The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Leeudoringstad Guesthouse 1 | TravelGround
+59

Leeudoringstad Guesthouse 1

18 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 18 reviews for Leeudoringstad Guesthouse 1
Cleanliness
4.6/5
Service
4.4/5
Location
4.3/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Johan N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johan N
On business

Die selfsorghuis is ruim en lekker om in te bly en dis goeie waarde vir geld.

Die foto's op die webtuiste van die netjiese gastehuis, het ons aandag getrek, maar het ná betaling verneem dat die gastehuis is eintlik vol en ons moes in 'n selfsorgeenheid elders gaan bly. Moes toe self brêkvis maak, maar ons kon darem vleisbraai, slaap en stort in ruimte en gemak. Dis dalk net 'n beter idee om die gastehuis en selfsorghuis apart te bemark sodat daar nie verwarring heers oor wat bespreek is nie.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Hi Johan,

Op die navraag wat jy gerig het, het daar gestaan dat die Gastehuis volgeboek is, en dat die self-sorg akkommodasie beskikbaar was. Jy was tevrede daarmee. Ek het met jou per WhatsApp gekommunikeer en die self-catering akkommodasie het jou goedkeuring weggedra.

Die self-catering akkommodasie word apart geadverteer.

Leeudoringstad Guesthouse 1
Jan B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan B
With spouse/partner

Very hospitable. The dinner was outstanding, it was quiet and we honestly had a lovely stay.

Cornè went out of her way to welcome us and make us feel at home. We were comfortable and had a lovely stay. Recommendable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gasvry. Die aandete was voortreflik, dit was stil en ons het werklik lekker oornag.

Cornè het uit haar pad gegaan om ons welkom en tuis te laat voel. Ons was gemaklik en het lekker oornag. Aan te bevele.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Baie dankie Jan, ek waardeer dit!

Leeudoringstad Guesthouse 1
Anton L - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton L
On business

Gasvryheid.

Verblyf was baie aangenaam. Kamer was skoon en netjies en alles wat nodig was vir 'n sakereis was tot beskikking.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Goeiedag Anton,

Baie dankie. Ek waardeer dit!

Leeudoringstad Guesthouse 1
Lorinda A - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorinda A
With friends

It was lovely. Great hospitality.

I recommend that you book a room there. Take a group for a weekend away and enjoy the lapa. You will enjoy if and will be treated like family. We really felt at home and the little Jack Russel just wants to play.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik. Lieflike gasvryheid.

Gaan gerus en bespreek vir julle ‘n kamer. Gaan in ‘n groep vir ‘n wegbreeknaweek en kuier lekker in die lapa. Julle sal verskriklik lekker kuier en sal soos familie behandel word. Ons het regtig lekker tuis gevoel en die klein Jack Russel wil net heeltyd speel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Hi, baie dankie.

Leeudoringstad Guesthouse 1
Jaco G - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco G
With spouse/partner

Rus vir 'n mens se siel.

Ek en my vrou het ongelooflik lekker daar oorgeslaap. Ons het die rutigheid geniet asook die gasvryheid.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Goeiedag Jaco,

Baie dankie, dis 'n groot kompliment.

Leeudoringstad Guesthouse 1
Basil V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Basil V
With spouse/partner

Fantastic and incredible friendly service and accommodation.

One of our special overnight stops, anytime on our way from Kimberley to Vaal Triangle.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Thank you very much

Leeudoringstad Guesthouse 1
Rose K - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rose K
With spouse/partner

Great budget break with lovely garden.

We chose the small ground floor bedroom. There were bigger units upstairs, but being pensioners we didn't fancy steep stairs, and enjoyed the garden access. We had use of the enclosed Lapa with a fitted kitchenette and lounge with TV. It was cosy and relaxing. The two small dogs and cat were not a problem. Our hosts were very welcoming.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Thank you Rose. I wish you well.

Leeudoringstad Guesthouse 1
Annatjie B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie B
With friends

Skoon, netjiese, beskosbare verblyf met vriendelikheid daarby!

Sien sterre.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Baie dankie Annatjie, dis 'n groot kompliment.

Leeudoringstad Guesthouse 1
Sune C - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sune C
With friends

Mooi tuin met mooi uitleg.

Die gastehuis is baie netjies met 'n pragtige tuin. Die diens was puik. Sal dit definitief aanbeveel.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Hi, Dankie vir die kompliment. Ek waardeer dit.

Leeudoringstad Guesthouse 1
Xtream Safety J - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Xtream Safety J
On business

Asemrowend.

Altyd heerlik en vriendelik.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Dankie!

Leeudoringstad Guesthouse 1
Amalia D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Amalia D
With spouse/partner

Not for very young or old people.

If you travel with small children and old people, this accommodation is not ideal. You climb very steep stairs to the rooms on the top floor and it is quite dangerous up and down. The area where the guesthouse is located is very close to an industrial area according to me. We don't know the town, so we were quite lost and couldn't find a restaurant. There were a couple of take-away places that sold delicious food. The accommodation was very clean and neat and parking behind an electric gate. Overall it is a nice place, but I wouldn't recommend it or use again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie vir baie jonk of bejaardes nie.

