Mossel Bay Accommodation at La Vista | TravelGround
+18

La Vista

24 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 24 reviews for La Vista
Cleanliness
4.6/5
Service
4.7/5
Location
4.6/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.8/5
Jaco L - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco L

Dit was allermins 'n aangename blyplek.

Ek sal enige tyd die verblyf aanbeveel vir groepvakansies. Die plek is ruim en gemaklik om rond te beweeg as julle 8 gaste is. Die verblyf was baie gemaklik aangesien jy tussen Hartenbos en Mosselbaai is en by Diaz-strand wat toegang tot die hele omgewing vergemaklik. Stand is loopafstand en die mall is om die draai. Negatiewe punt was as die stoof aan is en die mikrogolf word gebruik dan trip die krag. Die dames het die 2 badkamers wat een lig deel ook baie ongemaklik gevind as hulle bad en 'n manspersoon is in die ander badkamer. Daar is net 'n divider in wat 2.1 meter hoog is en nie tot teen die dag gaan nie. Verder was ons verblyf baie aangenaam.

Nolubabalo M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Nolubabalo M
Family with teenagers

Found the owner very unprofessional.

Pinned a broken chair on us while we found it like that, and only mentioning it when we asked her when will she return our breakage deposit. The stove of her house makes the electricity trip every now and then, you need to switch everything off when cooking.

Annestien B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annestien B
With friends

'n Plek van rus en vrede weg van ons stresvolle lewens.

Bo ons verwagtinge, my vriende was baie beïndruk. Alles en meer was in die huis wat tot ons beskik was. Om aan die slaap te raak en weer op te staan met die see se geluid was awesome. Die strand en winkels is loopafstand, als was tops! Dankie Elna, jy is die beste.

La Vista's response

Baie dankie. Julle is enige tyd weer welkom.

La Vista
Nicky L - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicky L

Netjies en skoon.

Baie lekker plekkie om te bly, groot en baie spasie.

Marietjie G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie G
With friends

Had a great stay, thank you very much.

Large and spacious enough for a group of 8 people. Cleaning services could use some attention. Very nice stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gekuier dankie.

Groot en ruim genoeg vir 'n groep van 8 persone. Skoonmaakdienste kan bietjie aandag geniet. Baie lekker gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Levona L - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Levona L
Family with teenagers

Enjoyed our time there.

This was our third time visiting La Vista and once again we had a nice time. Tranquil surrounds, beautiful neat place, and Elna is the best.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het 'n wonderlike tyd gehad.

Dis ons derde keer dat ons by La Vista tuisgaan en weereens het ons 'n nice time gehad. Rustige omgewing. Pragtige, netjiese plek. En Elna is tops.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cornelia L - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornelia L
Family with young children

Heerlik.

Lekker gebly en kuier.

Lizelle R - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lizelle R
With friends

Netjiese verblyf naby besienswaardighede en als wat mens nodig het.

Het heerlik gebly by LaVista. Als was netjies en skoon en ons hoef nie ver gery het vir benodigdhede of besienswaardighede nie. Sal dit vir enige iemand aanbeveel.

Francois V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois V
Family with young children

Dit was 'n lieflike rustige kuier. En dis naby alles geleë. Was weer heerlik om te gaan kuier met die see in die agtergrond.

Goeie diens. Goeie waarde vir geld en self definitief weer terugkeer. Baie vriendelike mense.

Theo M - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theo M
Family with young children

It was wonderful, great views, distance to town and to the sea is short.

I'd advise anyone to stay at La Vista. On our first day there the owner showed us where my daughter had performed on a previous occasion, which says something about the customer service. The home itself was so great that we decided then and there that it's our new vacationing spot. Another outstanding feature is the distance to the sea, walking distance and also plenty of fun places for the children to play.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was wonderlik, uitsig was goed, afstand na die dorp en see was naby, wonderlik daar gewees.

Ek sal enige persoon aanraai om by La Vista tuis te gaan. Ons eerste dag daar het die eienaar ons nog die plek gaan wys waar my dogtertjie opgetree het en dit spreek van goeie kliëntediens. Die woning self was baie goed waar ons geslaap het dat ons daar en dan besluit het dit is ons vakansieplek . Nog 'n uitstaande kenmerk is die afstand na die see toe, loopafstand en ook hope pretplekke vir die kinders.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Danie C - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Danie C

Enjoyed.

