Breede River Valley Accommodation at Lancewood TiPi Lodge | TravelGround
+28

Lancewood TiPi Lodge

22 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 22 reviews for Lancewood TiPi Lodge
Cleanliness
4.7/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Francois V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois V
With spouse/partner

Fantastic idea, great setup and off the beaten track although close to Robertson.

Great short getaway destination, very cold in winter but quiet and retracted. Awesome to recharge for a bit.

Marileze P - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marileze P
With spouse/partner

Ongelooflik lekker.

Dis die perfekte wegbreek onder die sterre! Het elke oomblik geniet, die kalmte, die veiligheid en die beste van als, die musiek van die natuur! Ons keer beslis terug, kan nie wag nie!

Lancewood TiPi Lodge's response

Dear Marileze,

Thank you for staying with us at Noy Noy Tipi, we are pleased to read that you had such a great time and enjoyed the TiPi Experience. It is something special to feel so close to nature and enjoy the beauty.

Kind regards,
Jackie and Andre

Lancewood TiPi Lodge
Louise V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise V
With spouse/partner

Asemrowend!

Ek wil oor en oor hiernatoe gaan. Rustigheid, afskakel, net wees, ontspan, natuur, privaatheid, wat meer wil mens hê. Awesomeness is 'n understatement. Ons het heerlik gekuier en gaan definitief weer. Hier herlaai jy weer. Hierdie Tipi tente is 'n wenner.

Lancewood TiPi Lodge's response

Good day Louise,

Wow, thank you so much for your review. We are always so happy that our guests enjoy our space at the TiPi camps.
It was a pleasure to host you.

Thank you
Jackie and Andre

Lancewood TiPi Lodge
Mechelle V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mechelle V
With spouse/partner

Heaven on earth.

What a surprise! Definitely something completely different from your regular honeymoon suites. After 23 years of married life we can now say we had the honeymoon we did not have that time. It was great to get away from the bustle of the city and just relax in the beautiful area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Hemel op aarde.

Wat 'n verrassing! Definitief iets heeltemal anders as jou normale wittebroodsuite. Na 23 jaar se getroude lewe kan ons nou sê ons het die wittebrood gehad wat ons nie gehad het daardie tyd nie. Dit was wonderlik om weg te kom van die gejaag van die stad en net te kan ontspan tussen die mooi van die area.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lancewood TiPi Lodge's response

Thank you very much for your kind words. We are happy to hear you enjoyed your belated honeymoon at our romantic Noy Noy TiPi. Look forward to seeing you again in future.
Regards,
Jackie and Andre

Lancewood TiPi Lodge
Henk V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henk V
With spouse/partner

Magic.

Ongelooflik baie moeite gedoen deur die eienaars om hierdie verblyf so rustig en gerieflik as moontlik te maak. Book 'n ekstra aand om seker te wees jy skakel behoorlik af.

Lancewood TiPi Lodge's response

Hi Henk,
Thank you for your review, we are always very happy when guests have a really chilled out and relaxing time.
Regards,
Andre

Lancewood TiPi Lodge
Elanie V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elanie V
With spouse/partner

Onbeskryflik.

Die rustigheid, stilte, absolute afsondering is iets om te ervaar. Alles en meer wat jy nodig het. Hulle het werklik aan alles gedink. Ons het dit so baie geniet. Die geriewe is uniek en super skoon. Ons sal vir seker weer teruggaan.

Alverna I - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alverna I
Family with young children

Magical.

We had a fabulous time. I will go back anytime.

Lancewood TiPi Lodge's response

Dear Alverna,
Thank you for your review. We are happy you and your family had such a good time visiting us.
Kind regards,
Andre

Lancewood TiPi Lodge
Marisa G - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa G
With spouse/partner

Ongelooflik lekker en rustig.

Dit was 'n baie lekker paar dae by Tipi. Jou siel rus en jy maak kop skoon. Als wat jy nodig het is daar. Dit is awesome om vir 'n paar dae sonder die alledaagse klaar te kom. Baie dankie aan Andre en Jackie vir hul gasvryheid.

Lancewood TiPi Lodge's response

Hi Marisa,
We are so glad to hear you both had a restful and relaxing stay at the Noy Noy TiPi. We look forward to welcoming you in future.
Kind regards,
Jackie and Andre

Lancewood TiPi Lodge
Rudi B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudi B
With spouse/partner

Perfect spot to relax and to switch off.

