The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Kozi@Keurbooms | TravelGround
+38

Kozi@Keurbooms

36 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 36 reviews for Kozi@Keurbooms
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Heidi V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heidi V
With spouse/partner

Ons het heerlik gebly

Puli het baie moeite gedoen om ons welkom te laat voel. Lekker ruim woonstel met alles wat jy nodig het. Dankie Puli vir die klein ekstratjies, vrugte, sjokolade en beskuit. Die woonstel is netjies en goed ingerig, met 'n heerlik grasperk met n tafel en stoele. Veilige parkeerplek. Ons sal beslis weer daar wil bly.

Guillaume T - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Guillaume T
With spouse/partner

Rustig en cozy met ekstra bederfies.

Die matras op bed kort bietjie aandag.

Gerrit P - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrit P
With spouse/partner

Warm verwelkoming. Stilte salig. Ideale wegkomplek.

45 jaar gelede as student laas op Keurbooms oornag! Kozi@Keurbooms is 'n stukkie van die hart van die hart van Keurbooms!

Priscilla B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Priscilla B
With spouse/partner

So 'n pragtige en gerieflike blyplekkie. Regtig hoogs aan te beveel!

Ons stoutste verwagtinge oortref. Sulke Suid-Afrikaanse gasvryheid dun gesaai! Baie dankie Tannie Rahl!

Malcolm T - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malcolm T
With spouse/partner

Warm, friendly, hospitable hostess. Clean, spacious and comfortable accommodation.

The hostess phoned me the day before to ensure that I had proper directions and to confirm our ETA so that she could ensure she would be onsite for our arrival. The apartment is spacious, scrupulously clean and well appointed. The garden which forms part of the accommodation is also lush and well maintained. You gain the impression that you could be in some rural setting far away from civilization. The sound of the breakers is very loud which adds to the ambiance. Our stay was only two nights but Kozi@Keurbooms definitely merits a longer stay and we will return.

Elna S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elna S
With spouse/partner

Awesome weekend away in nature.

We felt so welcome since our arrival, awesome host, stunning little decorated dinner table which was so profound where we had an awesome dinner by candlelight celebrating our 31st wedding anniversary!!

Marile B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marile B
With spouse/partner

Very nice.

The woman was very hospitable and made us feel welcome immediately. The accommodation is well-equipped and in a fantastic location. Really recommended to anyone.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Die tannie is baie gasvry en het ons dadelik welkom laat voel. Die blyplek is goed toegerus en op 'n fantastiese plek geleë. Regtig aanbeveel vir enige iemand.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marita D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marita D
With spouse/partner

10 Star!

A lovely flat, super clean, walking distance from the beach. Very very kind and precious host!

This review has been translated,click hereto view the original version.

10-ster!

'n Lieflike woonstel, silwerskoon, stapafstand van die strand af. Baie, baie bedagsame en dierbare gasvrou!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louis K - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Louis K
Individual traveler

Wat 'n goeie plek. Eintlik nog beter vir vakansie.

Uitgeknip 'n vakansiewoonstel vir egpaar, plus twee kleiner kinders. Die stuk tuin op die foto is ook in die huur. Ek het die ruim plek, netheid en die gasvrou se aandag aan detail ook waardeer.

Doris E - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Doris E

Peace and tranquillity.

A very peaceful and lovely place to stay. You can hear the sea at night. Many special personal touches. This was the second time we visited and we will be back. Thank you!

Frans  - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Frans
With spouse/partner

Dit was 'n wonderlike ervaring.

Die ontvangs was hartlik en vriendelik. Die woonstel was skoon en baie gerieflik. Die toegang tot die tuin het 'n rustige atmosfeer geskep.

Doris E - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Doris E
With spouse/partner

Very cosy, clean, friendly and beautiful.

We stayed for four days at Kozi@Keurbooms. Welcome at arrival was very pleasant. The apartment is very well-equipped and bathroom very spacious, the environment is lush and the garden tranquil and quiet. We can definitely recommend it.

Pieter S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter S
With spouse/partner

Ons het tyd baie geniet by Kozi@Keurbooms en sal enige tyd weer daar gaan vakansie hou.