Peaceful area and quiet this time of year.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly.

Rustige omgewing en baie stil dié tyd van die jaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eugene M - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene M
Family with young children

Uitmuntend!

Dit is bekostigbaar, dit is skoon. Daar was alles wat ons benodig het. Diens was puik. Die bestuur was vriendelik en behulpsaam. Dit was eenvoudig lekke!

Levona L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Levona L
Family with teenagers

Was onbeskryflik lekker!

Waarde vir jou geld. Elna was wonderlik en die plekkie is pragtig ingerig. Gerieflik en naby alles. Dit was 'n plesier om daar te wees!

Nancy M - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nancy M
Family with teenagers

Goeie waarde vir geld.

Sal enige tyd aanbeveel.

Andre B - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre B

Staying at La Vista was a hassle-free pleasure, a "home away from home" with added benefits.

Our stay at La Vista was a hassle-free pleasure. Being the family of a groom and a large group at that, La Vista was the perfect staging post for all the activities before, during and after our son's wedding. We were impressed with all the amenities offered where everything was sensibly arranged and came easily to hand. Everyone slept well and bathroom and toilet facilities were more than adequate. Elna was a kind and friendly host and when after the wedding, we had entertained 7 family and friends to an evening "bring and braai", we knew that La Vista had become our "Home away from home".

Neliswa D - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Neliswa D

Fantastic

It was a fantastic stay, and we will call again!

Kobus G - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus G
Family with young children

Fantasmagories!!

Absoluut die moeite werd vir almal gewees. Pa kon braai, ma het alles in die huis gehad wat sy kon nodig kry en die kinders kon veilig buite speel. Sal beslis aanbeveel!Awesome naweek gewees!

Simoné P - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simoné P
Family with young children

We had a lovely time at La Vista. Home away from home.

Thank you Elna for being so friendly and making us feel welcome. Thank you again, Simone.

Mart E - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mart E
Family with young children

Fantasties.

Ek beveel La Vista aan vir enige familie. Die huisie is toegerus met alles wat jy nodig het en nog meer. Die geriewe is van die beste wat ek nog gesien het. Die kamers is pragtig. Die ligging is van die beste, loopafstand van die strand. Die omgewing is silwerskoon, pragtig en plesierig. Baie veilig vir kinders. Die plekkie is net eenvoudig wonderlik!

Sonja D - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja D
With friends

Lekker naweek in vakansiehuisie.

Ons het baie lekker gekuier in die huisie en sal definitief weer daar bly.

Edward B - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edward B

Die plek was netjies, gerieflik en veilig.

Ons was goed ontvang en deeglik ingelig deur Elna. Sy het ook gereeld verneem of alles reg is. Ons het die verblyf en die naweek terdee geniet.

Sariva J - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sariva J
Family with young children

N onvergeetlike naweek 'n mooi netjiese huis met n lieflike gasvrou, wat soek jy nog meer?

Dit is n ruim, netjies gemeubeleerde plek so na aan n vrou se hart. Baie sentraalngelee, naby winkels en die strand. Dit was lekker om in so pragtige huis tuis te gaan. Ek sien uit na nog 'n kuier.

Ankur P - May 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ankur P
Family with teenagers

Great value for money

It's a great value for money accommodation. I had a wonderful stay here, and I think the only issue one could face is it gets very cold in the morning and I couldn't find heaters. Other than that, it's very beautiful inside.

La-eeq N - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
La-eeq N
Family with young children

It was awesome. I've never enjoyed or experienced a self-catering unit like this one.

Just want to say thank you to Elna for allowing us to experience her holiday house. I expected far less than what was on offer. It felt like we were getting a hotel experience. Anything you can think of, the place had it.

From R950
per night (sleeps 8)
From R950
per night (sleeps 8)
From R950
per night (sleeps 8)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 7 Kiewiet Crescent, Boland Park, Mossel Bay, 6506, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGUxYjNhZTg2LTE0MTUtNDk4ZS04NjFkLWIzZDUxNjZlNzJkMg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R950  per night (sleeps 8) 24 5 1 5 7 Kiewiet Crescent Boland Park 6506 Western Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -34.163531526172 22.107120752335
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com