The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Langdam-in-Koo | TravelGround
+98

Langdam-in-Koo

140 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 140 reviews for Langdam-in-Koo
Cleanliness
4.5/5
Service
4.5/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.4/5
Lizanne V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lizanne V
With friends

Rustige plaas atmosfeer en rus vir die siel.

'n Pragtige vallei om na te kyk. Ek sal wel wil sien dat hulle die stort geriewe op knap. Stort gordyne is regtig iets van die verlede en grillerig.

Martin L - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Martin L
Family with young children

Shepherd Cottage is nie deel van die primêre oord nie. Fotos was misleidend.

Shepherd Cottage is aan die ander kant van 'n grondpad (vinnig bewegende plaasbakkies ens.) en net bo 'n plaaswerkerhuisie. Ek voel ons is mislei deur die fotos. Spesifiek Shepherd Cottage is nie geskik vir 'n kuier met 'n kleuter nie. Dis reg langs 'n relatiewe besige grondpad en vorm nie deel van die oord nie. Veiligheid is beslis 'n bekommernis, want daar is effektief geen sekuriteit van enige aard nie. Die bestuurder was baie vriendelik en behulpsaam, maar in alle eerlikheid, sal ons nie teruggaan nie. Bloot te veel dinge wat kan verkeerd gaan en te ver van die dam ens. soos die foto's illustreer.

Langdam-in-Koo's response

Good Morning Martin

I'm sorry you didn't enjoy your stay, but our description of Shepherd reads "This cottage is situated just outside of the main gates and is further away from the main farmhouse and dam area." In booking this you therefore you knew it wasn't on the main farm, if you had brought this to our attention, I could've made an alternate plan for you, by booking Shepherd we assumed you didn't want to be on the Main farm. Shepherd is also enclosed with a garden fence, however if you would like to take us up on the previous offer of a free nights stay on the Main farm, please let us know and we will be glad to accommodate to you.

Kind regards

Garth (Manager)

Langdam-in-Koo
Marina R - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marina R
With spouse/partner

Goeie plaaswegbreek.

Dit was ‘n heerlike weggesteekte plaaskuier! Ons sal beslis weer gaan.

Tanya C - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanya C

Ons het as familie en vriende iemand se verjaarsdag gevier oor naweek.

Ons was 'n groep van 10 mense wat 3 kothuise gevul het. Dit was baie netjies, goeie waarde vir geld en Heiko was baie behulpsaam met al ons versoeke. Ons het 'n lieflike dag gehad by die dam en lapa waar ons pot gemaak het. Sal vir seker weer teruggaan, en aan enige groep aanraai. Wat 'n mooi werkende plaas, baie dankie.

Stacey D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stacey D
Family with young children

We enjoyed every moment!

Great location, beautiful views. We enjoyed our stay so much we'll be back soon with family and friends.

Laura M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laura M
With spouse/partner

Beautiful dam and mountains.

We had a wonderful stay. The dam is great for fishing. The tents are spacious and clean.

Juanita M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Juanita M
With spouse/partner

Wanindruk van webtuiste na realiteit. Jy kry nie wat jy op foto's sien nie.

Die foto's skep 'n persepsie dat jy langs die dam is met 'n uitkyk op die dam. Dis nie waar nie. Jy moet 800 m stap om daar te kom. Die tente is nie by 'n grasperk nie, maar op 'n heuwel omring met sand. Die Pine Cottage is skoon maar baie eenvoudig. Ek was baie teleurgesteld oor wat ons gekry het. Ons het baie ver gery en moes toe maar bly. Sal wel nooit weer daar na toe gaan nie. Die winkel is 'n selfhelpkamer waar die eienaar vir jou se jy kan "settle" as jy vertrek. Nee wat, dis nou vals advertensie.

Desiree P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Desiree P
Family with teenagers

Dit was wat ons wou gehad het. 'n Baie stil area met 'n swembad wat ons tienerseun wou gehad het.

Die plek was baie rustig. As jy hou van die "rustic" tipe vakansie dan is Langdam reg. Baie staproetes en fietsry. Dit was baie lekke. Ons is almal tevrede.

Estee S - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estee S
With spouse/partner

Relaxed.

The tents are very nice and we slept really well. You just take your clothes, food and drinks. Everything you need is there. Very neat and the owner is very friendly. We will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker ontspan.

Die tente is baie oulik en ons het baie lekker geslaap. Jy vat net jou klere, kos en drankies. Als wat jy nodig het is daar. Baie netjies en die eienaar is baie vriendelik. Ons sal definitief weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Langdam-in-Koo's response

Thank you very much for your great review, Estee.

We hope to see you on the farm again in the future.

Langdam-in-Koo
Celeste B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Celeste B
With friends

Fantasties.

Die verblyf was fantasties en die kliëntediens was uitstekend. Sal weer terugkeer. Miskien sal 'n padkaart geskik wees om jou te lei na die dam.

Riaan G - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riaan G
With spouse/partner

Jy herondek jouself want jy het tyd om te dink oor die belangrike dinge in die lewe.

