The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Memeza Guestroom | TravelGround
+7

Memeza Guestroom

Guest House

Review Summary

4.2 out of 5from 13 reviews for Memeza Guestroom
Cleanliness
4.5/5
Service
4.2/5
Location
4.0/5
Safety
4.3/5
Value for money
4.2/5
Piet E - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Piet E
On business

Vriendelike, gasvrye mense.

Aangekom en vriendelik verwelkom. Kamer is netjies, skoon en volle DStv-pakket beskikbaar.

Mbhatha S - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Mbhatha S
With spouse/partner

I didn't expect what I got.

You need to do some changes.

Sikhosiphi N - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Sikhosiphi N
Individual traveler

Not good at all. I was disrupted by the noisy neighbourhood.

The venue charges are above board. The owner is not friendly at all, just interested in money only. The checking out was badly handled. I just found my stuff thrown out of the room before I could check out.

Ian W - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Ian W
With spouse/partner

Skoon en netjies, spasie bietjie knap. Badkamer sonder deur, na meer as 50 jaar getroude lewe het ons nie steeds aangestaan nie. Vir ander gaste is dit blykbaar nie 'n probleem nie.

Die kamer en badkamer is bietjie klein. Lekker groot dubbelbed maar dan kan die kasdeure kwalik oopmaak. Gerieflike stort maar wasbakkie klein en toilet naby muur. Lang persone kan 'n probleem hê. Die badkamer uit die slaapkamer (enigste ander vertrek) sonder 'n deur vir bietjie privaatheid, was vir ons 'n nuwe ervaring na meer as vyftig jaar getroude lewe. Volgens die gasvrou het niemand nog vantevore daarvan melding gemaak of 'n probleem gehad nie. Dit is goed so want elkeen kan mos maar lewe soos hy/sy wil en gewoontes en persoonlike behoeftes verskil. Daar is nie eintlik sitplek om iets te eet nie. moet maar op die bed sit, of buite sit by die beton tafel en bankies. Lekker groot ys/vrieskas en mikrogolf-oond. TV met beperkte (maar seker genoeg) DSTV stasies. Het nie braaigeriewe nie, maar die Weber wat aangebied is met die bespreking was daar en kon met vrug gebruik word. Kan die eenheid aanbeveel agv netheid en vriendelikheid van gasvrou en staf. Vir wat gebied word dink ek die tarief is hoog en ek dink ek kan 'n mening daaroor uitspreek aangesien ons die webtuiste-besprekings gereeld en reg oor die land gebruik. Die padaanwysings wat aan my gestuur is en die werklikheid stem nie ooreen nie.

Thabisile M - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Thabisile M
Individual traveler

I had a wonderful stay, very comfortable, neat and safe. I would stay at Memeza again if I needed to and would also recommend to a friend.

Ms Alta brought my charger which I forgot in the guestroom to me, I appreciate it very much.

Gavin R - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gavin R
With friends

Suited what we needed, a little small but good.

Was what we needed, good location, nice part of town, and value for money.

Riet L - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riet L
Individual traveler

Netjiese verblyf!

Netjiese verblyf, vinnig geantwoord op my bespreking. Enigste probleem was om in die perseel in te kom na my vinnige bespreking. Geen nommers op hek beskikbaar, ook geen klokkie by motorhek nie. Baie dankie dat julle so vinnig gehelp het!

Amanda Schoeman S - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda Schoeman S
On business

Baie gerieflik vir ’n vinnige oorslaap.

Sal definitief weer daar oornag. Gerieflike en netjiese verblyf. Presies wat ons gesoek het.

Memeza Guestroom 's response

Dankie Amanda, Waardeer jou terugvoer. Groete Alta

Memeza Guestroom
Ntombizethu H - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ntombizethu H
With spouse/partner

Very nice place, quiet, clean and secured.

I will definitely come back again.

Memeza Guestroom 's response

Many thanks for staying with us, hope to see you again. Regards Alta and Thoko

Memeza Guestroom
Paul V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul V
With spouse/partner

Quiet, peaceful area.

Centrally located, close to the town, everything was nice and clean. Had a great time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stil en rustige omgewing.

Sentraal geleë naby aan dorp en alles mooi skoon en so lekker gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Memeza Guestroom 's response

Thank you for staying with us. Hope to see you again. Regards, Alta (Memeza)

Memeza Guestroom
Samil P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samil P
With spouse/partner

Has all that was advertised.

Had a good day stay; everything was in order. I got delayed with my travels, and was going to reach Memeza very late. Gave the host a call and it was no problem.

Jan V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan V
With spouse/partner

Excellent value for money.

The place is neat and very safe. I'd stay there again in the future and I'll definitely recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende waarde vir geld.

Die plek is netjies en baie veilig. Ek sal in die toekoms weer daar gaan bly en beslis dit vir iemand aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Celina N - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Celina N
With spouse/partner

Beautiful place, friendly stuff and safe neighbourhood.

I am definitely going back again, place is clean and kids friendly as well.

From
R600
per night (sleeps 2)
From
From R600
per night (sleeps 2)
From
R600
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 202 Klip Street, Vryheid, 3100, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAtjOEv4dkDxAMvb6uPmnMkCpRlJm5pvnlzXHjeflTZQzexTzscU?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R600  per night (sleeps 2) 13 5 1 5 202 Klip Street Vryheid 3100 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -27.758471 30.790368
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!