Die eenheid is in 'n baie rustige area en is baie netjies. Ons het heeltyd ontspan en tuis gevoel. Tannie Poelie was heeltyd besorg en het deurentyd seker gemaak dat ons alles het wat nodig is. Dit was vir haar belangrik dat ons die tyd geniet.

Douglas L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Douglas L
With spouse/partner

Amazing.

We spend 5 days at this wonderful place. Amazingly located, clean, neat and friendly. A beautiful place to find peace of mind.

Annajtie S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annajtie S
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Poelie is 'n baie liefdevolle aangename gasvrou! Het ons baie welkom laat voel en bederf met heerlike vrugte, beskuit en lekkers. Sal weer daar gaan bly.

Annatjie V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie V

We had a wonderful welcome and felt very special. The owner went out of her way to make our stay pleasant.

The apartment was very clean and neat and felt like home. Will definitely recommend it to friends and family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het ‘n baie hartlike ontvangs gehad en sommer baie spesiaal gevoel en die eienares het werklik uit haar pad gegaan om ons verblyf baie aangenaam te maak.

Woonstel was baie skoon en netjies en het soos ons huis gevoel. Sal beslis haar aanbeveel by vriende en familie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maurits P - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maurits P
With spouse/partner

Top-class accommodation with peace and privacy.

Will always want to go back. It was just a relaxing, safe and comfortable few days. Our host did everything perfectly. Thank you!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Topgehalteverblyf met rustigheid en privaatheid.

Ek sal altyd weer wil terug gaan. Dit was net 'n rustige, veilige en ontspanne paar dae. Ons gasvrou het alles reg gedoen. Dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Celine D - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celine D
Family with teenagers

Quiet, relaxing and very cosy little cottage, perfectly located for visiting the amazing beaches of Keurboomstrand.

If you like a homey atmosphere and having a cup of coffee with the sweet and caring owner, this is the perfect stay for you! We stayed with three people (50, 24 and 22) and it was spacious enough for us (one slept in the living area). With a two pits kitchenette you can cook your own meals, but there are also good restaurants in the neighbourhood. We liked it a lot!

Mathilde E - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mathilde E
Family with young children

Great location and value for money.

We really enjoyed our stay at Kozi! It is so close to the beach and the children loved walking down to the beach with the dogs. There is a lovely garden and everything was neat and clean. Thank you so much for the warm welcome and rusks on arrival.

Hester W - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester W
Family with young children

The accommodation was fantastic, everything that you need!

I would like to thank Miss Rall for her friendliness and helpfulness. She is a wonderful person. We really enjoyed our time there, close to the restaurant and the beach. Thank you very much for everything, we will definitely stay there again when we go there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf was fantasties, alles wat jy nodig het!

Ek wil vir Me Rall bedank vir haar vriendelikheid en behulpsaamheid. Sy is 'n wonderlike mens. Ons het die tyd daar vreeslik baie geniet, naby die Restaurant en die strand. Baie dankie vir alles, ons sal verseker weer daar bly indien ons weer soontoe gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Koos J - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Koos J
With spouse/partner

Very private with a lovely garden.

Comfortable unit and close to the beach and the restaurant. Parking not behind a gate, but Keurboomstrand is a safe town.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie privaat met 'n lieflike tuin.

Gerieflike eenheid en naby aan strand asook restaurant. Parkering nie agter heining nie, maar Keurboomstrand is veilige dorp.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Martie B - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martie B
Family with teenagers

Peaceful, clean and safe.

Our time at Kozi@Keurbooms was short, but nice. The accommodation is clean, neat and very convenient. It is very peaceful and just a short walk to the nearest beaches. We were really pleasantly surprised and the owner is friendly and went out of her way to make our stay nice. We will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, skoon en veilig.

Ons tydjie by Kozi@Keurbooms was kort, maar lekker. Die blyplek is skoon, netjies en baie gerieflik. Dit is baie rustig en 'n klein stappie na die mooiste strande toe. Ons was regtig aangenaam verras en die eienares is vriendelik en het uit haar pad gegaan om ons kuiertjie aangenaam te maak. Ons sal definitief weer daar tuis gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nols G - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nols G
With spouse/partner

Relaxing, our home away from home.

