The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Lavinir | TravelGround
+13

Lavinir

Self Catering

Review Summary

2.8 out of 5from 10 reviews for Lavinir
Cleanliness
3.3/5
Service
2.9/5
Location
2.3/5
Safety
2.7/5
Value for money
2.9/5
Quintell S - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Quintell S
Family with young children

Not great.

Dinner at the restaurant was superb. Hospitality at the restaurant (where keys are collected) was superb. Loved the Karoo's friendliness. Accommodation was unsatisfactory in the extreme. Hot water - no. Milk for coffee - no. The place didn't smell great. Felt a bit unsafe.

Zanri W - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Zanri W
Family with young children

Nie eers by Lavinir geslaap nie.

Ons het daar aangekom, en besluit dat ons nie met twee jong kindertjies daar kan slaap nie. Ons voertuig sou buite in die straat geslaap het. Tuin was vuil en onnet. Vuil bekers het op die tafel gestaan en stof en blare het die hele voordeur vol gelê. Niemand het ook agtergekom dat ons nie daar geslaap het nie.

Johan G - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan G
With spouse/partner

Gasvry en vriendelik.

Personeel baie vriendelik en behulpsaam. akkommodasie skoon en veilig. Restaurant baie lekker kos en goeie diens.

Andre V - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Andre V
Family with young children

Nie wat ek voor gehoop het nie.

Alhoewel die mense vriendelik en baie behulpsaam was, was die ervaring nie van die beste nie. Daar was ongelukkig nie krag nie en dus ook nie water nie. Die kamer is mooi binne, maar dit lyk vervalle van buite af.

Pat L - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pat L
With spouse/partner

Waarde vir geld akkommodasie!

Met aankoms was ons baie skepties want van buite lyk dit nie so goed nie, maar kamer was netjies en kos wat ons bestel het regtig lekker! Waarde vir geld!

Rachelle C - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Rachelle C
Family with young children

Bed was very comfy.

Not a lot of communication.

Lavinir 's response

Baie dankie Rachelle vir jou resensie.
Baie dankie vir die goeie punte op veiligheid en die goeie resensie vir netheid, ek waardeer.
Baie jammer oor die kommunikasie en sal aandag gee om diens te verbeter.
Bly julle het lekker nagrus gehad.
Groete, Johann

Lavinir
Rassie V - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rassie V
With spouse/partner

Pleasant.

Good rest after long day of traveling.

Jané K - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Jané K
Family with young children

Not worth the money or time.

First off, the pinned location took us to the wrong address. We arrived at some sort of warehouse looking place where the lady who works in the restaurant met us. We were then told that our accommodation was across the street listed under a completely different name than on the website. When we finally went to our unit, it wasn't at all what we booked and paid for. We just received a room and bathroom, instead of the self catering unit with a dining room, TV and kitchen that we paid for. There was multiple issues with the unit, from the toilet that stopped working and not having enough blankets, to not having a TV in the unit. Johann managed to sort all our issues out, but it lead to us having to wait on the staff for several hours which made our stay unenjoyable. The garage provided for our car was also the entrance/ exit to the units. Which means that people kept on opening and closing the garage while our car was in it. We were told that multiple TV's were stolen from the property, so the fact that the garage door couldn't just be locked from the beginning, was a safety issue for us. The staff were not very prepared for our arrival or stay, even though I confirmed the time we would be arriving the day prior to our arrival. The overflow in the bathroom was installed incorrectly which lead to water flooding the bathroom floor when I took a bath. There is actually so many inconvenient things that happened that I can't really mention one good thing about this accommodation. I would not recommend this place to anyone because you will be paying for a unit that you won't get and you will have to run after staff to get what you need and not have any time to rest.

Jandré S - May 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Jandré S
With friends

Ons wou net slaap en R500 vir 3 mense is nie baie nie.

Die plek se beddegoed was netjies, maar verder is dit glad nie netjies nie. Toiletrol val van die muur af. Badkamerdeur maak met 'n spyker toe, verfwerk baie swak ens. En dan, geen warm water! Geen mikrogolfoond. Ek was baie bekommerd oor my motor se veiligheid. Hulle het nie kaartfasiliteite en geen kleingeld. Ek moes die volgende dag vra vir my kleingeld.

Marinda V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Marinda V
With friends

Moenie te veel verwag nie.

Die blyplek is nie behoorlik gemerk nie - geen straatnaam, nommer of naam nie. Die gasheer was heeltemal te besig met sy ander gastehuis en was dus nie juis beskikbaar om aandag te gee aan my versoeke nie. Het inteendeel baie snotterige boodskappe op my foon gelaat. Songeiser waarvan die water lou is en en net 'n klein stroompie loop. TV werk nie. Goeie matras en beddegoed. Indien hy moeite sou doen om persoonlik met my te kom praat het, sou dit die situasie beredder het.

Lavinir 's response

Dankie vir die resensie.
Ek het persoonlik die gas ontvang het haar ook voor die tyd laat weet waar sy moet aanmeld om sleutels te ontvang. Die water is 'n probleem in ons dorp as gevolg van munisipaliteit. Jammer hieroor. Daarom sukkel songeyser party dae om die goeie druk deur te gee. Sy het op selfoon boodskap gese die water was warm. Het net lank gevat Dankie vir goeie netheid resensie, en jammer oor die water.
Groete
Johann

Lavinir
From R700
R700 R490
per night (sleeps 3)
From R700
R700 R490
per night (sleeps 3)
From R700
R700 R490
per night (sleeps 3)
Make a Booking
  • Capacity: 3 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 22 Murray Street, Middelburg, 5900, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA1d16c4af2316059a4d2ce3c2e80682e84c7cc8dd69239f6291ea8d2efb73f94866d4b9ffcef3c3b0a34ab66b7f7d27a755aa?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 was R700, now From R490  per night (sleeps 3) 10 5 1 3 22 Murray Street Middelburg 5900 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-18:00 11:00 -31.497138569211 25.003436090386
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!