The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Lords Signature Hotel | TravelGround
+31

Lords Signature Hotel

Hotel

Review Summary

4.6 out of 5from 24 reviews for Lords Signature Hotel
Cleanliness
4.6/5
Service
4.6/5
Location
4.5/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.5/5
Riaan D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Riaan D
With spouse/partner

Baie swak en glad nie aanbeveelbaar!

Kragkabels hang in 'n nes en dis baie gevaarlik by kragpunte in kamer. Meubels is baie vuil en lanklaas skoongemaak. Stort val uit mekaar en kort baie aandag, dit werk en spuit net-net, warm en koue kraan is omgedraai. Kamerdeur kan nie sluit nie en was voorheen herstel, maar baie swak herstel. Badkamerkas met wasbak staan skeef a.g.v pype nes agter wasbak is baie los, TV is skeef en wil val! Kon nie lekker slaap met al die gemors in die kamer nie! Sal dit glad nie aanbeveel nie. Die hotel is totaal oor gewaardeer en sal nie eers 'n een ster van my kry nie! My en my vrou se verblyf was baie swak en soek eintlik my geld terug. Dit is glad nie die geld werd wat ons betaal het nie , ek reis baie! Sal nie weer LekkeSlaap vertrou nie!

Lords Signature Hotel's response

Dear Riaan,
Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. I greatly appreciate your comments about aspects of the room that need updating. It is a pleasure to announce that we have implemented these upgrades where necessary, keeping your info in mind. Our Delux room got new shower, cables has been sorted and much more!
In taking great care of our charming hotel, our main priority is to be able to offer a very well-maintained and comfortable atmosphere. I hope that I can convince you to change your mind about another visit to our property.
It would be such a pleasure to personally welcome you back to our new and improved hotel!
With much appreciation,
Lords Signature Hotel

Lords Signature Hotel
Sonja B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja B
Family with teenagers

Voel bederf as daar bly.

Ongelooflik lekker en vriendelikste diens! Restaurant se kos uit die boonste rakke!

Elize V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Elize V
With spouse/partner

Incredibly good food.

There is only one wall plug for 2 bedside lamps without a lead. So just one bedside lamp worked. There was too little tea in the room available. Two single beds are used for a double / king size bed. Wi-Fi reception in the room is poor/unavailable. TV stations are weak.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike lekker kos.

Daar is net een muurprop vir 2 bedlampies sonder 'n lead. Dus het net een bedlampie gewerk. Daar is te min tee in die kamer beskikbaar gewees. Twee enkelbeddens is gebruik vir 'n dubbel/king size bed. WiFi-opvangs in kamer is swak/nie beskikbaar. TV-stasies is swak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gawie B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gawie B
With spouse/partner

Very convenient.

Very convenient, good reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik.

Baie gerieflik, goeie ontvangs.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sonja B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja B
Family with teenagers

Amazing.

Nothing to complain about. The restaurant food is out of this world!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Amazing.

Kan oor niks kla nie. En die restaurant se kos is uit die boeke!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jana C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jana C
With spouse/partner

We enjoyed our stay, will choose Lords Signature Hotel again in future.

Room was clean and lovely. Bed was comfortable. Enjoyed all our meals, breakfast buffet was super! Enjoyed our 3 night stay for Bokkieweek at Gimnasium School. Will choose this hotel again.

Janine F - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine F
With spouse/partner

Fantasties.

Pragtige plek met uitstekende diens. Definitief 'n plek wat ek sal aanbeveel.

Musa M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Musa M
With spouse/partner

It was very nice and everything was up to standard, except for the water in the bath - it was cold. No warm water in the morning.

Everything was just fine.

Willem V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem V
On business

Uitstekende diens behalwe dalk by ontbyt (nogsteeds nie swak nie), pragtige, skoon verblyf met my tipe uitsig.

As besigheidsman was alles na my smaak.

Zukie R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zukie R
With friends

Clean, great service and provides peace of mind.

As soon as we approached the front desk, we were greeted with a smile. It happened that they booked me to a room I didn't like. This was because of the misunderstanding when the initial booking was made. They served me with a smile, willingly and gave us another room with no extra charge. They blew me away.

Adele S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele S
Individual traveler

Dit was 'n fantastiese verblyf.

Dit was 'n fantastiese verblyf. Ek het die maraton die volgende oggend gedoen, so vreeslik vroeg uitgeklok, maar die beste ontbytpakkie ontvang, wat regtig onverwags was. My enigste kritiek sal wees dat die restaurant nie veel vegetariese disse het nie.

Anneri C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Anneri C
Individual traveler

Nie geskik vir 1 nag se oorbly nie.

Die Hotel is vreeslik mooi, maar diens is ietwat van 'n probleem as jy die restaurant wil gebruik. Daar was 'n konferensie by die hotel, so alle personeel was gefokus op dit. Sover ek weet, was daar net 2 ander gaste in die Hotel (waarvan 1 ek was), maar in 2 ure was daar nie een keer vir my gevra of ek nog reg is en of ek al wil bestel nie. Ek moes die kelnerin gaan roep om 'n bestelling te plaas. Ek het 3 verskillende kelners geroep elke keer as ek iets wou bestel/versoek (moes hulle in die verby hardloop nader). Dit is duidelik dat die fokus was op die konferensie, en nie die ander gaste nie, wat verstaanbaar is, maar 'n opvolg deur 'n kelner sou waardeer word. Die medium rare steak wat ek bestel het, was well done en baie droog, dan betaal 'n mens R35 vir 'n vreeslike klein bakkie mushroom sous wat nie eers jou steak toe maak nie. Oggendete was presies dieselfde - moes twee keer ingaan om koffie te vra en die kos was nie iets om oor huis toe te skryf nie. Die kamer was baie mooi en skoon - net die paar lelike spinnekoppe in die gang moet dalk na gekyk word. Die beste deel van die Hotel is die ontvangsdame - Baie professioneel en vriendelik. Die hotel is goed vir groter funksies en konferensies, maar definitief nie vir besigheidsverblyf vir 'n aand of 2 nie.

