The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Melissa's Home Away From Home | TravelGround
+79

Melissa's Home Away From Home

Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 24 reviews for Melissa's Home Away From Home
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.8/5
Safety
5.0/5
Value for money
5.0/5
Helen F - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helen F
Family with teenagers

Dit was 'n baie rustige wegbreek uit die stad.

Ons het baie lekker gebly, die huis was ten volle toegerus. Ons sal beslis weer kom. Sal dit beslis aanbeveel.

Andrew L - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew L
With spouse/partner

Genotvol, rustig, aangenaam.

Baie netjiese eenhede. Bevat alles wat jy kan benodig.

Michelle T - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle T
With spouse/partner

Very peaceful and relaxing.

Definitely going back, everything was spotless and friendly owners can't wait to book again!

Melissa's Home Away From Home's response

Looking forward to your next visit

Melissa's Home Away From Home
Anton L - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton L
Family with young children

Home away from home.

Had all the comforts we could have asked for. Accommodation was spacious, well equipped and very neat. Would absolutely recommend!

William A - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
William A
With spouse/partner

It was worth every second.

The stay was just what me and my wife needed, Tina the owner, was the best with her warm and friendly heart. We will make our way back there again. It was really home away from home.

Melissa's Home Away From Home's response

Thk you William - hope to see you soon.

Melissa's Home Away From Home
Daan D - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daan D
With spouse/partner

Hierdie paar dae was baie spesiaal om daar te bly, baie netjies en uites goed toegerus met alles en meer as wat jy nodig het. Ons het dit onbeskryflik geniet.

Die eenheid is uiters goed en netjies toegerus met regtig alles en meer wat jy nodig het en alles is kwaliteit van aard. Die eienaars baie vriendelik en uiters behulpaam. Die ligging en plek is bykans onvervangbaar. Hierdie was vir ons 'n besondere voorreg. Ons sal dit baie sterk aanbeveel.

Melissa's Home Away From Home's response

Dankie Daan hoop ons sien jul gou weer.

Melissa's Home Away From Home
Hannalien L - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannalien L
Family with teenagers

Waarde vir geld.

Baie lekker gebly, skoon, netjies, veilig en alles is daar. Tina het ons baie vriendelik ontvang, sal beslis weer kom.

Elvena H - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elvena H
With friends

Immaculate, safe surroundings.

Pleasant stay. Hospitable owners. Studio is modern and refreshingly comfortable.

Melissa's Home Away From Home's response

Dankie Elvena hoop om julle gou weer te sien.

Melissa's Home Away From Home
Sonja P - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja P
With spouse/partner

Gerieflike oornag

Baie mooi skoon en goed toegeruste eenheid.

Minette V - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Minette V
With spouse/partner

Blits wegbreek

Die plekkie was pragtig, stylvol, silwerskoon en baie sorgsaam toegerus met alles wat mens kan benodig. Ons gasvrou was dierbaar, en het ons dadelik tuis laat voel. Dit het ons verwagting ver oortref, en ons beplan reeds aan ons volgende kuier, die keer vir bietjie langer. Kan met 'n geruste hart aanbeveel.

Melissa's Home Away From Home's response

Baie dankie. Hoop om jul gou weer te sien.

Melissa's Home Away From Home
Melissa B - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa B
Family with young children

Ons het vreeslik lekker gebly by Melissa's en sal beslis gou weer gaan. Ons het ons 3 jarige dogtertjie en 8 maande oue baba saam geneem, selfs ons worshondjie is saam.

Daar was regtig alles wat mens nodig het en meer, kan net jou klere inpak. Daar was selfs vir sussie inkleur boek en kruite en vir boetie 'n bababad. Die verblyf is goed omhein en genoeg spasie vir kinders om te speel of fiets te ry. Ons het lekker gebraai en rugby gekyk, en heerlik kos gemaak in die vol toegeruste kombuis. Beveel dit vir enige en aan!

Melissa's Home Away From Home's response

Baie dankie hoop om jul gou weer te sien.

Melissa's Home Away From Home
Tanya B - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tanya B
With spouse/partner

Thoroughly enjoyed our stay, location of home is just minutes from local shops and restaurants and less than 10 minutes from club Mykonos so it's definitely convenient.

The house is modern and very spacious for a 2 bedroom home, specially the lounge and kitchen area. Fireplace inside is great for the chilly winter nights, beds are comfy too. Will definitely stay again if we are in the area.

Melissa's Home Away From Home's response

Thks for the review. Security is top, with alarm system and armed response. Burglar bars in-front of all windows.
Safe area.
Glad you enjoyed your stay.

Melissa's Home Away From Home
Cynthia S - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cynthia S

Rustige, veilige plekkie wat toegerus is met alles wat mens benodig. Snoesig en 'n warm, liefdevolle atmosfeer.

Mooi ontvangs en afsien deur eienaars. Sal beslis my familie en vriende die plekkie aanbeveel en sal beslis weer gebruik maak van hul dienste. Stunning, awesome plekkie.

Melissa's Home Away From Home's response

Dankie Cynthia. Hoop om jou gou weer te sien.

