Wilgeheuwel Accommodation at Milly's Touch B&B Studios | TravelGround
+37
+37

Milly's Touch B&B Studios

Review Summary

5 out of 5from 42 reviews for Milly's Touch B&B Studios
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Natascha H - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natascha H
Family with young children

It was very nice, we will stay there again.

The guesthouse is great and the Pienaar's are so hospitable and make you feel so welcome! The breakfast was delicious and the kids enjoyed it terribly! I'm definitely going there again tonight!

This review has been translated, click here to view the original version.

Dit was baie lekker, ons sal weer daar bly.

Die gastehuis is regtig en die Pienaar's is so gasvry en laat mens so welkom voel! Die ontbyt was heerlik en die kinders het dit vreeslik geniet! Ek gaan vir seker weer daar oornag!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Winnie C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Winnie C
With spouse/partner

Perfect in every way.

Emelia really goes out of her way to make your stay perfect. Every detail is thought of to make you comfortable.

Jan S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan S
With spouse/partner

We were spoiled.

We've stayed all over the world, and never have we experiences better service than we got at Milly's Touch. The decor in the rooms are beautiful and everything was perfect. We will definitely stay there again.

This review has been translated, click here to view the original version.

Ons voel bederf.

Ons het nou al oral oor die wêreld gebly en nog nêrens het ons beter diens gekry as by Milly’s Touch nie. Die dekor in die kamers is pragtig en alles is perfek. Ons sal definitief weer hier bly.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Elke C - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elke C
With spouse/partner

Vyfster-akkommodasie.

Puik akkommodasie, alles 100% kan sterk aanbeveel.

Gerhard F - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard F
Individual traveler

Beste B&B wat ek nog by oorgebly het.

Diens uit die boonste rakke. Was 'n fees om hier oor te kom bly.

Sonja B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja B
With spouse/partner

Uitstekend en vir seker waarde vir geld.

Vir iemand wat baie reis en in gastehuise dwarsoor die wêreld bly moet ek noem dat Milly’s waarlik fantasties was. Van die vriendelike ontvangs tot by die netheid, skoonheid en voorsiening van elke benodigdheid in die kamer kan ek nie anders as om te sê dat Milly’s al my ander blypkekke oortref het. Die linne was hoë van gehalte wat ‘n mens met ‘n geruste gemoed laat slaap. Die ontbyt was baie smaaklik en vars. Sal Milly’s vir seker weer besoek en aanbeveel.

Alta C - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta C
Individual traveler

Fantasties.

Baie aangename verblyf. Plekkie baie skoon en goed toegerus. Emelia se gasvryheid was wonderlik. Sal definitief weer daar gaan bly.

Delise H - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Delise H
With spouse/partner

Our stay was absolutely fantastic, clean and neat, with friendly service from Emelia.

Emelia, what a great hostess who really went the extra mile. We felt at home. So stylish. Thank you for all the little extras in our room. So special. Breakfast was delicious. Thank you Emelia and team, we would've loved to stay another week if we could. If ever we're staying in Johannesburg again, Milly's Touch would be our top choice.

This review has been translated, click here to view the original version.

Ons verblyf was absoluut fantasties, baie skoon en netjies en vriendelike diens van Emelia.

Emelia, was 'n wonderlike gasvrou en het soveel moeite gedoen. Ons het welkom en tuis gevoel. Haar plekkie is stylvol. Dankie vir die "ekstratjies" in ons kamer Emelia dit was so spesiaal. Die ontbyt was heerlik! Baie dankie Emelia en jou span, ons het heerlik gebly en sou nog 'n week bly, sou ons kan! As ons ooit weer moet oorslaap in Johannesburg sal Millys Touch beslis ons eerste keuse wees.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Robert F - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robert F

Fantastic and attention was given to the smallest detail.

Fantastic and attention was given to the smallest detail. Breakfast is stunning with a large variety.

This review has been translated, click here to view the original version.

Fantasties en aandag word gegee aan die kleinste detail.

Fantasties en aandag word gegee aan die kleinste detail. Ontbyt is stunning met groot verskeidenheid.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Lebohang R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lebohang R
With spouse/partner

Excellent place to be.

