The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Lavender House & Lavender Room | TravelGround
+26

Lavender House & Lavender Room

24 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 24 reviews for Lavender House & Lavender Room
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.1/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.8/5
Alex K - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alex K

An amazing private, clean and safe house near town, river and local beaches.

It has a homely feel when you walk into the door you feel relaxed and carefree. It has a warmth that relaxes you straight away and makes you feel at home. The lovely bedrooms and bathrooms are clean and convenient with a TV, Music system, indoor- and outdoor braai what more can you ask for? All the needs and wants of a home away from home is in the house like a dishwasher, microwave, kettle, peculator, toaster, washing machine and vacuum. It doesn't matter if you are rich or poor this lovely little town will steal your heart and Lavender House will capture your soul. So if you want to come for a weekend or a holiday Lavender House is the place to stay. We surely enjoyed every single moment of our stay here and will do it again soon.

Christa H - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa H
Family with young children

Heerlik gerus en het sommer tuis gevoel.

Die huis is werklik baie gerieflik ingerig en met die veilige tuin wat agter beskikbaar is, heerlik vir klein kinders. Daar is genoeg spasie vir almal.

Karl S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karl S
Individual traveler

Well-stocked, self-catering unit making for a very comfortable stay.

Loved my stay there. Very comfortable room.

Lavender House & Lavender Room's response

Glad you enjoyed your stay with us. Hope to see you again soon. Thanks for the review.

Lavender House & Lavender Room
Vanessa K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vanessa K
Family with teenagers

Baie lekker ligging en het sommer tuis gevoel.

Baie dankie, Sally, vir 'n lieflike bly plekkie. Lavender Room was baie goed toegerus, veilig en baie netjies. Ons sal julle beslis in die toekoms sien!

Tabisa M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tabisa M

Everything was perfect but the water was cold.

We had a beautiful stay. Lyndie was very polite. The only problem is that the premises use a solar geyser and there was no sun on Saturday so we bathed with cold water and on Sunday we had to delay our check-out time because we waited for water to be a bit warm.

Lavender House & Lavender Room's response

Hi Tabisa
I am so sorry your water was cold, if I had know earlier I could have rectified that. 12 guests all wanting to shower at the same time will result in cold water for some. My apologies. We hope you will forgive us and visit again soon.
Regards,
Sally

Lavender House & Lavender Room
Sonia B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonia B

Lovely, quiet weekend.

This is the second time I've visited Lavender House this year and it is a fantastic house. The rooms and living area is beautiful and comfortable. The house has everything you need. Even the beach bags in every room is very handy for the guests.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike, rustige naweek.

Dis die tweede keer die jaar dat ek by Lavender House bly en dis regtig 'n fantastiese huis. Kamers en leefarea is pragtig en gemaklik en die huis het regtig als wat jy sou nodig hê. Selfs die strandsakke in elke kamer is so gerieflik vir gaste.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lavender House & Lavender Room's response

Dankie dat julle weer kom kuier het, altyd n pleisier om julle te huisves. Hoop om julle gou weer te sien.

Sally

Lavender House & Lavender Room
Neville V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neville V
With spouse/partner

Vyf sterre al die pad.

Lekker plek om te bly. Het elke oomblik geniet.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Five stars all the way.

Great place to stay. Enjoyed every moment.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lavender House & Lavender Room's response

So glad you enjoyed your stay with us. Thank you for taking the time to write a review. We hope you visit us again soon. Check out our new guest house Die Stoep in Calitzdorp.
Sally

Lavender House & Lavender Room
Unathi U - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Unathi U
With friends

Best place to chill.

Very warm, beautiful and homely place.

Alwyn P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Alwyn P
With friends

Blyplek is baie skoon, mooi en goeie diens.

Lavender House is baie skoon en mooi en goed geleë. Die diens is baie goed. Eienaar baie vriendelik en bedagsaam.

Lavender House & Lavender Room's response

So bly julle het Lavender Room geniet. Dankie dat jy die tyd geneem het om 'n resensie te skryf. Ons hoop om julle gou weer te sien.

Lavender House & Lavender Room
Jackie L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jackie L
Individual traveler

Baie aangenaam en effektief vir my doel. Mense moet net weet dis nie naby die strand nie.

Alles baie goed, maar 'n beter kas vir jou klere kan verskaf word.

Lavender House & Lavender Room's response

Jackie,
Dankie dat jy die tyd geneem het om 'n resensie te skryf, sal n plan maak met die kas.
Sally

Lavender House & Lavender Room
Pieter F - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter F
Individual traveler

Excellent value for your money!

Had a fantastic long-weekend break away in Port Alfred! The Lavender room I stayed in is perfect for any single person or couple. Huge bonus is the fact that it is pet friendly. I highly recommend this accommodation.

Lavender House & Lavender Room's response

We loved hosting you and your fur friend. Thank you for taking the time to write this review.
Hope to see you again soon.
Sally

Lavender House & Lavender Room
Ingrid A - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ingrid A
With spouse/partner

An experience you can not miss!