Was a pleasure to book at Kozi. The owner called as a few days before to make sure we had the correct address and she welcomed us with open arms. The rusks, chocolate, coffee/tea/milk and fruit was a big surprise. Wonderful to snack outside in the company of the birdlife. Walking-distance from the beach and restaurant. We will definitely be back for a relaxing time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend, ons huis weg van óns huis.

Dit was net 'n plesier om by Kozi te bespreek. Die eienares het ons 'n paar dae voor die tyd gebel om seker te maak dat ons die adres reg het en het ons met ope arms verwelkom. Groot verassing binne gewag met beskuit, sjokolade, koffie/tee/melk en vrugte. Heerlik om buite in die tuin ontbyt te nuttig terwyl die voëls ons geselskap hou. Stapafstand van die strand en restaurant. Voorwaar sal ons weer hier kom uitspan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Salomé M - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salomé M
Family with young children

Gasvryheid, skoon en netjies.

Goeie ligging, stil en rustig. Alles wat 'n mens nodig het is in kombuis. Definitief waarde vir geld, naby strand. Loopafstand na 'n baie goeie restaurant. Mooi natuurskoon.

Maureen L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maureen L
With friends

A lovely little place to say in Keurbooms.

Thank you to Poelie for a wonderful week, she spoiled us with fruit, rusks and chocolates. Sitting in the garden watching the birds and butterflies was very special. Kozi was spotless and very comfortable.

Sylvia B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sylvia B

Baie vriendelike, gasvrye vrou wat die plek besit.

Dis bietjie lastig om in die klein kombuisie skottelgoed te was. Die huisie is klein, maar skoon. Ek sal weer daar bly.

Gerdia K - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerdia K
Family with teenagers

Rustige en genotvolle tyd.

Baie netjiese en rustige plekkie waar jy kan wegkruip van die gewoel en steeds stapafstand is van 'n ongelooflike see met pragtige uitsigte.

Aubrey C - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aubrey C
With spouse/partner

Lekker rustige 3 dae!

Ons het heerlik gekuier in 'n baie rustige omgewing.

Lezaan V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lezaan V
Family with teenagers

Ons was op vakansie vir die eerste keer in Keurboomstrand.

Baie skoon en netjies. Die tannie is baie vriendelik en ons het dit geniet.

Carilee V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carilee V
With spouse/partner

Ons het lekker gebly.

Daar is alles wat mens nodig het in die selfsorg-eenheid en is baie netjies.

Sharon C - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sharon C
Family with young children

Mal daaroor!

Baie vriendelike eienaar! Netjies en naby die strand. 'n Lekker plek om te ontspan in 'n pragtige omgewing.

Jana P - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jana P
Family with young children

Heerlike vakansie. Netjiese woonstel met al die benodighede.

Heerlike vakansie en was aangenaam met Keurboomstrand. Kon swem in see met nie baie wind nie en baie sentraal geleë. Baie mooi natuurskoon. Wil graag weer terug gaan vi 'n volgende vakansie.

Jurie V - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jurie V

Baie gesellig en snoesige verblyf in Keurboomstrand.

Totaal rustig en geleë weg van die haastige hoofweg. Tog naby aan baie interesanthede. Die see-uitsig is wonderlik en die omgewing woudagtig en skoon. Die eienaar doen baie moeite om gaste welkom te laat voel.

Janie K - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Janie K
Family with young children

Vriendelik, netjies en beslis 'n goeie keuse!

Die plek is netjies en die diens is baie vriendelik.

Ria B - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ria B
With spouse/partner

A very 'kozi' place

Friendly landlord, setup in flat was very good.

Anita E - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anita E
Family with teenagers

Enjoyable stay

Very good location and a friendly and helpful lady on-site!

From R550
per night (for 2 people)
From R550
per night (for 2 people)
From R550
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 08:00 to 19:00
    Check-out: 12:00
  • Address: c/o Hoof Street & Hof Street, Keurboomstrand, 6600, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDE2ZDAzY2Q3LWE2YzYtNGU2MS04MWUzLTY2YTc5ZTVlNGRhZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R550  per night (for 2 people) 36 5 1 5 c/o Hoof Street & Hof Street Keurboomstrand 6600 Western Cape 0860 022 102 08:00-19:00 12:00 -34.003083814039 23.455834686756
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!