Excellent service. Best breakfast menu.

Janet D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janet D
Individual traveler

Weggesteekte juweel van 'n plek!

Ek was baie beïndruk met Emelia en die kamer! Sy was super vriendelik en behulpsaam en het verskriklik baie moeite gedoen. Die kamer is baie goed ingerig. Emelia het regtig aan als gedink. Daar is als van 'n haardroër tot flits, tot tandeborsel tot 'sewing kit' in die kamer beskikbaar. Ek kon ook met my aankoms kies wat ek die volgende oggend vir ontbyt wou hê. Emelia bied regtig 'n groot verskeidenheid en keuse van ontbytkosse wat dan boonop ook in jou kamer bedien word. Ek sal Milly's Touch B&B Studios enige tyd aanbeveel en vir seker ook weer self besoek.

Marie P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie P
With spouse/partner

Dit was 'n wonderlike ervaring!

Milly's Touch B&B is 'n juweel. Jy kan nie help om die aandag aan detail en besonderse binne-versiering, wat met sorg uitgesoek is, op te merk nie. Die beddegoed en bed is van baie goeie gehalte. Emelia is 'n puik gasvrou, vir wie niks te veel moeite is nie en word die heerlikste ontbyt keurig voorgesit. Buite is dit ook pragtig en netjies. Sal verblyf hier enige tyd aanbeveel. Jy word bederf.

Esme M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esme M
With spouse/partner

We felt welcome from the minute we arrived.

The unit is very tastefully furnished and decorated and we felt at home immediately. Hostess was very helpful and we enjoyed our time there. We highly recommend Milly's Touch B&B Studios!

This review has been translated, click here to view the original version.

Ons het baie welkom gevoel van die minuut wat ons daar aangekom het.

Die eenheid is besonder smaakvol gemeubileer en versier, en ons het onmiddellik tuis gevoel. Ons gasvrou was besonder hulpvaardig en ons het ons verblyf geniet. Ons beveel Milly's Touch B&B Studios hoog aan!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Magda K - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda K
Individual traveler

Fantastic.

Hearty welcome by Emelia (owner) in a thoroughly neat unit, furnished with finesse and everything you need for an unbelievable stay. Breakfast was outstanding. Thank you Emelia!

This review has been translated, click here to view the original version.

Fantasties.

Hartlike verwelkoming deur Emelia (eienaar) in 'n pynlik netjiese eenheid, met finesse gemeubileer en alles wat nodig is vir 'n ongelooflike verblyf. Ontbyt van uitstaande gehalte. Dankie, Emelia!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Christal A - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christal A
With spouse/partner

Ons verblyf was fantasties.

Die eienares het ons as familie en nie net bloot as gaste behandel nie. Ons geselsies het ons meer as welkom laat voel. Regtig puik diens. Eenheid goed toegerus en baie netjies. Hoogs aanbeveelbaar

Welma L - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Welma L
On business

Fantastiese gastehuis. Dit was 'n groot bederf en nie net 'n plek om te slaap nie. Regtig aan te beveel.

Milly's Touch B&B Studios het elke detail met sorg beplan en moeite gedoen met die verblyf.

Phumudzo M - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phumudzo M
With spouse/partner

Phenomenal.

1st of all, her review speaks volume for themselves and what you see is what you get as well as what you want is what you get and far beyond the expectations. This is by far the best place with more than the value of money. From the reception to the food, tranquillity and excellent customer service. Emelia and staff are very passionate and dedicated to serving with love and compassion and are driven by excellence. The place is absolutely divine and they go beyond the call of duty and nothing is ever to much to ask. With more than one stay Emelia never cease to amaze and this is our second home. This is the place to stay.

Talita S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Talita S
With spouse/partner

Die beste waarde vir geld.

Milly's Touch is 'n pragtige plek, die dekor is só mooi en dit beskik oor alles wat 'n reisiger sou benodig en meer! Die gasvrou is baie vriendelik en die diens uitstekend. Baie dankie vir al jul moeite, veral met die ontbyt - Wow! Sien julle beslis weer.

Elmarie D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie D
With spouse/partner

Wonderlike, bekostigbare sentrale akkommodasie in Roodepoort.