Fantastic, indescribable!

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Belewenis wat jy nie mag mis nie!

Fantasties, onbeskryflik!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Christa V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christa V
Family with young children

Huis van die huis af.

Baie goed toegeruste kombuis, heerlike oop gevoel wanneer jy die huis instap, gerieflike kamers, goeie wit linne, goeie handdoeke, heerlike agterplaas vir kinders om in te speel, het baie lekker hier gebly en sal verseker weer hier oorslaap as ons in die omgewing is.

Brenda M - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda M
Family with young children

Lovely, comfortable, neat with everything and more!

Fantastic thank you for a wonderful getaway. Next time we will definitely stay longer and we are telling all our friends going that way about the spacious and comfortable house. Clean and neat and lovely overnight place. The big garden at the back of the house is a bonus!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik, gemaklik, netjies met alles en meer!

Fantastiese dankie vir 'n heerlike wegbreek. Volgende keer bly ons verseker langer en vertel al ons vriende wat daardie kant toe gaan van die lekker ruim en gemaklike huis. Skoon en netjies en heerlike slaapplek. Die groot tuin aan die agterkant van die huis is 'n bonus!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerrie L - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerrie L

Lovely stay. Very clean and neat, good facilities.

They will have to take a look at the one showerhead that leaks and the fireplace's chimney which might be blocked, because the airflow isn't very good and there was a lot of smoke in the house.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gebly. Baie skoon en netjiese, goeie geriewe.

Daar sal moet gekyk word na die een stort wat se stortkop lek en die kaggel se skoorsteen wat dalk verstop is, want die trek van die kaggel is nie goed nie en baie rook was in die huis.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lavender House & Lavender Room's response

Dankie dat jy my laat weet het van die stort en kaggel ,net jammer ek het nie vore geweet nie, kon dit reggemaak het . Hoop om julle weer te sien. Groete Sally

Lavender House & Lavender Room
Alida L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alida L
With friends

Wonderlik!

Ons het 'n wonderlike tyd gehad. Verblyf fantasties. Ekstra "touch" met als wat mens benodig vir heerlike verblyf... Gevoel: Jou eie huisie by die see.

Alice O - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alice O

'n Absolute vreugde, wonderlike verblyf en gasvrou wat ons vakansie baie aangenaam gemaak het!

Lavender House se verblyf, ontspanningsruimtes en toebehore is van hoogstaande gehalte. Die enigste nadeel is die feit dat dit effe ver van die see af is - nogtans het dit nie afbreuk aan ons vakansie gedoen nie. Twee van ons gaste is gestremd en Lavender House het perfek by hul behoeftes gepas. Die binne braai-area was perfek vir die dae wat die weer ongeskik vir buite braai was. 'n Aanbeveling: slaailepels en opskeplepels kan aangekoop word. Verder: puik, puik!

Chanelle R - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chanelle R
With spouse/partner

Ongelooflik!

Van dag 1 af was ek baie, baie gelukkig met die diens en die vriendelikheid van Lavender House. Die kommunikasie was uitstekend. En die plek is so mooi en skoon en ek wou net glad nie huis toe gaan nie! My kêrel wil die plek al klaar weer boek vir sy volgende karate kompetisie. Baie baie dankie vir alles!

Johan V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Johan V
With friends

Hier kan 'n mens lekker vakansie hou.

Ons het lekker gebly en sal dit aanbeveel vir gesinne om te bespreek vir vakansies.

Ernest R - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ernest R
Individual traveler

Aangenaam.

Baie netjies en aangenaam met goeie diens.

Jurie S - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jurie S
Individual traveler

Die rustigheid self.

Uitstekende diens. Waarde vir geld.

Thandeka N - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thandeka N
With friends

Beautiful house!

We had a lovely stay at the Lavender house. I would recommend this place to anyone who is looking for a beautiful yet affordable house for accommodation.

Elsabie V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsabie V

Ons was baie beïndruk met Lavender House.

Ons was vir 'n troue daar die naweek. Pragtige plek; ons het sommer dadelik tuis gevoel en is baie vriendelik ontvang deur Sally. As ons weer in daardie rigting gaan sal ons definitief weer van die akkommodasie gebruik maak.

Amanda B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda B
With friends

Pragtig, netjies en skoon huisie met alles wat nodig is om jou verblyf gerieflik te maak.

Die eienaars se persoonlike aandag aan die fynere besonderhede soos bv. die sjokolades by badhanddoeke en strandhanddoeke in 'n strandsak is net reg vir gebruik. Was duidelik sigbaar oral in hulle huisie en het ons sommer baie tuis laat voel!

From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 14 van der Riet Street, Port Alfred, 6170, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDlkNjQ2ZTg5LTYxMTAtNDU4YS05NjVkLWFlOTU5ZWQ1Y2Y5Zg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 24 5 1 5 14 van der Riet Street Port Alfred 6170 Eastern Cape 0860 022 102 15:00-19:00 10:00 -33.5887 26.883142
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!