The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Leopard Lodge | TravelGround
+56

Leopard Lodge

Review Summary

4.7 out of 5from 34 reviews for Leopard Lodge
Cleanliness
4.6/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.7/5
Ronel S - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ronel S
With friends

Was fantasties.

Sal weer daar gaan bly, die uitsig is baie mooi.

Leopard Lodge 's response

Goeie dag Ronel,

Baie dankie vir jou mooi terugvoer. Ons hoop julle kom kuier gou weer.

Leopard Lodge
Tyron C - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Tyron C
With spouse/partner

Breakaway with a true bushveld feel and nice view.

Breakaway with a true bushveld feel and nice views. The restaurant has a limited menu but the food was tasty. There were a few issues with our accommodation: the shower drain was blocked, the outside light did not work, when it rained we discovered 4 water leaks in our unit and the towels provided are small. When one pays that amount of money you expect better and I feel there are cheaper accommodation options in the area which provides more bang for your buck.

Leopard Lodge 's response


Thank you so much for bringing it to our attention. Your feedback is so important to us.
Our sincerest apologies for any inconvenience, we will talk with those involved.

Leopard Lodge
Adele V - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele V
On business

Relaxing.

We had overseas visitors for business from Spain. They absolutely loved it and could not say thank you enough. They wanted to take pictures and say this is how you do business in Africa. They really appreciated the beauty. Thank you. My husband and I would definitely be back for a relaxing weekend without kids.

Leopard Lodge 's response

Thank you for your feedback. We are so happy to hear that you have enjoyed your stay at Leopard Lodge. We do hope to welcome you back at Leopard Lodge in the near future.

Leopard Lodge
Chris-mari V - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris-mari V
With spouse/partner

Die uitsig was baie mooi en dis so rustig daar.

Ek en my man het die uitsig en rustigheid baie geniet. Die ontbyt was ook baie lekker.

Leopard Lodge 's response

Baie dankie vir U terugvoer. Ons is so bly om te hoor julle het julle tyd by ons geniet. Ons hoop om julle gou weer by ons te sien.

Leopard Lodge
Tracy K - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracy K
With spouse/partner

Loved every moment.

Customer service was phenomenal - the team really goes above and beyond for their guests. The room was lovely and kept neat and clean. Loved the time there and will definitely return.

Leopard Lodge 's response

Thank you for your feedback. We are so happy to hear that you have enjoyed your stay at Leopard Lodge. We do hope to welcome you back at Leopard Lodge in the near future.

Leopard Lodge
Lucelle P - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lucelle P
With spouse/partner

Idillies wanneer vooraf gereël.

Marilize was 'n fantastiese gasvrou. Die uitsig is verruklik. Maak net seker jy reël voor af wat jy beoog met jou besoek aangesien die restaurant en kroeg met tye voor die tyd toemaak, afhangend van hoeveelheid besprekings, maar as jy vooraf sundowners wil reël sal hulle jou akkommodeer. As jy nie reël nie kan jy teleurgesteld wees. Die website mag dalk misleidend wees. Ons sal vir seker weer Leopard Lodge besoek.

Tasmyn C - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tasmyn C
With spouse/partner

Our stay was relaxing with great views. The service was great as well. We really enjoyed our stay.

Our stay was relaxing with great views. The service was great as well. We really enjoyed our stay. It was just what we needed for a quick getaway from the city.

Leopard Lodge 's response

Thank you for your feedback. We are so happy to hear that you have enjoyed your stay at Leopard Lodge. We do hope to welcome you back at Leopard Lodge in the near future.

Leopard Lodge
Delaille R - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delaille R
With spouse/partner

Onvergeetlik!

Die jacuzzi en uitsig was natuurlik die hoogtepunt! Die kos was verbasend goed - sal die Pork Ribs en Oxtail aanbeveel. Ongelukkig het dit gestorm reën toe ons daar aankom - sonder hulp om ons tasse deur die modder op te dra na ons kamer was nogals 'n storie! Daar was 'n rot wat deur die dak gekom het en ons kos in die aand kom eet het. Gelukkig het ons dit komieklik bevind. Sal voorstel om nie enige kos in die kamer te los nie - ons pakkie reiskoekies was nog geseël - die rot het reg deur dit gebyt! Anders as dit, sal ek Leopard Lodge sterk aanbeveel. Die diens was wonderlik, uitsig asemrowend en dit is sentraal geleë.

Leopard Lodge 's response

Thank you for your feedback. We are so happy to hear that you have enjoyed your stay at Leopard Lodge. We do hope to welcome you back at Leopard Lodge in the near future.

