The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at La Caribe 58 | TravelGround
+38

La Caribe 58

35 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 35 reviews for La Caribe 58
Cleanliness
4.5/5
Service
4.7/5
Location
4.8/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Alvin M - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alvin M
With spouse/partner

Lovely stay.

Fantastic views, loved the birdlife, cozy accommodation.

La Caribe 58's response

Thank you kindly for your lovely review Alvin. We would welcome you back anytime.

La Caribe 58
Stephan W - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephan W
With friends

Quiet and peaceful.

Would go back anytime I can.

La Caribe 58's response

Thank you so much for your lovely rating.

La Caribe 58
Kumesh L - May 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kumesh L
Family with young children

Amazing scenic view. Sounds of the river and nature.

Allowed us a special request without any additional charges. Suné was very gracious on call for our convenience.

La Caribe 58's response

Thanks for the great review Kumesh! :)

La Caribe 58
Tracey M - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracey M
With friends

Awesome

Absolutely stunning place, nice relaxing experience. And the people are very friendly - loved it.

Gerhard B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Gerhard B
With spouse/partner

Woonstel is nie op standaard nie.

Woonstel was vuil, venster se blinders is stukkend, badkamer was absoluut afskuwelik vuil. Bed se lankens was nie vars lakens nie, lyk of dit al gebruik was. Banke is deurgesit en vuil, moes kombers oor banke gooi om op te gaan sit.

La Caribe 58's response

Hello Gerhard B
So jammer om te hoor dat jul ongelukkig was oor jul verblyf in December by La Caribe.
Ons het tans die eenheid oorgekoop, so die eenheid is nou onder nuwe eienaarskap. Hoop dat jy La Caribe nog 'n kans sal gee in die toekoms.

La Caribe 58
Chanelle D - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chanelle D
With spouse/partner

Fantasties.

Dis net amazing, die uitsig en baie skoon.

Michael B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael B
With spouse/partner

Lovely

If braai facilities are provided , please ensure the braai grids are clean or inform to bring own. Other than that no complaints

Louis K - Apr 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis K
Family with young children

Uitsig 1000.

Baie lekker gekuier vir 2 dae. Maklik en goeie aanwysings om eenheid te vind. Sagste banke, te veel daar aan die slaap geraak. Als wat jy benodig.

Amelia K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amelia K
With spouse/partner

Lovely view.

Cute, well-equipped place. View is wow, very calm and quiet. Although parking is not close to units, it was safe. We stayed overnight and most of our luggage was in the car and safe. We struggled to find the units, but I think they should have signs / direction indicators in the parking area for that particular block. The braai area was not very clean compared to walls ─ need a good wash or paint. Service is very good. The hostess came to see if everything was right during loadshedding with information about what time power would arrive. We arrived late Sunday and wanted to visit local restaurants in the area, but they were closed at half past five and we didn't want to drive to town again. It's a cute place in a good area and creates a calm, calm atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike uitsig.

Oulike, goed toegeruste plekkie. Uitsig is wow heel kalm en rustig. Alhoewel parkeerplek nie naby eenhede is nie, was dit veilig. Ons het oornag en meeste van ons reisbagasie was in die kar en veilig. Ons het bietjie gesukkel om die eenhede te kry, maar ek dink hulle behoort bordjies/rigting aanduiders in die parkeerarea te hê vir daai spesifieke blok. Die braai-area was nie baie skoon nie t.o.v. mure ─ kort 'n goeie was of verf. Diens is baie goed. Gasvrou het tydens kragonderbreking kom kyk of als reg is ook met inligting van hoe laat krag sal aankom. Ons het laterig Sondag gearriveer en wou plaaslike restaurante in omgewing besoek, maar hulle was toe teen half vyf en ons wou nie weer dorp toe ry nie. Dis 'n oulike plekkie in 'n goeie omgewing en skep 'n rustige, kalm atmosfeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anneline M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anneline M
Family with teenagers

Netjiese veilige blyplek. Het baie lekker vakansie gehou daar.