Milly's Touch is topklas, en beslis een van die beste gastehuise wat ek ten sterkste sal aanbeveel. Ons het in French Whisper tuisgegaan en dit was veilig, netjies, skoon, keurig en kunstig gemeubileer met alles wat nodig is en nog meer. Die onbyte bedien was hotel-gehalte en heerlik! Ek twyfel ook nie vir een oomblik dat die ander eenheid van net so 'n hoë standaard is nie. Dis sentraal en naby alles wat 'n groot pluspunt is. Baie dankie aan Emelia vir haar gasvryheid en vriendelikheid en ons hoop om weer daar te kan bly.

Chane L - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chane L
With spouse/partner

Beste waarde vir geld. Uitstekende diens. Baie netjies en skoon. Lekkerste ontbyt!

Alles van die verblyf was ongelooflik lekker gewees. Die gasvryheid was ongelooflik. Die plek is so netjies en skoon. Die diens is uitstekend. Die ligging is gerieflik. Die ontbyt was ongeloooooflik lekker gewees! Ek sal oor en oor teruggaan! Definitief die beste waarde vir geld!

Petro P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro P
With spouse/partner

Awesome!

We felt very privileged to stay in such a beautiful, well manicured, clean studio. The hostess spoilt us rotten. Best ever breakfast, what a variety. Catered for every need. Will surely stay there again and again. For sure made a new friend with the hostess.

Elane V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elane V

Best guesthouse I've ever been to.

If I could have I would have given them 6 stars. Highly recommended!

This review has been translated, click here to view the original version.

Beste gastehuis wat ek ooit al in was.

As daar 6 sterre was het ek 6 gegee. Hoog aanbeveel!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Jan S - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan S
With spouse/partner

Die beste B&B ooit.

Milly's was ons laaste stop op 'n 10 weke lange toer en dit was by verre die beste B&B waarin ons gebly het. Die studio is baie ruim en is volledig toegerus en pragtig versier. Emelia se diens en aandag aan detail was ongelooflik. Ons sal Milly's vir enigiemand aanbeveel.

Klasie K - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Klasie K
With spouse/partner

Stunning, well-equpped accommodation with friendly service. Excellent breakfast.

Friendly reception and service. The unit was equipped with everything we needed. Everything was neat and new and breakfast was divine.

This review has been translated, click here to view the original version.

Pragtige, goed toegeruste verblyf met vriendelike diens. Ontbyt was uitstekend.

Vriendelike ontvangs en diens. Die eenheid was toegerus met alles wat ons benodig het. Alles was netjies en nuut en ontbyt was puik.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Carien C - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carien C
With friends

'n Huis weg van die huis, gasvry en netjies.

Emelia en haar span was ongelooflik gasvry en ons het sommer van die intrapslag af welkom laat voel. Die eenhede is baie netjies en die ontbyt was heerlik.

Frans V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans V
With spouse/partner

Lekkerbly verby!

Blue Bell, die eenheid wat ons by Milly’s Touch oor 'n naweek in Augustus 2017 gehuur het, is keurig gemeubileer en toegerus met al die fasiliteite, geriewe en proviand wat 'n mens in sulke verblyf sou kon benodig. Daarbenewens bedien die sjarmante, gasvrye en vriendelik eienaar, Emelia, ’n vyfster-ontbyt om van te kies uit ’n indrukwekkende spyskaart. Vir ons aktiwiteite in Roodepoort oor die naweek was Milly’s Touch goed geleë en dit is maklik bereikbaar vanaf die deurpaaie in die Roodepoort- en Randburg-omgewing. Kortom: As ons weer in daardie deel van die wêreld moet wees, is Milly’s Touch die eerste keuse vir akkommodasie. Dankie Emelia – dit was great.

Milly's Touch B&B Studios's response

Baie dankie vir julle pragtige woorde!
Dit was nou werklik heerlik om julle te ontmoet. Vriende en familie wat 'n pad met julle stap is werklik bevoorreg.
Ek hoop om julle in die toekoms weer terug te verwelkom.

Milly's Touch B&B Studios
Este S - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Este S
Individual traveler

One in a million!