Melissa's Home Away From Home
Wemien B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wemien B
With spouse/partner

Baie lekker en luuks. Sal beslis weer daar gaan bly!

Ons verblyf was 5-ster! Aan al ons behoeftes voorsien. Vriendelike gaste en omgee mense.

Melissa's Home Away From Home's response

Dankie Wemien hoop ons sien jul gou weer.

Melissa's Home Away From Home
Bianca P - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca P
Individual traveler

Perfek!

Alles wat ek nodig gehad het, pragtig en modern. Het die elektriese kombers baie waardeer vir kouer nagte met die oorgang na winter. Veilige area en naby genoeg aan restaurante en winkels geleë. Bêre beslis die naam in my dagboek om weer te besoek in die toekoms.

Melissa's Home Away From Home's response

Dki Bianca hoop om jou vinnig weer te verwelkom.

Melissa's Home Away From Home
Ziyanda T - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ziyanda T
With spouse/partner

Our stay was incredible!

This really is a home away from home, very homely and welcoming. The aura about the place just warms your heart at first sight, Tina and Andre were the ultimate hosts very attentive and kind, we have decided to go back very soon as we did not thoroughly get to enjoy it because of being busy. The view from the top is spectacular.

Melissa's Home Away From Home's response

Thank you Pearl you are more than welcome!

Melissa's Home Away From Home
Lynette P - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette P
With spouse/partner

Gerieflik geleë om al die Weskus-dorpies te besoek.

Die verblyf was ongelooflik luuks met alles wat jy nodig het en meer. Gasvrye ontvangs. Ek beveel beslis hulle aan.

Melissa's Home Away From Home's response

Baie dankie, ons hoop om julle gou weer te sien.

Melissa's Home Away From Home
Flip V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Flip V
With spouse/partner

Alles was perfek, baie volledig en smaakvol toegerus.

Ons het ons verblyf baie geniet. Die gasvrou het ons vriendelik ontvang en gesorg dat ons alles het en nog meer. Baie dankie.

Melissa's Home Away From Home's response

Baie dankie hoop om julle gou weer te sien.

Melissa's Home Away From Home
Naomi M - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Naomi M
With spouse/partner

Ontspanne kuier.

By Melissa's kan jy net terugsit en ontspan. Alles is daar wat jy moontlik mag benodig.

Melissa's Home Away From Home's response

Baie dankie Naomi, ek is bly julle het lekker gekuier.

Melissa's Home Away From Home
Liesl A - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesl A
Family with young children

Ons het heerlik gekuier, vriendelike mense en dit het regtig gevoel soos my eie huis.

Ek sal hulle aanbeveel, het heerlik gekuier. Daar is als waaraan jy kan dink! Sal definitief terug wees.

Melissa's Home Away From Home's response

Dankie Liesl, hoop om jul gou weer te sien.

Melissa's Home Away From Home
Brian B - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brian B
With spouse/partner

Very clean, neat and tidy. Tina welcomed us and made us feel at home. The house was fully equipped and we wanted for nothing. Was just like been at home.

Location was close to all amenities and in a quiet suburb.

Melissa's Home Away From Home's response

Thank you Brian, hope to see you again.

Melissa's Home Away From Home
Tracy O - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracy O
With friends

We had an awesome stay, the house was perfect and so well equipped, we lacked for nothing!

We had an awesome stay, the house was perfect and so well equipped. We did not want to leave! Thanks Tina :)

Melissa's Home Away From Home's response

It was a pleasure hosting you.

Melissa's Home Away From Home
Claudia H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Claudia H
With spouse/partner

Fantastic stay at Melissa's Home Away From Home.

Had a fantastic and peaceful weekend with my husband, everything was in place and clean and we felt at home. I will definitely go again. Thanks Tina.

Melissa's Home Away From Home's response

Thank you Claudia, we would love to host you again.

Melissa's Home Away From Home
Frances H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frances H
With spouse/partner

We were very comfortable in a very clean house - essential in these Covid times.

We thought it was going to be an apartment underneath the house, but we had the whole two bedroom house to ourselves. It was very well fitted out and everything had been supplied. It was all extremely clean. The hostess was very helpful and thought about what we might need when there was load shedding. There was undercover parking inside an electronic gate. There was also a distant view of Langebaan lagoon and the sunsets were amazing. The area itself is beautiful and we could walk in the flowers and cycle in the reserve.

Melissa's Home Away From Home's response

Thank you Frances,

Glad you enjoyed your trip. Hope to see you again

Regards,
Tina

Melissa's Home Away From Home
From R750
R750 R600
per night (sleeps 3)
From R750
R750 R600
per night (sleeps 3)
From R750
R750 R600
per night (sleeps 3)
Make a Booking
  • Capacity: 7 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 5 Caudata Close, Myburgh Park, Langebaan, 7357, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAaaa9baee1a69c6cb11b7505b24bc180163f22dfcee8b9d5651e107ded80acc808fac1920e92bceabba0abecf2f2e67036286?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 was R750, now From R600  per night(sleeps 3) 24 5 1 5 5 Caudata Close Myburgh Park 7357 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.095619331965 18.044861374047
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!