Sinoville Accommodation at Mi Casa Selfsorg | TravelGround
+67

Mi Casa Selfsorg

19 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 19 reviews for Mi Casa Selfsorg
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.4/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.6/5
Juan L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juan L
With spouse/partner

Comfortable and affordable.

Very nice, the people are friendly and it is good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik en bekostigbaar.

Baie lekker, die mense is vriendelik en dit is goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mi Casa Selfsorg's response

Dankie Juan,
Hoop ons sien jul weer.
Mooi loop
Magdel

Mi Casa Selfsorg
Ronelle D - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ronelle D
On business

Netjiese plek, na aan als in die noorde van Pretoria.

Kamers is ruim en nietjies. Plek is na aan die areas waar ek wou wees. Na aan lekker eetplekke.

Lizaan G - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Lizaan G
Individual traveler

Hulle het vergeet ek kom.

Mi Casa Selfsorg het vergeet ek kom, en in 'n ander eenheid in geboek. Daar is ook geen warm water vir my gewees omrede hulle eers die geyser moes aansit. Glad nie aangename ondervinding.

Mi Casa Selfsorg's response

Jammer om te hoor dat jou baie kort verblyf by ons onaangenaam was. Ongelukkig was beurtkrag ook bydraend, soos verduidelik by aankoms.
Hierdie instansie onderneem steeds om die beste diens te lewer, waarvan meeste van ons ander gaste getuig. Voorspoed met jou verdere reise en beplanning!

Mi Casa Selfsorg
Johan B - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
Individual traveler

Baie vriendelik.

Baie lekker gebly, net ligpaal wat dalk beter gemerk moet word. Het motor gestamp teen paal.

Mi Casa Selfsorg's response

So n jammerte Johan! Die munisipale ligpaal op ons sypaadjie, ongeveer 7 m weg op n 35° hoek en buite jou parkeerplek, staan al vir jare so. Ongelukkig sou publieke regulasies verhoed dat die paal "gemerk"/verf word.

Mi Casa Selfsorg
Wimpie V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wimpie V
Family with young children

Purely excellent!

The accommodation and staff support purely speaks for itself. Well done!

Mi Casa Selfsorg's response

Hoe gaaf Wimpie. Geniet jul opvang-kuiers en net die beste jul mikro-familie toegewens met jul toekoms-planne.

Mi Casa Selfsorg
John K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John K
On business

Amazing.

The accommodation was amazing, with amazing guests. I will recommend this place to anyone. It is big, neat and very comfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Amazing.

Dit is 'n amazing blyplek, met amazing gaste. Ek sal hierdie plek vir enige iemand aanbeveel. Dit is groot, netjies en baie gerieflik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mi Casa Selfsorg's response

Dankie, tot weersiens.

Mi Casa Selfsorg
Lize-mari N - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lize-mari N
Individual traveler

Had a great and relaxing stay.

Lovely big room with a veranda, big bathroom. Had a great stay and will definitely recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en lekker gebly.

Heerlike groot kamer met 'n stoep in 'n tuin, groot badkamer. Baie lekker daar gebly en sal dit enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mi Casa Selfsorg's response

Dankie, tot weersiens.

Mi Casa Selfsorg
Cobus J - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobus J
Individual traveler

Baie netjies.

Groot, netjiese, skoon kamer en baie vriendelike peroneel.

Mi Casa Selfsorg's response

Dankie, tot weersiens.

Mi Casa Selfsorg
Angus S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angus S
With spouse/partner

Lekker en rustig.

Het lekker hier gebly, dit is ons tweede keer op die perseel.

Mi Casa Selfsorg's response

Ek is bly jul ervaar dit so, Angus. Julle is net so rustig, dankie.

Mi Casa Selfsorg
Gerrie S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Gerrie S
With spouse/partner

Baie gasvry eienaar en die kamer was heeltemal goed, netjies en skoon.

Die enigste ding wat ek nie van bewus was tydens die bespreking nie, is dat dit op die eerste vloer is met 'n baie steil staaltrap na bo en ook dat daar nie TV-kanale beskikbaar is nie. Die parkering vir die voertuie is ook maar baie knap.

Mi Casa Selfsorg's response

Hi Gerrie,

Jammer jul was nie 100% tevrede nie. Dit was verseker nie my deuranee gaste-paar naweek nie. Dis soms n uitdaging om die regte midde-weg te vind met gas-vryheid en diens, terwyl bekostigbaarheid, en wat mens daarvoor verwag in gedagte ge-hou moet word. Ek sal steeds trots wees op my poging om mense gasvry te ontvang en die beste diens te lewer, ten spyte van jul swak gradering.

Voorspoed met jul reis en verblyf.

Mi Casa Selfsorg
Zabeth T - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zabeth T
With spouse/partner

Knus goed uitgelê, pragtig.

Baie gasvry en vriendelik. Sal met graagte aanbeveel. Gawe gasvrou wat baie moeite vir haar gaste doen. Werklik die moeite werd.

