The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Midlands Inverness Cottages | TravelGround
+81

Midlands Inverness Cottages

14 reviews
Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 14 reviews for Midlands Inverness Cottages
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Karien B - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karien B
With spouse/partner

Baie netjies, goeie diens, baie goed geleë.

Ons sal Inverness weer besoek, rustig, mooi landskappe tussen berge. Goeie eetplekke baie naby.

Petro B - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro B
With spouse/partner

'n Bederf kuier! Met vars vrugte, koekies, beskuit en plunger koffie.

Die gasvrou is absoluut puik! En die kothuise is keurig ingerig wat mens sommer tuis laat voel. Die linne en handdoeke is spierwit en kraakvars. Tot die honde het ons tuis laat voel!

Midlands Inverness Cottages's response

Good afternoon to you Petro!

What a lovely review - thank you so much for taking the time to write it...
It is so appreciated!
We hope to accommodate you again one day in the future!
All the best and take care...

Warm Regards
Jayne

Midlands Inverness Cottages
Verushka J - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Verushka J
Family with teenagers

Amazing.

Wat 'n ongelooflike plek. Liefde en omgee vir die cottage spreek uit elke dingetjie. Kleinste detail oral oor. So goed toegerus. Jayne is 'n gasvrou second to none. Sy gee om en gaan uit haar pad om die besoek iets besonders te maak. Klein dingetjies soos koekies en beskuit, 'n koffiestasie, Quick Oats, basiese speserye, vars blomme, soveel meer om te noem. Van die oomblik wat jy instap voel jy welkom en tuis. Die uitsigte is magies. Perde wat voor die huisie rustig wei. Die geluid van voëls en die veraf waterval. Rus en vrede vir jou siel. Die is 'n plek van drome droom en wense wens. Woorde kan nie die mooi beskryf nie. Voel soos jou eie stukkie hemel op aarde.

Midlands Inverness Cottages's response

Hi Verushka,
Thank you so very much for taking the time to write a review and a lovely one at that.
I am so happy you enjoyed your stay with us and that you could appreciate our incredible views and beautiful property which we are so fortunate to have in the Midlands.
When your soul needs some restoring again, give me a shout.
Take care and stay healthy.
Warm Regards,
Jayne

Midlands Inverness Cottages
Reinet J - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reinet J
Individual traveler

Plek vir asemskep.

Ek was vriendelik ontvang en die gasvrou het vir my n paar oulike plekke in die omgewing uitgewys. Die plaasomgewing het bygedra tot 'n baie rustige en ontspannende wegbreek. As alleenresiger het ek veilig gevoel. Die kothuis het alles wat mens nodig het asook heerlike beddegoed en sagte handdoeke.

Midlands Inverness Cottages's response

Hi Reinet
Thank you so much for your review - apologies for my late response!
SO happy you enjoyed your time on our beautiful farm!
Trust and hope you are keeping well...
Warm Regards
Jayne

Midlands Inverness Cottages
Kobus H - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Kobus H
With spouse/partner

Rustige plaasweelde met fantastiese uitsig

Plaas soos 'n stadsjapie dit wil hê. Mooi uitsig en naby lekker interessante eet en drinkplekke

Midlands Inverness Cottages's response

Good afternoon Kobus!

Huge apologies for my late response - but thank you so much for taking the time to review your stay with us!
It is much appreciated and we are so happy you so enjoyed your stay with us!
Until next time....take care!

Warm Regards
Jayne

Midlands Inverness Cottages
Carel C - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carel C
With spouse/partner

Pragtig.

Mooi uitsig, kamer uitstekend, vriendelike ontvangs.

Midlands Inverness Cottages's response

Thank you so much Carel, for choosing to stay with us and for taking the time to write a lovely review.
We really appreciate it and are so happy that you both enjoyed your time with us.
We hope to accommodate you again one day in the future.
Take care of yourselves.
Warm Regards,
Jayne

Midlands Inverness Cottages
Janita S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janita S
Family with teenagers

Spesiaal van die oomblik wat jy arriveer!

Jayne het vreeslik baie moeite gedoen om ons welkom te laat voel, dit is smaakvol gemeubileer en 'n heerlike kaggel met sjerrie vir heerlike ontspanning! Bederf met vars vrugte en sjokolade! Waarde vir jou geld!

Ronel L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel L
With spouse/partner

Unbelievable.

Incredible views and accommodation! Staff are very friendly and pay attention to small items that make accommodation extra special! Will definitely book there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik.

Ongelooflike uitsig en verblyf! Personeel is baie vriendelik en gee aandag aan klein goedjies wat verblyf ekstra spesiaal maak! Sal vir seker weer daar bespreek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tarryn L - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tarryn L
Family with young children

Rustig met vars lug en baie "personel touches"! Tot smarties op my klein dogtertjie sê be.

Ons was net vir een aand daar, maar wou vir seker langer bly! Dit het baie tuis gevoel. Dit was regtig heerlik.

Diane H - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diane H
With spouse/partner

We were very impressed with the accommodation and the attention to detail as far as the service goes.

A lovely location. Wonderfully comfortable room and excellent service. Really enjoyed our stay there for the weekend. Thank you Jayne.

Hettie R - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hettie R
With spouse/partner

Fantastic location and facilities.

The cottage is beautiful and has a lovely view over the valley. Jayne was friendly and very helpful. Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese ligging en fasiliteite.

Die kothuis was pragtig met 'n lieflike uitsig oor die vallei. Jayne was vriendelik en baie behulpsaam. Sal beslis weer soontoe gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeanette L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette L
With spouse/partner

Dit was perfek en baie romanties.

Dit was 'n asemrowende belewenis. Baie stil en veilig. Die Cottages het als in wat nodig is en daar is baie detail aan als geskenk. Ons sal vir seker weer soontoe gaan. Dit is na aan alles.

Midlands Inverness Cottages's response

Good evening Jeanette and Pieter,
We so loved meeting you and having you stay with us on Inverness Farm! :)
We are so pleased too that you enjoyed our little piece of paradise!
We hope to accommodate you again one day in the future...
Warm regards,
Jayne

Midlands Inverness Cottages
Jan Harm E - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan Harm E
With spouse/partner

Beeldskoon.

Die omgewing is sag op die oog. Baie omliggende restaurante van hoë gehalte asook vele te sien en te doen. Ons sal vir seker terugkeer, Jayne en haar gesin is baie aangenaam en behulpsaam.

Midlands Inverness Cottages's response

Thank you Jan - SO glad you enjoyed your stay on our farm and in the Midlands! :)
We hope to be able to accommodate you again one day in the future.
Take care :)
Warm regards,
Jayne and fam

Midlands Inverness Cottages
Bessie V - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bessie V

Die kothuis was baie gerieflik met al die nodige toerusting.

Dit is daagliks skoongemaak en selfs skoon handdoeke en badkamermatjies is daagliks uitgesit.

From R1 490
per night (for 2 people)
From R1 490
per night (for 2 people)
From R1 490
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Inverness Farm, Caversham Valley, Lidgetton, 3270, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA1QJAG1iQOdMyRRpb6ZQ6bmq1xNXsYnk8ehQIDm5Ug0ESddaBNc?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 490  per night (for 2 people) 14 5 1 5 Inverness Farm Caversham Valley 3270 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -29.419698702013 30.099148750305
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!