The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Lions Rest Country Estate | TravelGround
+30

Lions Rest Country Estate

Hotel

Review Summary

4.2 out of 5from 8 reviews for Lions Rest Country Estate
Cleanliness
4.1/5
Service
4.5/5
Location
3.8/5
Safety
4.3/5
Value for money
4.1/5
Thys L - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Thys L
With spouse/partner

Baie gasvrye mense, lekker kos, en dit nog tussen die leeus ook.

Ideaal vir 'n rustige oornag as jy in die omgewing is. Vroegaand en vroegsoggens brul die leeus sommer hier naby jou. Ethel en haar span laat jou sommer welkom voel, en dan nog lekker kos ook. Dankie Ethel.

Lions Rest Country Estate's response

Dear Thys and your wife, I am sorry that I have forgotten her name, your review is most appreciated.
It was a great pleasure meeting you and we also enjoyed hosting you. Thabo also enjoyed the conversations you had with him.

Lions Rest Country Estate
Daniela F - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniela F
Family with young children

Tuiste weg van die huis.

Baie vriendelike en professionele diens.

Lions Rest Country Estate's response

Dear Daniela
We truly thank you for the wonderful review. You support is most appreciated.
Kind Regards,
Ethel

Lions Rest Country Estate
Charlise D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlise D
With friends

Great!

Ethel was the perfect hostess and we were welcomed with open arms. Truly enjoyed our stay. Thank you.

Lions Rest Country Estate's response

Dear Charlise
Most appreciated. We had a good time hosting you.
All the best to you.
Ethel

Lions Rest Country Estate
Rita D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Rita D
With spouse/partner

Definitief nie waarde vir geld nie.

Stort het swart alge-aanpaksels tussen teëls. Die matras moes reeds jare gelede vervang gewees het. Terrein kort dringende instandhouding. Daar is heeltyd 'n vrot vleisreuk wat in die lug hang, as gevolg daarvan is daar ongelooflik baie vlieë wat jou toepak. Daar kan definitief lugreëling of ordentlike waaiers aangebring word. Die plek kwalifiseer definitief nie vir 3 ster-gradering nie. Ingangsportaal glad nie soos op foto's nie. Ek vermoed hulle voer die leeus vrot vleis, daarvandaan die reuk.

Rodney R - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rodney R
With spouse/partner

Most pleasant and friendly.

Clean and comfortable. Good food. Rooms nice. Freedom to ask and talk to staff.

Lions Rest Country Estate's response

Dear Rodney

My husband, Thabo, had great fun hosting you and your wife.

I am happy that you enjoyed your stay at Lions Rest Country Estate.

Hoping to see you, when you return.

Kind Regards,
Ethel Masihleho

Lions Rest Country Estate
Eileen S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Eileen S
With spouse/partner

Absolute fantastiese diens en die gasvryheid was fantasties.

Ek sal Lions Rest vir enige een aanbeveel. Verwelkoming was hartlik en baie vriendelik. Kos fantasies. Absoluut skoon.

Lions Rest Country Estate's response

Dear Eileen & Johan

We had great fun hosting you.

Many thanks.
Ethel & Thabo

Lions Rest Country Estate
David S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
David S
With spouse/partner

Mooi skoon, personeel baie behulpsaam en goeie kos.

Ons is vriendelik gegroet en bygestaan deur al die personeellede. Ons kamer was lekker ruim en skoon met 'n heerlike aandete.

Lions Rest Country Estate's response

Dear David
We value your review.

Many thanks.
Ethel & Thabo

Lions Rest Country Estate
Natasha S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha S
With friends

Uitstekend

Baie goeie diens, en spa treatments, hulle gaan uit hulle pad om mens tuis te laat voel. Mooiste plek en leeus.

Lions Rest Country Estate's response

Dear Natasha

Most appreciated.

Thank you,
Ethel & Thabo

Lions Rest Country Estate
From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 22 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Off the R26, 1054 Berlin Farm, Tweeling, 9820, Free State
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAfbYqjr5xmfsuhdRH3i4bocs74tQdMZ5PvIV9I8x1lPuOFhleKP?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (sleeps 2) 8 5 1 5 Off the R26 1054 Berlin Farm 9820 Free State 0860 022 102 14:00-19:00 11:00 -27.524364 28.535395
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!