Virginia Accommodation at Modern Goldfields Apartment | TravelGround
+31
+31

Modern Goldfields Apartment

16 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 16 reviews for Modern Goldfields Apartment
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.3/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.6/5
Leila G - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leila G
Family with teenagers

Friendly reception and delicious breakfast!

See stars.

This review has been translated, click here to view the original version.

Vriendelike ontvangs en lekker ontbyt!

Sien sterre.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Joan S - May 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Joan S
With spouse/partner

Hostile atmosphere. Worm found on bed.

No owner or manager present on premises. Doors could not lock properly. No automated gate. No heating. Screws missing on door handle, no security gate at backdoor, etc.

Modern Goldfields Apartment's response

Dear Joan,

Thank you for taking the time to review our establishment.

It is with great regret that I got to hear of this incident. "The insect that was found on the bed upon check out, could've come from any piece of clothing or luggage" according to pest control that was contacted immediately after you brought this to our attention. I can assure you that this was an isolated incident and our rooms are thoroughly cleaned and checked before and after every guest's stay.

It was also very sad that this incident escalated to the intensity that it did as we could not explain where the little insect came from. I hope that you can look past this incident, and reflect on the previous two bookings this year that you thoroughly enjoyed at Modern Goldfields Apartments when you have to make another reservation in Virginia.

I was also surprised that you opted for our Travellers rooms when you thoroughly enjoyed your previous stay in our Standard Rooms and made a pre-reservation for one of our ground floor studios.
The Traveller rooms are specifically aimed for travellers or contractors on a tight budget that prefer not to pay for extras like kettles, fridges and air-conditioning in rooms or en-suite facilities. For R288 per person per night, I provide my guests with a clean comfortable bed, hot shower, DStv and a fully equipped kitchen in a safe and clean, no-frills home.

The house reflects its age being built in the '50s but I can assure you everything is checked and fixed on a regular basis. Although it's not on the same premises and a mere stone throw from the main guest house, I can assure you that it is very safe!

I would suggest that you opt for one of our rooms on the main premises that start at R345 per person sharing per night the next time you make a booking at Modern Goldfields Apartments.

Our best wishes accompany you with your travels in the future and we hope to have you over real soon.

Best wishes,
Christiaan Faber - Owner

Modern Goldfields Apartment
Lily F - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lily F
With spouse/partner

Ek sal vir seker weer daar gaan bly.

Baie vriendelik en die plekkie is netjies en skoon. Julle is tops!

Modern Goldfields Apartment's response

Lily,

Baie dankie vir die goeie resensie.
Ons sien uit daarna om julle weer oor te hê.

Christiaan

Modern Goldfields Apartment
Johann R - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann R
Family with young children

Baie gerieflik en netjies.

Die eenheid was baie netjies en die area lekker rustig. Christiaan het ook ons tegemoet gekom met 'n baie vroeë ontbyt 6:30, aangesien ons weer 7:00 elders moes wees in Virginia. Ons sal definitief weer daar oornag.

Modern Goldfields Apartment's response

Johann,

Baie dankie vir die goeie resensie. Dit was lekker om julle oor te hê.
Kom kuier gerus weer!

Modern Goldfields Apartment
Heinrich C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich C
Individual traveler

Baie geniet by Modern Goldfields Apartment.

Baie lekker gebly. Die kos was heerlik. Ek sal definitief Gold Fields Apartment weer besoek en aanbeveel. Weereens baie puik diens.

Modern Goldfields Apartment's response

Dankie vir die goeie terugvoering.
Ek hoop om jou weer in die nabye toekoms oor te hê.
Weereens dankie vir die ondersteuning!

Christiaan

Modern Goldfields Apartment
Rentia-mari E - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rentia-mari E
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam.

Was gasvry ontvang. Veilige parkeerplek. Skoon, netjiese verblyf. Groot genoeg leefarea.

Modern Goldfields Apartment's response

Dit was verskriklik lekker om julle te ontvang.
Kom kuier gerus weer wanneer julle in die area is!

Modern Goldfields Apartment
Wileen A - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wileen A
Family with teenagers

Inviting.

Clean, tidy and well equipped. The attention to detail is so inviting. The breakfast was of top quality.

This review has been translated, click here to view the original version.

Uitnodigend.

Skoon, netjies en goed ingerig. Die aandag aan detail is so uitnodigend. Die ontbyt was uit die boonste rakke.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Modern Goldfields Apartment's response

Baie dankie vir die goeie resensie asook die kritiek. Ek maak werk daarvan!
Dankie vir julle ondersteuning.

Modern Goldfields Apartment
Marianna B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianna B
With spouse/partner

Heerlike, skoon verblyf.

Die eenheid is modern, netjies en skoon. Kort wel 'n vollengte spieël. Heerlike ontbyt!

Jessica D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jessica D
With spouse/partner

Pragtige plek, netjies, skoon en baie vriendelik ontvang.

Ons sal enige tyd weer by Modern Goldfields oorbly. Christiaan die eienaar het ons tuis laat voel. Die garden suite waarin ons oornag het is baie netjies en modern. Christiaan se ontbyt die volgende oggend was oortreflik heerlik. Ons sal Modern Golfields apartments absoluut aanbeveel.