Afgesonder. As dit donker word helder die sterre in die hemelruim op en jy ervaar die natuur as jy wakker word met geluide van voëls en plaasdiere. Dis goed vir jou siel. Vanaf aankoms tot en met die einde van my besoek het ek die gevoel in my ontdek, dat ek 'n soortgelyke plek van my eie soos Langdam will hê om my aftrede te spandeer. Dis hemel op aarde.

Graham R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Graham R
With spouse/partner

Awesome.

Baie lekker blyplek, uiters netjies en alles wat 'n mens nodig het was beskikbaar. Aangename gasheer wat omsien na sy besoekers en jou dan jou gaan laat gaan. Ongelooflike ligging en sal dit aanbeveel aan al my vriende en kollegas.

Elsabe B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe B
Individual traveler

Beautiful farm.

Beautiful farm in a very beautiful region with lovely accommodation.

Niel B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Niel B
Individual traveler

Pragtige natuurskoon, skoon en praktiese fasiliteite.

Die tent-verblyf was 'n groot verassing. Baie volledig toegerus met braaifasiliteit en rooster. Die geriewe in die kombuis en badkamers is netjies en meer as voldoende. Natuurskoon is pragtig.

Shalmein C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shalmein C
Family with teenagers

It was an extra ordinary experience.

Excellent location, cottage and view. Peace and quite. Wonderful hosts and owners.

Anne-marie C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne-marie C

Dit was heerlik!

Ons het sommer tuis gevoel in die pragtige chalet met al die noodsaaklikhede en warm komberse en snoesige Dovertjie!

Weizhong W - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Weizhong W
Family with young children

Land of hope.

Every detail reflects the intention of the owner and we expect that in a few years the owner will bring us more surprises. Thank you for giving us a pleasant weekend.

Miranda B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Miranda B
With spouse/partner

Pragtige en netjiese plaas met lekker aktiwiteite vir kinders in die somermaande.

Apricot kothuis is 'n knus huisie met 'n uitsig oor die tuin en vrugtebome. Tydens ons verblyf was dit ysig en was die binnenshuise kaggel 'n lewensredder. Die Eagle-staproete is 'n moet (moet taamlik fiks wees om berg te klim) met pragtige fynbos en 'n baie mooi uitsig oor die plaas met sy wingerde. Die dam (met roeiboot), plaasdam met glyplank, ruim en goedversorgde grasperke is 'n fantastiese baljaarplek vir kinders (die 5 honde sal graag saamspeel). Daar is ook veilige klouter- en swaaigeriewe vir die kleinspan. Ons het 'n scenic sirkelroete vanaf die plaas na Montegu gery - al tussen die plase. Montagu het heerlike eetplekke vir 'n luilekker middagete of ontbyt. Die gasheer en -vrou asook die voorman, William, is gemaklike mense wat ons dadelik tuis laat voel het.

Claude U - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Claude U
Family with young children

Nice old style Karoo farm stay.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker ou styl Karoo-plaasverblyf.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunette B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sunette B
With spouse/partner

Beautiful farm, accommodation and area.

Langdam met all our expectations. Beautiful cottages, beautiful farm and quiet. Everything we needed was there. Definitely recommended for other travellers.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plaas, verblyf en omgewing.

Langdam het aan al ons verwagtinge voldoen. Mooiste huisies, mooi plaas en rustig. Als wat ons nodig gehad het was daar. Definitief aanbeveelbaar vir ander reisigers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Langdam-in-Koo's response

Thank you so much Suzette! We are so glad that you enjoyed your stay and we really hope that we see you on the farm again soon.

Langdam-in-Koo
Felicity S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Felicity S
Family with young children

Basic, but very good family bonding time, lots of hiking.

See stars.

Jeanette E - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette E
Family with teenagers

Ek wens ek kan dit oordoen. Langdam is my hemel op aarde.

Dit is 'n pragtige plek. Sal dit definitief weer bespreek.

Gerda V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda V
With spouse/partner

Wonderful safe environment.

Very neat environment. Beautiful area. Everything you need is there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike veilige omgewing.

Baie netjiese omgewing. Mooi wêreld. Als wat jy nodig het, is daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elma D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elma D
With spouse/partner

Enjoyed the stay, clean and neat.

Lovely farm. Clean and neat. The farm manager went through a lot of trouble for his guests.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gebly, die plek was skoon en netjies.

Dit was 'n heerlike plaas om op te bly. Die verblyf was skoon en netjies. Die plaasbestuurder het baie moeite vir ons gedoen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rochelle G - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rochelle G
Family with young children

Stunning.

Thank you very much. We had a great stay with you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stunning.

Baie dankie. Ons het baie lekker by julle gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marzena B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marzena B
Family with young children

Fantastic set up with friendly staff.

It is a children friendly spot with activities for a whole family. Starting with hiking, mountain biking, swimming and fishing. Away from busy town allowing to switch off and bond as a family. Would highly recommend and will certainly go back.

Avril P - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Avril P
Family with young children

Absolutely amazing!