As jy reis met klein kindertjies asook bejaardes is die verblyf glad nie ideaal nie. Jy klim baie steil trappe na die kamers op die boonste verdieping en dit is redelik gevaarlik op of af. Die area waarin die gastehuis geleë is, is volgens my naby die industriële area. Ons ken nie die dorpie nie, dus was ons redelik verdwaald gewees en kon nie 'n eetplek kry nie. Daar was wel 'n wegneemeetplekkie beskikbaar, wat baie lekker kos verkoop het. Die verblyf is baie skoon en netjies, en parkering is agter 'n elektriese skuifhek. Oor die algemeen is dit 'n lekker plekkie, maar ek sal dit nie aanbeveel of weer gebruik nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Hi Amalia,

Ons dorp het net omtrent 5 strate, so alles is relatief naby aan mekaar. Ek verwys wel na my vorige verwysings wat alles positief was.

Leeudoringstad Guesthouse 1
Hanrika P - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanrika P
With spouse/partner

I was very impressed.

I was very impressed with the guesthouse, we had a wedding at 15:00 and we could check in earlier to get ready without any issues, which we appreciated. Corne was very friendly and pleasant, she also recommend a nice restaurant. We will definitely come stay here again when we're in the area. My husband and I needed a quiet break and we definitely got it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek was baie beïndruk.

Ek was baie beïndruk met die gastehuis, ons het 15:00 'n troue gehad en ons kon sonder probleem bietjie vroeër inboek om reg te maak waarmee ek baie gelukkig was, Corne was baie vriendelik en aangenaam, sy het ook 'n baie lekker eetplek voorgestel. Ons sal definitief weer hier kom bly as ons in die area is. Ek en my man het 'n stil wegbreek gesoek en ons het dit definitief gekry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Beste Hanrika,

Baie dankie vir die kompliment! Ek is bly julle kon bietjie afskakel en ontspan. Kom gerus weer.

Leeudoringstad Guesthouse 1
Marius C - May 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Marius C
With friends

We could sleep and take a bath.

We are very thankful to find accommodation, but there is no internet and we booked two rooms, but then had to sleep in one room. We're not dead, but it's still uncomfortable to stay in one room if you booked two.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons kon slaap en bad.

Ons is baie dankbaar dat ons slaapplek gekry het, maar daar is geen internet nie en ons het vir twee kamers geboek maar moes toe saam slaap in een kamer. Ons is wel nie dood nie maar is ongemaklik om in een kamer te slaap as jy geboek het vir twee.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Hi Marius,

Jy is deeglik laat weet dat daar net een kamer beskikbaar was met 2 beddens. Jy het my nog gevra om 'n matras in te dra vir 'n derde persoon. Ek het sovêr gegaan en vir jou 'n extra bed in te dra. So jammer, jou aantuiging is ongegrond. Maar voortaan onthou om jou besprekings nie te bêre tot op nommer 99 nie. Groete Corné

Leeudoringstad Guesthouse 1
Basil V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Basil V
With spouse/partner

Warmly welcomed and found everything to our satisfaction.

Will recommend this guest house to all our friends and those who would like to visit Leeudoringstad.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Baie dankie!

Leeudoringstad Guesthouse 1
Nico D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico D
With spouse/partner

What a pleasant surprise.

We we pleasantly surprised by everything. Hospitality, neatness, garden, pool and entire setup.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie aangenaam verras.

Ons was aangenaam verras met alles. Gasvryheid, netheid, tuin, swembad en die hele opset.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Baie dankie!

Leeudoringstad Guesthouse 1
Hester J - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester J

Very nice and peaceful.

Friendly service, neat, spacious accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en rustig.

Vriendelike diens, netjiese en ruim verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Baie dankie, ek waardeer dit.

Groete
Corné

Leeudoringstad Guesthouse 1
Elecia D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elecia D
Family with young children

Neat and comfortable stay.

The reception was very good. Rooms were well equipped with air-conditioning, TV, etc. An equipped kitchen with more than enough coffee, milk, cereal, etc. We were pleasantly surprised with the setup. Can highly recommend this guest house.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en aangename verblyf.

Die ontvangs was baie goed. Kamers is goed toegerus met lugversorging, TV, ens. Toegeruste kombuis met genoeg koffie, melk, ontbytpap, ens. Aangenaam verras met opset! Kan die gastehuis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Baie dankie, dis 'n groot kompliment!
Kom gerus weer.
Groete
Corné

Leeudoringstad Guesthouse 1
Schalk V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Schalk V
On business

Gelukkig het ek werk gehad om te doen.

Dit was baie warm en gelukkig was daar lugversorging. Dis jammer dat ek nie aandete kon bespreek nie, het nie voor die tyd gereël nie. Ek moes vinnig verblyf bespreek en het op reis probleme met die internet gehad. Dit was 'n eensame verblyf, menende daar was nie ander mense om mee te gesels nie!

Leeudoringstad Guesthouse 1's response

Hi,
Volgende keer kan mens kuier. ?

Leeudoringstad Guesthouse 1
From R1 100
per night (for 2 people)
From R1 100
per night (for 2 people)
From R1 100
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 15 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 12:00
  • Address: 92 Schoch Street, Leeudoringstad, 2640, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAARGHsFcgaV8QVnU7vumpfNJn1EeujZYL9p7V9dqSM8CjDUVSttF?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 100  per night (for 2 people) 18 5 1 5 92 Schoch Street Leeudoringstad 2640 North West 0860 022 102 14:00-18:00 12:00 -27.233059371938 26.23916702209
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!