Modern Goldfields Apartment's response

Jessica,

Baie dankie vir die pragtige resensie. Julle was uitstekende gaste en ons sien uit daarna om julle weer te onthaal.

Vriendelike Groete
Christiaan

Modern Goldfields Apartment
Monica R - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monica R
With friends

Dit was ongelooflik lekker!

Ongelooflike plekkie. Ongelooflike gasheer. Ongelooflike kos. Dit was een van die lekkerste plekkies om te bly. Ek ons het die naweek gate uit geniet. Christiaan was die ongelooflikste gasheer wat ons sommer van die begin af tuis laat voel het. Ons beveel hierdie plek vir almal aan. En ons beveel sy lekker kos vir almal aan.

Modern Goldfields Apartment's response

Ek is baie bly ek kon die Vrystaat ondervinding 'n aangename een vir julle maak.
Baie dankie dat julle die eenheid so netjies agtergelaat het.
Sterkte met julle reise vorentoe!

Modern Goldfields Apartment
Elouise D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elouise D
With spouse/partner

Rus en vrede.

Christiaan is baie gasvry en behulpsaam. Die plek is modern, netjies en skoon en in 'n rustige area.

Modern Goldfields Apartment's response

Baie dankie vir die komplimente.
Julle kuiertjie was so vinnig gewees, maar ek is bly julle het lekker gebly.

Modern Goldfields Apartment
Zelma B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Zelma B
Individual traveler

Absoluut wonderlik.

Een van die beste verblyf ondervindings. Vriendelike diens, skoon en ontbyt was ongelooflik. Ek sal dit aanbeveel en enige tyd weer terug gaan.

Modern Goldfields Apartment's response

Zelma

Baie dankie vir die mooi resensie. Ek hoop om jou sommer gou weer oor te hê.

Vriendelike groete
Christiaan

Modern Goldfields Apartment
Lukas B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lukas B
With spouse/partner

Skitterend!

Baie dankie vir die goeie diens, oulike/netjiese/groot/goed toegeruste en moderne plekkie gevolg met 'n heerlike ontbyt ... meer waarde vir geld as wat ek en my vrou nog beleef het in die Vrystaat. Daar was baie moeite vir ons gedoen - baie goeie werk Chris, dit was heerlik!

Modern Goldfields Apartment's response

Lukas

Baie dankie. Ek hoop om julle sommer in die nabye toekoms weer oor te hê.

Christiaan

Modern Goldfields Apartment
Dawn J - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Dawn J
Individual traveler

A dream destination.

This is a fabulous apartment and Christoff is an amazing host. A definite recommendation and I will definitely return. Thank you so much.

Modern Goldfields Apartment's response

Dawn,
I look forward to your next visit!

Modern Goldfields Apartment
Mariette L - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariette L
Family with young children

Lovely overnight stop before we hit the long road to Cape Town.

Very clean, modern overnight accommodation. The boys were in Jacuzzi soon after we arrived and the ice machine was already switched on for our glasses of wine. Christoff's breakfast was delicious. I wish I would pack the double bed in our trailer. We slept so well on that mattress. Thanks Christoff for your hospitality. Your place is really beautifully furnished and your decor is of great quality.

This review has been translated, click here to view the original version.

Heerlike nag se rus voor ons die lang pad Kaap toe aandurf.

Baie goeie skoon moderne oornag verblyf. Die seuns was dadelik in die Jacuzzi en die ysmasjien wat alklaar aangeskakel was 'n lafenis vir ons glasies wyn. Christoff die gasheer se ontbyt was uit die boeke. Ek wens ek kon die dubbelbed inpak in ons waentjie so lekker geslaap op daardie matras. Dankie Christoff vir jou gasvryheid en jou plek is regtig baie mooi ingerig en jou dekor van baie goeie gehalte.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Modern Goldfields Apartment's response

Baie dankie, ek is bly ek kon julle reis bietjie vergemaklik! Dit was heerlik om julle oor te hê! Kom maak gerus weer n draai wanneer julle hier verby gaan!

Modern Goldfields Apartment
Karien L - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Karien L
Family with young children

Hier voel jy so tuis soos by jou eie huis.

Stunning, stunning, stunning. We enjoyed our stay very much and Christoff is an exceptional person with his own little paradise.

This review has been translated, click here to view the original version.

Home away from home.

Stunning, stunning, stunning. Ons het so lekker gebly en Christoff is 'n besonderse mens met sy eie klein paradys.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Modern Goldfields Apartment's response

Karien,
Baie dankie. Ek kon nie vir beter eerste gaste gevra het nie!

Modern Goldfields Apartment
From R920
per night (for 2 people)
From R920
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R920
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people, all ages welcome
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 47 Riverside Drive, Virginia, 9430, Free State
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA827XSHDXKRzEhwoMqoLAS22WIPUgZC6RhnGxWDdzOWZld6fU6y?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R920  per night (for 2 people) 16 5 1 4.6 47 Riverside Drive Virginia 9430 Free State 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -28.077876501962 26.878395038029
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com