I will return over and over, wish it was closer to go once a month! Totally worth the drive, though. I'm still stunned that everything is provided, overpacked the boot with things most places don't have that Langdam has over enough of. The entire family from 60 years old to 3 years old had a wonderful time! Thank you for a memorable getaway!

Barry M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Barry M
With spouse/partner

A happy stay.

See stars.

Paul G - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Paul G
With spouse/partner

Ticks attacked us at and inside tent.

We left within 2 hours the same day we arrived . Realise it's a working farm, but treatment against ticks is essential in the camp. No feedback received from Langdam in Koo. Did notify the website.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Bosluise het ons oorval by en in tent.

Ons het dieselfde dag nadat ons aangekom het binne 2 ure weer vertrek. Besef dit is 'n werkende plaas, maar behandeling teen bv bosluise is noodsaaklik in die kamp. Geen terugvoer in die verband van Langdam-in-Koo ontvang nie. Wel by die webtuiste aangemeld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Miko B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Miko B
With spouse/partner

One of our favourite places.

See stars.

Kobus E - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Kobus E
With spouse/partner

Sal dit nie aanbeveel nie.

Na ons daar was het ons teruggekeer vir een aand. Die linne is vuil, geen hout beskikbaar en die plaaswerkers se huisies is naby. Die tweede kamer se gaste moet deur die kamer loop na die badkamer wanneer ander slaap. Die plek sien my nie weer nie.

Renee P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renee P
With friends

Wonderlike omgewing om te ontsnap uit die stad vir 'n naweek.

Die omgewing is pragtig en ons kon net op die stoep sit en verdrink in die pragtige berg voor ons asook die dam voor die huisie. Die Pear Tree Cottage het die beste ligging dit kyk uit op die berg en die dam en is ver genoeg sonder om deur ander naweekgangers gepla te word. Daar is 'n heerlike swembad en lapa om te geniet by die dam en die swembad. Die verblyf was baie gerieflik, mooi decor, prakties uiteengelê en pragtig skoon. Die matrasse is dalk bietjie dun en die handdoeke kan vervang word. Sal enige tyd weer kom en het dit reeds aan ander aanbeveel.

Jeanine O - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanine O
Family with young children

Very calm and beautiful. If you are missing the farm life, visit Langdam.

The farm is beautiful and calm. The wedding reception caught my eye. My children enjoyed and the dogs make you feel at home. We will miss Titan and Ranger.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig, pragtig. As jy verlang na plaaslewe besoek Langdam.

Die plaas is pragtig en rustig. Die trou onthaal gedeelte het my oog gevang. My kinders het dit geniet en die honde-kinders laat 'n mens tuis voel. Ons gaan Titan en Ranger vir seker mis!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tina L - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tina L
With spouse/partner

Had a great time.

Our house was perfect, very neat and perfectly located.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik lekker gekuier.

Ons huisie was perfek, baie netjies en perfek geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tracey O - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Tracey O
Family with young children

Small, basic but comfortable. Missed having a couch to sit on.

It was lovely, but felt a little isolated in our house, Guinea fowl cottage, because it was not near the main house, dam and entertainment area.

Zelda J - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Zelda J
With friends

Was nice, but the drains were blocked.

It was lovely. Just one problem, the drains at the communal shower area were blocked, the dirty shower water ran into the kitchen from both showers. But, the staff on duty were friendly and helpful.

Stacy B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stacy B
Family with young children

Beautiful and peaceful.

Will definitely be going back sometime.

Charl P - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Charl P
Family with young children

Relaxing.

Great accommodation. Fantastic facilities, breathtaking view, very relaxing. The family really enjoyed it, thank you for your service!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend.

Die verblyf was baie lekker. Die geriewe was fantasties, uitsig asemrowend, baie ontspannend. Die familie het dit baie geniet, dankie vir julle diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tarryn R - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tarryn R
Family with young children

We had the loveliest weekend. Beautiful cottage with everything we needed. Peace and quiet, and both my kids and dogs loved it!

Langdam really is a hidden gem, and we were so happy with everything. The cottage was spotless, the beds were comfortable and peace and quiet was just wonderful! We loved that we could take our dogs with us, and they so enjoyed the open space and fresh air. When we arrived the kitchen table was beautifully set with a vase of flowers, the kitchen had everything we needed, and the owner was so friendly and helpful. We really had a great stay and will definitely be back again!

Eve V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eve V
Family with young children

Lovely short break.

Secluded and beautiful. Lovely wide open spaces - we did the trail, fed the pigs, sat in the sun in the lapa and played games. Super nice and helpful people. We did day trips to Montagu (30 mins) and Matroosberg (1 hr). The fireplace helps in winter. The floors can be cold so pack some socks and warm clothes. We were blessed with great winter weather. Highly recommended if you want to get away from it all.

Andeli B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andeli B
With spouse/partner

It was peaceful and quiet.

We had a great time, but unfortunately did not have time the explore the farm, will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik stil en rustig.