We had an absolute wonderful time at Lancewood TiPi Lodge. The owner was friendly and he did a great job in setting up a lovely spot to relax and enjoy the nature. Outside bath and shower, with a fully equipped kitchen, even a coffee plunger. Will definitely go back.

Lancewood TiPi Lodge's response

Hi Rudi,
Many thanks for your stunning review of Noy Noy TiPi @ Lancewood Lodge. We are pleased to hear you had such a great stay and enjoyed the TiPi experience.
We look forward to welcoming you both back.
Kind regards,
Andre and Jackie

Lancewood TiPi Lodge
Thane N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thane N
With spouse/partner

Best rest ever.

Andre and Jackie have done a wonderful job here. You can get back to nature here and rest you soul. Noy Noy Tipi, the outside bath is magic. We will be back!

Lancewood TiPi Lodge's response

Dear Thane,
It was great to have you both back, and we are very pleased you enjoyed the space and creations at the new Noy Noy TiPi. Always so important to start the new year well rested and totally relaxed.
Kind regards,
Jackie and Andre

Lancewood TiPi Lodge
Marizette V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marizette V
With spouse/partner

Uniqueness and location!

Beautiful area, enjoyed the tranquility and, as mentioned, uniqueness because you get used to the same hotels and guest houses!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uniekheid en ligging.

Pragtige omgewing, kalmte word waardeer, en ja, soos genoem, uniekheid want mens is altyd gewoond aan hotelle en gastehuise!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lancewood TiPi Lodge's response

Dear Marizette,
We are pleased you enjoyed your weekend, it was a pleasure hosting you.
Kind regards,
Jackie and Andre

Lancewood TiPi Lodge
Hugo B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hugo B
With friends

Soos om deur tyd te reis.

Baie lekker plek om weg te breek van die besige stadslewe. Asemrowende natuur en klanke.

Lancewood TiPi Lodge's response

Hi Hugo,
It was a pleasure hosting your group. We are very pleased to read that you enjoyed the "TiPi experience" and the nature around you.
Kind regards,
Jackie

Lancewood TiPi Lodge
Nadia N - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia N
Family with young children

Kalm, veilig en magic!

Ek het die naweek alleen saam met met 2 kinders aangepak. Die atmosfeer was heerlik en my kinders het die buitelug geweldig geniet. Ek sal beslis weer gaan.

Lancewood TiPi Lodge's response

Hi Nadia,
Thank you for your review. We are pleased that you and your children enjoyed the TiPi experience.
We look forward to seeing you again in the future.
Kind regards,
Jackie

Lancewood TiPi Lodge
Tania V - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tania V
With spouse/partner

Fantastic experience.

The accommodation at Lancewood TiPi Lodge was fantastic. Everything was neat and clean and the lay-out is good.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese ervaring.

Die akkommodasie by Lancewood TiPi Lodge was fantasties. Alles was netjies en skoon en baie goed uitgelê.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lancewood TiPi Lodge's response

Hi Tania,

Thanks for your review and comments about the Lancewood TiPi Lodge- we are very pleased you had a good experience.

Kind regards,
Jackie and Andre

Lancewood TiPi Lodge
Marinda C - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda C
With spouse/partner

Ongelooflik!

Dit is absoluut die beste verblyf ooit. Die bad onder die sterre is 'n belewenis. Sal beslis weer besoek.

Lancewood TiPi Lodge's response

Hi Marinda
Dankie vir jou boodskap en algehele gradering. Ons is so bly julle het die verblyf in die "Noy Noy" Tipi so baie geniet.
Hoop die res van jou trip in die wynlande was goed.
Groete Jackie en Andre

Lancewood TiPi Lodge
Lizelle V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle V
Family with young children

Fantastic getaway from the daily routine. Luxurious.

I just want to thank André and Jackie for the lovely piece of heaven on earth! Super clean tent and facilities. It was truly a great experience - for my family and my parents. The children didn't want to leave on Sunday and we didn't want to pack up. Definitely one of my favourite places to relax at. 10/10 for you guys and we wish you success.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese wegbreek van alledaagse roetine en luukshede.

Wil net baie dankie sê vir André en Jackie vir die heerlike stukkie hemel op aarde! Die super skoon tent en geriewe. Dit was nie net vir my en my gesin 'n belewenis nie, maar ook vir my ouers. Die kinders wou nie teen Sondag huis toe gaan nie en was ons almal maar traag om op te pak. Dit is vir seker op ons lysie van gunsteling-plekke en sal ons beslis weer in die toekoms by julle kom uitspan en ontspan. 10 uit 10 vir julle en net alle sukses vorentoe.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lancewood TiPi Lodge's response

Hi Lizelle
Dankie vir jou boodskap.
We are very happy you and your family enjoyed the "TiPi Experience".
Best wishes and look forward to seeing you again sooner rather than later.
Regards,
Jackie and Andre

Lancewood TiPi Lodge
Thane N - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thane N
Family with teenagers

Magic.

