The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Marisch Bed and Breakfast | TravelGround
+31

Marisch Bed and Breakfast

Review Summary

4.7 out of 5from 28 reviews for Marisch Bed and Breakfast
Cleanliness
4.9/5
Service
4.7/5
Location
4.6/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.6/5
Siyabonga S - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Siyabonga S
With spouse/partner

A very good stay

The owners were very welcoming and friendly.

Marisch Bed and Breakfast's response

TY Brian . Appreciate. Keep that smile!
Andries and Elsabe

Marisch Bed and Breakfast
Noelene J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Noelene J
With spouse/partner

10/10!

Lovely place, beautiful, clean and safe. Very friendly hosts and delicious breakfast!

This review has been translated,click hereto view the original version.

10/10!

Lieflike plekkie, pragtig, skoon en veilig. Baie vriendelike gashere en heerlike ontbyt!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marisch Bed and Breakfast's response

Baie dankie!! Maklik om mense soos julle te ontvang. Kom kuier gou weer!!
Andries en Elsabe GH Marisch

Marisch Bed and Breakfast
Maria Elizabeth O - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria Elizabeth O
On business

Very friendly reception and excellent service.

Very friendly reception. Room was very clean and tidy had a choice of a shower or bath. Breakfast was exquisite and delicious. Was rested and refreshed and was able to tackle the long road again. It is definitely a worthwhile overnight facility.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie vriendelike ontvangs en puik diens.

Baie vriendelike ontvangs. Kamer was baie skoon en netjies het 'n keuse gehad van 'n stort of 'n bad. Ontbyt was keurig en heerlik. Was uitgerus en verkwik en kon die lang pad weer aanpak. Dit is voorwaar 'n moeite werd oornagfasiliteit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marisch Bed and Breakfast's response

Elize.
Baie dankie. Groot waardering. So dankbaar julle het dit geniet. Kom aub weer kuier.
Andries en Elsabe en Precious.

Marisch Bed and Breakfast
Derick M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Derick M
Individual traveler

Dit was voldoende, dankie.

Ek was bekommerd oor die veiligheidsaspek. Die vensters het nie diefwering gehad nie en daar was slegs 'n skuifdeur na buite. Die kamer was goed toegerus, netjies en skoon (die toilet is egter nie skoongemaak toe die kamer gediens is nie). Kommunikasie met die eienaar was goed. Ontvangs was goed, maar die persoon was afwesig met my vertrek nadat ek haar gevra het om daar te wees met my vertrek (7:30 vm). Die kamer is nie klankdig nie en ek kon duidelik hoor wat die persone in die naburige kamer (anderkant 'n geslote tussendeur) gedoen en gepraat het. Dit het my nie gepla nie, maar ek was bewus daarvan dat hulle my ook kon hoor en dit het my gepla. Daar het ook op die tweede aand presies om middernag 'n kat buite my kamer aanhoudend gekla!

Sarah S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarah S
With spouse/partner

Home away from home.

Precious was an incredible host. I won't stay anywhere else when I go to Newcastle.

Ronel B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel B
With spouse/partner

Ekstra myl diens!

Ons was met ope arms ontvang terwyl ons baie vroeg die oggend ingeklok het. Dit is baie stil en rustig. Al die nodige vereistes was voorsien. Pragtige, skoon kamers en heerlike ontbyt. Dankie ons het die baie geniet.

Marisch Bed and Breakfast's response

Ag dankie julle tweetjies.
Dit was maklik om vir jul net gaaf te wees.
Ons is dankbaar julle het dit geniet.
Andries en Elsabe

Marisch Bed and Breakfast
Lucky M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucky M
Individual traveler

Very reasonable prices, great customer service and great breakfast.

Though I travelled for work related activities, I enjoyed my stay. It's a great place.

Marisch Bed and Breakfast's response

Dear Lucky,
Really appreciate your positive feedback. If possible come and see us again.
Kind regards,
Andries and Elsabe

Marisch Bed and Breakfast
Wilmie D - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilmie D
With spouse/partner

Heerlik rustig, veilig en stil.

Baie vriendelike ontvangs. Pragtig versierde eenheid. Heerlik stil en rustig.

Marisch Bed and Breakfast's response

We do our best. Ty Wilmie. Do come again. Andries and Elsabe.

Marisch Bed and Breakfast
Morelle T - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Morelle T
With spouse/partner

Well maintained, clean and felt very welcome.