Ons het dit vreeslik geniet maar nie regtig tyd gehad om die plaas te verken nie, sal graag teruggaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Izette A - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Izette A
Family with teenagers

Pragtige, rustige omgewing, ideaal vir ontspan.

Langdam-in-Karoo is 'n ongelooflike plaas, baie om te doen of jy kan maar net sit en kyk na die mooi omgewing.

Reze B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reze B
Family with young children

Breathtaking, peaceful.

We've stayed at Langdam before and will definitely come again. Every time a beautiful memory. The children can't stop talking about Langdam. Hope to see you again soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend, rustig.

Ons was al voorheen by Langdam en sal beslis weer kom. Nog elke keer 'n mooie herinnering. Die kinders kan nie ophou praat van Langdam. Hoop om jul gou weer te sien.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cecieel G - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecieel G
Family with young children

Fantastic!

It's a place to recharge your batteries. Secluded on a farm. Absolutely lovely stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Dit is ‘n plek om jou batterye te gaan herlaai. Afgesonder op ‘n plaas. Absoluut heerlik gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marisa B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisa B
Family with young children

The most beautiful place, an idyllic spot.

We simply loved our stay at Longdam, will definitely return. Pity the big dogs didn't get along with our Milo.

Christien G - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christien G
Family with young children

Uitstekend.

Baie netjiese eenhede, netjiese tuine en baie lekker wegbreek plek.

Diovana G - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diovana G
Family with young children

Was just perfect.

The kids love it and we too.

Lindi M - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lindi M
Individual traveler

Puik!

Dit was ongelooflik! Sal vir seker aanbeveel.

Liezl P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezl P
With spouse/partner

Awesome.

We had a time of our lives just to relax and do nothing we enjoyed our stay I will defiantly come again thank you LangDam in Koo.

Nadia D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nadia D
Family with young children

Peaceful.

Langdam -in Koo highly recommended. We as a family really enjoyed our stay. House were perfect for the 4 of us. It was so peaceful and quiet. If I want a getaway from home and work this is the place to go. We as a family will definitely go back.

Keith S - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Keith S
Individual traveler

Fantasties, lekker rustig.

Plek is fantasties, goed toegerus. DStv-pakket kan dalk opgradeer word, huidige is van geen waarde. Free WiFi? Kantoor mense nie beskikbaar vir password of enigiets. Boonste dam vir swem sonder water. Honde is irriterend en pla aanhoudend. Hulle kan dalk op eie afgeskort word. Dalk 'n gemaklike bank vir TV kyk en/of skuif bed sodat mens ook kan lê en kyk. Lekker rustige area, mooi uitsigte.

Elsabe M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabe M
Family with teenagers

Rustig, mooi en oorgenoeg om te doen vir bergfietsryers, stappers, swem, roei en braai.

Langdam was voorwaar vir ons hele gesin net 'n heerlike rus- en kuierplek. Ons het 4 dae vertoef en is met hope herinneringe huis toe. Die bergstap in die natuur was 'n belewenis op Kersdag en ons het daarliks gaan swem. Ons het in die Guinea Fowl cottage, losstaande en privaat gebly. Dis omtrent 300 m van die dam af.

Lynette F - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Lynette F
With spouse/partner

Never again.

Will definitely not stay here again. The lady at reception was not friendly at all, she was more worried about her apricots that were lost somewhere. The rooms are to close to one another, you can hear everything the neighbours say, very noisy.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie weer nie.

Sal definitief nie weer soontoe gaan nie. Die ontvangs deur die dame was glad nie vriendelik nie weens sy meer bekommerd was oor haar appelkose wat iewers verdwyn het. Die kamers is te na aan mekaar weens jy alles hoor wat die gaste sê, baie raserig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cobus J - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobus J
Family with teenagers

Wonderlik en so rustig - voel sommer ver weg van alles!

Ons het heerlik gekuier en veral die kinders was mal oor die plaaslewe.. Die dam, die varke, die honde, tot die kat! Het die tentbly baie geniet en die geriewe is puik. Jy het niks meer nodig nie. Kom beslis weer!

Adri D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Adri D

Baie rustig.

Apple Cabin is baie prakties ingerig. Die dekor is pragtig. Alles wat mens nodig het, is daar.

Adrian P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adrian P
With spouse/partner

We had the most amazing experience at Langdam.

The people are friendly and the tents, wow! It was just fantastic. My wife wants to go back in 4 months time. Langdam gave me the definition of peace in nature. I would easily recommend anyone to this resort. The only problem was the pool, was not a solar heated pool.

Patricia W - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patricia W
With spouse/partner

Dit was ongelooflik mooi daar, ons het die mooi natuurskoon en rustigheid vreeslik geniet, die huisie was ook baie goed ingerig.

Ons huisie was goed ingerig, pragtige plekkie, alles netjies. Oulike braaiplekkie waar ons kon braai. Tuin is ook netjies versorg met vrugtebome en Chrismas candles blomme in blom. Uitsig oor die dam met groen grasperk, swaaibank en boomswaai was net ongelooflik mooi. Selfs om na die varke te gaan kyk en die lekker gevoel van op die plaas te beleef was net fantasties.