Ek dink net dit kan dalk bietjie besig wees oor 'n Desember daar, maar as jy hou van mense en 'n gewoel, is dit die plek om te wees. Ons was in Januarie en dit was 'n goeie tyd, nie te besig nie. Blyplek baie oulik.

Yolande V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolande V
Family with teenagers

Verblyf fantasies en pragtige uitsig oor die water.

Ek sou La Caribe 58 sterk aanbeveel. Die woonstel is pragtig en die uitsig is ongelooflik mooi. Ons verblyf was heerlik. Baie dankie, sien julle beslis weer.

Elize C - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize C
With friends

Pragtige uitsig!

Baie netjies en skoon! Rustige omgewing!

Johan O - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan O
Family with young children

Cozy, comfy and just what is needed.

The house is a perfect fit for a family of 4. Close to everything. Friendly staff. Secure.

Kerwin L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kerwin L
Family with young children

Absolute bliss.

I think 25 characters isn't enough for me to describe our stay. Just book and go see for yourself!

Adri V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adri V
Family with teenagers

Dit was awesome.

Baie mooi en skoon. Pragtige uitsig. Lekker rustig. Ons het heerlik ontspan en gebly. Sal enige tyd weer daar bly. Baie dankie.

Norman B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Norman B
Family with teenagers

Beautiful views, peaceful and a place fit with all the necessary comforts.

Great living space with all the comforts of home. Water pressure a bit low and one of the blankets not fresh. Otherwise, an amazing place to visit! Thank you.

Anita W - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita W
With spouse/partner

Plek is pragtig, skoon en netjies.

Dankie vir 'n wonderlike paar dae. Julle plekkie is pragtig en uitsig is beautiful. Als wat jy nodig het vir 'n wegbreek. Sal definitief weer by julle bespreek.

Eline H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eline H

Ons verblyf was gerieflik en met n prag uitsig oor die water.

Ons verblyf was rêrig gerieflik als was netjies en skoon behalwe die potte en panne was vol roes. Die woonstel-eenheid het als wat 'n mens nodig het op vakansie. Lekker naby die see en winkels. Die sekuriteit is op en wakker en dis veilig. Die eienaars is baie vriendelik en behulpsaam. Sal vir seker weer die woonstel bespreek met ons volgende vakansie.

Lario H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lario H
Family with teenagers

Fabulous, friendly the best stay ever!

I would highly recommend La Caribe 58. Stunning place and the owners even more stunning!

Tracy L - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tracy L
With spouse/partner

Idyllically peaceful and neat holiday spot.

Well equipped unit for a relaxing breakaway.

Marius L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius L
With spouse/partner

Breathtaking.

Beautiful living area, overlooking the lagoon was quiet. Sunsets breathtaking. The whole area was just beautiful. Will definitely visit La Caribe again, had a very friendly welcome by the owner. Everything about the living area was beautiful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Mooi woonarea, uitsig oor die lagoon was rustig. Sonondergange asemrowend. Die hele area was net te pragtig. Sal vir seker weer La Caribe besoek, baie vriendelike verwelkoming gehad deur eienaar. Als omtrent die woonarea was pragtig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Donna T - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Donna T
With spouse/partner

Die lekkerste en beste ooit.

Die plek was skoon, netjies en fantasties geleë. Alles wat nodig is was daar. Die woonstel is op die water en die uitsig is pragtig. Alles was goed georganiseer en is ons vroeër toegelaat om besit te neem. Dankie Markus en Natasja vir julle vriendelikheid en behulpsaamheid. Ons sal julle beslis weer sien.

Berna V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Berna V
Family with young children

Fantasties.

Gerieflik en rustig en veilig en pragtige view. Bekostigbaar.

Sima H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sima H
With friends

Lekker plek om by te kuier.

Die enigste ding wat my amper afgesit het was dat ons van lawaai beskuldig is alhoewel ons net gepraat het. Ons het nie eers musiek gespeel nie.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nice place to visit.

