Balgowan Accommodation at Midlands Inverness Cottages | TravelGround
+81

Midlands Inverness Cottages

8 reviews
Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 8 reviews for Midlands Inverness Cottages
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.9/5
Safety
5.0/5
Value for money
5.0/5
Janita S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janita S
Family with teenagers

Spesiaal van die oomblik wat jy arriveer!

Jayne het vreeslik baie moeite gedoen om ons welkom te laat voel, dit is smaakvol gemeubileer en 'n heerlike kaggel met sjerrie vir heerlike ontspanning! Bederf met vars vrugte en sjokolade! Waarde vir jou geld!

Ronel L - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel L
With spouse/partner

Unbelievable.

Incredible views and accommodation! Staff are very friendly and pay attention to small items that make accommodation extra special! Will definitely book there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik.

Ongelooflike uitsig en verblyf! Personeel is baie vriendelik en gee aandag aan klein goedjies wat verblyf ekstra spesiaal maak! Sal vir seker weer daar bespreek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tarryn L - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tarryn L
Family with young children

Rustig met vars lug en baie "personel touches"! Tot smarties op my klein dogtertjie sê be.

Ons was net vir een aand daar, maar wou vir seker langer bly! Dit het baie tuis gevoel. Dit was regtig heerlik.

Diane H - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diane H
With spouse/partner

We were very impressed with the accommodation and the attention to detail as far as the service goes.

A lovely location. Wonderfully comfortable room and excellent service. Really enjoyed our stay there for the weekend. Thank you Jayne.

Hettie R - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hettie R
With spouse/partner

Fantastic location and facilities.

The cottage is beautiful and has a lovely view over the valley. Jayne was friendly and very helpful. Will definitely go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese ligging en fasiliteite.

Die kothuis was pragtig met 'n lieflike uitsig oor die vallei. Jayne was vriendelik en baie behulpsaam. Sal beslis weer soontoe gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeanette L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette L
With spouse/partner

Dit was perfek en baie romanties.

Dit was 'n asemrowende belewenis. Baie stil en veilig. Die Cottages het als in wat nodig is en daar is baie detail aan als geskenk. Ons sal vir seker weer soontoe gaan. Dit is na aan alles.

Midlands Inverness Cottages's response

Good evening Jeanette and Pieter,
We so loved meeting you and having you stay with us on Inverness Farm! :)
We are so pleased too that you enjoyed our little piece of paradise!
We hope to accommodate you again one day in the future...
Warm regards,
Jayne

Midlands Inverness Cottages
Jan E - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan E
With spouse/partner

Beeldskoon.

Die omgewing is sag op die oog. Baie omliggende restaurante van hoë gehalte asook vele te sien en te doen. Ons sal vir seker terugkeer, Jayne en haar gesin is baie aangenaam en behulpsaam.

Midlands Inverness Cottages's response

Thank you Jan - SO glad you enjoyed your stay on our farm and in the Midlands! :)
We hope to be able to accommodate you again one day in the future.
Take care :)
Warm regards,
Jayne and fam

Midlands Inverness Cottages
Bessie V - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bessie V

Die kothuis was baie gerieflik met al die nodige toerusting.

Dit is daagliks skoongemaak en selfs skoon handdoeke en badkamermatjies is daagliks uitgesit.

From R1 390
per night (for 2 people)
From R1 390
per night (for 2 people)
From R1 390
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Inverness Farm , Caversham Valley, Lidgetton, 3270, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA1QJAG1iQOdMyRRpb6ZQ6bmq1xNXsYnk8ehQIDm5Ug0ESddaBNc?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 390  per night (for 2 people) 8 5 1 5 Inverness Farm Caversham Valley 3270 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -29.419698702013 30.099148750305
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com