The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Lisboa Loft | TravelGround
+7

Lisboa Loft

10 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 10 reviews for Lisboa Loft
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.4/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Chantal E - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal E
Family with young children

Baie rustige omgewing.

Kamer baie netjies en gerieflik. Buurtwag se beweging in die buurt in die aand is gerusstellend.

Yolande W - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolande W
With spouse/partner

Dit was heerlik

Pragtige plekkie, baie ruim. Alles wat mens nodig het is daar. Sal beslis weer gaan.

Samuel V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samuel V
With friends

Fantastiese waarde vir geld.

Ons het maklik ingeboek en heerlik gebly. Die loft is groot met alles wat jy nodig het met ‘n lieflike private braai area buite. Die bed is baie gemaklik en groot. Die stort is uit die boek uit. Die ligging is aan die agterkant van die dorp wat uitkyk oor ‘n mooi plaas.

Monique F - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique F
With spouse/partner

Everything we were looking for.

It was the best, the owner was very friendly. The place was everything we wanted, close to the beach and safe for my son to play. We plan on going there again next year. It's definitely value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles wat ons na gesoek het.

Dit was die beste, die eienaar was baie vriendelik. Die plek was alles wat ons wou hê, stil naby die see en veilig vir my seun om te speel. Ons beplan om volgende jaar weer te gaan. Dis beslis waarde vir jou geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pierre J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pierre J
Family with young children

Very tidy and has everything you need.

Loved the stay and the loft is very nice to relax in. Great outdoor kuier area. Pity for the builder's yard next to it though. But I will definitely go back.

Esme J - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esme J
Family with young children

Very neat place with what you need.

We were pleasantly surprised with Lisboa Loft - it feels bigger than it looks in the pictures. It was neat and well-equipped with what you need - very convenient and nice shower. Perhaps just a bigger mirror in the room. Although further from beach, still within walking distance. Friendly service. We will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese plek met als wat jy nodig het.

Ons was aangenaam verras met Lisboa Loft - dit voel groter as wat dit op die foto's lyk. Dit was netjies en goed toegerus met als wat jy nodig het - baie gerieflike en lekker stort. Kort miskien net 'n groter spieël in die kamer. Alhoewel verder van strand geleë, steeds binne stap afstand. Vriendelike diens. Ons sal beslis weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eurica P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eurica P

Heerlik!

Vir my as enkelouer met 12 jarige seun was dit perfek! Ons het niks meer nodig gehad nie. Al wat kort is vat lappies in die kombuis.

Robyn W - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robyn W
Family with teenagers

Wonderful place to stay.

We really enjoyed our short stay in Paternoster at Lisboa Loft. It felt like a home away from home. There are two comfortable single beds and a sleeper couch which is suitable for a child or teenager. When we were home in the evenings, we enjoyed watching DStv. The only thing which might bother some people is that there is a background noise at night. I couldn't work out exactly what it was, but it may have been a branch scraping on the roof in the wind. It didn't bother us, but it might bother very light sleepers.

Chantal T - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantal T
With spouse/partner

Heerlike wegbreek

Die naweek was heerlik. Dit was so netjies, skoon en mooi. Pikkie is ook baie vriendelik. Ons sal definitief weer terug gaan vir n wegbreek naweek. Dit is so rustig. Alles wat mens nodig het was in die loft. Ek sal almal aanbeveel om daar te bly. Die foto's op die internet kom nie naby hoe dit in werklikheid lyk nie. Baie dankie Lisboa Loft.

Juanet J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanet J
Family with teenagers

Fantasties - sou die see wou sien maar is naby genoeg vir stap.

Goeie diens, gereelde herinnerings gestuur, sal weer van julle diens gebruik maak.

From R850
per night (for 3 people)
From R850
per night (for 3 people)
From R850
per night (for 3 people)
Make a Booking
  • Capacity: 3 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 10 B Pikkewyn Street, Paternoster, 7381, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA7RqMMK6vUdXWaU3txJluO4H75tVgSc5liZ5y8skzM4dzhNW2vm?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R850  per night (for 3 people) 10 5 1 5 10 B Pikkewyn Street Paternoster 7381 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -32.808788205844 17.89810505159
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!