I have stayed at a few guesthouses, but Emelia's place is by far the neatest, cleanest and prettiest place ever! I would be surprised to find a place that tops Milly's Touch, not to mention the hospitality and warm welcome we got from Emelia. The 'homey' feeling you get when you walk in I have never seen at any other guesthouse, lodge or hotel. She even left me a birthday card! Thank you for all your trouble Emelia, the lovely breakfast, the extra little things you do to make guests feel welcome and for your amazing friendliness. If I could give you 20 stars, I would!

This review has been translated, click here to view the original version.

Een in 'n miljoen!

Ek het al in 'n paar gastehuise gebly, maar Emelia se plekkie is by ver die netjieste, skoonste, mooiste ooit! Ek sal baie verbaas wees om 'n plek te kry wat Milly's Touch top, om nie eers te praat van die gasvryheid en vriendelikheid waarmee Emelia jou ontvang nie. Die 'homey' gevoel wat jy kry sodra jy daar instap het ek by geen ander gastehuis, lodge, hotel al gehad. Sy het even vir my 'n verjaarsdagkaartjie gelos! Baie dankie Emelia vir al jou moeite, die heerlike ontbyt, die klein ekstra dingetjies wat jy doen om mens tuis te laat voel en vir jou vriendelikheid. As ek jou 20 sterre kon gee, sou ek.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Milly's Touch B&B Studios's response

Este, baie dankie. Wat 'n heerlikheid was dit om jou te kon verwelkom.
Hoe gelukkig is ek nie om net die Mees kwaliteit gaste te ontvang nie, die deure die kant sal altyd wawyd oopstaan vir jou.
Tot volgende keer....

Milly's Touch B&B Studios
Cornell G - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornell G
On business

The best place I have ever booked on Travelground!

Everything is just perfect at this place. Emelia is the most friendliest, compassionate, accommodating and lovely hostess. From confirming my booking, to my actual arriving, she made sure I felt at ease and at home. I will forever recommend her and her Studio. The Studio is very private, clean and has all the essentials you would need. The fridge was even stocked with cold drinks and my favorite, Passion Fruit and Lemonade! You don't need another place to stay if you are in the Westrand or Roodepoort or Joburg or even Gauteng! It is also very close to Mcdonalds, restaurants and 2 malls with one being the big Clearwater Mall. Emelia, you have outdone yourself! Thank you for your hospitality.

Milly's Touch B&B Studios's response

Cornell,
Thank you very much. It was such a delight to have you here, you are such a considerate and perfect guest, I am looking forward to welcome you again.
Emelia

Milly's Touch B&B Studios
Gail H - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gail H
With spouse/partner

Stunning accomodation with a lovely hostess.

I would recommend Milly's to anyone looking for beautiful surrounds. Our stay was absolutely wonderful. Emelia and her staff did everything possible to make our stay memorable. Thank you and we will return without hesitation.

Milly's Touch B&B Studios's response

Thank you Gail, it was such a pleasure to have you here especially at a very special time in your life. I am looking forward to welcome you here again, till next time.

Milly's Touch B&B Studios
Tertia V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tertia V
With spouse/partner

Personal service and attention makes the accommodation very exceptional and a true pleasure.

It is the most beautiful little place. Tasteful and very neat and clean with excellent service every day with everything you need. Each breakfast was delicious and personally served. The owner is a beautiful person and made us feel so welcome and at home and interested without intruding on our privacy. We will stay there again any time and this place is an asset for LekkeSlaap.

This review has been translated, click here to view the original version.

Persoonlike diens en aandag maak die verblyf baie besonder en werklik 'n plesier.

Dit die mooiste plekkie. Keurig en baie netjies en skoon met puik diens elke dag met alles wat jy nodig het. Elke ontbyt was heerlik en persoonlik bedien. Die eienaar is 'n pragtige mens en het ons so tuis en welkom laat voel en belangstellend sonder om inbreuk te maak op privaatheid. Ons sal enige tyd weer daar tuis gaan en hierdie plekkie aanwins vir LekkeSlaap.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Milly's Touch B&B Studios's response

Tertia & Naas,
Wat 'n absolute voorreg en plesier was dit om julle hier te he en te leer ken en boonop deel te wees van 'n besonderse tyd in julle lewe. Mag julle kar sy pad weer spoedig hiernatoe vind. Groete en beste wense. - Emelia

Milly's Touch B&B Studios
Johan R - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan R
Family with teenagers

Beyond five star. A stunning place with lovely people.