Annuska D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annuska D
With spouse/partner

Lekker rustig langs die dam, met die voëls wat sing.

Kon nie vir iets beter vra. Was rustig en het elke oggend met voëltjies wat sing wakker geword. Perfekte plek om weg te breek uit die stadslewe. Baie netjies en mooi huisies.

Nokulunga N - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nokulunga N
Family with young children

We had a wonderful time, it was just what we wanted - time away from the city to bond as a family without the hustles, noise and pollution. We got that and more.

I would recommend this place, it is an outdoor area, very quiet, child friendly. It is a nice place if you are looking to escape to the countryside with friends and family.

Natasha S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Natasha S
With friends

Baie rustig.

Die tente en die communal plekkie en badkamers was baie skoon. Die plaas is ook baie scenic en baie rustig. Lekker as jy net wil wegbreek van die rumoer van die dorp.

Cornelius Z - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Cornelius Z
With friends

Fantasties.

Ons was daar vir 'n bachelors en dit was ideaal! Lekker kuierarea in die middel en baie netjiese safari tente.

Ilze P - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilze P
With spouse/partner

'n Gerieflike, kothuis te midde van die Koo Vallei.

'n Pragtige plaas met gerieflike kothuise. Ideaal vir 'n wegbreek met jou lewensmaat, vriende of 'n spesiale geleentheid. Daar is 'n verskeidenheid geriewe vir enige geleentheid. Paaie vir draf en fietsry, of net om te chill, of langs die vuur, of langs die dam.

Willie G - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Willie G
With spouse/partner

Baie stil, rustig, in die lieflike Koo-vallei, Karoo.

Na 'n besoek aan Genadendal, Greyton en rit deur Montagu, het ons baie welkom gevoel by Langdam. Baie netjies, plaasatmosfeer, stil en net die regte ding om te ontspan. Ons het oornag in Shephards Cabin, bietjie naby aan die pad, maar die verkeer het nie gepla nie. Nou en dan 'n voertuig, maar saans kalm en stil. Die binnekant is pragtig versier, met 'n heerlike warmmaak stofie. Die beddens slaap baie gerieflik. Braai op die stoep en kyk uit oor die vallei. Die werkershuis so 30 meter voor ons het ook nie gepla nie.

Liezl C - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezl C
With spouse/partner

Awesome, mooi en rustig.

Baie dankie, lekker rustige atmosfeer, prentjiemooi. Het goed uitgerus in die lekker vars lug. Blessings. Doen so voort.

Carla A - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carla A
Family with teenagers

Would recommend to anyone - beautiful!

Very neat and beautiful nature to relax at. Comfortable to stay at and would definitely visit again. Thank you so much!! Just what I needed.

Eloise R - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Eloise R
With friends

Dit was lieflik, rustig en salig. Die kinders het dit vreeslik geniet.

Ons sal definitief weer gaan. Dit was heerlik, verblyf pragtig en area heerlik.

Johann B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johann B
With spouse/partner

Dit was baie lekker en baie rustig.

Die akkommodasie is baie netjies en skoon, ons was net bietjie verbaas om te sien dat ons eenheid nie deel was van die "resort" nie, en die loodgietery in ons eenheid en vir ons 'n redelike moeilike tyd gegee. Dit kort definitief 'n bietjie werk. Die toilet spoel nie goed, en sprei water die hele plek vol. Ons moes elke keer eers die sitplek en die vloer om die toilet opdroog voor ons weer die toilet kon gebruik. Hy spoel ook nie goed weg nie. Ons was ook effens ongelukkig dat mens al 10:00 moet uit, en bo-op dit moet ons nog vee, braai skoonmaak, skottelgoed was ens. So mens kan glad nie ontspan op die oggend wat jy uitklok nie, want jy moet huiswerk doen. Dan indien mens sou wou die fasiliteite gebruik moet mens addisioneel betaal. Ons was ook redelik vies oor die feit dat die roeiboot se spaan gebreek is, so mens kan dit nie gebruik nie.

Amy W - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amy W
With spouse/partner

Fantastic place and people!

What a great stay! We had such a lovely, relaxing time. We will most definitely be back.

Christine D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine D
With spouse/partner

Heerlike wegbreek naweek in 'n fantastiese omgewing!

Wat meer kan 'n mens voor vra as 'n huisie op 'n plaas in 'n pragtige stil omgewing om jou batterye te herlaai!

Blanche V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Blanche V
With friends

Heavenly and very quiet.

It's beautiful on the farm and the camping site is lovely. All you could need is available in the communal kitchen and the dam is also right there. We really enjoyed it and recommend it to all campers. It was great not to have to pitch tent ourselves. Would definitely go there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was hemels en lekker stil.