Wonderlike ervaring. Almal moet dit probeer.

Lancewood TiPi Lodge's response

Hi Thane,
Thanks for your review. It was lovely to meet your family.
Best wishes for 2017.

Regards,
Jackie & Andre

Lancewood TiPi Lodge
Janika S - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Janika S
With spouse/partner

Goed-vir-die-siel-wegbreek

Ons het baie lekker ontspan en het die feit dat daar slegs gas en battery-krag is baie geniet. Daar is 'n lekker buitestort wat jou nog meer deel laat voel van die natuur en ook fantastiese staproetes.

David S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David S
Family with young children

'n Rustige, eko-vriendelike kuier in die stille Hex Rivier Vallei in 'n lodge met 'n unieke inheems Amerikaanse styl het ons Kersfees iets gemaak om te koester vir jare.

Die vriendelike mense by Lancewood TiPi het ons gehuisves in 'n Amerikaanse tipi-tent vir drie dae. Vir die eko-bewustes soos ons word alles deur gas of sonkrag aangedryf. Daar is uitstekende geriewe as mens bietjie wil uithang in die natuur. Die perseel self is versteek in 'n wonderlike vallei waar die Hex Rivier se vallei net so tussen Robertson en Ashton afdraai na Lancewood toe. Die Busch-egpaar maak 100% seker dat al die benodigdhede beskikbaar is en private badkamers asook afgesonderde private tente is deel van die ondervinding. Daar is staptoere en die ligging self leen homself maklik tot toere in die Hex Rivier Vallei met Ashton, Robertson, McGregor en sulke pragtige dorpies in die wynlande wat baie maklik bereikbaar is vanaf Lancewood TiPi. Dit was vir ons kinders 'n spesiale ondervinding om in hierdie unieke tente te woon wat dit vermag om met mesolitiese tegnologie te verseker dat die tente koel en geventileerd is in die warm somer. Daar is 'n wonderlike swembad en lekker stil staproetes wat 'n mens blootstel aan die wonderlike fauna van die gebied. Ek kan definitief die plek aanbeveel en my dank uitspreek aan die eienaars vir hulle wonderlike verwelkoming en die verblyf.

Lancewood TiPi Lodge's response

Dear David and Family
Many thanks for your review of the Lancewood TiPi Lodge, it is such a privilege to read about how much you enjoyed your stay. We appreciate the detailed descriptions of the camp as well as what there is to do on the farm.
Best wishes
Jackie and Andre

Lancewood TiPi Lodge
Darrel V - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Darrel V
Family with young children

Awesome ervaring.

Dit was ons eerste buite-kamp en dit was besonders. Ons het dit baie geniet.

Petri B - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Petri B
With spouse/partner

Ons het dit terdeë geniet.

Die laaste 2 km grondpad na die lodge was besonder sleg.

Deon S - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon S
With spouse/partner

Dit was eenvoudig 'n absoluut fantastiese kort ruskansie in 'n baie lekker omgewing in verblyf wat anders, maar volledig en goed toegerus, skoon en pragtig is.

Wat 'n wonderlike ondervinding, dis werklik uitkamp sonder die beslommernis van jou eie kampgoed saamsleep en oprig. Die tente is pragtig, goed toegerus en uiters leefbaar met heerlike dubbelbed, slaapbank, stoel, tafels en selfs 'n hangkassie vir klere! Jou kampie is joune, met jou eie opelug warm stort en wasbak. Die kombuisie is pragtig en jy kan lekker bak en brou as jy wil (geen elektrisiteit, alles sonkrag/gas). Heerlike swembad om in af te koel. Lekker wandelpaaie en baie in die omgewing om te besoek. Die gasheer en -vrou is wonderlik en kyk baie goed na hulle gaste!

From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
From R800
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 16 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Assegai Rest Farm, Klaasvoogds West, Robertson, 6705, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAjyXI7y35an9w7H2KSf6XCOFQgCiQ1c401wqX7aLDWf1WaN0B13?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R800  per night (for 2 people) 22 5 1 5 Assegai Rest Farm Klaasvoogds West 6705 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.775959606118 19.981962221742
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com