The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Laguna La Crete 190 | TravelGround
+16

Laguna La Crete 190

12 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 12 reviews for Laguna La Crete 190
Cleanliness
4.6/5
Service
4.9/5
Location
4.5/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Rudolf N - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rudolf N

Bevredigende blyplek, 7/10.

Ons kuier was bevredigend hoewel die slaapgeriewe beter kon gewees het. Matrasse was hard en uitgelê. Verder is dit ’n baie ruime woonstel met puik netheid. Pragtige uitsig en veiligheidstoestelle wat bo-standaard is. Besonders naby aam die strand met ’n fantastiese ligging. Ons het minimale probleme ervaar met aktivering van die DStv.

Danie R - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie R
With spouse/partner

Baie aangenaam. Gasbraai op stoep 'n wenner

Eenheid baie netjies en gerieflik. Eienaar baie behulpsaam. Sal beslis weer daar gaan kuier.

Christo S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo S

Lekker en rustig.

Ons het lekker gebly in 'n rustige omgewing met lekker mede-inwoners en lekker weer.

Izelle E - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Izelle E
With spouse/partner

Pragtige see-uitsig.

Fantastiese uitsig oor die see. Baie netjies met al die nodige geriewe.

Candice M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Candice M
Family with young children

Everything we needed to relax by the sea.

We felt secure and safe in the complex. I loved looking out onto the sea and spotted some whales. The unit was well-equipped and a central location to the beaches in the area. We didn't venture out the complex gate to the beach as it looked too steep and therefore dangerous.

Janita H - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janita H
Family with young children

A lovely holiday.

Your place is neat, beautiful sea view, very peaceful. We really enjoyed it. Guys, you won't regret booking this place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Heerlike vakansie.

Julle plek is baie netjies, mooi see-uitsig, baie rustig. Ons het dit baie geniet. Mense, jul sal nie spyt wees om hierdie plek te bespreek nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan V
Family with teenagers

Unit comfortable, but one has to cross the lagoon to get to the beach. It can get deep at high tide.

See star rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eenheid gerieflik maar moet deur lagoon loop om strand te bereik, dit kan diep raak met hoogwater.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sarie H - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarie H
With spouse/partner

To see and hear the ocean is very important to me and the apartment satisfied all my needs.

Had nice times on the patio where we were able to see and hear the ocean. Equipped with everything we needed. Will call again anytime. My sore leg made all the stairs a bit of a problem.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Om die see te hoor en te sien is vir my belangrik en die woonstel het aan my behoeftes voorsien.

Heerlik gekuier op die stoep vanwaar ons die see kan sien en hoor. Alles was daar wat ons nodig gehad het. Sal enige tyd weer gebruik maak van die woonstel. Die baie trappe af na die strand was net vir my effens moeilik met 'n seer been.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elize G - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elize G
Family with young children

Gerieflik.

Veilig, netjies en goed geleë.

Anodie K - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anodie K
Family with young children

'n Onvergeetlike gesinsvakansie.

'n Baie lekker gebly en heerlik gerus.

Esther V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esther V
With spouse/partner

Unforgettable.

The best place to stay, we enjoyed is so much, will definitely go back.

Dawid W - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Dawid W
Family with young children

Baie lekker.

Ons het baie lekker gebly.

From R650
per night (sleeps 5)
From R650
per night (sleeps 5)
From R650
per night (sleeps 5)
Make a Booking
  • Capacity: 5 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 190 Laguna La Crete, Selvey Avenue, Uvongo, 4270, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDY2ODA1ZWUwLTg2ZWYtNGJjNC1hOTAxLTdhN2RmOGFiNjI3OA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R650  per night (sleeps 5) 12 5 1 5 190 Laguna La Crete Selvey Avenue 4270 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -30.836751425572 30.393178041139
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!