Nicolene D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolene D
With spouse/partner

Dit was elke sent die moeite werd.

Vanaf die aankoms het die gasvryheid van die vriendelike personeel my baie gemaklik en welkom laat voel. Die kos was uit die boonste rakke en die kamer was presies en beter as wat ek myself voorgestel het. Baie dankie vir 'n fantastiese verblyf. Ons sal beslis weer daar gaan oornag.

Marietjie J - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie J
With friends

Quiet, cuddly, warm.

Room was clean and tidy, warm and friendly reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, snoesig, warm.

Kamer was skoon en netjies, warm en vriendelike ontvangs.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeanine H - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanine H
On business

Quiet and peaceful area, home vibe.

This hotel is a hidden gem. From reception to the beautifully furnished room.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stil en rustige omgewing met 'n huislike gevoel.

Hierdie hotel is 'n weggesteekte juweel. Van die ontvangs tot die pragtig gemeubileerde kamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Arrie O - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arrie O
With spouse/partner

Very neat place with delicious food and it is well maintained.

Since we got there the staff went out of their way to make us feel welcome. The service was fantastic and the breakfast even better. Would like to stay there again when next I'm in the area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese plek wat heerlike kosse bedien en goed instand gehou word.

Vandat ons daar aagekom het, het die personeel uit hulle pad gegaan om ons welkom te laat voel. Die diens was fantasties gewees en die ontbyt nog beter. Sal graag weer hier gaan oorslaap as ek in die omgewing is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yvonne K - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Yvonne K
Family with teenagers

Dissatisfied.

Their family room is not ideal when you're with teenagers. No privacy at all. I had to book another room of which I still feel I should have gotten a reasonable discount. As for cleaning, they just do touch up. We slept with the same linen throughout our stay. I mean even 3 star hotels change the linen and hand towels daily.

Lords Signature Hotel's response

Good Day Yvonne

Thank you for the feedback and we value opinions. I just want to remind you and all the guest that if you stay more than 1 night linen will be change once every second day if needed or you can request new linen every day at no charge. Towels will only be replace if its on the floor or in the bath. The booking was made for 1 family room and 1 deluxe room for 4 adults and 2 children originally and we only have 1 family room available so we do apologies for it. Thank you for booking a additional room for the stay we gave you a very good price for the 4 adults and 5 kids that stayed with us. I hope to see you all soon again.

Lords Signature Hotel
Charl C - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Charl C
With spouse/partner

Pleasant.

Clean, neat, pleasant with friendly staff.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam

Skoon, netjies, aangenaam met vriendelike personeel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Werner W - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner W
On business

Very pleasant reception and spacious room.

Enjoyed my stay and could easily have stayed there a week or longer. The food was incredible. My steak was one of the best I have ever eaten.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangename ontvangs en ruim kamer.

Het my verblyf geniet en sou maklik week of langer daar kon vertoef. Die kos was ongelooflik aangenaam. My steak was van die beste wat ek ooit geëet het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bianca B - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca B
With spouse/partner

The staff is very professional and truly friendly! It was a lovely experience!

I will recommend Lord's Signature Hotel to anyone. The facility is beautiful and the staff are the friendliest I have every enocuntered. We felt welcome immediately.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die personeel is uiters professioneel en opreg vriendelik! Dit was 'n baie lekker ondervinding!

Ek sal Lords Signature Hotel vir enige iemand aanbeveel. Die fasiliteit is pragtig en die personeel is die vriendelikste wat ek nog teëgekom het. Ons het dadelik welkom gevoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maryna B - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryna B
With spouse/partner

Niks kan/hoef te verbeter nie. Alles was 100%.

Van aankoms tot vertrek was alles perfek. Sou daarvan hou om by die swembad area te ontspan dit was net te warm om sonder sambreel buite te wees.

Diandra N - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diandra N
With spouse/partner

Baie dankie!

Ons wil net baie dankie sê. Ons het dit vreeslik geniet en dit was baie netjies en mooi. Die kos by die restaurant was baie lekker. Julle sal ons verseker weer sien.

Margaret R - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margaret R
Individual traveler

Fantasties!

Ek was baie beïndruk - alles is op 'n professionele manier hanteer en die kos was heerlik. Ek beveel dit vir enige iemand aan.

Ronelle M - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronelle M
With spouse/partner

Pragtige ruim skoon kamer en badkamer. Stil en veilige omgewing . Heerlik gebly.

Pragtige rustige omgewing. Ons het baie lekker gebly in 'n ruim, skoon kamer en die diens is vriendelik en professioneel. Sal weer daar tuis gaan.

From R1 850
per night (sleeps 2)
From R1 850
per night (sleeps 2)
From R1 850
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 72 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 53 Raymond Street, Risiville, Meyerton, 1929, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGMyOTQwOWIyLTRjMWUtNGYxZi1iY2JkLWY4ZDNmYjViNGY1OA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 850  per night (sleeps 2) 24 5 1 5 53 Raymond Street Risiville 1929 Gauteng 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -26.635250932679 27.984366416931
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!