Leopard Lodge
Ansie N - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ansie N

Van die hek tot by die kamer en alles tussen in was lieflik. Personeel is so vriendelik en behulpsaam. Lieflike rustige omgewing. Baie dankie aan almal.

Die twee wagte by die hek - beide het groot glimlag en so vriendelik. Ontvangs deur Leon - wat 'n oulike mens. Colin het lekker bederf met G&T en kamerdiens. Die ingeslote ontbyt was elke oggend 'n wenner. 11 uit 10 vir almal by Leopard Lodge.

Alex K - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alex K
With spouse/partner

Besonderse lekker, die atmosfeer daar is net iets anders.

Sjoe waar begin mens. Alles was perfek van die intree slag af. Puik diens, kamer was baie mooi skoon met ons aankoms en die werkers is vriendelik. Kamer het 'n paniekknoppie en daar is wagte wat met honde om seker te maak dis veilig. Kos was hemels, laastens dankie vir die webblad ook, julle is wonderlik.

Leopard Lodge 's response

Baie dankie vir u positiewe terugvoer. Ons is so bly julle het julle tyd by Leopard Lodge geniet. Ons hoop om julle vinnig weer te sien.
Vriendlike groete
Leopard Lodge Span

Leopard Lodge
Roleen F - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Roleen F
With spouse/partner

Bietjie meer moeite met die kamers sal waardeer word.

Ons het geen glase in die kamer gehad nie. Die badkamer/stort se dak was vol "black mould" gewees. Op die foto's lyk die plek pragtig en dit het vir seker baie potensiaal, maar min aandag word gegee. Het ongelukkig meer verwag vir die prys wat mens betaal. Personeel is uiters vriendelik en hulpvaardig.

Leopard Lodge 's response

Dear Roleen
I would like to thank you for taking the time to send through your comments. I really appreciate your feedback as it helps us to continually improve on our service levels and enables us to identify and rectify any problem areas as soon as possible. I will urgently be addressing all departments involved to ensure that this does not happen to any of our other guests.
Thank you once again for bringing this matter to our attention and I do hope that one day you will return to Leopard Lodge again.

Leopard Lodge
Jacques S - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques S
With spouse/partner

Units are well fitted and are still separate from each other

Nice romantic getaway, restaurant tops, good food service. Unfortunately we were there in level 4, however they still catered for us with 0% drinks. Good idea.

Theo W - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theo W
With spouse/partner

Uitstekend

Goeie plek. Uitstekende diens.

Leopard Lodge 's response

Thank you for your feedback. We are so happy to hear that you have enjoyed your stay at Leopard Lodge.
We do hope to welcome you back at Leopard Lodge in the near future.

Leopard Lodge
Eugenie D - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Eugenie D
With spouse/partner

Heerlike wegbreek.

Sien sterre.

Nathasia V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Nathasia V
With spouse/partner

Baie lekker en skoon! Vriendelike personeel!

Baie lekker en skoon. Ons het in Phumula gebly. Baie lekker maar ons wou graag die Jacuzzi gebruik, maar Sondag toe ons vertrek was die Jacuzzi nogsteeds yskoud! Baie vriendelike personeel!

Leopard Lodge 's response

Good Day

Thank you for your feedback and for your positive criticism.

We enjoyed having you here at Leopard Lodge and we do hope to welcome you back in the near future. We do apologize about the jacuzzi and we have brought it to maintenance attention.

We will insure the next time you visit our property that the jacuzzi warms up.

Hope that you enjoy the rest of your weekend

Kind Regards
Leopard Lodge Team

Leopard Lodge
Danie T - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie T
With spouse/partner

'n Plek wat elke persoon spesiaal laat voel.

Bitter mooi omgewing met ontsettende goeie en persoonlike diens, wat 'n span!

Jaun S - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaun S
With spouse/partner

Idillies

Super vriendelike personeel. Besonderhede eenhede met prentjie mooi uitsigte.

Esias Renier K - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
1/5
Safety
0/5
Value for money
5/5
Esias Renier K
Family with young children

Relaxing surroundings. Friendly staff. Well looked after.

Traveling with a toddler is not easy. Leopard Lodge really accommodated us.

Wilie B - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilie B
With spouse/partner

As jy nie geraas of ander mense naby wil hê nie.

Die Motswedi-huis waarin ons gebly het was heeltemal eenkant en kon ons die diere ervaar wat naby die huis beweeg en gewei het. Die mense het regtig uit hulle pad gegaan en dit vir ons aangenaam gemaak.