Dit is baie mooi op die plaas en die kampeerplek is pragtig. Alles wat jy kan nodig kry is in die gesamentlike kombuis en die dam is sommer reg daar. Ons het dit baie geniet en beveel dit aan vir alle kampeerders. Dit was lekker om nie self tent op te slaan nie. Sal definitief weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pat F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pat F
Family with young children

We had a lovely quiet stay - enjoyed the fishing and walks.

The accommodation was cosy and comfortable. Nothing fancy! The Almond suite was comfortable for the 3 of us.

Nadine B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine B
With spouse/partner

Rustig, pragtig en ontspannend.

Ons het vreeslik lekker gekuier en sal beslis weer daar gaan oorbly. Ek sal voorstel dat die DStv-kanale sport insluit vir rugby.

Deon P - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon P
Family with young children

Baie lekker en baie rustig.

Baie dankie en ons kom gou weer terug.

Elzaan B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elzaan B
With friends

Heerlik rustig.

Heerlik, netjies en rustig.

Liandi M - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Liandi M
With spouse/partner

Cozy.

We had a nice, cozy stay. Everything we needed. Nice and warm in the cold winter eveings. Looking forward to visit in summer!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Snoesig.

Ons het baie lekker en snoesig gebly. Als wat ons nodig gehad het. Lekker warm vir die koue winteraande. Sien uit om in die somer weer te gaan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Quintus G - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Quintus G
With spouse/partner

Dit was fantasties!

Ek sal beslis die aanbeveel vir ander mense. Dit is rustig en still en niemand pla 'n mens nie.

Graham H - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Graham H
With spouse/partner

We thoroughly enjoyed our stay at Langdam - Haiko and Kirsten are great hosts.

The setting is spectacular, dogs are extremely friendly, mountain hiking trail is a must - need to be fairly fit. Will be going back.

Walter P - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Walter P
With spouse/partner

Friendly people, quaint tented accommodation.

Thanks so much we had a great time with you folks. Thanks.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelikke mense met baie oulike verblyf in die tente.

Baie dankie, dit was 'n werklike aangename tyd saam met julle gewees. Dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cillie C - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cillie C
With friends

What a relaxing place. Wish we could stay longer.

Very nice place. They can think of providing rusks, milk. Lucky for us the manager organised some milk for us.

Marlene V - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Marlene V
With friends

Rather dissapointing. The pictures on the website and the real place is confusing. We expected a unit with 2 bedrooms.

Linen and towels are old and must be replaced. Basic necessities such as extra toilet paper not available. These are things you don't think to bring along if you don't know how far out of town the place is. Beautiful scenery, was nice to see that area. This is a place where a family or single couple can unwind for a day or two.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nogal teleurgesteld, foto's op web en die ware blyplek is verwarrend. Ons het 'n 2 slaapkamereenheid verwag.

Linne en handdoeke is oud en moet vervang word. Basiese benodighede soos ekstra toiletpapier is nie beskikbaar waarvoor mens nie voorsiening maak as jy nie weet hoe ver dit van enige dorp af is nie. Pragtige natuur, was lekker om daardie area te kon sien. Hierdie is 'n plek waar 'n gesin of 'n enkelpaar wil gaan rus vir 'n paar dae.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carisha J - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carisha J
With friends

Awesome!

Our stay at Langdam-in-Koo was great. We had our privacy and wasn't bothered by anyone. The owner was also very friendly and the view and atmosphere was awesome and really quiet.

Ilze P - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ilze P
With friends

Friendly service, safe and clean.

I enjoyed the friendly service and the late check in time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike diens, veilig en skoon.

Ek het die vriendelike diens geniet asook die inkloktyd wat so laat was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Herman W - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman W
With spouse/partner

Beautiful and peaceful.

Langdam is beautiful and will see us again. It was so nice to be greeted with a smile. So nice and quiet on the farm, beautiful rooms and the fireplace was the right thing agter a long day of work and travel. Langdam-in-Koo will see us again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig en rustig.

Langdam is pragtig en sal ons weer sien. Dit was so lekker om met 'n glimlag gegroet te word. So lekker stil op die plaas, pragtige kamers en die kaggel was die regte ding na 'n lang dag se werk en reis. Langdam-in-Koo sal ons weer sien.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mari V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mari V
Family with young children

Tranquil farm life.

We enjoyed the accommodation. A recommendation that we will make is that there must be more information in the house about the farm and where the dam is so that you can walk around and also the surrounding area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige plaaslewe.

Ons het die verblyf hier geniet. 'n Voorstelling wat ons wel sal maak is dat daar meer informasie in die huisies geplaas word oor die plaas waar die dam is waar jy mag rondloop ens asook oor die omliggende dele.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marna K - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marna K

Peaceful and silence.

Had a lovely stay for the two days. The tents are well furnished, but for someone who is quite big, the mattresses are a bit thin. The atmosphere is peaceful and the kitchen part is well equipped. Older people would maybe not find it as comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en stilte.

Baie lekker gekuier vir twee dae. Die tente is goed ingerig, maar vir iemand wat effe groot is, is die matrasse effens dun. Die atmosfeer is rustig en die kombuis gedeelte is goed ingerig. Ouer persone sal dit dalk nie gemaklik vind nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elizna K - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
4/5
Elizna K
Family with teenagers

Nice accommodation with beautiful view, but somewhat far from facilities and isolated.