The only thing that almost turned me off is to be accused of making noise when we were talking. We didn't even play music for that matter.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Petro O - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro O
Family with teenagers

La Caribe is skoon, netjies en goed toegerus (selfs 'n wasmasjien) en sal ons vir seker weer sien!

Goeie vriendelike en hulpvaardige diens. Goed toegeruste eenheid. Rustig. Genoeg plek om veilig te swem, kano en hardloop binne Marina Martinique. Heerlik gekuier.

Richard W - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Richard W
Family with young children

Great.

The place is well equipped. Just a pity that the floors were dirty. We struggled to find the place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker.

Plek is lekker toegerus. Net jammer vloere was vuil. Gesukkel om plek te kry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adele L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adele L
With spouse/partner

Ons het die naweek baie geniet, met pragtige uitsigte.

Ons het die naweek vreeslik geniet, alhoewel ons van die eienaars versoek het om 11 uur uit te klok het die skoonmaakspan 09:20 daar aangekom en ons herinner ons het tyd tot 10 uur toe. Ons het dadelik opgepak en onwelkom gevoel na dit.

Linda V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda V

Regtig waarde vir geld. Pragtige, netjiese plekkie.

Goeie waarde vir geld, pragtig en netjies, lekker rustig.

Sias O - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sias O
With spouse/partner

Perfek geleë

Die Marine is 'n unieke ervaring. Ons het dit baie geniet.

Bernus J - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Bernus J
Family with young children

Dit was baie lekker met goeie uitsig oor kanaal. Dit het ons as familie gepas en bekostigbaar gewees.

Alhoewel ons baie lekker gebly het en nie fout vind met die verblyf nie sal ek tog 'n paar dinge wil noem. Die trappe op tweede vloer is nogal erg met baie bagasie op en af dra. Die parkering wat nie te naby die wooneenheid is nie. Die eetgerei kan heelwat aangepas word. Plastiese opskeplepels ens. nie van goeie standard en pap. Geen kurktrekker. Maar oor die algemeen baie goed. Sal weer gaan.

Johan S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan S
With spouse/partner

Baie aangename, huislike akkommodasie.

Ons was baie beïndruk met absoluut alles in die eenheid - netheid, ligging, prys, huislikheid en selfs die gasvryheid en vriendelikheid van die eienaars wat ons geskakel het om seker te maak ons is gemaklik. Sal dit beslis aanbeveel.

Luke J - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Luke J
With friends

The apartment is beautiful, awesome location, will definitely go back.

The apartment is awesome. Will definitely go back.

Sesethu L - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sesethu L
With friends

Beautiful place to relax, a home away from home.

I was worried about safety as we had to drive through a township to get to our destination. My friends and I had a pleasant stay and enjoyed the relaxed environment away from our busy lives. The owners were a text away and made sure we had all we needed. Thank you Natasha.

Raquel V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Raquel V
With spouse/partner

Amazing stay and view.

La Caribe 58 is definitely a go to place to breakaway from reality for a bit. Environment is so peaceful and the place was so homey. I was so impressed with the service I received. I would definitely recommend this unit to my family and friends. Home away from home.

La Caribe 58's response

Thanks a lot and we hope to welcome you soon again!

Natasha & Markus

La Caribe 58
Roelf J - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roelf J
On business

What we expected.

The place was neat and had everything we needed.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was wat ons verwag het.

Plek was netjies en het alles in wat benodig word.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

was R1 050
From R945
per night (sleeps 4)
was R1 050
From R945
per night (sleeps 4)
was R1 050
From R945
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 21:00
    Check-out: 10:00
  • Address: LaCaribe Unit 58, Domingo Way, Marina Martinique, Jeffrey's Bay, 6330, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAba1868ac21cfd11d23faab7f0e2a59437a89bcf514544a300bf42fc8a04dc70073ca817055e9172b3ed4a530f234dc80ded5?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 was R1 050, now From R945  per night (sleeps 4) 35 5 1 5 LaCaribe Unit 58, Domingo Way Marina Martinique 6330 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-21:00 10:00 -34.071213304998 24.915772282076
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!