I don't just stay at any place, so I do proper research about where the place is located. How is the area and is it close to a highway? I read all the reviews, look at all the photos, search for it on Google Earth, etc. I am widely travelled and have stayed at many places, but this place by Emelia exceeded all my expectations. I think Emelia should rather close her studio and go to all other accommodations to teach them how it is done. She has now spoiled me, because no other guest house will be good enough for me anymore. Never have I encountered a place, even 5 star lodges, that give so much attention to detail. There is absolutely nothing you could possibly lack, from a spare tooth brush, filter coffee, cappuccino or instant coffee, to coarse salt and pepper or regular salt and pepper, etc. The breakfast supplied by Emelia is out of this world. You would have to go far to find a wider variety. The food is heavenly. Thank you Emelia for fantastic facilities and the warmth with which you welcome your guests. When I visit Pretoria next time, I would rather drive the extra mile to stay at your place than to stay in Pretoria.

This review has been translated, click here to view the original version.

Vyfster verby. Dis 'n ongelooflike mooi plek en die vriendelikste mense.

Ek slaap nie sommer op enige plek nie, daarom doen ek baie deeglike navorsing oor waar die plek geleë is: Hoe lyk die area en is dit naby 'n snelweg? Ek lees al die resensies, kyk na al die beskikbare foto's, kyk op Google Earth ens. Ek het al baie wyd gereis en by baie plekke oorgeslaap, maar hierdie studio van Emelia het alle verwagtinge oortref. Ek dink Emelia moet eerder haar studio toemaak en al die ander gastehuise gaan opleiding gee van hoe dit gedoen moet word. Sy het my nou bederf, want geen ander gastehuis sal nou meer goed genoeg wees vir my nie. Ek het nog geen ander plek, 5-ster-lodges ingesluit, gesien wat aandag gee aan soveel detail nie. Daar is absoluut alles wat jy moontlik kan nodig kry, van 'n spaar tandeborsel, filterkoffie, cappuccino of kitskoffie tot growwe sout en peper of gewone sout en peper ens. Emelia se ontbyt wat sy aanbied is uit hierdie wêreld uit lekker. 'n Wyer verskeidenheid sal jy ver gaan soek. Die kos is hemels. Dankie Emelia vir die fantastiese geriewe en die hartlikheid waarmee julle 'n mens ontvang. Indien ek volgende keer besigheid het om te doen in Pretoria sal ek eerder by jou plek kom oorbly en ver ry as om in Pretoria oor te slaap.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Milly's Touch B&B Studios's response

Johan, baie, baie dankie. Dis juis presies 'n gas soos jy wat ek in gedagte het, wat ek weet sal oplet na die fynere dinge en dit sal waardeer en vir wie ek dus net die heel beste wil bied. Dit was werklik 'n baie groot plesier om jou hier te ontvang en ek sien uit na al jou toekomstige besoeke.

Milly's Touch B&B Studios
Louisa B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louisa B
With spouse/partner

Dit was asemrowend, so mooi en baie goeie kliëntediens.

Die plek was asemrowend mooi en met als wat jy in jou eie huis sou nodig hê. Die kliëntediens was baie goed, Emelia het definitief 'n paar treë verder gegaan om ons tegemoet te kom. Die ontbyt was baie lekker en bedien net soos ons dit wou hê. Die hele ervaring was net fantasties.

Milly's Touch B&B Studios's response

Baie dankie Louisa, dit was besonders aangenaam en 'n plesier om jou en Sean hier te gehad het, ek glo ons gaan nog vele kuiers he om jul ervaring mee aan te vul.
Ek sien uit daarna.

Milly's Touch B&B Studios
Magda K - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda K
Individual traveler

My stay with Milly's was fantastic.

The owner is very warm and friendly. The guesthouse and my accommodation is picture perfect. All the home baked breads, muffins and other meals were delicious. My whole stay was very warm and comfortable. I will definitely recommend it to everyone.