The interior is beautiful. We stayed in the Guinea Fowl house which is outside the farm in the veld. It is away from all facilities and we felt somewhat unsafe. We expected to be on the farm itself with the dam, lawn and lapa at our disposal, which was not the case.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oulike verblyf met mooi uitsig maar bietjie weg van fasiliteite en afgesonder.

Die huisie se dekor is pragtig. Ons het die Guinea Fowl huisie bespreek. Dit is buite die plaas geleë in die veld. Weg van al die fasiliteite af en ons het bietjie onveilig gevoel. Ons het verwag dat ons op die plaas self sal wees waar ons die dam, grasperk en lapa, ens. kon gebruik wat nie die geval was nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jahwe J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jahwe J
With spouse/partner

Quiet, peaceful and enjoyed the walk in the mountain.

We enjoyed the camping and reading in peace and sitting around the fire.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stil, rustig en lekker gestap in die berg.

Ons het lekker gekamp en net rustig boek gelees en om die vuurtjie gesit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louis V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Louis V
With spouse/partner

Dit was 'n fantastiese en rustige kuiertjie waar jy die natuur kon beleef.

Die ontvangs was uitstekend, vriendelik en baie behulpsaam. Die Vrydag was baie koud want dit het gereën, so neem maar warm klere saam as jy beplan om in wintertyd te gaan. Die tente, toilette en alle geriewe was baie netjies en almal het goed oor die weg gekom. Ek sal dit enige tyd aanbeveel vir 'n rustige wegbreek van die stad se lawaai.

Stefan P - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stefan P
With spouse/partner

Unbelievably great weekend.

Everyone was very hospitable and I would recommend it to anyone looking to get away. Excellent value for money!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike lekker naweek.

Almal was baie gasvry, ek kan dit aanbeveel vir enige iemand wat net wil wegkom. Uitstekende waarde vir geld!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Juanita R - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Juanita R
With spouse/partner

Verskriklik lekker!

Ons het heerlik gebly en sien baie uit daarna om weer daar oor te bly.

Anthony M - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anthony M
With spouse/partner

Fantastic time was had Langdam.

I booked for myself and my wife for 3 days. I booked a 2 sleeper tent without my wife's knowledge. On arrival, she wasn't keen on the tent situation. Your staff was fortunately helpful to allow us to upgrade to a cottage. We had a peaceful and restful time. Exactly what we came for. Will visit again.

Sheryl H - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Sheryl H
With friends

It's a little in no mans land especially with no signs once you take R318 until you travel 40 km en route to Montague both sides.

It was relaxing friendly and very accommodating manager, just expected more of choices for TV channels, and better showers mixing of hot and cold water. Maybe warn clients if any pets e.g. dogs are in your space. I also think it was too overpriced for not much facilities available.

Nadine J - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine J
With spouse/partner

Amazingly breathtaking and peaceful!

My partner and I stayed in the tented camp area at Langdam-in-Koo and we had such a wonderful time! The entire camp area was tidy. We loved every second of our stay and will definitely return!

Sanet J - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanet J
Family with teenagers

Peaceful!

It is a lovely place to escape the rush.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig!

Dis 'n heerlike plek om te ontsnap van die gejaag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anli G - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Anli G
With spouse/partner

Perfect getaway opportunity!

It's such a nice place and not too far from the Cape! Perfect weekend getaway! I think the price is just a bit too high for the room we got.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte wegbreek geleentheid!

Dis 'n bitter lekker plekkie en nie te ver van die Kaap nie! Perfekte naweekwegbreek! Ek dink net die prys was bietjie hoog vir die kamertjie wat ons gekry het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Willem N - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Willem N
With spouse/partner

Had a good night's rest!

The house is furnished with earthly tones, with quite low ceilings but quite well equipped. Lovely nature around the place but a little far from Montagu.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker oorgeslaap in rus en vrede!

Die huisie is aards met ietwat lae plafonne, maar heel goed uitgerus. Lieflike natuur om die plek, maar 'n bietjie vêr uit Montagu uit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Etienne M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Etienne M
With spouse/partner

Very peaceful.

Very nice stay. Unfortunately we could only stay one night and then we were on our way again. Very peaceful and you can really relax. Beautiful view over the mountains with the dam. Gorgeous to see the stars at night. Closest town in Montagu, about 30 km far. So just make sure you've packed everything. Other than that the cottages had everything needed for self-catering.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Baie lekker gebly. Ongelukkig kon net een aand oorbly toe weer op die pad. Baie rustig en 'n mens kan ontspan. Baie mooi uitsig van die berge met die dam. Mooi om die sterre te sien in die aand. Naaste dorpie is Montagu so 30 km uit. So net seker maak 'n mens het alles ingepak. Anders as dit het die cottages alles wat jy nodig het vir selfsorg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elizma M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizma M
With spouse/partner

Neat, peaceful and quiet!