Mi Casa Selfsorg's response

Dankie vir jul terugvoer Zabeth.

Mi Casa Selfsorg
Davidio D - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Davidio D
On business

Very, very nice.

I really enjoyed the hospitality, accommodation is need and clean, vehicle under-roof parking and safe.

Mi Casa Selfsorg's response

Thank you, Davidio.

Mi Casa Selfsorg
Wilna C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilna C
Individual traveler

Goed toegerus en die eienaar is baie bedagsaam.

Akkommodasie is goed toegerus met mooi tuin waarop jy kan uitkyk.

Paula D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paula D
Individual traveler

Rustig en gerieflik.

Mi Casa is perfek vir 'n vinnige oorslaap. Dit is stil en baie gerieflik. Alhoewel jy in die stad naby alles is voel dit nog steeds of jy erens op vakansie is. Die gasvrou en gasheer is baie vriendelik en tegemoetkomend. Absoluut waarde vir geld en sal dit aanbeveel.

Mi Casa Selfsorg's response

Thank you, Paula.

Mi Casa Selfsorg
Francois D - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois D
Individual traveler

Wonderlik.

Heerlike kamer. Goeie bed. Lekker stort. Knus kombuisie met chocolate, koffie, tee en smullekker beskuit. Voel soos om tuis te wees. Absoluut awesome!

Mi Casa Selfsorg's response

Waardeer, Francois! Altyd welkom.

Mi Casa Selfsorg
Hildi H - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hildi H
Individual traveler

What a pleasant surprise, I will definitely be back!

What a pleasant surprise - great hospitality, neat, clean, safe, everything you need. Definitely good value for your money! Rest assured that you have nothing to worry about when you book Mi Casa! From now on it will be my first choice accommodation in Pretoria!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek was aangenaam verras, en sal vir seker terugkom!

Ek was aangenaam verras - gasvry, netjies, skoon, veilig, alles wat jy nodig het. Beslis waarde vir jou geld! Bespreek maar met gemoedsrus by Mi Casa! Hierdie is vir seker van nou af my eerste keuse vir verblyf in Pretoria!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mi Casa Selfsorg's response

Gawe gaste ook, altyd welkom!

Mi Casa Selfsorg
Elma M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elma M
Family with young children

Home sweet home.

Ons is baie tevrede met die gastehuis van intrapslag tot uitklok. Die ruim oud-en-nuut dekor gee mens 'n tuis gevoel. Alhoewel die area 'n onbeplande kragonderbreking gehad het, was ons ontvang met 'n flitslig in die hand en was daar vir ons kerse en liggies orals aangesteek sodat ons moeiteloos kon loop en inboek. Die gasvrou loop die ekstra myl moeiteloos en gee baie aandag aan detail - ons het niks gekort nie, selfs 'n paar snoepgoed en lekker vars vrugte in die yskas gehad. Die kombuisie is perfek vir 'n aand of 2 se oornag en die studeertafel was ook goed benut. Die area se ligging is sentraal, stil en veilig en die tuin is pragtig (my seuntjie kon nie die versoeking weerstaan om 'n paar blommetjies te pluk en vir die tannie te los nie). Baie dankie vir die gasvryheid, ons sal baie graag weer daar oornag.

Mi Casa Selfsorg's response

Hoe gaaf! Dis 'n plesier om sulke bedagsame gaste te kon laat tuis voel. Kom kuier gerus weer.

Mi Casa Selfsorg
Celeste O - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Celeste O
Family with teenagers

Wonderful, friendly service and ideal accommodation.

Great care was taken to make our stay as comfortable as possible. Value for money and really felt welcome. Beautiful, artsy place, thank you!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike vriendelike diens en ideale verblyf.

Wonderlike vriendelike diens en ideale verblyf. Baie sorg is geneem om ons vebrlyf so gemaklik en gerieflik as moontlik te maak. Waarde vir geld en ons het werklik baie welkom gevoel. Pragtige kunstige plekkie. Dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mi Casa Selfsorg's response

N Plesier om die familie te kon akkommodeer, voorspoed met jul ondernemings waaroor ons gesels het.

Mi Casa Selfsorg
Emilia L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emilia L
Individual traveler

Awesome.

Baie sentraal, netjies, skoon en gemaklik. Het alles wat jy benodig.

Mi Casa Selfsorg's response

Waardeer Emilia, kom gou terug!

Mi Casa Selfsorg
From R760
per night (for 2 people)
From R760
per night (for 2 people)
From R760
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 7 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 266 Antun Street, Sinoville, Pretoria, 0182, Gauteng
  • No children under 6
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDVmODkwNDYwLTc5YjEtNDViYi05YTNhLTZmMTNmM2I2OGMyNg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R760  per night (for 2 people) 19 5 1 5 266 Antun Street Sinoville 0182 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -25.678664453341 28.222264945507
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com