Family with young children

Van al die plekke wat ons al gebly het op die Tuinroete was die verblyf die beste!

Ons was baie beïndruk met die eienaars, hul diens asook die ekstra wat hul doen om mens te verwelkom!

Julie G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Julie G
With friends

Very nice.

We got a bit lost and Denise was so kind to pick us up and brought us pancakes and delicious pies every day. There was enough coffee etc. plus milk and rusks as well. Can definitely recommend the accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Ons het bietjie verdwaal en Denise was so gaaf om ons te kom haal en het tot vir ons pannekoek gebring en elke dag heerlike pasteie. Daar was genoeg koffie ens. plus nog melk en beskuit ook. Kan die blyplek definitief aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marisa K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa K
With spouse/partner

Affordable, comfortable accommodation.

Stunning room, easy ti find. Desire is very nice and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bekostigbare, gerieflike verblyf.

Pragtige kamer, maklik om te vind, Desire is baie aangenaam en hulpvaardig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

A A - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
A A
With spouse/partner

It was such a pleasure staying at Kontrei!

Will definitely recommend Kontrei B&B! Friendly hosts, clean and neat place! Many amnesties available.

Shaun D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Shaun D
On business

I had a great stay.

We had a great stay at Kontrei B&B. The people are friendly and helpful. The unit is very neat and clean. The location is central between George and Mossel Bay. Thanks for you hospitality.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek het regtig baie lekker daar oorgebly.

Ek het baie lekker daar by Kontrei B&B oorgebly. Die mense daar is baie vriendelik en behulpsaam. Die eenheid is baie netjies en skoon gewees. Die ligging is sentraal tussen George en Mosselbaai. Dankie weer eens vir julle gasvryheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ethel V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ethel V
With friends

Excellent.

Very beautiful place to stay at and the owners are very friendly.

Kontrei B&B's response

Ethel-hulle was baie stil en aangename mense. My kamers is baie mooi skoon gelaat.

Kontrei B&B
Johannes J - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes J
With spouse/partner

Rustige, natuurskone, asemrowende plek met geluide uit die natuur.

Veilige en rustig plekkie. Sal dit vir enige een aanbeveel wat wil bly weg van die besige dorpsgebied.

Kontrei B&B's response

Baie vriendelike en aaangename gaste gewees. Altyd welkom hier by ons.

Kontrei B&B
Anet K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Anet K
With spouse/partner

Privaatheid en gasvryheid het ongelukkig skipbreuk gelei.

Baie netjies en prag tuin. Ongelukkig is die advertensie misleidend en sal die plekkie aanbeveel nét vir 'n oornagbestemming.

Ninette P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ninette P
With spouse/partner

Very comfortable.

Had a great stay. Everything we needed. Thank you.

Johan V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan V
With spouse/partner

Very pleasant accommodation with hospitable host that was helpful and friendly.

Kontrei B&B was very neat and had all the facilities that were needed. They regularly enquired about our meals, facilities and needs. Would recommend it to anyone. It's comfortable for 2 people per room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangename verblyf met gasvrye gasvrou asook behulpsaam en vriendelik.

Kontrei B&B was baie netjies en het al die geriewe wat nodig is. Daar is gereeld navraag gedoen i.v.m. etes en gaste se gerief en behoeftes. Sal dit aanbeveel vir enige iemand. Vir 2 persone per kamer is dit baie gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kontrei B&B's response

Baie oulike vriendelike mense. Altyd lekker om sulke gaste te ontvang.

Kontrei B&B
Rochelle F - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rochelle F
Family with teenagers

A beautiful little place.

Cute, quaint place. Close to all the main beaches.

Kontrei B&B's response

Baie aangename gaste gewees, my huisie skoon en netjies gelos.

Kontrei B&B
Celeste L - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celeste L
With spouse/partner

Uitstekend.

Sal weer daar gaan vakansie hou.

Kontrei B&B's response

Julle sal altyd welkom wees. Baie aangename gaste.

Kontrei B&B
Willemien V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willemien V
With spouse/partner

Very nice, peaceful visit.

We were very kindly received by the owner and taken to our beautiful, comfortable and tidy unit. We felt very special and our privacy is fully respected while staying there. I will recommend them anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker, rustige kuier.

Ons is baie vriendelik deur die eienaar ontvang en na ons pragtige, gemaklike en netjiese eenheid geneem. Ons is baie spesiaal laat voel en ons privaatheid is ten volle respekteer vir ons hele tyd daar. Ek sal hulle enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Grace P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Grace P
With spouse/partner

Rustig.

Ons het oornag en die kamer was pragtig en die eienaar is baie vriendelik. Sal dit regtig aanbeveel. Ons sal weer van hul dienste gebruik as ons daai kant toe kom.

Yolanda C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolanda C
Individual traveler

Had a lovely time.

I was welcomed even before I checked in. Thank you Denise for the lovely conversation and warm welcoming feeling. The breakfast was delicious. Will definitely stay there when I'm in that area again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gekuier.

Nog voor ek ingeboek het was ek verwelkom. Dankie Denise vir die heerlike gesels en warm welkom gevoel. Die ontbyt vir enige iemand voorstel dit was heerlik. Sal definitief weer oorbly as ek in daai geweste is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alma C - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alma C
With spouse/partner

Good experience.

Very friendly reception, room was beautiful and clean and the breakfast was excellent.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie ondervinding.

Baie vriendelike ontvangs gehad, kamer was pragtig en skoon en die ontbyt was uitstekend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kontrei B&B's response

My Gaste was baie aangename mense. Ontvang hulle enige tyd weer hier by Kontrei B&B.

Kontrei B&B
Debbie J - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie J
With spouse/partner

Ideale oornagverblyf.

Netjiese en veilige oornagverblyf.

Annemie D - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annemie D
With spouse/partner

Rustig en stil.

Ons was vir 1 aand in Groot Brak. Die area is baie rustig en stil. Sal weer by Kontrei gaan woon. Die eienaar Denise, is 'n aangename dame en het ons bederf met 'n heerlike ontbyt.

Kontrei B&B's response

My gaste was net sulke aangename mense. My kamers is in 'n netjiese toestand vir my gelaat. Hulle is enige tyd weer welkom.

Kontrei B&B
From R450
per night (for 2 people)
From R450
per night (for 2 people)
From R450
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 16:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 43 Sandhoogte Road, Groot Brakrivier, 6525, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAZ4YRuZDgme7DwEDVW76lHkCCYeHA080bpQCIJzZRQkUIUcK2kh?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R450  per night (for 2 people) 44 5 1 5 43 Sandhoogte Road Groot Brakrivier 6525 Western Cape 0860 022 102 14:00-16:00 10:00 -34.05625 22.207111111111
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!