We really enjoyed it. We slept in the safari tents and really enjoyed it. Definitely a nice place to break away from the city!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, rustig en stil!

Ons het lekker ontspan. Ons het in die safari tente geslaap en het dit baie geniet. Definitief 'n lekker plek om uit die stad uit te kom!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alta H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Alta H
With spouse/partner

Disappointing - location of the unit not at all what we though according to pictures on your site.

The unit is far from the main part - right next to a main gravel road between workers' houses. Such a disappointment and not the value we paid for. And considering what we paid a cleaning service should be included.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurstellend - eenheid se ligging is glad nie wat ons gedink het soos foto's wat op julle blad is nie.

Eenheid is heeltemal weg van die hoofopset - reg langs hoof grondpad tussen werkershuisies. Ons was baie teleurgesteld en voel dit was glad nie waarde vir wat ons betaal het nie. Voel ook vir die prys wat ons betaal het moet skoonmaak van eenheid ingesluit wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicolene T - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolene T
Family with young children

Good end to the holiday before crazy year starts.

We followed another route from Robertson's side through Montagu and it was nice because we stopped at a lot of places en route to Langdam. Bit of a detour but very nice. Langdam is a peaceful place with a dam in which the children could swim, fish and boat while mom and dad rest and enjoy the sun. We stayed in the Pear Tree house and it was perfect for us. Langdam has the cutest dogs which is named after the cars Titon, Ranger, Shelby, Chevrolet and Cobra. They had a lot of fun with the kids. We will definitely visit again. Thank you for your hospitality.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie vakansie afsluiting voor die "mal" jaar begin.

Ons het 'n ander roete gevolg van Robertson se kant af deur Montagu en dit was lekker omdat ons het by baie plekkies gestop en so getoer tot by Langdam. Bietjie ompad maar baie lekker. Langdam is 'n rustige plek met 'n dam waar die kinders kon swem, visvang en bootry en ma en pa kon rus en die son geniet. Die Pear Tree huisie waar ons gebly het was perfek vir ons. Langdam het die oulikste honde wat vernoem is na motors Titon, Ranger, Shelby, Chevrolet en Cobra. Hulle het gesorg vir baie pret met die kinders. Ons sal beslis weer daar gaan kuier. Baie dankie vir jul gasvryheid.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pierre C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Pierre C
With spouse/partner

Very neat and clean. Everything is provided, just bring clothes and food.

See stars

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en skoon. Alles is daar, bring net kos en klere.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Magda S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda S
With spouse/partner

Absoluut 'n treffer-wenner. Simply the best!

'n Pragtige plek. Sal beslis weer besoek. Ligging perfek. The Pear house pragtig en gerieflik ingerig. Stunning view, asemrowend mooi en baie goeie diens. Perfekte wegbreek met mountain bikes.

Rachelle C - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Rachelle C
Family with young children

Nie heeltemal wat ons verwag het nie.

Alhoewel die Koo vallei pragtig is, was die verblyf nie wat ons verwag het nie. Die ontvangs was ook baie onpersoonlik - so amper asof hul ons nie verwag het nie. Die selfsorg-eenheid was nie watwonders toegerus nie, wat die selfversorging moeilik gemaak het, veral 30 km uit Montagu.

Lucinda C - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucinda C
With spouse/partner

I can strongly recommend Langdam.

My partner and I loved every moment of it. We immediately felt at home.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek beveel Langdam ten sterkste aan.

Ek en my lewensmaat het dit elke oomblik baie geniet. Ons het sommer onmiddellik tuis gevoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerhard K - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerhard K
With spouse/partner

Peace and quiet with a beautiful view of the valley and mountains.

Very nice, clean and comfortable accommodation.

Liezel R - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Liezel R
With spouse/partner

Wonderful, relaxed in the Shepherd Cottage

Relaxing in the Shepherd Cottage. We did a nice hike in the mountain, some fishing an biking.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik rustig in die Shepherd cottage

Heerlik rustig in die Shepherd cottage. Ons het lekker gaan stap in die berg, visgevang en fiets gery.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sue C - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sue C
Family with young children

The accommodation was neat and homely with everything you need. We enjoyed it a lot!

The accommodation was neat and homely with everything you need. Our children enjoyed the dam and the farm's dogs and cats tremendously. We would like to go again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf was netjies en huislik met alles wat mens nodig het. Ons het dit baie geniet!

Die verblyf was netjies en huislik met alles wat mens nodig het. Ons kinders het die dam en die plaas se honde en katte vreeslik geniet. Ons sal graag weer wil gaan kuier!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Catherine J - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Catherine J
With spouse/partner

Breathtakingly beautiful!

We had a wonderful stay on this beautiful guest farm. The peace and quiet was exactly what we needed. The little fireplace in our room was definitely a highlight. The unit is well-equipped, clean and neat. It was so nice to go for a walk on the farm with the two Great Danes and the other two dogs. Will definitely call again, but next time for a longer time. Thanks for the lovely gift of honey.