The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Lilly of the Valley Guesthouse | TravelGround
+17

Lilly of the Valley Guesthouse

19 reviews
Self Catering

Review Summary

3.9 out of 5from 19 reviews for Lilly of the Valley Guesthouse
Cleanliness
3.6/5
Service
3.8/5
Location
4.2/5
Safety
3.9/5
Value for money
3.8/5
Nobubelo M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nobubelo M
Family with young children

Wonderful. We had no issues at all - everything went smoothly.

My family and I had a great time at this place.

Terryne V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Terryne V
With friends

Puik.

Waarde vir geld. Mooi uitsig, baie ruim.

Nyameka M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nyameka M
With friends

Pleasant.

Garbage should be removed, more cleaning detergents and a change of bedding every two days.

Papi M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Papi M
With friends

Enjoyed our stay.

Excellent and enjoyable stay.

Queen M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Queen M
With friends

It was fun.

It would be very if they can build a pool. We were not very happy about the cleanliness of the house, more specifically the Jacuzzi in the first bathroom, it needs to be washed properly.

Amanda V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Amanda V
With spouse/partner

Daar was te veel goed missing, cutlery.

Watertoevoer werk nie. Sakke buite gelos, seker vir maande. Geen tuinsteltafel nie.

Sandra V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Sandra V
Family with young children

Property in need of TLC.

Property needs lots of TLC. The property is a self-catering home, but very limited kitchen supplies. Property is not serviced. TV and decoder was a problem.

Margaret S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margaret S

I would recommend the guesthouse to my friends and relatives.

The place was perfect and very neat. There wasn't enough kitchen stuff like cutlery, crockery, glasses, cups and pots. We understand the reason for this shortage is that some of the previous guests broke or took them.

Nadia S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Nadia S
With friends

Uiters teleurgesteld.

Ons was baie teleurgesteld in hierdie gastehuis. Die huis is verwaarloos. Die voordeur se venster is gebreek en los, en val omtrent uit die deur uit. Daar was 'n aaklige reuk in die huis (kombuis gedeelte), soveel so dat ons verkies het om nie daar in te gaan en van die fasiliteite daar gebruik te maak nie. Die oppervlaktes van die kombuiskaste was ook nie skoon nie en die yskas het ook 'n onaangename reuk gehad. Daar was baie vertrekke waarvoor ons nie sleutels gehad het of toegang toe kon kry gedurende ons verblyf nie. Die fotos van die gastehuis dui aan dat daar 'n motorhuis is, maar dit is gesluit en ons kon nie daarvan gebruik maak nie. Die een slaapkamer het blinders in wat glad nie meer kan toemaak nie. Dit is gebreek en hang skeef. Ons moes 'n kombers gebruik om bo-oor die venster te hang sodat niemand gedurende die nag daar kon in sien nie. Daar is ook 'n gebreekte blinder in die televisiekamer en by die braai-area waar die skuifdeur is, is daar 2 blinders weg. Die afstandbeheer van die televisie was vuil en dit wil voorkom asof iemand wat besig wat om iets souserig te eet, daaraan gevat het en dit net so vuil gelos het. Die rooster van die braaier was ook van so aard dat ons nie daarvan wou gebruik maak nie. Dit was vuil van die vorige keer se gebruik. Die area reg oorkant Lilly of the Valley guesthouse is 'n informele nedersetting. Dit is vuil en baie raserig. En de Falcon View estate is self onderontwikkel, leeg en baie swak in standgehou. Ons het uiters duur betaal vir hierdie verblyf en het juis na 'n plek gesoek met die geriewe wat ons sou nodig kry vir die naweek, maar weens die swak toestand van die huis, het ons meeste van daardie geriewe nie eens gebruik nie. Ek sal nie hierdie plek vir enigiemand aanbeveel nie. Dit wil voorkom asof daar dalk inwoners is wat van die huis gebruik maak wanneer dit nie bespreek is nie, en wanneer daar dan wel iemand bespreek en kom bly, word dit baie vinnig bolangs skoongemaak. Dit was egter 'n bitter onaangename ervaring vir ons gewees en los 'n slegte indruk. Nie net van die eienaars en verhuurder van die plek nie, maar ook van die webtuiste.

Mitchelle K - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mitchelle K
With friends

Beautiful.

We had a beautiful weekend stay at Lilly of the Valley Guesthouse, we received a very warm welcome immediately when we arrived. The rooms were beautiful, clean and the house is very well looked after. We cannot wait to go back.

Lilly of the Valley Guesthouse's response

It was a pleasure hosting you.

Lilly of the Valley Guesthouse
Elizabeh M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizabeh M
With friends

Wow, that was the most wonderful stay ever, we feel like being there the whole week not weekend only.