Annamarie V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Annamarie V

Dit was baie lekker en rustig, die gras voor die huisie kort bietjie aandag, dalk moet hulle dink aan ’n alarmstelsel.

Die ontbyt is uit die boonste rakke, die mense is baie vriendelik en behulpsaam en die natuur is ongelooflik mooi. Het dit regtig baie geniet en sal beslis weer gaan. Ek stel dit voor aan enigiemand.

Michela G - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michela G
Family with teenagers

It was an excellent stay and all our requests were accommodated immediately and brilliantly.

Client service was of the highest standards and all staff were excellent. The food was also of the highest quality.

Joe K - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joe K
With spouse/partner

Baie aangename verblyf gehad. Ontbyt was heerlik en ons het lekker gekuier.

Sou net graag 'n TV en klein yskassie in die kamer wou gehad het. Verder is daar niks om oor te kla nie.

Hendri V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendri V
With spouse/partner

Uitstekende vriendelike diens

Was n wonderlike wegbreek naweek, diens is uitstekend en almal daar laat mens baie welkom voel. Sal vir n feit weer bespreek en weg breek vir n naweek.

Anneke J - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke J
With spouse/partner

Die perfekte wegbreek wat ons nodig gehad het, absoluut uitstekend!

Die perfekte wegbreek wat ons nodig gehad het, baie rustig, uitstekende uitsig en ongelooflike vriendelike personeel. Die kos was besonders lekker en sal vir seker weer van hulle diens gebruik maak.

Dj V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dj V
With spouse/partner

Baie vriendelike personeel, heerlike etes en pragtige verblyf. Sal hulle enige tyd aanbeveel.

Groot bederf vir ons gewees, baie dankie!

Quinton S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Quinton S
With spouse/partner

Was an experience, staff was super friendly and everything that was asked for was in place.

Really needed the getaway with my wife and was able to stay without any hassle and was so professionally helped.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was 'n belewenis, personeel was super vriendelik en alles waarvoor gevra was, was in plek.

Het regtig die wegbreek saam my vrou nodig gehad en kon sonder enige moeite verblyf kry en was so professioneel gehelp.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Taryn E - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Taryn E
With spouse/partner

Amazing view, so romantic, great breakaway.

We had the best time ever, can't wait to go back.

Henru K - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Henru K
With spouse/partner

Absolutely fantastic.

As was excellent. Would recommend it to any couple for a getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut fantasties.

Als was uitstekend gewees. Sal dit vir enige couple aanbeveel vir 'n wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johan O - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan O
With spouse/partner

Dit was uitstekend.

Die diens, etes, ligging, verblyf en infrastruktuur (fantastiese restaurant en chalets) was alles net uitstekend. Ek sal Leopard Lodge definitief aanbeveel en adverteer. Baie dankie vir julle gasvryheid, dit word waardeer.

Marelene R - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marelene R
With spouse/partner

Wonderful experience with a beautiful view!

Our room was neat and had a beautiful view of the dam. The breakfast the next morning was very tasty and I would recommend that people go there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike ervaring met 'n pragtige uitsig!

Ons kamer was netjies en het 'n pragtige uitsig oor die dam gehad. Die ontbyt die volgende oggend was vreeslik lekker gewees en ek sal aanbeveel dat mense soontoe gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wilco D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilco D
With friends

Baie netjies en waarde vir geld.

Baie aangename aand se verblyf. Goeie waarde vir geld.

Michelle B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle B
With spouse/partner

Fantasties!

Dit was regtig fantasties. Nie ver om te ry van die stad nie, maar voel tog myle weg van die gejaag en raas van die stadslewe!

Arthur M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arthur M
With spouse/partner

Fantastic experience, definitely would return.

Fantastic experience, friendly staff and beautiful views.

Leslie A - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leslie A
With spouse/partner

Ongelooflike uitsig!

Fantastiese wegbreek met 'n ongelooflike uitsig!

Leopard Lodge 's response

Thank you for your excellent review. We at Leopard Lodge hope to welcome you back in the near future.

Leopard Lodge
From
R1 500
per night, for 2 ppl
From
From R1 500
per night, for 2 ppl
From
R1 500
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 32 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: R560 - Portion 234, Skeerpoort 477 JQ, Hartbeespoort Dam, 0240, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAYJ9jrmlK6S7TAVAxVUh5P0c5omzltnDwoIZHcUW0PulluZYcit?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R1 500  per night, for 2 ppl 34 5 1 5 R560 - Portion 234 Skeerpoort 477 JQ 0240 North West 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -25.753644069717 27.7619600453
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!