Excellent and friendly service. Very clean and well maintained. We felt so welcome. Very accommodating and will certainly book in there again if we are in the area again.

Marisch Bed and Breakfast's response

Thank you, Morelle and husband. So very kind from you. You are gold.
Kind regards,
Andries and Elsabe

Marisch Bed and Breakfast
Hanlie J - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanlie J
Individual traveler

Uitstekend.

Netjies. Skoon. Veilig. Kort meer DStv-kanale.

Louis V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Louis V
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Ons het in Bull en Hill gebly, baie netjies en skoon, parkering baie naby en veilig. Bed kon net 'n bo-laken op gehad het en ontbyt kon beter gewees het.

Marisch Bed and Breakfast's response

Louis,
Opregte waardering vir die terugvoer.
Ons skenk aandag.
Vriendelike groete,
Andries

Marisch Bed and Breakfast
Ockert B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ockert B
With spouse/partner

Experience that I'd like to repeat.

Reception was excellent, facilities outstanding and location refreshing for the soul. You have to experience it to appreciate it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ondervinding wat ek graag weer sal wil ervaar.

Die ontvangs was uitstaande, geriewe uitstekend en die ligging lawend op liggaam en siel. Moet dit ervaar om te waardeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marisch Bed and Breakfast's response

Dankie vir die mooi natterige oggend in Newcastle. Groot waardering. Kom kuier asb. weer.
Andries en Elsabe

Marisch Bed and Breakfast
Simone G - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simone G
With spouse/partner

Vreeslik lekker en rustig.

Ons het regtig lekker gebly. Baie dankie Andries en Elsabe vir julle vriendelikheid en gasvryheid. Ons sal definitief weer van jul diens gebruik maak. Die kamers is vreeslik mooi en skoon. Ons het die rustigheid baie geniet ook.

Marisch Bed and Breakfast's response

Simone,
Julle was so spesiaal. Reg vanaf die eerste navraag. Baie dankie!
Andries

Marisch Bed and Breakfast
Hf L - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hf L
With friends

Very, very nice.

The hosts are considerate and extremely hospitable. Everything we wanted and what we asked for was served with a smile. The accommodation was top notch, the breakfast was fragrant. I will definitely visit here again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie, baie lekker.

Die gashere is bedagsaam en uitermate gasvry. Alles wat ons wou hê en waarvoor ons gevra het, is met 'n glimlag bedien. Die huisvesting was uit die boonste rakke, die ontbyt geurig. Ek sal beslis weer hier kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marisch Bed and Breakfast's response

Baie dankie Hennie. Julle was ook super spesiaal.
Andries en Elsabe.

Marisch Bed and Breakfast
Henry C - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Henry C
With spouse/partner

Pleasant accommodation with good location.

Very personal reception by manager. Friendly and helpful service. Just be aware that the Rutland- en Alicedale Units open up to the breakfast area and share a fridge in this area. Breakfast time can be somewhat noisy if you're still in the unit. Rather confirm beforehand that the unit you booked will be allocated to you - We booked Bull Hill (bath and shower with private veranda), but got Rutland (only shower), while other guests got Bull Hill. The manager reacted well to problems that were reported.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangename verblyf met 'n goeie ligging.

Baie persoonlike ontvangs vanaf die bestuurder. Vriendelike en behulpsame diens. Wees wel bewus dat die Rutland- en Alicedale-eenhede se deure oopmaak op die ontbytvertrek en 'n yskas deel in die ontbytvertrek; ontbyttyd kan dus raserig wees as jy steeds in jou eenheid is. Bevestig liefs voor die tyd dat die eenheid wat jy bespreek het aan jou toegeken sal word; ons het Bull & Hill bespreek (bad en stort met privaat stoep) maar Rutland ontvang (slegs stort) - ander gaste in Bull & Hill. Die bestuurder het positief reageer op foute wat rapporteer is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deirdré M - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deirdré M
With spouse/partner

Outstanding!

Great hospitality! Spotless. Wonderful bed! Delicious breakfast! I can really recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Voortreflik!

Baie gasvrye mense! Pragtig skoon. Heerlike bed! Lekker ontbyt! Kan aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marisch Bed and Breakfast's response

Baie dankie Deirdre.
Dit is maklik om dit vir mense soos julle, dit te doen.
Andries en Elsabe.

Marisch Bed and Breakfast
Georgina T - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Georgina T
With spouse/partner

A really great place to stay!