Milly's Touch B&B Studios's response

It was an absolute pleasure to have you here. I am blessed with wonderful guests that makes what I do a joy!
Hope to welcome back.

Milly's Touch B&B Studios
Salomè V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Salomè V
With spouse/partner

Affordable 5 star accommodation.

I was pleasantly surprised by this luxurious unit. Equipped with everything you need. Clean and stylish. Bed is better than mine at home. The breakfast treat was tasty. Extra marks for the hot pot of tea and special filter coffee for my husband. I like the fact that there is only one unit. Very private.

This review has been translated, click here to view the original version.

Bekostigbare vyfster-bederf.

Ek was aangenaam verras oor die luukse eenheid. Daar is alles wat jy nodig het. Skoon en in goeie smaak. Die bed is beter as myne by die huis. Die ontbyt-bederf is baie smaaklik. Ekstra brownie-punte vir die warm pot tee en spesiale filterkoffie vir my man. Ek hou van die idee dat dit net 1 eenheid is. Dit is baie privaat.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Milly's Touch B&B Studios's response

Salome, ek is bly dat julle ervaring gepas het by julle as 5 ster gaste. Mag daar nog vele van die bederf in die toekoms wees!

Milly's Touch B&B Studios
Daleen O - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daleen O
With spouse/partner

Excellent service!

What a wonderful experience! Emelia thought of everything you may possibly need when you travel from home. Stunning sudio, just like the pictures. Emelia is a wonderful host that made us feel at home immediately. The breakfast was more than enough, and delicious too! We will recommend LekkeSlaap and Milly's to everyone!

This review has been translated, click here to view the original version.

Uitstekende diens!

Wat 'n aangename ervaring was dit nie! Emelia het aan alles gedink wat mens moontlik mag nodig hê as jy van die huis af reis. Die studio is prentjiemooi, en lyk net soos op die foto's. Emelia is 'n wonderlike gasvrou wat ons onmiddellik laat tuis voel het. Die ontbyt was meer as genoeg en heerlik daarby! Ons sal LekkeSlaap en Milly's oral aanbeveel!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Milly's Touch B&B Studios's response

Daleen & Louis
Wat 'n heerlikheid was dit nie om julle twee hier te he nie! Baie dankie dat julle hierdie "journey" met julle my wonderlike gaste so vreugdevol maak, wat 'n voorreg !
Tot volgende keer.

Milly's Touch B&B Studios
Tania K - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania K
Individual traveler

Fantastic! Wish I could've stayed longer!

Very nice hostess who does everything to make her guests feel welcome! Very cute studio with everything you need and more! I don't really want to recommend this stunning place because I'm scared too many people will want to stay there and I won't get a chance to stay there again! Top notch!

This review has been translated, click here to view the original version.

Fantasties! Wens ek kon langer daar gebly het!

Bitter oulike gasvrou wat alles doen om haar gaste welkom te laat voel! Baie oulike 'studio' met alles wat 'n mens nodig het en nog meer! Ek wil eintlik nie die stunning plek aanbeveel nie, want ek is bang daar gaan te veel mense daar wil bly en dan kry ek nie weer plek nie! Uit die boonste rakke!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Milly's Touch B&B Studios's response

Dankie aan jou bitter oulike gas, dit was absoluut heerlik om jou hier te gehad het. Dit lyk my net die heel beste gaste vind hul pad hier na my toe, mag ek altyd plek hê vir jou.
Groete, tot volgende keer.

Milly's Touch B&B Studios
Madelyn G - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Madelyn G
On business

Hospitality, delicious food, clean, neat and convenient ensures I will be returning!

From the minute you arrive until your departure you are treated like royalty by Emelia. It is possibly one of the most beautiful accommodation places I've seen in a long time.

This review has been translated, click here to view the original version.

Gasvryheid, lekker kos, skoon, netjies en gerieflik maak dat ek definitief weer sal teruggaan!

Vandat jy daar aankom tot jy vertrek word jy op die hande gedra deur Emelia. Dit is seker een van die mooiste verblyfplekke wat ek in 'n lang tyd gesien het.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Milly's Touch B&B Studios's response

Madelyn, jy sal altyd baie welkom hier wees, dit was heerlik om jou hier te ontvang het!

