The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Meyers Corner | TravelGround
+17

Meyers Corner

8 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 8 reviews for Meyers Corner
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Ashley B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashley B

Soos ek voorheen gesê het, bespreek so gou moontlik as jy kan.

My tweede keer daar, en daar sal beslis 'n derde keer wees. Als is perfek.

Grant H - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Grant H
Family with young children

Awesome.

Great place to unwind.

Ashley B - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashley B

As jy kan, bespreek!

Al het ek op nommer 99 vir die huis gevra, was alles op sy plek en was dit die perfekte vakansie. Dis naby alles wat die verblyf baie gerieflik maak as jy elke dag wil uitgaan. Die huis self is baie skoon en netjies, en die ekstras soos die swembad sorg vir baie pret. Ek was so beïndruk dat ek ‘n ekstra aand gevra het en dit onmiddelik weer bespreek het! Elizma, die eienaar, was baie ook behulpsaam! Sal dit enige tyd aanbeveel.

Shaheed I - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shaheed I
With friends

The place was great.

Was very impressed with the owners, especially Elizma who forwarded me a very nice message a day before and the day of arrival sent us location. She also met us when we arrived and made us feel very at home. Thank you Elizma, we really enjoyed the fireplace while it was raining.

Samuel Pj A - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samuel Pj A
Family with teenagers

Fantasties, het die verblyf geniet.

Eienaar was tegemoetkomend en het aan al ons verwagtinge voldoen.

Lauren K - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lauren K
With spouse/partner

Lovely, warm and cosy with more than enough space.

Lovely stay in a clean house equipped with everything you need!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik, warm en snoesig met meer as genoeg spasie.

Heerlik gekuier in 'n skoon huis wat toegerus is met alles wat mens benodig!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marion N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marion N
Family with teenagers

We absolutely enjoyed our stay, it was convenient and close to all major amenities.

We enjoyed our stay. All the facilities were clean and neat especially the bathroom. The gas stove was especially useful as we had loadshedding. The only issue was the sleeper couch which was a bit uncomfortable and the the gate at the front door that was a bit tricky to lock. Other thank that, it was a very memorable stay.

Jan O - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan O
With friends

Meer as wat ons verwag het!

Dit is soos 'n "home away from home", baie skoon en netjiese woonhuis. Groter as wat ons gedink het met 'n wonderlike private braai-area en swembad en ook 'n uitsig na die meer aan die voorkant. Die huis is volledig toegerus en dit was 'n plesier om daar te bly. Net 'n paar honderd meter van die Spar, maar tog rustig en stil. Ek sal dit definitief aanbeveel vir families met kinders.

Meyers Corner's response

Baie dankie. Dit was wonderlik om julle as ons eerste gaste te hê. Ons hoop om julle gou weer te sien.

Meyers Corner
From R1 799
per night (sleeps 8)
From R1 799
per night (sleeps 8)
From R1 799
per night (sleeps 8)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1 Boekenhout Street, Old Place, Knysna, 6570, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAuLbEGuuSlvJhYzgKEhuXV3RiBAf9tdsMM8V3DJbqYbNGAAcvuR?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 799  per night (sleeps 8) 8 5 1 5 1 Boekenhout Street Old Place 6570 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.037744001417 23.067703487033
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!