We loved staying here. And our host Andries could not have been friendlier or more obliging. Nothing was too much trouble for him and this included making breakfast for me in two shifts as it were. Cereal at 05:15 then when I returned from my road race, the rest of a delicious breakfast at 09:30! Thank you Andries, what a lovely quiet and peaceful stay. The room was comfortable and more than met our needs.

Marisch Bed and Breakfast's response

Ai Georgie.
Many thank you's for this. I really appreciate it.
Andries

Marisch Bed and Breakfast
Ruth P - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruth P
On business

Will book again.

Felt at home and the food was delish! Appreciated Andries taking the trouble to secure my vehicle in the garage. Will definitely book again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek sal weer oorbly.

Ek het baie tuis gevoel en die kos was lekka! Ek waardeer dat Andires spesiale moeite gedoen het om my voertuig in die garage toe te sluit. Ek sal beslis weer oorbly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marisch Bed and Breakfast's response

Baie dankie, Bert. Opregte waardering. Dit is ook maklik om na n' gas soos jy om te sien. Kom kuier weer!
Andries

Marisch Bed and Breakfast
Nomusa M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nomusa M
Family with teenagers

The place is beautiful and service was excellent.

The place is good for relaxing.

Marisch Bed and Breakfast's response

Thank you !!
We do our utmost for our guests and these very special feedbacks are much appreciated .
Andries and Elsabe

Marisch Bed and Breakfast
Cornelia P - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Cornelia P

Rustig maar ongelukkig oor die manier wat die eienares my ma behandel het.

Ons wou eintlik nog paar dae bespreek maar die laaste aand toe se die eienares om net na nege dat my ma moet in die kamer ingaan sy pla die bure se honde. My ma het net buite gesit. Verder was dit lekker en die ontbyt was lekker.

Marisch Bed and Breakfast's response

Ons opregte verskoning indien enige ongemak veroorsaak is. Ons gaste is en bly vir ons kosbaar.
Vriendelike groete
Andreis en Elsabe

Marisch Bed and Breakfast
Alastair M - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Alastair M
On business

Vriendelike topklas diens.

Jy word vriendelik ontvang en jou verblyf is prioriteit No 1.

Marianna G - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianna G
With friends

Gemaklik en baie netjies.

Andries was baie vriendelik en gasvry.

Marisch Bed and Breakfast's response

We do our best . Our guests are so special .We sincerely appreciate such wonderful feedback . TY our honoured visitors .
Baie dankie aan al ons wonderlike besoekers . Sulke mooi positiewe opmerkings word opreg waardeer.
Andries en Elsabe . Guesthouse Marisch .

Marisch Bed and Breakfast
Adele V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele V

Well deserved 5 star rating

We will definitely go back and recommend it to all. 5 stars all the way!

Fred M - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Fred M
Individual traveler

Goeie oornag gerief in 'n baie vriendelike omgewing.

Goed toegerus, goed geleë, baie vriendelike omgewing met persoonlike diens sonder om lastig te wees. Sal graag weer daar tuisgaan.

Marius P - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marius P
With spouse/partner

Aangenaam.

Met ons bespreking 'n spesifieke kamer versoek. Ongelukkig het ons nie die kamer gekry wat versoek is nie, terwyl ander die ander twee kamers (wat volgens ons insiens beter is) onbeset was.

Steven D - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Steven D
With spouse/partner

Baie lekke!

Aangenaam, vriendelik en gasvry.

Chris K - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris K
Individual traveler

Lekker.

Dit was baie lekker gewees, dankie!

Petro F - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro F
With spouse/partner

Ons kon heerlik ontspan in 'n pragtige en goed toegeruste kamer.

Ons was baie vriendelik ontvang en het tuis gevoel in 'n veilige atmosfeer. Sal dit aanbeveel vir enige persoon wat 'n oornag-verblyf soek. Die kamer was pragtig en goed toegerus. Ons het 'n ander afspraak vir ontbyt gehad en kon dit dus nie geniet nie.

From R750
per night (for 2 people)
From R750
per night (for 2 people)
From R750
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 6 Bergsig Avenue, Hutten Heights, Newcastle, 2940, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDk5YzY0YWIxLTY0MjItNDE3ZC05NTUzLTcyZWI2YjIxMTcwYQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R750  per night (for 2 people) 28 5 1 5 6 Bergsig Avenue Hutten Heights 2940 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -27.730356370629 29.921543598175
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!