Milly's Touch B&B Studios
Richard D - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard D
With spouse/partner

Uitstekend!

Ek en my vrou het vir 2 nagte daar ge-oornag. Was werklik waar 'n uitstekende ondervinding en diens, netheid en veral prys was uitstekend. Sal dit vir enigiemand aanraai en ek sal definitief nêrens anders oorslaap as ek Johannesburg toe gaan nie!

Milly's Touch B&B Studios's response

Richard & Tharine,
Baie dankie, die deure sal altyd wawyd oopstaan aan hierdie kant om julle met die grootste plesier te ontvang, dit was heerlik om julle in die kort tydjie te leer ken en ek sien uit om julle weer hier te ontvang.

Milly's Touch B&B Studios
Elizabeth V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizabeth V
With spouse/partner

Spacious and elegant accommodation.

Milly's Touch B&B Studio is exceptional. It is spotlessly clean, sophisticated and Emelia is professional and caring. The very best breakfast we have had at any B&B - really a plus for the establishment! Will definitely recommend and will definitely return!

Milly's Touch B&B Studios's response

Dankie Liz en Henry,
Dit lyk my ek is uiters gelukkig om die room van gaste hier by my te ontvang, dankie vir julle pragtige woorde en mag julle motor spoedig weer sy pad hiernatoe vind.
Groete
Emelia

Milly's Touch B&B Studios
Phumudzo M - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phumudzo M
With spouse/partner

Milly's touch B&B studio is awesome and peaceful and very clean.

Milly's Touch B&B Studio is awesome and peaceful and very clean. What you see on their pictures is exactly what you get. We had a wonderful honeymoon. The service is excellent we were treated like a king and queen and the staff are very warm, friendly and loving people, They take pride in their work and are very passionate .The food is very delicious. Thank you for making our stay worthy and I am definitely going back.

Milly's Touch B&B Studios's response

Thank you Obert, it was an absolute pleasure to have you and Pearl here and to have been part in a very special time in your lives. I am looking forward to welcome the two of you on your next visit. Take care.

Milly's Touch B&B Studios
Ilonka R - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilonka R
With spouse/partner

Dit was amazing!

Ons wil net vir Emelia se baie dankie vir haar gasvryheid. Ons het dit regtig baie geniet en al die ekstra bederfies was 'n groot verrassing! Die plek self, diens, personeel en ontbyt was die beste! Milly's Touch gaan ons definitief weer sien.

Milly's Touch B&B Studios's response

Baie dankie! Wat 'n absolute plesier en voorreg om julle hier te ontvang het, ek sien reeds uit na julle volgende kuier.

Milly's Touch B&B Studios
Jolene W - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolene W
With spouse/partner

Dit was die mooiste en lekkerste plek waar ek al oorgebly het!

Emelia het ons so baie bederf en haar liefde en passie straal uit deur haar stunning dekor en bederfies oral in haar studio. Van die verskeidenheid koekies, beskuit en lekkers tot moerkoffie en tuisgemaakte hot chocolate. Dit was fantasties! Ons het so lief geraak vir haar in die 2 dae wat ons by haar oorgebly het en sal enigeen aanraai om moeite te doen om by haar te gaan oorbly. Dis heeltemal privaat en ontbyt word in jou kamer bedien. Ek kan nie dink dat mens meer "getreat" kan word as dit nie. Baie dankie Emelia, 5 sterre vir jou!

Milly's Touch B&B Studios's response

Baie dankie Jolene, dit was 'n absolute plesier en voorreg om jou en Chris hier te gehad het en ek sien klaar uit na julle volgende kuier. Groete en beste wense, - Emelia

Milly's Touch B&B Studios
From R965
per night (for 2 people)
From R965
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R965
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 873 Dubbeltjie Avenue, Wilgeheuwel, Roodepoort, 1725, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAWDvh2FTUaFq6PgzeKD8M0cSAVB46c3lIrItqKO3EE56KArX9i9?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R965  per night (for 2 people) 42 5 1 5 873 Dubbeltjie Avenue Wilgeheuwel 1725 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -26.117245495185 27.899723947048
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com