That place is beautiful, very welcoming, homely, neat, we really had a wonderful stay there and I think will book there again. Very grateful.

Lilly of the Valley Guesthouse's response

I am glad you were happy during your stay, thank you once more for the support.

Lilly of the Valley Guesthouse
Nellly M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nellly M
With friends

The guesthouse was worth the money paid.

The house is neat, safe and the staff is very helpful and welcoming.

Lilly of the Valley Guesthouse's response

Thank you so much for the support.

Lilly of the Valley Guesthouse
Refilwe R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Refilwe R
With friends

We had such a great weekend.

I'd definitely go back again.

Lilly of the Valley Guesthouse's response

It was a pleasure having you and thank you for taking good care of the house.

Lilly of the Valley Guesthouse
Ursulla L - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Ursulla L

As visitors in Gauteng, we felt very unsafe.

The house is not in great shape. The construction has cracks and the ceiling's plaster is coming off. One of the kitchen cabinets has been taken out and there is only wires where there is supposed to be a light. The room's walls are cracked and the building isn't clean on the outside. The sliding doors couldn't lock. Upon inquiry we were told that everything is safe and that we should just set the alarm. We are not happy with the accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

As besoekers in Gauteng het ons baie onveilig gevoel.

Hierdie huis is in 'n baie swak toestand. Die konstruksie kraak en die plafonpleister trek af. 'n Kas in die kombuis is uitgebreek en daar is net drade waar daar veronderstel is om 'n lig te wees. Die kamermure is gekraak en die gebou is vuil aan die buitekant. Daar lê vullis langs die oprit en is onooglik. Slegs die voordeur het 'n sleutel. Die skuifdeure kon nie sluit nie. By navraag is gesê dat alles veilig is en dat ons net die alarm moet aansit. Ons voel baie ontevrede oor hierdie blyplek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tania N - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tania N
Family with teenagers

Mooiste uitsig.

Lilly of the Valley is die pragtigste huis geleë in 'n sekuriteitskompleks. Die sekuriteit is rats en baie beraad en ons het baie veilig gevoel. Die uitsig oor die dam is pragtig, en die donderstorms in die aande was asemrowend gewees. Rustigheid self. Die huis se breekware is ingerig met die basiese nodighede vir slegs ses mense. Daar is meer as drie kamers, die ander is gesluit en is privaat soos vooraf aan ons verduidelik van die eienaar van die huis. Ek kan voorstel dat die wat daar gaan kuier seker maak dat al die lugversorgings werk. Die gasvrou was wonderlik gaaf gewees, en het ekstra moeite gemaak om ons verblyf so aangenaam as moontlik te maak. Sy het toegelaat dat ons vroeër incheck en kon uitgecheck het wanneer ons wou. Ons sal teruggaan.

Donovan V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Donovan V
With friends

Poor equipped venue but high potential.

Nice house, poorly equipped and did not have access to all the rooms. No keys for garage or other rooms inside the house. It said "Jacuzzi" but it is a bath. No Jacuzzi on site. Bedrooms are awesome, very neat and comfortable. We could not lock our cars in the garage, as it was locked. Kitchen utensils poorly equipped. Won't stay there again until some drastic action is taken.

Jan M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Jan M
Family with young children

Pragtig geleë maar huis kort dringend aandag en is baie verwaarloos.

Gasvrou baie aangenaam. Huis kort dringend aandag en heelwat skiet tekort binne in die huis. Slegs voordeursleutel is aan ons gegee en kon glad nie motorhuis gebruik nie. Klein goedtjies soos toiletpapier, kombuisware en sleutel vir balkondeure. Gasvrou behoort ingelig te word oor standaard geriewe en toebehore vir gastehuis. Huis het baie potensiaal en pragtige uitsig.

Thandi N - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thandi N
With friends

Lovely place, lovely owner.

We loved the place. It was so spacious, clean, safe and the owner was so lovely. It is truly a lovely home, we are definitely planning to go back again and this time for a longer stay.

Karabo M - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karabo M
With friends

Great house, friendly owner.

Stayed there for 2 days, was a great stay. Good and cozy home.

From R3 000
per night (sleeps 6)
From R3 000
per night (sleeps 6)
From R3 000
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Falcon View Estate 2, Simon Bekker Avenue, Kosmos, Hartbeespoort, 0250, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDc1NmEzZDhmLTY3Y2UtNDJlZi05NmU3LTg0NmEzYzI0MjZlMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R3 000  per night (sleeps 6) 19 5 1 4 Falcon View Estate 2 Simon Bekker Avenue 0250 North West 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.743512 27.841514
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!